duminică, 10 martie 2024

GOLGOTA ! CAND MANTUITORUL MERGEA SPRE GOLGOTA !


                                                  Dragii mei,


În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare trist si dureros.
Glasul spunea asa:

               "Cand Iisus Hristos Mantuitorul Lumii,mergea înspre Golgota!"
                                                             
GALERIE FOTO. Reconstituirea Drumului Crucii spre muntele ...Maine este programata "bataia" Drumul Crucii din centrul Clujului ....
După care,glasul a tacut ,iar in aceasta clipa mi se arata o incapere tare ingusta cu un mic gemulet prin care, abia daca trecea o raza de soare venita din Cerul sfant.
Darul lui Dumnezeu, crengile pacatului si rugaciunea lui Isaac ....
În acea temnita ingusta vad un barbat in camasa lunga alba, care statea ghemuit,deoarece ,era prea joasa temnita,nu putea sta in picioare.Era un barbat slabut tare si cu parul lung. In temnita era tare intuneric.
Dragii mei, iata ca ,in timp ce IISUS era batut si batjocorit in drum spre Golgota,un alt barbat era in acea temnita extrem de ingusta si suferea.
Oare sa fi fost Sfantul Ioan Botezatorul?
Sa ne plecam genunchii nostri fratilor si sa ne inchinam Domnului si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, sa ne rugam pentru iertarea pacatelor noastre si pentru mantuirea sufletului nostru,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. MESAJ DE LA DUMNEZEU TATĂL CĂTRE LORENA. 8 AUGUST 2022
    EU, DUMNEZEU TATĂL, ca un TATĂL iubitor și veșnic, vin să vă dau un mesaj pentru Rămășița Mea credincioasă și pentru Armata Militantă a Fiului Meu.

    Bătălia se intensifică, iar soldații batalionului își pierd puterea, deoarece atmosfera este tensionată și demonii au fost eliberați din lumea subterană, determinându-i pe oamenii lipsiți de har să păcătuiască mai mult și să jignească, mai presus de toate, tot ce este Sacru. Un întuneric dens este resimțit de sufletele docile la Duhul Sfânt și un vis și o amorțeală în momentul rugăciunii. Misiunile satanice și ritualurile șamanice au luat putere în ultimii ani și proliferează, pentru a atrage atenția copiilor mei asupra lor, pentru ca, prin intermediul lor, să rămână infestați și confuzi, la mila dușmanului sufletului, de aceea vă cer să vă protejați de orice atac al adversarului, trăind o viață de har și rugăciune către Cer, pentru a vă proteja integritatea spirituală și pe cea a familiei voastre și pentru a nu cădea pradă trucurilor celui rău.

    Îți voi da această rugăciune puternică de protecție care te va feri de forțele demonice care vor pătrunde în simțurile tale pentru a trezi în tine dorința de putere, pofta, ura, invidia, egoismul, mândria, care se
    materializează în păcate abominabile în ochii Mei. Toate acestea intră prin simțuri, așa că le vom proteja,
    precum și mintea, sufletul fiecărei persoane, prin această rugăciune:

    Eu, ca fiu al lui DUMNEZEU TATĂL, mă protejez cu Sângele Mielului înjunghiat,
    de orice atac asupra simțurilor, minții, sufletului și spiritului meu, care vin din partea celui rău.
    Prin ocrotirea Sfântului Arhanghel Mihail, îndepărtez de la mine orice duh necurat care caută să pătrundă în întreaga mea ființă, să o întunece și să îmi slăbească simțămintele, sufletul și spiritul, lăsând o ușă deschisă demonilor aerului care caută să pătrundă și să semene în mine, sentimente de ură, egoism, mândrie, mânie, poftă, patimă sexuală, lene, ajungând să comită păcate care îl jignesc pe DUMNEZEUL meu.
    Mă ascund în rănile Fiului și cu Puterea Sfintei Treimi, cer să fiu pecetluit și protejat de tot răul.
    Amin.

    Forțele răului sunt foarte puternice, de aceea, rostiți această rugăciune în fiecare zi, înainte de a vă începe activitățile zilnice și, mai ales, înainte de a ieși din casă, pentru a NU putea fi atinși de demoni și induși să cădeți mai ușor în păcate. Trebuie să vă îngrijiți de integritatea voastră spirituală prin rugăciune, penitență și post. Și să creșteți spiritual, abandonându-vă în voia Mea. Eu vă voi călăuzi și vă voi proteja așa cum am făcut cu poporul Meu Israel. Încurajați-vă! Pentru ca să fiți puternici în luptă, să renașteți și să vă reînnoiți forțele, participați la adorația Euharistică.

    Învățați să trăiți în Voința Mea Divină și totul vă va fi dat. Eu am grijă de voi, vă călăuzesc și vă protejez. Nu vă temeți, Eu, TATĂL vostru, vă iubesc cu dragoste adevărată. Eu, Alfa și Omega, v-am creat din iubire. Eu vă aștept acasă pentru a vă bucura de moștenirea voastră, Viața Eternă. Noi vă așteptăm la Nunta Fiului Meu.

    TATĂL vostru DUMNEZEU YAHVEH care vă iubește.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim draga Tata Ceresc pentru mila si dragostea ta.Amin.

      Ștergere
  2. Dumnezeu Tatăl, 31 Ianuarie 2022
    "Copii, am venit la voi, astăzi, pentru a vă dicta această rugăciune pe care doresc să o recitați în fiecare dimineață, la începutul zilei."

    "Tată ceresc, astăzi, Îți predau inima mea.
    Ajută-mă să fiu instrumentul Tău în lume.
    Acoperă-mă cu Prețiosul Sânge al Fiului Tău Divin.
    Păzește-mă împotriva oricărui rău.
    Protejează-mă de orice plan rău pe care Satana l-ar putea avea astăzi pentru mine.
    Îmbracă-mă în Voința Ta Divină. Amin."

    "Această rugăciune este dătătoare de pace - dacă ești sincer cu ceea ce spui în inima ta."

    RăspundețiȘtergere
  3. CRUCII TALE NE ÎNCHINĂM STAPANE si sf înviere a ta o mărturisim Lauda ție Cristoase regele universului

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum Golgota preturilor explodat cu Paste la suta de grame la carne a de miel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne AJUTA-MI FAMILIA Doamne ajută

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne,Tu ai dus Crucea pentru păcatele mele,iarta-ne pe noi păcătoșii,că în fiecare zi te Răstignim cu păcatele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne noi pacatosi team pus pe cruce cu pacatele noastre iată-ne si ne miluestene pe noi pacatosi Amin

    RăspundețiȘtergere