vineri, 30 iunie 2023

OZN -URILE LUMINAU ASFALTUL, MASINILOR DIN TRAFIC !


                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineata treaza fiind ,vad stand cu ochii inchisi  vad un Cer de noapte inspre Sud, iar sub Cer, jos pe asfalt vad un trafic intens de masini.
Masinile circulau cu farurile aprinse, asa cum este si firesc pe timp de noapte. 
Brusc,farurile masinilor se sting toate si totul este in bezna, soferii nu mai vedeau pe unde sa mearga.
În acest moment, OZN -urile care zburau foarte aproape de sosea,isi aprind luminile lor multicolore si lumineaza indeaproape asfaltul.
Ele au venit in ajutorul soferilor si luminau asfaltul ca ziua,cu luminile de la OZN-uri. De la 2 metri deasupra masinilor,OZN-urile luminau asfaltul.


Image result for OZN imaginiImage result for OZN imaginiImage result for OZN imaginiImage result for OZN imaginiImage result for OZN imaginiImage result for OZN imagini.

Erau OZN -uri multe,nenumarate care zburau la doar cativa metri de asfalt.
OZN-urile aveau mai multe forme distincte intre ele.
Erau si rotunde,erau si triunghiulare dar si pătrate, aveau forma si cilindrica si orice forma cum nici nu putem gandi.
EXTRATERESTRII erau atat gri deschis inalti ca noi, dar si mai scunzi,erau si albi cu ochii negri si rotunzi si cu gura deschisa intunecata la interior.
Am mai vazut si Extraterestri albi cu ochii rotunzi si albastri, cu un firicel de lumina aurie in jurul lor.
Image result for extraterestri cu capul negruImage result for extraterestri cu capul negruImage result for extraterestri cu capul negruImage result for extraterestri cu capul negruImage result for extraterestri cu capul negruImage result for extraterestri cu capul negru
Pot spune ca erau vreo 5 -6 specii de Extraterestri printre OZN -urile lor.
Erau gri deschis cam de 1,20 m inaltime;erau gri mai inchis inalti ca noi; mai erau albi cu capul si cu ochii negri si luciosi rotunzi; iarasi ramanem tot la albi dar jucausi si cu ochii albastri indigo; mai erau gri inchis cu pielea creata pe chip, adica ,cu riduri adanci , dar si argintii luciosi cu ochii negri si oblici.
Si daca as mai pune si pe cei negri cu capul rombic, ies mai multe specii. De acestia negri trebuie sa ne păzim, trebuie sa-i tinem la distanta,asa spunea un glas.
Prieteni dragi, OZN-urile si EXTRATERESTRII au existat dintotdeauna si nu sunt draci cum spun unii Preoti si multi alti oameni. Ei sunt Creatia DUHULUI SFANT si au rolul lor in UNIVERS, in viata noastra a pămantenilor. Dovezi avem si-n Sfintele Icoane cu Maica Domnului,si-n rastignirea Lui Iisus Hristos. Vedem acolo multe OZN -uri pictate inca din vremurile de demult.
Cine neaga existenta EXTRATERESTRILOR inseamna ca ,degeaba a trait pe Pămant,pentru că nu stie nimic inafara de ceea ce este in jurul lor si se vede cu ochiul liber.
Credeti oare,că DUMNEZEU a facut UNIVERSUL acesta infinit, doar ca sa fie locuita o singura Planeta,si anume Planeta Pămant ? 
Categoric nu !  Sunt si oameni fratilor care au in jur de 3 metri inaltime si traiesc pe o alta Planeta, pe care eu am vazut-o. Sunt tot la fel pomi verzi,flori,ziduri prea multe acolo unde ei traiesc.
Iar un copilas de vreo trei -patru anisori cum avem noi, la ei le ajunge un pic mai sus de glezna ,copilasul lor,atat este de micut fata de inaltimea părintilor lor.
Sunt multe civilizatii in UNIVERS si numai cei "orbi",care pun accentul pe BIBLIE ca asa scrie acolo,nu vor sa accepte ADEVARUL adevarat.
BIBLIA fratilor,este ultramodificata si prost tradusa.
Asa precum o apă curata care curge de pe un munte,apoi, iar la ses,apoi se varsa intr-o alta apă si tot sufera tot felul de transformari,incat ,nu mai este apa curata de pe munte, tot la fel si BIBLIA cu fiecare generatie a fost modificata după oamenii vremurilor. Daca PREOTII timpului spuneau ceva credinciosilor,daca scriau ceea ce gandeau si ceea ce vedeau, atunci toate erau luate de bune,fara a mai da voie credinciosilor ca sa ma judece, ca sa se intrebe oare asa o fi?
Sa incerce acum in zilele noastre un PREOT ca sa spuna in gura mare ca a vazut OZN-uri si EXTRATERESTRI, si sa vezi cum zboara din preotie. Este normal sa-si apere functia si sa asculte de superiorii lor.  Tot se vorbeste de Sfintii Părinti, dar Sfintii Părinti au fost si ei tot oameni ,care, se adaptau vremurilor si graiau ceea ce sefii lor vor sa graiasca, ca si acum de altfel.
Oamenii trebuie sa stie fratilor, faptul că, nu suntem singuri in UNIVERS. Trebuie sa cunoasca ca BIBLIA nu este batuta in cuie si ca a suferit multe modificari, a fost rastignita de multe ori,precum IISUS HRISTOS in fiecare clipă de păcatele noastre.
Dar despre BIBLIE si despre multe alte TAINE,vom vorbi intr-un alt articol.
Pana atunci insa, sa fim pregatiti de intalnirea poporului roman cu Prietenii nostri Extraterestrii! Am spus Prieteni si nu dusmani ! 
                                 Cu dragoste ,Maria.

7 comentarii:

  1. Am vazut un OzN de pe centura Selimbarului despre care am scris pe blog,
    Astfel doar am putut constata ca cel mai curios era Momentul ale toate cu cifre de doi
    Era 22 mai 2022 ora 22.
    Am tras concluzia ca momentul si locul momentului intre Sibiu si Cisnadie nu era intimplator ci preprogramat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oho, te-ai intrecut pe tine de data asta! Marii Albi se pare ca sunt cei mai evoluati si mai prietenosi... Cei inalti cu par blond si ochi albastri... Si da intr-adevar s-au apropiat mai mult ca niciodata si se pare ca vor interveni in si dupa Cataclism...
    Ii salutam si binecuvantam pe toti cei care vin in numele Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  3. https://youtu.be/Hh_wYpZmgX8
    Epidemiile revin!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria posibil din cauza OZN -rilor sa se stingă farurile la mașini.
    Din câte am auzit mărturii ale oamenilor care au fost aproape de ei ,nimic nu mai mergea,piloți perturba totul.
    A vrut să le spună că ei sunt mult mai avansați,ce sa zic🤗🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Da sunt printre noi acum iadul e gol acum .Toți sunt pe pământ dar nu pentru mult timp. Ei știu că timpul lor este scurt și de aceea iau aceasta formă de extratereștrii pentru a nu speria oamenii și de a părea prietenoși.. Mare atenție.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place foarte mult sa citesc acest bloog.

    RăspundețiȘtergere