duminică, 25 iunie 2023

UN - E - DE FOC , PE UN CER DE NOAPTE !

 

.

24 Iunie 2023, ora 22,18 !

Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as maai fi avut inca un ochi la ceafa,vad un Cer de noapte inspre Sud, Sud-Vest, iar pe Cerul senin de noapte, foarte aproape de pamant,asa precum ar apune Soarele, apare intr-o clipa o litera mare si rosie, litera care avea si slabi fulgi albi pe rosul intens, asa incat, parea parca presarata usor cu cristale ca de zahar.
Dragilor, in jurul literei E ,Cerul se luminase, iar mai departe Cerul ramanea tot de noapte.
Aceasta litera E, pulsa ca o inima, era vie, iar petele micute de lumnina alba, straluceau si mai tare.
Dragii mei, cu siguranta, in timp ,vom afla impreuna ce inseamna aceasta litera E pe Cerul de noapte.
Pe mine dragilor,m-a fascinat aceasta imagine pe Cerul de noapte.
Cu dragoste,Maria.



6 comentarii:

  1. Europa se incinge , poate doar Economia e supraIncinsa de criza si recesiune ce o incinge in Stagnare sufocata de efectele Covid cumulate cu efottul de razboi din Ucraina.
    Europa vrea Epuizarea Rusiei iar Rusia spera esuarea Europei
    Pina una pot Esua ambele Imperii ca si imperiile in primul Razboi Mondial si va cistiga in al treilea Razboi Mondial China care intr-un mesaj va sjunge la Dunarea de Jos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să speram că razboiul din Ucraina nu se va încheia curand că a fost singura salvare a romanilor din pogromul nazist covid. Dacă se incheie organizatiile de exterminare UE, si OMS au pregatit pogromul covid 2 menit de a reânvia practicile naziste si de a extermina cat mai multi oameni. Bine ati venit in UE nu i asa ca o duceti mai bine pe datorie ? Curând vă veti îmbolnăvi de covidoțânțar si veti fi îngropați de vii că asa cere experimentul criminal UE. Va fi o evolutie de la duș la sacii negri la ingropat de vii. Acum sper ca nu veti nega tentativa de crima asta ca sa va bagam la zadarnicirea combaterii exterminarii !? Ah Putin ce ai făcut tu ai pornit razboiul in Ucraina si astfel ne ai vindecat de nazicovidul UE!

      Ștergere
  2. Si mai e Incalzirea Europei cu 2,3 grade dubla ca media Incalzirea globale cu inceperea miscarii scoartei si pozitiei polilor si ridicarea Ecuatorului pe vestul Europei care ca da decese de canicula ca acum in India si China
    Sau ambele cumulate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar mai putea fi Etna vulcanul viu din Sicilia care e cam in sud -Vest de Romania , vulcanii premerg evenimentele viitoare din reasezarea scoartei iar eruptia lor pot da cenusa si chiar o iarna prelungita ca in mesajul anterior-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta Măicuța Domnului sa fie de bine doamna Maria 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere