luni, 18 martie 2024

NINSORI IN TOATA TARA! NĂMETI PE PERETI !

 


18 Martie 2024, ora 4,21 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori , ma trezeste un glas care spunea asa:

"Multe ninsori !
Nămeți pe pereți!
Moment in care,vad inspre Sud-Est, o batranica ce se sprijinea intr-un baston, si care mergea cu greu sprijindu-se intr-u baston, prin nametii inalti de 1 metru.
Era ca printr-u tunel de zapada,asa multa zapada era.

 

Un alt glas adauga:

                                ""Ninsori in toata Tara!"

Si vedeam cum inspre centru, Sud-Est,ningea foarte tare.

Nu se vedea om cu om.

Dragilor, asa cum am spus si scris adeseori, eu nu ma iau la intrecere cu nimeni.

Nu scriu pentru laude sau pentru faima.

Eu scriu din Cuvantul Lui Dumnezeu si la Porunca Lui Dumnezeu.

Iar toate cate scriu, toate se vor implini in timp.

Deci, sa avem grija, ca Primavara este inca departe,chiar daca unii pomi au inflorit, iar gradina este plina de mireasma divina a florilor,care s-au grabit sa infloreasaca.

Dar, tot si toate cate ne daruieste Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,toate ne sunt de folos si trebuie sa multumim pentru toate si mai ales, pentru VIATA pe care am primit-o in DAR,si pe care, trebuie sa o traim frumos, in dragoste si-n armonie unii cu altii.

                                                     Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Ideia lui Regan din 1985 reluată in 2017 de constructie a unui corp spatial pe o nava cosmica cu 300 oameni reluată in 2018,dar nu cu nave vechi reactive ci construita de Sua pe o nava tip farfurie zburatoare dupa navele extraterestre zburătoarea si baze ale Forței Aeriene pe Luna, Marte si asteroizi mai mari
    Este concluzia desecretizării a 250 ooo pagini a administratiei Regan si declaratiile in 2017 si 2018 ale unor fosti directori Nasa ca Charles Boldes 77 ani si secretarul Fortelor Aeriene Heather Wildon si David Goldfeim general si sef al Statului Major al Fortelor Aeriene a SUA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ai milă de noi si lumea intreaga Amin

    RăspundețiȘtergere
  3. Sub zapada carbonica din bioxid de carbon de la polii planetei pe Marte s-a ascuns existenta apei lichide La -79 grade datorita Compusului dizolvat de acid percloric ,urmarea detectarea vietii sub forma de bacterii rezistente tinut secret de Sua din 2008 iar o poza facuta de robotul Curiosity in 2016 arata un Ozn sferic si presupuse orase ale extraterestrilor vazute din 2006.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Enigme si pe Planeta Pamint
    nu numai in Triunghiul Bermudelor unde sonarele vad piramide mari dar si

    In Triunghiul din centrul statului american Alasca cu 16000 de disparitii

    La care se vor adauga descoperirile de sub ghetarii Antarticii ce odata cu incalzirea globala si subtierea gheții releva constructii enigmatice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iohannis a semnat pentru pregatirea a 50 de piloti ucrainieni
    Iar Finlanda anunta ca ajutorul sau pentru Ukraina va tranzita- prin Romania?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca Iohannis a semnat pentru pregatirea soldatilor ucrainieni pe teritoriul Romaniei. Iohannis doar de l-ar pune sef la nato ar semna si intrarea româniei in razboi impotriva rusiei. Prin actiunile celor care conduc vremelnic Romania, Romania incepe sa caute razboiul cu lumanarea. Mai dificil pentru Romania va fi cand va gasi cu lumanarea razboiul lovita peste noapte nuclear.

      Ștergere
  6. Chiar acum e lapovita si ninsoare la Braila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu ninsoarea la Braila vine si cu implinitea mesajului cu ninsoarea peste Troita Maicii Domnului care e destul de aproape ca zona-craciun.

      Ștergere
  7. Enigme si in Egipt in valea regilor

    Descoperita de Campolion coloana de27 metri mutată in piata Concorde din Paris. In timpul lui Napoleon., cel ce a descoperit Stela si traducerea scrisului coptilor vechilor egipteni.
    Egiptul in care doar o cincime sint urmasi vechilor egipteni copți de religie ortodoxa si catolica circa 20 milioane dar si inca o religie, numit in trecut Kimi se arata la in orasul Luxor multe monumente uriase printre care o alee de peste doi km cu statui sub firma de sfincși de lei cu cap de om
    si multe înscrisuri cu texte necunoscute ale Bibliei preluate doar in parte si cu modificari de catre evrei la Alungarea lor din Egipt si deportarea lor ca indezirabili in Canania atunci tot in Egipt,printre actualii Filisteni =palestinieni din sud actuala Gaza unde si acum dupa 2500 evreii prin tribul ramas singur din cele 12 al Iudeilor sint acuzati de- Civilizarea- lor prin Genocid cu omorirea a 20 ooo de copii intr-o singura luna de care sint acuzati prin hotarirea tribunalului international de la Haga de acum o luna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Putin discurs de victorios in piata Rosie a Cremlinului se lauda cu regiunile cucerite de la Ucraina dupa peste 15 ani de lupte
    Contestata victoria de occident ca alegeri nelibere si nedemocratice iar anexarea teritoriilor nerecunoscuta fiind ilegala ca si a Tezaurului si teritoriilor romanesti pentru care un vot al Ue cere restituirea tezaurului cu valoare imensa aurul fiind in parte mare din monede vechi cu mare valoare Istorica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sua cu cea mai mare rezerva de aur din lume de aproape de 9000 tone urmata de Franta si Italia cu peste 2000 tone.
    Rusia cu ceva mai mica si aia furata a Romaniei sau tarilor din jur Rusiei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevărat doamna Maria la noi a început de aseară cu ploaie și lapoviță.
    Dimineață era un pic de zăpadă pe acoperișul casei.
    Acum plouă amestecat.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere
  11. Psd si pnl va multumesc pentru pensia speciala pe care o primesc de la parlitii pe care ii jefuiti si care sunt atat de prosti ca va voteaza continu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mesajul cu ninsorile implinit cu zapada si polei pe Moldova cu temperaturi reduse care continua ninsoarea la munte si in Transilvania
    La Omul au fost - 13 grade-craciun.

    RăspundețiȘtergere