joi, 8 iunie 2023

IISUS HRISTOS STRIGA CATRE POPORUL ROMÂN : SCULATI-VA SI URMATI-MĂ !!!

                                                    8 Iunie 2023, ora 6, 14 !

                                                      Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:

                                               "Sa strigam la România!

                                     Sculati-va!

Moment in care vad un lan de grâu copt, lan in care boabele de grâu erau foarte rare.

O forta nevazuta aseza pe fiecare fir de grau copt, precum picaturile de ploaie, doar cate 1-2 -3 boabe de grau auriu, restul boabelor lipseau de pe firul de grâu copt.


In lanul de greu copt, pe spicele de grau DUMNEZEU aseza doar cate 1 pana la 3 boabe de grâu auriu ca de soare.Restul spicelor nu aveau boabe de grâu, pareau seci.


In mijlocul lanului de grâu cu boabe de grâu cazute din Cer pe anumite spice de grâu, Il vad pe Mantuitorul nostru bland si Bun si Prea Iubit, care era imbracat in vesminte albe ca de lumina, care ridica Mainile Sale sfinte si striga cu putere, striga de rasuna si Cerul si Pamantul, era ca o Porunca daca vreti:

                                "Popor român, sculati-vă si urmati-mă! 

                        Urmati-ma ,popor român!

                       Sculati-vă si mă urmati!"

Dupa care, glasul a disparut la fel si Mantuitorul cu lanul de grau ales .

Dragii mei, sa ne sculam, sa ne trezim din amorteala care ne-a cuprins sufletul si trupul si sa-I urmam Lui Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor,Mantuitorul Lumii intregi.Noi suntem Poporul ales care-L vom primi pe MANTUITORUL Lumii in a Doua Sa Venire pe Pamant. Noi vom fi al Doilea Nou Ierusalim unde Imparatul Ceresc va face Judecata Cea Dreapta, atat a celor vii cat si a celor morti cu trupul si pe care -i va invia oriunde s-ar afla pe acest pamant.

Sa lasam gandurile si planurile noastre desarte, si sa -L strigam pe IISUS HRISTOS cu inima si cu sufletul, sa-L chemam sa vina cat mai repede in Noul Sau Ierusalim , si sa-I spunem ca ne-am sculat din amorteala ce ne-a cuprins ,si-I vom urma Lui precum Ucenicii si Apostolii Sai acum 2000 de ani in urma.

Niciodata dragilor , sa nu deznadajduim, sa nu ne pierdem Credinta in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului si sa fim pe deplin convinsi de faptul ca, niciodata nu suntem singuri.In fiecare clipa din viata noastra Dumnezeu si Maicuta Domnului sunt cu noi si intru noi.

Sa cerem doar ajutorul, fie si-n gandul nostru, si vom fi ajutati ca sa iesim din orice necaz.Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si sa nu urâm pe nimeni, sa nu purtam ranchiună nimanui.

                                                 Cu dragoste, Maria.

                                     

29 de comentarii:

  1. Kolonda Grabar presedinta a Croatiei spunea acum vreo 5 ani-cum ne-am despartit noi de Yugoslavia asa trebuie sa se Desprinda si Transilvania de Romania-
    Asta e si explicatia pentru care Austria a dorit Croatia in Sengen si nu Romania/craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. România trebuie să fie unită Transilvania face parte din România.....Înaintea lui Dumnezeu suntem toții la fel suntem UNUL. Cum este posibil să te rogi la Dumnezeu pentru dezbinare????

      Ștergere
  2. Despre 5G și noul ,,virus“ Marburg suntem avertizați de acest Todd de peste 6 luni într-un video
    https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240281%2Fpl_629036819_-2
    ■ Todd, Criminalist din America spune: Știm că virusul Marburg nu este chiar așa de contagios, dar are o rată extraordinară a mortalității și știm mecanismul prin care va fi eliberat acest virus, în interiorul acestor „vaccinuri“ pe care oamenii le-au primit în interiorul nanoparticulelor lipidice. (criminalistul Todd, declară că a făcut afaceri cu toți, inclusiv cu OMS și și-a dat seama că au pus la cale acest genocid)
    ■ În hidrogel există agenți patogeni în interiorul particulelor care nu s-au deschis încă. Acei agenți patogeni sunt himerici și includ, printre alții, Marburg, E. Coli și stafilococul Ebola. Știm că la activarea undelor sistemului 5G care este acum folosit în SUA și în toată lumea, când se va difuza semnalul de 18GHz în 3 serii de câte 1 minut, că unda pulsatorie va face ca nanoparticulele lipidice să se umfle, și eliberarea conținutului patogenic provocând astfel epidemia Mar-bourg, pentru care au cheltuit deja bani.
    ■ E deja gata. Epidemia Marburg și prevederile legale sunt puse deja la punct. Și acum trebuie doar să se întâmple dezastrul propriu-zis și sunt practic lucruri mult mai rele, inclusiv ștergerea genei 1P36 care îi va transforma efectiv pe bieții oameni în zombi.
    ■ Oricât de ciudat ar suna asta, guvernele noastre se pregătesc pentru asta acum. Dar FEMA au dat deja reclame cu zombii în CONO-PS (conceptul de strategie a operațiunii, corect? Este corect? Dacă te uiți la Conplan 8888 (stratcom a scos asta în 2011), la pagina 2 spun că este doar un exemplu doar ca demonstrație.
    ■ Nu vă faceți griji pentru asta ca să nu jignim alte țări. Problema cu asta este că, dacă te uiți pe acel plan, este vorba despre cinci tipuri diferite de zombie. Nu este nimic acolo despre forțele de opoziție. Nu este nimic despre câștigarea de bătălii politice sau contra revoltelor. Este vorba doar despre o apocalipsă zombie.

    Partea I

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebue ales griul de neghina in termeni biblici sau in termenii imnului national francez -Sculati voi oropsiti ai vitii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Partea II
    ■ Și veți vedea că întreg sistemul național de management al accidentelor (NIMS) se supune, practic toate agențiile de stat, locale sau federale - au avut deja antrenament de pregătire pentru apocalipsa zombie. Și-au făcut deja antrenamentul.
    ■ CDC ține de cinci ani un web-site cu un scenariu de pregătire pentru o apocalipsă zombie, acum l-au redus la un pdf cu desene. Întâlnim acest lucru chiar și în contractul de serviciu web al Amazon, în clauza de forță majoră, cred că este articolul 41, este specificat: „nu suntem răspunzători de prejudicii în cazul unei apocalipse zombie“.
    ■ Aceasta vine, prieteni. Iar în raportul evenimentelor adverse grave pe care Pfizer l-a efectuat dupa comercializare, au fost nevoiți – conform legii privind libertatea de informa-re (FOIA)! Efectul advers grav Pfizer nr. 1 a fost ștergerea Genei 36.
    ■ Căutați simptomele pentru asta! Este anihilarea centrului durerii în cortex și tendința individului de a mușca. Lucru foarte ciudat legat de aceasta este că acesta a fost simptomul post vaccinare. Acea boală este congenitală, adică te naști cu ea. Deci cum e posibil ca acest efect advers grav să fie pe lista celor mai comune în urma inoculărilor cu Pfizer.
    ■ Se întâmplă deja, prieteni, și-l avem pe doctorul Chambers să vă confirme că nu sunt nebun de legat. Nu, nu! Aceștia sunt oameni cu o foarte mare probitate și patrioți, fiecare în domeniul său. Abia l-am cunoscut pe Dr. Chambers, dar când i-am auzit CV-ul militar, m-a impresionat. Și acum lucrez în inteligența biotehnologică competitivă corporativă numai pentru băieții buni.
    ■ Compania mea este GREEN-X, adică genetica robotică, informații și nanotehnologie. Să zicem că am o „oarecare“ înțelegere despre ce se întâmplă aici. Deci grăsimea lipidică înglobează ceea ce vor să propage. Și apoi este activat și eliberat printr-o undă de 18 GHz. Este corect Todd? – Exact așa este.
    ■ Gândiți-vă la nanoparticulele de lipide ca la niște mici bombardiere. Ce s-a întâmplat este că diferiții producători ai acestor vaccinuri au inclus 3 proteine HIV separate în fiecare dintre ele, inclusiv cei 85 de adjuvanți. Motivul a fost de a dezactiva, de a dezarma sistemul imunitar al oamenilor. Astfel încât acei mici bombardieri de grăsime să poată intra în interiorul celulei și să și migreze sarcinile ca să reprogrameze corpul persoanei pentru a produce ADN sintetic, în acest caz, proteinele...
    https://luminaadevarului.com/2022/11/28/ virusul-marburg-va-fi-activat-in-cei-vaccinati-covid-prin-5g/


