vineri, 30 iunie 2023

DUHUL CEL PREA SFANT , ERA SUB PLAFONUL CAMEREI MELE !


                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata cand m-am trezit,stand cu ochii inchisi,vad în camera mea sub plafonul care dispăruse , vad pe INSUSI DUHUL CEL PREA SFANT sub Chip de Porumbel.
Priveam stand in pat cu ochii inchisi la Cerul care coborâse in camera mea la,deasupra patului meu.
DUHUL CEL PREA SFANT nici nu se misca din locul Său, statea cu Aripile-i larg deschise  si acoperise o treime din camera.
Image result for DUHUL SFANT

    Un cer senin de un albastru violet catifelat si DUHUL CEL PREA SFANT deasupra patului meu,îmi dădeau o putere sufleteasca infinita, si-mi doream ca sa nu se mai termine niciodata ceea ce vedeam ,ceea ce traiam. 
Am multumit cu lacrimi de bucurie DUHULUI SFANT care m-a vegheat, si care ,mi-a dat atata putere sufleteasca si trupeasca.
După disparitia Duhului Sfant in inaltul Cerului, vad un cerc de Stele mari si aurii care pulsau marindu-si forma si stralucirea deja orbitoare.
Prieteni dragi, fiecare dintre noi se poate bucura de astfel de trairi,daca avem Credinta tare in Prea Sfanta Treime si-n Maica Luminii, daca ne iubim Aproapele ca pe noi insine si daruim dragoste sufleteasca pâna si dusmanului nostru.
Asadar,sa fim buni si milostivi,sa avem Credinta si Nadejde in Dumnezeu ,si sa-ncercam ca sa respectam cele 10 Porunci din dragoste si cu dragoste.
Si ca intodeauna,cu dragoste,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu