sâmbătă, 10 iunie 2023

OCHI ROSII SI INSANGERATI!

 

.


.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !" 

10 Iunie 2023, ora 6,50 ! 

Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata, treaza fiind, vad intr-o clipita o imagine foarte ingrijoratoare.
Vedeam adulti si copii cu ochii inflamati, inlacrimati si rosii, in mod special la partea de jos a globului ocular.
Nu erau de un rosu nesemnificativ, ci erau de un rosu intens, un rosu precum sangele.
Dragii mei, a venit deja vara, iar multi dintre noi vom merge la Mare sau la Munte, in diferite concedii si-n anumite perioade ale anului.
Sa nu uitam dragilor, ca suntem expusi foarte mult la infectarea cu diferite boli de ochi, atunci cand mergem in locuri foarte aglomerate, atunci cand intram in apa in care au intrat si alte persoane care sunt infectate cu diferiti virusi si bacterii.
Deci, mare atentie dragilor. 
Concediile ar trebui sa fie o bucurie mare pentru fiecare dintre noi, si nicidecum o suferinta cauzata de neatentia noastra sau chiar de ignoranta noastra.
Cu dragoste, Maria.




10 comentarii:

  1. O fi ceva mai extins poate virus planificat Marenburg pentru a ne impune buletine cu cipul de sanatate,noul pasaport cu limitatea drepturilor omului in circulatie ca limitarea cu orasul de 15 minute
    Tot feliul de gaselnite si restrictii de la Diavolul Soros -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Guvernul Castei Evreiesti ar accepta crestere de salarii ale profesorilor cu 25 procente cu conditia acceptarii incetarii Grevei dupa trei saptamini pina luni la o anumita ora-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marea Neagra este afectata din cauza razboiului cu Ucraina-posibil sa fie deversate deseuri dar si resturi de bombe cu apa grea- turistii nu iau aceste lucruri in serios!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un miner -E tara lui Papura Voda =Iohannis evreul
    Daniel seful de la casa de pensii abuz in serviciu incalca legea care da minerilor drepturi la pensionare mai repede neacordate minerilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sow la Brasov la deschiderea Aeroportului construit dela zero
    ,primul zbor va fi in 15 iunie facut de fiul lui Dumitru Prinariu primul cosmonaut al Romaniei- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut oameni cu ochi rosi, din cauza drogurilor esxtrem de agresivi, rai,acesti oameni fara discernamint,sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea oameni.

    RăspundețiȘtergere
  7. Semnele Apocalipsei
    Toate oceanele si marile mai ales in zonele de tarm apropiat afectate nu numai de poluare ci si urmarea Pescuitului Excesiv industrial a dus la cresterea mizgii cu microbi improprii pestilor mai ales Sua ce prinde peste cit de trei ori greutatea locuitorilor sai.
    Doar meduzele pot consuma aceasta masa cu microbi letali iar oceanele si marile sint deja bolnave cu mult plastic care si el omoara ajungind pina si in oameni
    Dar prima care va muri de venind mare Moarta va fi marea Neagra
    Curind curind-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca marea nu e ajutata de om in refacerea biodiversitati urmatoarea victima va fi insusi omul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un fost consilier local de Constanta arestat in California -Sua pentru ca lucra la furatul banilor de pe card
    Altii arestati pentru ca au extras roci -bulgari cu 700 kg aur de la mina din Rosia Montana vinduti cu 100 lei gramul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. amenintarea din Ucraina vine dupa inundatiile grave cand animalele moarte pot provoca holera-NIPRUL le deverseaza in Marea Neagra-asadar atentie pt turisti

    RăspundețiȘtergere