miercuri, 21 iunie 2023

MANTUITORUL CHEAMA LA EL, PE TOTI CRESTINII !

 



Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva tare frumos.
Glasul spunea asa:
"Ochii blânzi ai Domnului,cheama la liman pe orice crestin!"
Dupa care ,glasul dispare.
Dragii mei, stim cu totii ca ochii blânzi Mantuitorului HRISTOS au culoarea Cerului bleu senin si stralucirea Lui Dumnezeu.
Bunul nostru Mantuitor ne cheama pe toti dragii mei, ne cheama sa -L imbratisam, ne cheama sa ne rugam Lui trup si suflet,inima si cuget, ne cheama ca sa respectam Poruncile Sale.
Mantuitorul fratilor, ne indeamna ca sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,ne indeamna ca sa iubim dreptatea si sa urâm minciuna,s-o scoatem din inima si din sufletul nostru,si sa facem loc Dreptatii Judecatorului Hristos.
Dragii mei,Maica Lui Dumnezeu sta in genunchi si se roaga pentru noi toti ,pentru iertarea pacatelor noastre, pentru iubirea faţă de semeni.
Sa ne rugam si noi Mantuitorului Hristos si Maicii Domnului ,ca sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii.
Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Doamne,Tu,ne chemi la Tine,dar noi toți pământenii trebuie sa ne luam crucea sa te urmăm din suflet,cat ai suferit pentru noi păcătoșii,și aștepți de 2000 de ani,noi sa ne schimbam ,Sfânta Treime și Maica Domnului,să le mulțumim zi și noapte pentru tot ajutorul Divin,care coboară asupra noastră.

    RăspundețiȘtergere
  2. MANTUITORUL ne cheama- asta ar insemna si venirea celei cu COASA-multi chemati, putini alesi

    RăspundețiȘtergere