duminică, 24 martie 2024

DOI PORUMBEI OBISNUITI, FAC SEMNUL SFINTEI CRUCI IN RÂUL IORDAN!

                                                       23 Martie 2024, ora 3,52 !

                                                                  Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas tare rugator,glas care graia asa:

                                        "Iertati-ne pe noi ,cei care suntem aici !"

Moment in care,vad Râul Iordan cu apa foarte tulbure si cu mai multi credinciosi in apa, credinciosi care erau imbracati in camasi lungi si albe, din panza alba.

La marginea apei, chiar la intrare in apa Iordanului, vad doi porumbei obisnuiti.

.
Porumbeiii erau chiar in apa tulbure,dar la margine.
Ei stateau unul in spatele altuia.
.
Cu Puterea Duhului Sfant, un Porumbel sta in față ,iar cel de-al doilea, usor in spate,langa coada primului.
Primul Porumbel,cel din față, râne in picioare in apă, al doilea insă, care statea lipit de coada celuilalt, incepe a se rostogoli de doua ori ,de la dreapta la stanga,fara a se dezlipi de coada celui din față.
Cand s-a rostogolit a doua oara, Porumbelul a rămas cu burtica in sus, cu piciorusele in sus si in varful cozii porumbelui dinaintea sa,care ramasese in picioare.
Iar acest fapt, a dus la alcatuirea Sfintei Cruci cu Iisus Hristos rastignit pe Cruce,din trupsorul lor firav.
.
Porumbelul din față, reprezenta bratul de sus a Sfintei Cruci, iar Porumbelul de la varful cozii porumbelului din față, reprezenta pe Insusi iisus Hristos rastignit pe Cruce.
Acest al doilea porumbel, si-a intins usor aripioarele si a lasat capsorul spre partea dreapta, iar piciorusele le tineau stranse pe burtica.
Tremurau dragii de ei, cand stateau in aceasta pozitie.
Si aud din nou glas:

    "Iertati-ne pe noi ,cei care suntem aici !"

.
Dragii mei, Porumbeii cereau iertare Bunului Dumnezeu, pentru ca se aflau si ei dar si credinciosii, in mijlocul apei Iordanului, apa in care ,Fiul Lui Dumnezeu si-al Prea Curatei Fecioare Maria, a fost botezat de Ioan Botezatorul.
Dragilor, m-a uimit foarte tare, cand am vazut cum se inchinau Porumbeii, cum au stiu ei sa faca semnul Sfintei Cruci si sa ceara iertare Lui Dumnezeu,pentru faptul ca, au indraznit sa intre in Apa Iordanului.
Dragilor, sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru toate aceste Minuni divine, sa multumim pentru ca suntem sanatosi si ca-i avem pe cei dragi langa noi.
Sa fim buni dragilor, si sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului si sa cerem iertare pentru toate gresalele noastre.
Iar daca cei doi Porumbei au facut semnul Sfintei Cruci cu trupusoarele lor micute, noi sa ne plecam genunchii si sa facem semnul Sfintei Cruci cu mana, cu inima si cu sufletul,Amin!
Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu