marți, 27 iunie 2023

BISERICA SFANTA , APĂRĂ LUMEA DE RĂZBOAIE !

 

                          Biserica Arbore, Bucovina | Informatii si galerie imagini ....


                                               Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
          "Noi la un anumit timp,tot il scoatem din Biserica,ca sa nu fie Razboi undeva."
Clipă în care ,vad o persoana mai in varsta imbracata cu vesminte lungi,posibil sa fi fost un Preot , si vad cum scoate din Sfantul Altar ceva micut si finut lucrat,ceva in care se tine Sfantul si Marele Mir.
Se asemana cu acest obiect de cult, de mai jos:
                                                      Κωνσταντίνος Μανιός, Εκκλησιαστικά είδη, αρτοφόρια, πολυέλαιοι ....
Persoana in cauza,aseaza cu mare grija pe o masa sub Cerul liber, acest obiect sfintit.
Dragii mei, iata cum lucreaza Duhul Sfant prin Slujitorii Săi in Sfintele Biserici.
Preotii se roaga pentru oameni,pentru intreaga suflare de pe pamant,iar din cand in cand,la insuflarea Duhului Sfant mai scot si Odoarele Bisericesti afara sub Cerul liber ,ca sa fim ocrotiti de razboaie,de molime si de orice alte dezastre.
Sa credem aceasta din toata inima noastra si din tot sufletul nostru.
Sfanta Biserica,Credinta noastra este salvarea si mantuirea sufletului nostru! 
              Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru atata dragoste si ocrotire pe care o revarsa neincetat asupra noastra.
                                 Cu dragoste, Maria.
                                 Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Asta inseamna si altceva ca va fi o situatie de razboi ,al treilea razboi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👍👍👍Mai de graba

      Ștergere
    2. Creștinilor,nu va fi război,Dumnezeu ne-a dat că sa ne iubim unii pe alții și să ne luam crucea sa îl urmăm pe Iisus în rugăciune și fapte bune,chiar daca pe pământ exista războaie între țări,nou poporul Român să ne rugăm zi și noapte pentru pacea pe pământ,că suntem prima țară creștină ,chiar daca Musulmanii se roagă mai mult decât noi,ei nu sunt primii creștini înaintea lui Dumnezeu,pentru că Tatăl Ceresc ,a ales poporul Român unde Iisus va judeca vii și morții,în București în C Catedrala Mântuirii Neamului.

      Ștergere
  2. Sa ne apere Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului de războaie și de războiul dintre noi.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, miroase a dictatura comunista.
    Ciolacu a sarit sa o atace pe Sosoaca. Chiar si spion sa fie Diana si nu avea Ciolacu dreptul sa se poarte in halul de mitocan si mai ales nemilos ca al lui Iliescu in public fata de ea cum s-a purtat. Ceea ce arata ca e un porc care groh-groh la altii in loc sa vorbeasca. Apoi si-a adus haidamacii din turma de draci sa inchida gura oricui in parlament ca Diana e recalcitranta. Pute a dictatura! Pentru ca Diana Sosoaca i-a spus adevarul verde in fata, nu convine carpacilor de 0 lei, 0 bani, 0 istorie, 0 competente, 0 religie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iancu fost Avocat al poporului-
    Actuala doamna ,parca weber- nu-si mai face datoria poate a fost cumparata cu ceva si i s/a inchis gura.
    Lucrurile mai ales cu dreptul copiilor incalcate de 20 de ani cu 80 procente copii ce se drogheaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gaura la Buget
    Mai mare decit se estimase 37 miliarde lei pe 5 luni dublu ca anul trecut de circa 3 procente deficit bugetar in 5 luni cind ar trebui sub 4 anual
    Iar astia au votat azi reducere la pensi speciale peste 5 ani
    Deci e clar de la anul Romania la categoria junk= gunoi
    Singura sansa si aia foarte mica e Pnnr ul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Val de droguri inclusiv un politist din Carei
    Val de crime facute de tineri la Timisoara ,Craiova etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vestul țării,este de foarte multi ani cu droguri,chiar și pensionari vând droguri că nu ii suspectează nimeni,in loc să își vadă de bătrânețe mai ii duce dracii să lucreze până la 70 de ani,că doar au pensii mici,cei care inca mai lucrează,că saracii oameni de la CAP,își rog moartea ce zile au ajuns,că la noi așa este 1 cu sapa și 100 cu mapa,dar toți avem nevoie de mâncare,indiferent cine suntem în societate,vine și justiția Divină peste Romania.

