marți, 13 iunie 2023

ROMÂNIA ESTE CREAŢIA LUI DUMNEZEU ! ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT !



                          
                     

                                   Dragii mei, 

Astazi dimineata dragilor, treaza fiind,mai stateam puţin in pat ,dar cu ochii închisi.
Si astfel dragilor, vad un Cer senin ca de oglindă,un Cer bleu lucios si transparent fara nicio altă pată de culoare pe el.
Pe un astfel de CER,apare HARTA ROMANIEI SFINTE, dar fară înscrisuri, ci pe un fond albastru violet.
În mijlocul HARTII ROMANIEI a apărut de sus pana jos, adica ,de la Nord până la Sud,o Cruce Sfanta din Lumina albă,orbitor de stralucitoare.


Image result for harta romanieiRelated image..


După doar cateva clipe,HARTA ROMÂNIEI ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT dispare,iar CERUL rămâne cu acelasi bleu senin ca de oglinda,fara nicio alta pată de culoare.

Related image..

Dar ceva uimitor se întampla!
O lumina alba,ovala,sub forma unor Aripi stranse de PORUMBEL, apare în stanga mea pe CER, iar la mică distanta vad scris asa :


                                                               
            Opera  Lui Dumnezeu !
            România , ADEVARUL  DUHULUI  SFÂNT !" ..

Dragii mei, iar ceea ce am vazut scris pe Cerul Sfant,adică, pe Opera Lui Dumnezeu,am auzit si un glas care a grait asa:
                          
                    "Opera Lui Dumnezeu!
                România,ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT !
                 Să nu vă atingeti de români,căci se                          cheamă Poporul ales!"

   
Image result for cer senin..
Dragii mei, închipuiti-vă că priviti Cerul de ziuă si nu vedeti nimic pe el,decat, stralucirea lui si cuvintele acestea scrise pe el:
               "Opera Lui Dumnezeu!
             România,ADEVARUL  DUHULUI SFANT!"
Oare ar mai fi loc de îndoială ,în inima si sufletul vostru?
Oare nu se cade ca noi să-I multumim DOMNULUI pentru că ne-a ales pe noi ,POPORUL ROMÂN ca sa-L primim pe FIUL SĂU si MANTUITORUL sufletului nostru ,în ROMANIA NOULUI IERUSALIM?
În viata noastra de zi cu zi dragii mei, să căutam ca sa facem numai Voia Domnului;numai ceea ce-I este bineplacut Lui si MAICII PREA CURATEI FECIOARA MARIA.
Decât să facem un rău cuiva,fie el si dusman,nu mai bine ne este ca sa-l iertam si sa ne linistim sufleteste?
Ce folos avem daca urâm pe cel care ne-a facut rău,pe cel care ne-a supărat? Niciunul! Pur si simplu ne incărcam inima si sufletul de ură si de păcate si nu mai avem liniste nici zi si nici noapte.
Fapte rele poate face fiecare om de pe Pământ!
Dar o fapta buna,nu o poate face oricine.
Si-atunci,de ce sa ne asemanam cu cei care fac fapte rele si sunt plini de ură? Cu ce suntem noi mai buni decat ei,daca facem aceleasi rele?
Sa incercam fratilor, chiar din acest moment, ca sa nu mai urâm pe nimeni, sa daruim un zâmbet,sa daruim o vorba buna,o vorba de incurajare,sa hranim pe cel flamând si sa îmbracam pe cel gol.
Sa mergem la SFANTA BISERICA macar in ziua Sfintei Duminici, la CINA SFINTEI  si DUMNEZEIESTII LITURGHII, la care , MANTUITORUL nostru drag si scump sufletului nostru ne cheama in fiecare clipă a vietii noastre,cu fiecare bătaie a inimii noastre care, de cele mai multe ori este împietrită de răutatea faptelor noastre ,precum si de zgârceania pe care o afisam prin ură faţă de Aproapele nostru.
Fratilor ! Sa ne spovedim la Părintele Duhovnic,ca apoi sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂSANIE cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.


P.S.

         
                                                  Image result for tricolorul romaniei.

                                 

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare. Am tresaltat pe patul meu ca la un şoc electric.
Astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi ,vad un Cer de noapte albastra,iar pe Cer apare o singura STEA MARE si stralucitoare foarte. STEAUA era mare, cât o portocala de mare.
În faţa acestei STELE unice pe Cerul Sfant care, coborâse pana aproape de mine, o Mâna nevazuta fratilor, intinde o  panglica cu Tricolorul României.
Chiar pe faţa STELEI mari. Arata de parcă aceasta STEA MARE ne-ar fi fost împachetată ca pe un Cadou si legata cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.

Image result for STELE PE CER.

                                  Image result for tricolorul romaniei.


Era uimitor; era minunat ceea ce vedeam cu ochii inchisi,adică, Cerul albastru de noapte fara de stele,doarcu o singura STEA MARE si stralucitoare acoperita de panglica cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.
După doar câteva clipe,STEAUA MARE cu TRICOLORUL ROMANIEI se transforma intr-o alta STEA alba si orbitor de stralucitoare cu multe raze mari in jurul ei, asa precum arata DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata:

                               Image result for DUHUL SFANT IMAGINI

                                             Image result for tricolorul romaniei.

Pe suprafaţa acestei STELE aceeasi Mâna nevazuta scrie cu litere de Lumina alba si orbitor de stralucitoare,scrie doar un singur cuvant:

      "R O M Â N I A  - R o m â n i a  !."

Totul a durat circa 10 secunde,in timp ce aceasta STEA a LUI DUMNEZEU pulsa marindu-si razele-i albe cu tot cu acest cuvant scris de MÂNA LUI DUMNEZEU, cuvant ce reprezintă ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
               
                    "R O M Â N I A !"

14 comentarii:

  1. Fierbe Timisoara-adevaruri cenzurate
    Casta evreiasca ascunde nu numai sinuciderea ca Protest a Irinei Negru mama de erou Martir din Brasov
    Dar si atiunile de la Timisoara ale revolutionarilor care prin Florin Maneanu anunta -stringerea de semnaturi pentru suspendarea primarului incompetent Fritz si alte actiuni de strada desfasurate de revolutionari pina acum si promise si in viitor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parlamentul Ue va vota saptamina asta la Strausburg in Franta prima Lege din lume a Inteligentei artificiale -IA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Holera! Holera revine!? Războiul continuă si va afecta populatia-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  4. Brava Sosoaca
    Ciuca Maciuca ajuns in Senat la mina lui Sosoaca care i-a facu si plingere penala pentru Tradare aparat cu coatele de liberalul Ppddist Fenechiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ludovic Orban -Iohannis si-a batut joc, de toti care au crezut in el si lucrul bine facut ,un individ lipsit de caracter, o miniuna si un fsriseusm ce va iesi pe usa din dos a Istoiriei, ca Iliescu, va deveni tot mai mic il vor injura si cei din PNL aripa UAsc UTC care se ascund in relatia cu PSD ca si Ciolacu vazut cu mandatul va privii altfel va uita si va sfida pe PNListi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Trump la Tribunal pregatit pentru arestare invinuit ca a dus acasa documente secrete
    Daca In Romania era democratie si nu o Dictatura de casta evreiasca Cleptocratul Iohannis trebuia arestat de mult nu numai pentru Tradare si cele 47 dosare penale de furturi ca primar ci prima data ca Dinca pentru trafic de carne vie cu copii vinduti traficantului canadian de organe Lalande-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RTSibiu prima televiziune privata din Romania vorbea de copii traficanti de -Iohannis pentru o banca de organe-craciun.

      Ștergere
  7. Berguleasa -Oltenia ,Tirgoviste noi si mari depozite descoperite de Titei iar linga Tirgu Jiu mare zacamint de gaze cunoscut inca din anii 80 .
    Iar se imbogatesc Tradatorii Romaniei ca evreii lui Daniel Virgil Popescu si tot guvernul Castei Evreiesti cu OMV -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ciolacu Malacu la investire laudatio pentru Ciuca Maciuca dar si pentru tovarasul evreu Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Paguba-Gaura facuta -calculata statului Roman de Virgil Popescu este de peste 6 Miliarde de Euro doar din cele cunoscute pina acum ca inca nu a plecat inca din guvern

    Iar la Timisoara o intilnire cu Discurs inte OMV si Oamenii lui Coldea si un buzoian si prieten bun cu Ciolacul Malacul cel cu bacul la 35 de ani si primul serviciu cu carte de munca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Culmea neobrazarii
    Jignire ,Groful Iohannis la primirea de la Cotroceni nu a dat mina cu oamenii de la UDMR,AUR si USR.
    Problema se pune cum erau mai jigniti daca nu au dat mina sau daca dadeau mina cu ei??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. GLORIE TIE PREA SAFANTA TREIME IN VECI VECILOR AMIN

    RăspundețiȘtergere
  12. mesajul este unul iar cei de pe blog fac politica! tot GLOBUL este creatia lui DUMNEZEU- sa nu facem discriminare -n-are rost

    RăspundețiȘtergere