    RăspundețiȘtergere
  5. PERICOLUL TEHNOLOGIEI 5G
    Să nu uităm cât de mare este pericolul tehnologiei 5G și cum antenele se înmulțesc de la o zi la alta și mai ales în perioada pandemiei erau montate cu viclenie cand noi eram inchiși in case .
    Această tehnologie este și va fi în strânsă legătură cu așa-zisă viitoare pandemie plus că va fi de mare ajutor la controlul minții omului care se pregătește intens de către ocultă.
    Sunt mai mulți oameni în domeniu care ne avertizează de mai mult timp și prin Mila lui Dumnezeu și Părintele Elpidie care ne explică de mai mult timp atât de clar despre această legătură.
    Opriți routerul wifi din casă și internetul mobil pe telefon noaptea că radiază puternic. Și să știți că această dependență de telefon (internet) va provoca mult rău omenirii când se va pune în funcțiune frecvențe de unde 5G la un nivel mult mai ridicat decât avem în prezent în anumite zone din țară. Să nu vă mirați de ce vă doare capul din senin și luați medicamente și tot nu vă trece. Să nu vă mirați dacă simțiți tot felul de arsuri interne în corp nejustificate, producând dureri de oase, accidente vasculare, oboseală, insomnii. Totul pleacă de la aceste antene 5G.

    „POCĂIȚI-VĂ, CĂCI S-A APROPIAT ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR“
    ortodoxinfo.ro

    Dumnezeu Tatăl a transmis, 31 Decembrie 2020, că satana vrea să ne injecteze cu veninul său! Asta înseamnă venin (otrăvire) de șarpe (balaurul, șarpele din vechime)

    Binecuvântați-vă pe voi și ceilalți (cu semnul crucii) și tot ceea ce mâncați, beți, purtați, așternutul, cerul și pământul, satana (a) otrăvește tot. Să-I mulțumim Lui Dumnezeu de când ne trezim și să nu-L uităm cât trăim.

    RăspundețiȘtergere
  6. MESAJE DE DRAGOSTE SFINTE ȘI DIVINE DIN TRECUT
    (la care să reflectăm astăzi - 7 Iunie 2023)

    19 Iunie 1998
    Sărbătoarea Sfintei Inimi a lui Iisus

    Iisus vine cu Inima Sa expusă. "Nu vă preocupați de treburile lumii. Dă-mi-le Mie. Mesajul Sfintei Iubiri este un strigăt de luptă împotriva păcatului. De aceea, permiteți-Mi să vă deschid ușa spre iluminare".

    "Tot ce este mândru este în opoziție cu umilința și, prin urmare, cu Sfânta Iubire. Gândiți-vă la Sfânta Iubire ca la sfințenia voastră personală. Nu este sfânt nimeni care se opune Iubirii Sfinte. Nimeni nu poate pretinde smerenie în afara Iubirii Sfinte. Poate că sufletul ignoră acest Mesaj, dar totuși urmărește sfințenia printr-o viață de Sfântă Iubire. Acesta este modul în care pretind sufletele - după măsura iubirii din inimile lor."

    "Acest răspuns la Iubirea Sfântă șterge iubirea de sine. Eul este uitat. Atunci mi se permite să umplu inima Eu însumi. Inima care este cu adevărat golită de sine este a Mea. Cum atunci fac parte din această inimă pe care am revendicat-o ca fiind a Mea, sunt capabil să o dirijez și să o ghidez în conformitate cu dorințele Mele. Astfel, inima va deveni una cu Voința Divină a Tatălui Meu."

    "Fiecare suflet este dependent de Mine, de Mila Mea. Cei mai mulți nu-și dau seama de acest lucru, deoarece urmăresc fericirea și siguranța prin ei înșiși. Când Mă voi întoarce, toți copiii Mei - toate oile Mele - își vor recunoaște Păstorul, iar Eu voi prelua stăpânirea asupra fiecărei inimi. În acest fel, victoria Mea va fi o victorie a Iubirii Sfinte și Divine."

    "Te-am ales pe tine pentru a face cunoscut acest lucru."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei din Spania se pling ca la probele facute cu 5G mor de fiecare data valuri de pasari.
      Daca griul va face doar 2-3 boabe si restul seci ar putea fi lipsa de insecte mici pentru polenizare care poate avea aceiasi cauze dat de emisiile de 5G
      combinata cu chimizarea cu insecticide pesticide si poluarea atmosferica vazuta des in bumul economic din China unde de mult au disparut insectele pentru polenizare fapt legat si de mesajele cu disparitia Mierii de albine inaintea inceperii celui de al Treilea Razboi Mondial-craciun.

      Ștergere
  7. Intreb ca un novice, incotro?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum incotro ,
      prin Apocalipsa climatica si spre al Treilea Razboi mondial
      Deci curaj , o moarte toti sintem datori-craciun

      Ștergere
  8. Spovedanie, împărtășire cu sfintele Taine și să luăm crucea fiecare dintre noi și sa L urmăm pe scumpul nostru Mântuitor Iisus Hristos!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Elvetia va face referendum impotriva portofelului electronic pe care multi Nu-l vor pentru ca vine la gramada cu interzicerea tranzactiilor nebancare si o Supraveghere Totalitara

    Dar se mai incearca si introducerea unui act de identitate care va contine si cartea de sanatate cu toste vaccinurile mai ales cele viitoare care vor fi introduse mai ales prntru copii prntru a le fi programata de bebelusi si lungimea vietii reglind astfel si problema pensionatilor si a fondului de Pensii, imbogatind bancile in mare majoritate evreiesti

    In timp ce ei cu putere financiara mare vor beneficia cum e cel ce costa 12 /Dolati. AniCancer care va fi vindut doar bogatanilor prntru 100 mii de dolari prelungindu-Le -Le viata doar aceste caste Conducatoare potente Financiar care conduc si acum si in Romania cu Sapte Case in tara si la Miami si cu terenuri de tenis si prin alte tari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Judecatoare in direct pe Realitatea Tv
    -Atit timp cit timp se voteaza legi fara a se tine cont de hotaririle anterioare ale CCR sintem in
    Orice dar nu intr-o Democratie.
    O sa vina vremea cind o sa se spuna ca in Romania au fost o data si Judecatori-
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci am putea spune fara a gresi ca odata cu Guvernatorul Iohannis Romania a intrat-Revenit in Epoca Dictaturii indiferent citi parlamentari sau Parlamente ar avea atit timp cit legile lor ce transpun directivele ale functionarilor Homalai de la Bruxell nu mai respecta Constitutia si hotaririle Curtii Constitutionale compromitind nepermis si sistemul Judiciar dezechilibrat prin faptul ca legile incalca Constitutia Romaniei
      Practic incalcind Constitutia i-si incalca si Autoritatea facind Tara prost Guvernabila iar poporul indreptatit la ultima Solutie,
      REVOLUTIA
      si revenirea la Autoritatea juridica bazata pe Respectarea Constitutiei si a hotaririlor Curtii Constitutionale-craciun.

