joi, 22 iunie 2023

DUMNEZEU A GRAIT MARIEI, DEOARECE, MARIA A DESCHIS CERUL CU RUGACIUNILE EI !

 

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


.
Dragii mei, 

Ceea ce urmeaza ca sa va spun, unii dintre voi vor crede ca spun spre lauda si spre faima.
Insa,departe de mine lauda si faima desarta a lumii acesteia.
Eu nu-mi doresc faima si nici laude de la oameni, eu nu-mi doresc nimic din ce este material pe acest pamant.
Dorinta mea dragilor, este de a face VOIA DUHULUI SFANT a PREA SFINTEI TREIMI si a MAICII LUI DUMNEZEU.
Ori ca sa implinesc Voia Domnului si a Maicii Domnului,trebuie sa scriu toate cate vad si aud cu Puterea si cu Voia Duhului Sfant si a Prea Curatei Fecioare Maria.
Iata dragilor, cum astazi dimineata in zori de zi, aud un glas care graia despre mine acolo Sus in Ceruri,graia despre MARIA de jos.
Iar un glas imi graieste chiar acum cand scriu aici pe Blog aceste randuri, si-mi spune ca da, acolo Sus in Ceruri se graia despre Maria de jos, despre Maria Duhului Sfant.
Erau tare multe glasuri acolo Sus in Ceruri, glasuri care graiau despre mine, cea de-aici de jos ,care incerc sa fac Voia Duhului Sfant si sa scriu numai Adevarul Său.
Iata ce spunea un glas tare hotărât :



                    " Să fiţi buni şi drepţi ca Maria,care a deschis Cerul şi i- a vorbit chiar DUMNEZEU!
Maria de jos, este Maria Duhului Sfant!"
                                                   
Dragii mei, cu totii putem deschide Cerul cu Rugaciunile noastre catre Bunul Dumnezeu si catre Maica Domnului.
Absolut cu totii, daca, ne vom ruga cu inima si cu sufletul,nu numai cu buzele.
Eu asta am facut inca de mica copila si fac si acum.
Nimic nu ma leaga dintre bogatiile acestui pamant. Ceea ce-mi doresc, este ca sa nu-L supar  pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului cu ai Sai Sfinti. Sa nu ne fie teama de nimic in aceasta viata grabnic trecatoare,dragilor. Sa ne fie teama doar, cat sa nu mâniem pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului, asa cu buna stiinta. In rest, toate sunt trecatoare, si bune si rele. Toate vin si toate trec,dar dragostea si  iubirea fata de Dumnezeu si fata de Maica Domnului cu Sfintii Sai,fata de Aproapele nostru, toate acestea rămân in inima si-n sufletul nostru, si cu acestea ramanem pentru viata vesnica din Ceruri.
Dar sa revin la Mesajul divin:
 " Să fiţi buni şi drepţi ca Maria,care a deschis Cerul şi i- a vorbit chiar DUMNEZEU!
Maria de jos, este Maria Duhului Sfant!"
Eu niciodata,nici macar in gandul meu nu voi spune ca eu sunt cea mai buna si cea mai dreapta,cea mai credincioasa. Dimpotriva, sunt si eu om, si gresesc si cu voie si fara de voie. Dar,ma rog de fiecare data ca sa ma ierte Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, si promit ,ca sa nu mai repet aceea greseala si a doua oara. Si va asigur dragilor de faptul ca, chiar nu o mai repet.

Fratilor,nimic nu scriu de la mine! Absolut nimic ! Toate câte le scriu sunt de la DUHUL CEL PREA SFÂNT si de la Prea Curata Fecioara Maria, Maica Lui Dumnezeu si a noastra a tuturor! 
Eu nu am nevoie de slava si lauda lumeasca! Eu nu am nevoie ca sa -mi adun comori pe Pămant!
Cei care lovesc in mine prin răutatea sufletului lor,doresc sa le spun că ,nu în mine lovesc mai întâi,ci în GRAIUL DUHULUI SFANT care graieste prin mine roaba Sa.
Daca nu credeti in ceea ce vedeti scris, este mai bine sa va abtineti, pentru a nu va atrage păcate si mai mari,si anume: 
HULA  impotriva DUHULUI SFANT care nu se iarta nici in aceasta viaţă si nici în cea vesnică.
Cui nu-i place ceea ce eu scriu si spun, sa procedeze ca la Tv, sa schimbe canalul, paginile, etc etc.Dar, sa nu jigneasca si sa nu batjocoreasca pe nimeni.Absolut pe nimeni.
Sa ne rugam dragii mei, ca sa fim sanatosi si fericiti ,impeuna cu toti cei dragi inimii si sufletului nostru, si nu in ultimul rand, sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru toate cate ne-au daruit si ne daruiesc in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa cerem in Rugaciunile noastre de la Bunul Dumnezeu si de la Prea Curata Fecioara Maria, de la Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,doar sanatate,iertare si mantuire.Toate celelalte necesare traiului pe pamant,ni se vor adauga noua de Imparatul Ceresc Iisus Hristos ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria, Caruia I se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea,Amin.
                                                  Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Fiți binecuvântată cu sănătate, iubire divină, pace și armonie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Resturi de pe SubmarinulTitan par a arata ca acesta a suferit o implozie
    Parca era un mesaj in luna aprilie despre un submarin sub forma de pluta pe mare daca nu ma insel cam in perioada cu anuntatea importului de Romania a doua submarine??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. cunosc rugatori ff silitori care sunt in lume, traiesc simplu, se impartasesc saptamanal si stau in tacere

    RăspundețiȘtergere
  4. D zeu graeste prin d voastra Eu cred totul pt ca cred in d zeu si stiu ca el face minuni D zeu sa va ajute si rugativati si pt noi Astept sa citesc mesajele d voastra Imi face mare placere sa le citesc. Binecuvintat fie domnul in veci vecilor Amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevărat doamna Maria 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Prin rugăciune și iubire vom ajunge să-l vedem pe Dumnezeu 🙏

    RăspundețiȘtergere