marți, 12 martie 2024

ROMANIA SUB OCROTIREA IMPARATULUI CERESC! VENIREA LUI IISUS HRISTOS, ESTE FOARTE APROAPE !

                                                        




                                                    12 Martie 2024, ora 4,21 !

                                                         Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune ceva minunat de frumos despre Romania noastra sfanta si iubita.

Glasul spunea asa:

                                 "Romania, este Tara Adevarului Duhului Sfant si Gradina Maicii Domnului !

Romania Viitorul al Doilea Nou Ierusalim.

Venirea Imparatului Ceresc este mai aproape decat credeti!"

Moment in care, vad in aer, foarte aproape de mine, vad Harta Romaniei sfinte fara inscrisuri,ci numai in culorile Tricolorului romanesc.

Asa: 

.
Harta Romaniei era legata de jur imprejur cu o funda lata ,tot in culorile Steagului Romaniei.Era legata frumos, asa precum preghatim noi un Cadou.
In stanga HARTII ROMANIEI impachetate frumos cu o funda tot din Tricolorul romanesc, se afla un dreptunghi tot din Tricolorul Romaniei.
Asa:

                                               .

Cerul sub care au aparut aceste adevarate Minuni, era de un albastru violet catifelat, in care a aparut un Nor alb de Lumina foarte stralucitoare, Lumina ce tinea in ea, Harta Romaniei in culorile Tricolorului Romaniei.

Deasupra Hartii Romaniei si a dreptunghiului tricolor, Imparatul Ceresc Iisus Hristos, aseaza Coroana Sa Imparateasca din aur alb, Coroana ce avea multe franjuri din aur alb, franjuri ce imbracau Harta Romaniei si dreptunghiul tricolor.

Coroana sfanta din aur alb, care era foarte inalta si orbitor de stralucitoare, avea pe varful ei Catedrala Mantuirii Neamului din Bucuresti.

Cu aproximatie, ca imagine, asa cum mi s-a aratat, sa ne inchipuim Coroana Imparatului Ceresc Iisus Hristos,care se termina la partea de sus, cu,Catedrala Mantuirii Neamului, din aur alb stralucitor.

.
Dragii mei, Coroana Imparatului Ceresc, care se termina cu a noastra Catedrala a Mantuirii Neamului, era din aur, dar dintr-un aur alb si orbitor de stralucitor.
Nicaieri in lume ,nu am mai vazut o asemenea Coroana inalta, divin costruita si orbitor de stralucitoare.
Coroana caare si-a lasat peste ROMANIA SFANTA si peste dreptunghiul tricolor franjurile sale, precum o salcie pletoasa care se apleaca spre pamant, imi dadea o pace si liniste interioara divina, o caldura divina de care nu voiam sa ma mai despart.
Si totusi, a venit clipa in care totul a disparut precum un fulger pe Cer.
Dragii mei, sa nu ne fie teama in viata aceasta, nici de razboaie,nici de Cutremure, nici de oameni.
Sa credem cu toata fiinta in Venirea Mantuitorului Iisus Hristos in Romania Sa sfanta, in Catedrala Mantuirii Neamului omenesc,unde se va judeca si viii si mortii, in zilele vietii noastre, nu mai tarziu.
Sa nu credeti niciodata cand auziti vorbindu-se ca Iisus S-a nascut ici sau colea si sta ascuns sau sta sa creasca.Sunt numai Minciuni care au rolul sa ne faca ca sa slabim in Credinta.
Mantuitorul Iisus Hristos nu se va mai naste niciodata! El S-a nascut o singura data din Prea Curata Fecioara Maria, a fost rastignit pe Cruce cu Voia Sa,a Inviat a 3 zi dupa ce fusese rastignit, S-a inaltat la Ceruri cu tot cu Trup, pe norii Cerului S-a înaltat si tot pe Norii Cerului ,va coborâ în jos, pe pamant.
Iisus Hristos nu este si nici nu va fi o holograma pe Cer, nu va sta nici ascuns, ci va fi in mijlocul oamenilor, descult si modest, asa ca acum 2000 de ani.
Nimeni,absolut nimeni dintre oameni, nu va reusi sa convinga ca el este Hristos Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria, decat,numai El,adevaratul Mantuitor al Lumii intregi.
El va veni spre mantuirea noastra si spre a face Dreptatea Cea Mare, dumnezeiasca.
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai, ca ne-am nascut si trait, in veacul in care IISUS HRISTOS va coborâ printre oameni si pentru oameni.
Sa fim buni si milostivi dragilor, sa daruim dragoste si iubire Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului, dar si Aproapelui nostru.
Sa multumim pentru fiecare clipa pe care o traim cu bune si cu mai putin bune, si sa nu uitam ca sa fim puternici sufleteste ,si sa nu ne pierdem niciodata Credinta.
Cu dragoste,Maria.



4 comentarii:

  1. SA NU NE PIERDEM NICIODATA CREDINTA ÎN DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS!AMIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Slava Ție Dumnezeul Nostru Slava Ție Domnul Nostru Iisus Hristos Amin

    RăspundețiȘtergere
  3. Bunul dumnezeu să ne ajute să ne intareasca credință să ne dea sănătate sal putem întîmpina pe domnul Iisus cu multa dragoste și să i mulțumim pentru ce a făcut pentru noi
    . Amin

    RăspundețiȘtergere