sâmbătă, 16 martie 2024

UN SUFLET AJUNGE SUS LA CERURI !

                                       


                                              16 Martie 2024, ora 5,11 !

                                                        Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare, lumina ce-mi arata un grup de fete tinere care stateau pe marginea unei strazi.

Afara era ziua, strada era foarte circulata de masini si pietoni.

Iar fetele se distrau pe marginea drumului.

La un moment dat, la una dintre fete i se face rau.

Toata lumea se agita, dar tanara nu se mai ridica de jos.

In aceasta clipa, aud un glas divin care graieste asa:

                           "Stati asa, acum a ajuns Sus la Ceruri.

                  Acum va fi inconjurata, de un foc de lumina!"

Moment in care,glasul dispare.

Dragii mei, niciodata nu stim cand plecam la Ceruri si daca suntem pregatiti sufleteste si trupeste.

Asa se intamplase si cu aceasta tanara, nu se astepta ca fericirea ei intre prietenele sale, sa se curme intr-o clipa.

Trebuie dragilor, ca in fiecare clipa a vietii noastre, sa ne gandim la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,sa ne rugam cu inima si cu sufletul si niciodata,sa nu uitam ca sa multumim ca traim, ca suntem langa cei dragi inimii noastre.

Ce inseamna ca acest suflet al tinerei va fi inconjurat de un foc de lumina, eu nu stiu a va talcui si nici nu indraznesc sa fac aceasta,deoarece, sigur voi gresi.

Insa, sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai, ca sa ne ajute clipa de clipa si sa ne ierte pacatele noastre.

Sa fim buni si milostivi, sa postim mai intai de la rautate dragilor, de la cuvinte jignitoare, de la ură, si-apoi de la mancare.

Postul cel mai bineplacut Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului, este Postul infranarii limbii, Postul de a nu ne mai urâ unii pe altii.

Bunatatea, iubirea fata de Aproapele,mila si dragostea sunt cele mai de nepretuit in Fața Lui Dumnezeu.Acestea sa la inmultim !

                                            Cu dragoste,Maria.

P.S.
Sa nu uitam dragii mei, nici anul acesta pe cei care asteapta cu multa iubire si cu multa dragoste "Iepurasul", indiferent ca sunt copii,oameni neputinciosi sau batrani.
Iata ce am realizat impreuna, de Sfintele Pasti 2023 :
.

                                                            Cu mult drag, Maria.

5 comentarii:

  1. Mesaj de la Dumnezeu Tatăl - Către Preoții Mei Credincioși
    Prin Misiunea Milostivirii Divine. 1 și 2 Martie 2024
    Scrie, fiica Mea, pentru Preoții Mei credincioși...

    Scrie pentru fiii Mei care au păstrat Cuvântul Meu - Iisus al Meu - ca centru al ființei lor; care Îl imită pe Iisus al Meu în Ascultarea Sa, în Jertfa Sa, în Iubirea și Încrederea Sa în Abba al Său.

    Voi v-ați îmbrăcat cu Iisus al Meu și ca atare vă văd.

    Fiii Mei. Fiii Mei iubiți.

    Suferiți împreună cu copiii Mei, suferiți împreună cu Mine, la vederea efectelor planurilor și lucrărilor dușmanului nostru.

    Fiii Mei credincioși, care vegheați - vegheați neobosit asupra micuților Mei. Cât de obosiți sunteți. Cât de descurajați, fiii Mei. Atâta muncă și nimic nu pare să se îmbunătățească.

    Angoasa de a vă simți atât de singuri și atât de neauziți. Ridicându-vă vocile pentru a avertiza, pentru a îndruma, doar pentru a fi reduși la tăcere de cei care ar trebui să lucreze cu voi. Ca și voi.

    Fiii Mei - între voi și Mine există doar Iubire. Cât de mult vă iubesc Eu. Cât de mult am nevoie de voi. Cât de mult am nevoie de frații voștri care încă dorm.

    Trebuie să-i trezesc și să-i scutur, ca nu cumva dușmanul să-i cuprindă complet în timp ce dorm.

    Ajutați-i cu rugăciunile voastre și cu jertfa voastră - jertfa zilnică a voastră împreună cu Iius al Meu pe Altar.

    Cel mai Sfânt Sacrificiu al Liturghiei.

    Cea Mai Sfântă Jertfă a lui Iisus al Meu din dragoste pentru Mine - și pentru voi.

    Jertfa la care vă uniți.

    Jertfa pe care Eu o iau în Inima Mea și prin care revărs Mila și Harul peste poporul Meu însetat.

    Copilașii Mei. Copiii Mei înfometați..

    Înțelegeți, fiii Mei, de ce sunt atacuri neîncetate asupra acestui Sfânt Sacrificiu? De ce dușmanul trebuie să o distrugă cu orice preț? De ce lucrează neobosit pentru a o submina? Și, neputând să o distrugă în sine - pentru că a fost deja învins de ea - trebuie să-i distrugă pe cei în mâinile cărora am pus această Jertfă: voi, Preoții Mei.

    Vedeți atacurile asupra Preasfântului Meu Sacrament, Adevărata Prezență a lui Iisus al Meu - cu ce dispreț și lipsă de respect este tratat, abuzat.

    Vedeți cum aceste atacuri distrug CREDINȚA în inimile copiilor Mei, care nu mai cred în Iisus al Meu, nu-L mai recunosc.

    Vedeți cum, atunci când CREDINȚA se stinge, idolatria și disperarea pun stăpânire pe suflet.

    Fiii Mei, iată împotriva cui luptați, iată forțele care doresc să vă distrugă, pentru că voi sunteți bastioanele Mele pentru a-i proteja pe copiii Mei. Dacă cedați, ce se va întâmpla cu micuții Mei?

    Vedeți, fiii Mei, căzând bastioane după bastioane, fiind distruse. Vedeți hoardele de demoni care Îi atacă pe copiii Mei.

    Și Eu văd durerea care vă sfâșie inimile.

    VĂD, FIII MEI. EU ȘTIU. EU ÎNȚELEG.

    ȘI EU VIN.

    Nu vă voi mai lăsa singuri și fără suflet.

    Nu v-am lăsat niciodată singuri[1]. Eu sunt mereu aproape de copiii Mei. Și le aud strigătele. Eu le adun toate lacrimile.

    Dar trebuie să-i las pe copiii Mei să vadă ce se întâmplă atunci când Eu sunt dat la o parte. Ce se întâmplă când Legea Mea este ignorată, răstălmăcită. Ce se întâmplă când nu sunt ascultat.

    Fiii Mei, voi M-ați ascultat până acum. Și cât de multe am putut face datorită acestui fapt. Este încă ascuns de ochii voștri, pentru ca CREDINȚA și OFERTA voastră să fie perfecte și complete. Dar Eu vă spun că vă veți bucura de Rodnicia [pe care] am adus-o și o voi aduce prin fidelitatea voastră și prin atenția voastră la Vocea Mea.

    Și astăzi vă cer să Mă ascultați încă o dată. Să primiți cuvintele Mele care v-au fost spuse în aceste vremuri, pentru aceste vremuri.

    Ordinea pe care am stabilit-o în Biserica Mea pentru binele tuturor copiilor Mei este sub asediu, fiii Mei.

    Voi vedeți acest lucru. Ați experimentat consecințele acestui asediu și confuzia pe care o provoacă.

    Confuzia teribilă, teribilă pe care a provocat-o.

    Fiii Mei, uitați-vă în sus la Mine. La Tatăl vostru. La Singurul Care Este. La Cel care vă iubește și vă dă Lumina Adevărului pentru a putea vedea ce se întâmplă în jurul vostru și ce vă cer să faceți.

    1/3

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiii Mei, adunați-i pe copiii Mei și așezați-i în inima voastră, așezați-i sub protecția Mariei Preasfinte - Mama voastră, Care lucrează neobosit în beneficiul vostru.

    Adunați toată suferința copiilor Mei și puneți-o, împreună cu a voastră, în Potirul ofrandei lui Iisus al Meu pentru Mine.

    Amintiți-vă, fiii Mei, că toate misiunile[2] trebuie să-mi fie subordonate Mie pentru a da roade.

    Iisus al Meu este Ascultarea Perfectă. Și numai rămânând complet uniți cu El, rămâneți în Ascultarea Lui și în Ascultarea voastră perfectă față de Mine.

    Când o misiune se separă de ADEVĂR, de Mine, încetează să mai fie utilă și, nefiind în ADEVĂR, devine o antimisiune. Un obstacol.

    Fiii mei, vedeți acum ce se întâmplă în Biserica Mea? CÂTE MISIUNI AU FOST SUBMINATE? CÂTE AU APARENȚA DE A FI ALE MELE, DAR SUNT IMPOSTORI?

    Pe unii îi puteți distinge, pentru că lucrările sau antilucrările lor sunt evidente.

    Dar unele, copiii Mei, sunt prea bine ascunse.

    DOAR EU, CARE SONDEZ PROFUNZIILE fiecărui suflet, pot cunoaște și vedea aceste înșelăciuni complete.

    Iată de ce ACUM aveți nevoie de LUMINA MEA pentru a nu fi înșelați. Pentru a putea lupta. Pentru a-mi proteja oile.

    Acesta este motivul pentru care vă cer să vă UITAȚI LA MINE. DOAR LA ABBA AL VOSTRU. DOAR LA TATĂL VOSTRU. DOAR LA DUMNEZEUL VOSTRU.

    Pentru ca voi să vedeți ADEVĂRUL. SINGURUL ADEVĂR. NESCHIMBĂTOR. RADIANT. DĂTĂTOR DE VIAȚĂ.

    ADEVĂRUL CARE VĂ FACE LIBERI.


    [Continuare la 2 Martie 2024]

    Adevărul care va coborî radiant și frumos în inimile copiilor Mei încă o dată, pentru a le ilumina întunericul, pentru a le risipi disperarea, pentru a zdrobi toate minciunile care, ca niște pânze de păianjen, le-au încolțit inimile și mințile.

    Fiii Mei, voi trimite Adevărul Meu ca pe marele Semn, ca pe marea Lumină pentru a ilumina conștiințele copiilor Mei - pentru ca ei să vadă cum îi văd Eu - cum vă văd pe fiecare dintre voi.

    Când voi acționa astfel - într-o clipă, ajungând de la un capăt la altul al lumii - Preoția voastră va deveni în acea clipă un stâlp și un refugiu extraordinar pentru copiii Mei, care vor veni la voi, mulțime după mulțime, pentru a primi prin voi iertarea și mila Mea.

    Înțelegi acum de ce am atâta nevoie de tine, de ce am nevoie ca toți Preoții-fiii ai Mei să fie complet uniți cu Mine[3]?

    Înțelegeți cum vă va urî dușmanul în acel ceas și va încerca să vă distrugă? NUMAI RĂMÂNÂND NECLINTIȚI ÎN MINE, ÎN DRAGOSTEA MEA, VEȚI PUTEA RĂMÂNE ÎN PICIOARE.

    Fiii Mei cei mici, câtă muncă vă așteaptă! Dar, de asemenea, CÂT DE MULT AJUTOR vă voi trimite. [zâmbește][4]

    NU VĂ FIE TEAMĂ.

    RĂMÂNEȚI ÎN MINE, AVEȚI ÎNCREDERE ÎN MINE ȘI NU VĂ TEMEȚI.

    Fiii Mei, pregătiți-vă. Stați drepți, fără teamă și fără rușine.

    V-am arătat înșelăciunea - marea înșelăciune care are loc în Sanctuarul Meu. V-am deschis ochii la ea - unii mai devreme decât alții - toate în acord cu misiunile voastre și cu jertfa de rugăciune, de încredere, de sacrificiu pe care vi le cer.

    Dar acum, fiii Mei, trebuie să deschidem toți ochii.

    DA, numai Eu pot face acest lucru, pentru că întunericul și confuzia s-au răspândit atât de mult și atât de adânc încât copiii Mei nu mai văd, nu mai recunosc - cu excepția câtorva, ca voi și ca micuții Mei care, având o Credință simplă ca de copil, au ascultat avertismentele Mele și au fost atenți la semnele pe care le-am dat.

    Fiii Mei, pregătiți-vă pentru luptă.


    DA, Noi - tu și cu mine - suntem în această bătălie de foarte, foarte mult timp. Ne ferim constant de atacurile Șarpelui Străvechi, marele Acuzator.

    2/3

    RăspundețiȘtergere
  3. 3/3

    Dar bătălia care se profilează acum, fiii Mei, este mult mai mare, mult mai subtilă, mult, mult mai periculoasă[5] și de aceea am rezervat Har peste Har pentru aceste vremuri.

    Dușmanul Meu - dușmanul nostru - crede că are victoria în mână, vede distrugerile și înșelăciunile pe care le-a provocat și este mulțumit, atât de mulțumit de el însuși încât mândria îl orbește. Îl orbește față de Armata Mea în creștere, răspândită în întreaga lume și ținută ascunsă de Mine până la această oră.

    El este orb față de Armata Sfinților Mei Îngeri care se apropie tot mai mult de voi, pentru a vă ajuta, proteja și lupta alături de voi.

    NU-I UITAȚI. Aveți nevoie de ajutorul lor.

    Fiii Mei, Calea Mea este grea. Voi știți acest lucru.

    Este dureroasă. Ați experimentat acest lucru.

    Este zdrobitoare. Voi suportați zilnic această zdrobire.

    DAR VOI SUNTEȚI AI MEI.

    Iubiții Mei fii. Soldații Mei, suita Mea credincioasă. Garda mea de Onoare.

    FIII MEI.

    NU UITAȚI ASTA.

    Noi lucrăm împreună, fiii Mei. ÎNTOTDEAUNA ÎMPREUNĂ.

    În curând voi acționa. În curând veți ști ce trebuie să faceți pentru a Mă ajuta. Pentru a Mă urma în această oră nouă care se desfășoară în fața voastră.

    Eu vă spun,

    VOI ACȚIONA. EU VĂ VOI AJUTA.

    VOI JUSTIFICA FIDELITATEA VOASTRĂ FAȚĂ DE MINE ȘI FAȚĂ DE COPIII MEI.

    Vă binecuvântez, fiii Mei iubiți, fii ai Inimii Mele.

    Cât de mult vă iubesc.

    Cât de mult Mă consolează dragostea și fidelitatea voastră.

    AMIN. EU VIN.

    Fericiți cei care au crezut că se va împlini ceea ce li s-a spus[6].

    Abba al vostru,
    Tatăl vostru Care vă iubește.
    Dumnezeul vostru Care Vă binecuvântează +

    --

    [1] S-ar părea că El se contrazice pe Sine însuși. Cu toate acestea, am impresia că primul rând se referă la experiența noastră de a ne simți lipsiți și singuri (care este reală și extrem de dureroasă - Iisus Însuși a experimentat acest lucru pe Cruce, chiar dacă este Una cu Tatăl). Iar al doilea rând se referă la realitatea că, în ciuda faptului că ne simțim abandonați, El nu ne-a lăsat niciodată singuri.

    [2] Prin "misiune" înțeleg vocația și lucrarea particulară încredințată de El fiecărei persoane. Cu toate acestea, în următoarele fraze, El vorbește în special despre misiunile preoților și episcopilor. Și ne reamintește ordinea corectă a ascultării.

    [3] Spus cu urgență.

    [4] Zâmbet blând, ca o încurajare.

    [5] Spus cu o seriozitate care dă de gândit.

    [6] Vezi Luca 1:45.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare un text scris de un om,din cauza exprimării dar și din cauza lungimii lui,in general este încurajator ,sprijinitor și consolează preoțimea,Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. FOC DE LUMINĂ. La început a fost FOCUL și prin foc se au făcut toate. Prin foc se a făcut LUMINĂ. Foc de Lumină mai înseamnă și o Lumină arzătoare foarte. Focul e al 5-lea element pt că focul e făcut din 5 elemente. În interiorul focului sunt 5 elemente. Deci, focul este și numărul 5 în același timp. APA e numărul 3 pt că în apă sunt 3 elemente. Viața e făcută cu foc și focul e în viața vie pt că e a 5-a parte din viață. Foc cu viață se poate dar viață fără foc nu există. Focul purifică SUFLETUL și desparte mizeria de lumină. Lumina e purificată prin foc și după aceia prin apă.

    RăspundețiȘtergere