      Ștergere
  11. Sorros cinta invingerea de ucraina a Rusiei si sfirsitul Democratiei cu invingerea IA-inteligentei artificiale GAI de 155 IQ fata de Einstein 160 si venirea Marii Resetari cind va fi de 1000 de ori cit oamenii inclusiv politicienii care nu vor mai fi necesari si de Supraveghere,a patra Revolutie Industriala si vom avea ultimile alegeri si cenzura informatiilor de un grup mic cum e cea cu Cercetarea OZN urilor submarine gasite .
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nastase fostul premier ca si Cristoiu vorbesc de folosirea regelui Charles adus prin contii maghiari pentru interesele Ungariei in dezprinderea Transilvaniei de Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stefan Stiristul -dizainarul homosexual de rochii pentru prima doamna Zimbitoarea,rochii pe care aceasta le tot scurta neprmis de mult , bolnav de depresie isomni cosmaruri si in final el s-a sinucis la atelierul sau mai demult-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pestele se impute de la cap dar se curata de la coada
    Catiu recunoaste ca situatia economico-financiara e instabila intern si extern si necesita masuri -reforme deja intirziate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. sunt ANONIM 5 -ma intreb CUM POT DORMI NOAPTEA MINTILE VICLENE ALE UNOR STATE?!-nu au pic de umanitate-banii si averile imense le-au schilodit creierele-iata antihristul care s-a lepadat de CREATOR -oricum suntem sacrificati- IISUS DOMNUL SI MAICA SA sa ne apere -rugaciune, rugaciune si iarasi rugaciune- sanatate si pace in suflet si in ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  16. Un alt semn al incalzirii climatice
    Incendiile din 7 provincii din Canada pe o suprafata deja mai mare ca cea din ultimii 10 ani
    Care au dus fumul peste granita acoperind coasta de est a Sua pina la Wasington la 2000km a caror ofigiali recomanda folosirea mastii contra smogului de fum
    Fum care va inegri si ghetarii din Canada si Groenlanda accelerind si incalzirea prin cresterea captarii caldurii soarelui-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Psd si PnL evreiesc in scadere in sondaje ar dori alegeri anticipate de frica la Aur care e in continua crestere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Si fostul SRI-st Florea de la Ploiesti spune ca cetatenii romani care nu ies in
    strada Gresesc

    Si trei judecatori ai CCR spun ca parlamentul greseste si legifereaza la intimplare cum e si la Abuzul in Serviciu,desi era obligat la un prag valoric aratind ca Parlamentul incalca drepturi constitutionale ale cetatenilor

    Cum spunea si Judecatoarea Fratiu ca legiutorul era obligat sa impuna un prag si actinea poate fi considerata ca impardonabila si lipsita de curaj in -Democratia Mioritica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tot judecatoarea Fratiu

    -Este din Rau in mai Rau, practic Luminita de la Capatul Tunelului nu se mai vede ,ci numai cind Mori.
    Gradul de erori creste procentul de casare modificare a solutiilor creste fata de trecut
    Si Coarna vorbeste de incalcarea hotaririlor Ccr-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sediul Diicot achizitionat fraudulos la pret mult umflat de seful sau Procurorul sef Horodniceanu fapt stabilit prin oanaliza oficiala a institutiei de stat abilitata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Romania solicita Rusiei reducerea cu 40 persoane a reprezentantilor rusi din ambasada sa din Romania
    Asta va atrage masuri similare ale Rusiei la consulatele Romaniei din Moscova,Leningrad si Rostov pe Don-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Așa este doamna Maria sa urmăm pe Hristos Mântuitorul Sufletelor Noastre 🙏
    Sa facem cat mai multe fapte bune sa avem credință puternică și iubire de Dumnezeu și de aproapele nostru 🙏
    Doamna Maria ați avut un mesaj cu mai mult timp in urmă despre ruperea unui baraj,sa adeverit doamna Maria.
    Acel baraj bombardat de ruși s-au ucraineni sau de cine mai știe cine doamna Maria.
    Știu sigur că ați avut un mesaj cu un baraj care fa face mult rău și inundații.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏

    RăspundețiȘtergere
  23. Se apropie vremea secerisului si.. putini cei alesi. Putine boabe de grau inseamna si timp pierdut, culegem ce am semanat in tot acest timp. Altfel, intr-un sens mai profan, ar putea insemna seceta. - Bizantinum

    RăspundețiȘtergere
  24. Si este doar inceputul
    Da seceta adusa de incalzirea globala stabilita la Acordul de la Paris cu 1,5 grade ce se va atinge in 7 ani va obliga relocatea a 100 milioane oameni din cauza cresterii apei oceanului si alte 300 milioanei de secetele aduse in multe zone climatice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. IISUS HRISTOS striga celor care mai au o farama de credinta- ne vom supune ca nu avem de ales- seceta in MOLDOVA SI MUNTENIA , INUNDATII IN VESTUL TARII- s-au dus pe apa sambetei culturile-VOM AVEA SECETA SI FOAMETE pana in2025

    RăspundețiȘtergere