      Ștergere
  7. Bursele cresc in Europa inseamna ca si economia inclusiv la noi dupa listarea la hidroelectrica-
    Musulmanii liberi de restrictii merg la Meca orasul sfint din Arabia saudita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Romania Tradata si Jefuita de zeci de miliarde de Euro si Dolari

    De Trupa de evrei Daniel Virgil Popescu,Ciuca Maciuca si Groful Iohannis care dupa ce au prelungit inainte de termen contractul cu OMV adaugind alte rezerve de hidrocarburi de la Marea Neagra etc.
    Acum e data in judecata de evreii austrieci care vor sa nu mai extragem titei de la Marea Neagra.
    Romania mai are un proces si pentru Aurul de la Rosia Montana in valoare de 5 miliarde de Dolari in spatele caruia e fundatia Soros pentru care se asteapta decizia in curind.
    Si in plus austriecii mai folosesc in Romania procese chimice in sol de extragere a gazelor lasind in urma poluarea pinzei freatice si goluri in sol care vor lasa mostenite romanilor Poluare si CUTREMURE devastatiare si praful de pe toba-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fumul din Canada a impiedicat 9000 de zboruri in continentul american si a ajuns pina in Europa.
    Azi alerta de poluare cu fum periculos foarte Toxic si in Sibiu de la compusi chimici industriali periculosi si necunoscuti de la un depozit de deseuri cu atit mai mult cu cit e o zi cu plafon de nori josi care impiefica dispersia gazelor toxice cum se intimpla si la Sebes -Alba mereu cu formaldehida cancerigena de la fabrica de tocat lemne a austriecilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sezonul Ticalosiilor la sfirsit de sesiune si in Parlament

    care a votat pe repede legile facute tot in avantajul celor cu pensii speciale prin exceptio si portite de a pacali comisia Europeana pina in 2040
    falimentind Romania
    la care se adauga dupa spusele Senatoarei Sosoaca legea purtata tot de evreul Daniel Virgil Popescu pentru ca Mafia Imobiliara sa poata construi pe spatiile verzi luind oxigenul Romanilor care deja omoara anual prin aer poluat numai in Bucuresti anual 11ooo de romani

    Nu intimplator zilele astea au murit si doi oligarhi romani ai Mafiei Imobiliare unul in Bucurestisi altul pe valea Prahovei in o prapastie la Sinaia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mihai Neamtu scriitor de dreapta

    - California liberal progresista de influenta europeana in care romanii nu se mai regasesc.
    Dupa 1990 a fost un proces de dezindustrializare a Americii acum puternic amenintata de China unde a mutat mii de fabrici si cu presedintele Biden in declin cognitiv evident.
    Dupa Covid unde a trimis bani oamenilor care nu lucrau America sufera de inflatie si ca urmare a razboiului stacnant din Ucraina unde si romanii din America satui de curente si politici gresite
    Tramp poate cistiga presedintia alegerile de la anul si din inchidiare si se poate gratis pe sine
    in timp ce Biden a intrat in Inchisoarea Mintii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum incepe pe Realitatea tv la Culisele statului Paralel si amendata azi cu 35 mii lei de CNA pentru a le inchide gura

    despre Deseurile Toxice din Prahova via Turda-cluj cu pamint cu mercur expus caniculei transportat pe canicula cu masini cu prelate pentru 30 milioane de Euro doar spalate fonduri pentru decontaminate de 200 mii de Euro pe luna incasate dar nefacute Aduse la Prahova de Razvan Alexe cel si cu nedecontaminate navei Flaminia, Moldovenesti etc pentru care Garda de mediu Cluj si Prahova nu fac demersurile cerute-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. O jurnalista rusa cu masina incendiata spune ca in spatele rebeliunii lui Prigojin a stat FSB serviciu secret rus pentru ca acesta a pierdut contactil cu realitatea si crede in fabulele rusesti si are efectul unei bombe nucleare si e doar prima parte a operatiuni si ar urmarii salvarea Rusiei prin inlaturarea lui Putin
    Asemanator cu cele germane de inlocuire ale lui Hitler-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eminescu a constatat ca Alogenii evrei ne cuceresc tara si a fost eliminat-o spune pe Nasul Tv un specialist care spune ca Eminescu a fost cel mai mare ziarist primul care in lume a introdus notiunea de Patologie Sociala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Falsificari de legi intre vot si publicare

    Sisoaca -DNA ul ar trebui sa vada de unde sint in fata Parlamentului atiti bolizi ai parlamentarilor a caror cheltuiala nu se incadreaza in venitul de parlamentar
    Mai spune de legi si regulamente ne Consttutionale si multe Falsificate in drumul spre monitorul oficial cu virgule si chiar cu fraza intregi total aiurea -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. lumea nu a fost nicicand aparata de razboi-mereu au fost conflicte intre tari sau teritorii mai mici-de aceea DUMNEZEU l-a lasat pe vrajmas sa faca la sfarsit ce-l taie capul-dar finalul este LUMINA INVINGE INTUNERICUL-sunt ANONIM 5i sa avem sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere