duminică, 10 martie 2024

ÎNFRICOSATOAREA JUDECATA ! LUMINA ESTE SPĂLAREA PICIOARELOR !

                                       

                                                      Dragii mei,
In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
              "Lăsati ! Dumnezeu este !
              Lăsati ! Dumnezeu rasplateste fiecaruia după faptele lui !
            Înfricosatoarei Judecăti!
           Omul la care se cere raspuns bun în Infricosatoarea Judecata,ca la Înfricosatoarea Judecata..."        

Iar glasul se opreste pentru moment,ca sa revina imediat si sa graiasca asa:
                "Lumina este Spalarea Picioarelor Semenilor Tăi! Căci ,n-ai cum sa nu-i iubesti !
               Lumina Lină care sfinteste toate,Familie cu Victoria Lui Iisus Hristos !"

Prieteni dragi,
Cine spune ca -L iubeste pe IISUS HRISTOS ,dar pe fratele său nu-l iubeste,pe Aproapele său il uraste,acela minte ca-L iubeste pe MANTUITORUL !
Cine spala picioarele Aproapelui său,Lui Iisus Hristos I le spala.

Dragii mei, sa fim pregatiti si noi pentru INFRICOSATOAREA si DREAPTA JUDECATA a IMPARATULUI CERESC ,DOMNUL si MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS.

Sa ne pregatim sufleteste si trupeste pentru Infricosatoarea Judecata !
Sufleteste, prin implinirea celor 10 Porunci,prin spovedirea păcatelor la Părintele duhovnic si prin Impartasirea cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trupul si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos.
Trupeste, prin a ne abtine de la placerile lumesti,adica,  de la mancare multa,de la carne,de la bautura in exces,prin a ne abtine in zilele de Post de la unirea femeii cu barbatul ei.
In concluzie,prin a ne jertfi trupul , prin abtinerea (lipsirea ) de la tot ce ne face placere lumeasca ,in beneficiul mantuirii sufletului.
Fratilor !
Sa dam LUI DUMNEZEU ce este a Lui Dumnezeu ,iar trupului si sufletului ,atat cat trebuie ca sa supravietuiasca modest si cu frica de Dumnezeu,pentru a nu gresi cu voie sau fara de voie.
                         Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. ura este un cuvant greu de suportat-doar cei fara constiinta o pot face-si o cat de mica sustinere a e-ului ,gandire ,cuvant, fapta este scris la DUMNEZEU-acum iadul e gol ca de aceea oamenii sunt supusi raului- putini buni si alesi-SA VINA DUMNEZEU SI SA PIARA VRAJMASII LUI...

    RăspundețiȘtergere

  2. AL DOUĂZECI ȘI CINCILEA IMPULS HRISTIC PENTRU POSTUL MARE, TRANSMIS ÎN COMUNITATEA DE LUMINĂ DIN FIGUEIRA, MINAS GERAIS, BRAZILIA, FRATELUI VIZIONAR ELÍAS DEL SAGRADO CORAZÓN DE JESÚS. 9 Martie 2024

    Patruzeci de zile cu Iisus pe calea Postului Mare

    "Puneți-vă picioarele în interiorul oceanului Meu de Milostivire, apele cele mai adânci ale măruntaielor Milostivirii Mele vă vor purifica. Acum, puneți-vă mâinile și capul pentru ca, la fel ca în cazul sfinților apostoli, să vă purific intențiile, așteptările și orice ambiții. Predă-mi ființa ta pentru ca, reînnoit de codurile Iubirii Mele răscumpărătoare, să fii de acum înainte un slujitor dezinteresat și predat cu încredere Luminii scopului divin. După ce ați fost purificați, reflectați pentru a nu vă întoarce în aceeași stare sau situație ca înainte. Viciile vieții trebuie să fie transcendate și răscumpărate. Iată, aici se află orizontul Inimii Mele. Căutați în Mine sprijinul vostru, motivul și rațiunea de a trăi pe Pământ."

    Iisus Hristos

    RăspundețiȘtergere
  3. AL DOUĂZECI ȘI DOILEA IMPULS HRISTIC PENTRU POSTUL MARE, TRANSMIS LA NUCLEUL DE LUMINĂ DE LA FIGUEIRA DIN SÃO CARLOS, SÃO PAULO, BRAZILIA, FRATELUI VIZIONAR ELÍAS DEL SAGRADO CORAZÓN DE JESÚS. 6 Martie 2024
    Patruzeci de zile cu Iisus pe calea Postului Mare

    "Așa cum sunteți, trebuie să veniți la Mine.

    Așa cum simți, trebuie să vii la Mine.

    Așa cum vorbești, trebuie să vii la Mine; căci nu te voi judeca și nici nu te voi condamna, căci defectele există pentru a fi transformate, imperfecțiunile trăiesc în conștiința ta pentru a fi transcendate.

    Dar nu mergeți prea departe, urmați timpul inimii, acolo se află orice răspuns.

    Fiți umili și acceptați-vă așa cum sunteți, când veți face acest lucru, veți cunoaște ceea ce este dincolo de voi, veți cunoaște valoarea sufletului și a spiritului vostru.

    Nu vrea să fii ceva ce nu vei fi niciodată, fiecare are propria cruce și tu trebuie să o porți fără să te plângi sau să-ți faci reproșuri.

    Asumați-vă rolul care vă corespunde în această traiectorie.

    Smerește-te dacă este necesar, dar fără să te compătimești.

    Amintește-ți de goliciunea din tine însuți".

    Iisus Hristos

    RăspundețiȘtergere
  4. anonimul de mai sus care transmite mesajele unui catolic spune:sa ne acceptam cu totul unii pe altii-asta fara a comenta ca niciunul nu este fara pacat-toti vom fi judecati personal si pt neam

    RăspundețiȘtergere