vineri, 9 iunie 2023

S-A ADEVERIT DIN NEFERICIRE! BARAJUL NOVA KAHOVKA A FOST DISTRUS PARTIAL DE RUSI !

                                                      Dragii mei,


Scriam in dimineata zilei de 7 Mai 2023, un articol cu titlul:

 INUNDATII GRAVE PE STRAZI ! APE TULBURI !

Dupa cum veti vedea, scriam aici ca vedeam un Lac sau un Baraj de acumulare a apei, apa care dadea deja pe dinafara.

Di nefericire,ceea ce vazusem era Barajul de acumulare a apei din Ucraina distrus partial de Rusia,dar care, a produs un cumplit dezastru, pe langa dezastru razboiului.

Iata articolul meu:


                                                 7 Mai 2023,ora 5,33 !

                                                  Hristos a Inviat!

                                                     Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata multe strazi inundate cu ape tulburi,mâloase.

.
Vedeam undeva mai sus de strazile inundate cu apa mare si tulbure,vedeam ceva ce parea un Lac de acumulare a apei care dadea pe dinafara sau putea fi un bazin de acumulare a apei.
.
Cert este faptul ca, apele curgeau ca de pe munte, asa curgeau pe strazi.
Curgeau cu repeziciune si in valuri.
Din nefericire dragilor, vom auzi de inundatii grave,de inundatii cu ape tulburi pe strazi.
Uude anume sau cand se vor produce asemenea inundatii, eu nu stiu.
Trebuie sa fim grijulii cu viata noastra ,cu tot ce se petrece in jurul nostru.
Si nu in ultimul rand dragilor, sa ne intarim in Credinta si sa ne punem toata nadejdea noastra in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,Carora Li se cuvine toata intelepciunea, cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

P.S.

Iata dragilor si trista informatie din HERSON:

Imagini din regiunea Herson, afectată de inundații

Barajul Nova Kahovka din părțile controlate de Rusia din regiunea Herson din sudul Ucrainei a fost distrus, iar teritoriul din jurul său este inundat, într-un incident pe care armata ucraineană îl pune pe seama forțelor ruse pe care le acuză că au aruncat intenționat în aer barajul, potrivit CNN.

Imagini din regiunea Herson, afectată de inundații

De partea cealaltă, Kremlinul neagă că ar fi în spatele catastrofei și acuză un „sabotaj deliberat” din partea Ucrainei, transmite Știri.md, cu referire la Libertatea.

Centrul orașului Nova Kahovka, din apropierea barajului, a fost complet inundat.

Pe străzile localităților afectate de inundații au fost filmați castori, care au fugit și ei speriați din calea apelor.

Până la ora 15, aproximativ 1 300 de locuitori din regiunea Herson au fost evacuați de autorități din calea apelor.

Un oficial militar ucrainean de rang înalt a declarat că localitățile de pe malurile râului Nipru din regiunea Herson au început confrunte deja cu inundații, în timp ce cotele acestuia urmează să devină „critic de ridicate”, avertizează autoritățile.

Armata ucraineană a declarat că este „echipată cu toate ambarcațiunile și podurile de pontoane necesare pentru traversarea obstacolelor de apă”, adăugând că acțiunile Rusiei „nu vor opri Forțele de Apărare ale Ucrainei, care sunt pregătite să elibereze teritoriile ocupate de Ucraina”, scrie The Kyiv Independent.

Totodată, compania de stat ucraineană Ukrhydroenergo a transmis că hidrocentrala Kahovka este „ireparabilă”, în urma exploziei.

VIDEO Inundații pe străzile din Herson, după distrugerea barajului de pe Nipru

VIDEO. Inundații pe străzile din Herson, după distrugerea barajului de pe Nipru

Străzile din Herson sunt deja devastate, iar unii locuitori au fost nevoiți să își petreacă noaptea pe acoperișurile caselor lor.

Orașul se află la aproximativ 60 km în aval de barajul prăbușit de la Kahovka și este unul dintre multele orașe ale căror străzi au fost inundate de apă.

„Cea mai dificilă situație este în districtul Korabelnii din orașul Herson. Până în prezent, nivelul apei a crescut cu 3,5 metri și peste o mie de case sunt inundate” în acest oraș, care a fost recucerit de la ruși în noiembrie 2022, a declarat Oleksii Kuleba, adjunctul șefului de cabinet al președinției ucrainene, într-un comunicat. Evacuările vor continua miercuri și în zilele următoare cu autobuze și trenuri, a precizat corespondentul Sky News aflat în acest oraș.

„Mai mult de 40.000 de persoane sunt expuse riscului de inundații. Autoritățile ucrainene evacuează peste 17.000 de persoane. Din păcate, peste 25.000 de civili se află pe teritoriul controlat de Rusia”, a anunțat marți procurorul general ucrainean Andrii Kostin. „În acest stadiu, douăzeci și patru de localități din Ucraina au fost inundate”, a declarat ministrul ucrainean de interne Ihor Himenko.

Autoritățile instalate de ruși în regiunile pe care le ocupă au declarat că au început evacuarea oamenilor din trei localități, mobilizând aproximativ cincizeci de autobuze. Vladimir Leontiev, primarul desemnat de Moscova la Nova Kahovka, unde se află barajul, a declarat că localitatea sa se află sub ape și că 900 dintre locuitorii săi au fost evacuați.

19 comentarii:

  1. Cristian Pavel director la Turdib care ridica masinile din Sibiu si le valorifica in colaborare cu primarul Iohannis si care s-a spinzurat in a doua lui casa nelocuita la inmormintarea caruia a si Participat Iohannis la un an dupa alegerea ca presedinte.
    Acum a muritse Stephan homosexualul se pare ca tot spinzurat croitorul primei doamne Zimbaretei .
    Cam multi morti in jurul astora doi gembasi de masini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ileana Negru din Brasov mama de Erou martir de la Revolutia din 1989 s-a sinucis de Ziua Etroilor in semn de Protest ca nu au fost judecati Teroristii de la Revolutie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Lista scurta de fosti presedinti de stat puscariabili Sarcozi,se testeaza si cu Trump cel putin sa-l impiedice de procurorii sorosisti sa mai poata candida.
    Al nostru deocamdata scos de pe lista de Livia Stanciu pentru care a si fost rasplatita cu un post de judecator in Ccr iar procurorul calau de la Aiud cu postul de procuror general si o pensie de peste 50 mii lei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune ca spinzurarea e crima perfecta pentru ca inchide cazul Rapid oficial cu o cauza cunoscuta

      Ștergere
  4. Ue incearca impunerea pormoneului electronic cit si a unei cote obligatorii de emigranti tarilor membre sub sanctiunea platii a 20 mii Euro pentru fiecare emigrant refuzat.
    Daca pina acum Romania era tara sigura la tilhariile pentru telefoane mobile ,astazi trei sricanlezi au incercat figura in plina amiaza intr-un parc central al unui oras din centrul tarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doru Viorel Ursu avocat-cei ce conduc aroganti incompeteni,referendumul fara valoare o eroare a guvernantilor
    Nu e o simpla greva ci o stare
    Pre-Revolutionara
    o miscare sociala de amploare.-
    O spune si o femeie-A mai fost planul asta in 2012 petru lansarea lui Iohannis iar in 2018 in august la fel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Diavolul Soros
    Soros vorbeste- de transformarile impuse de el si Biden in Ucraina prin onegeuri, inainte de Razboi care poate fi inceputul celui de al treilea Razboi Mondial intre societatea inchisa si cea deschisa in urma caruia s-ar putea ca societatea umana sa nu supravietuiasca-
    Se stie deja de milionul luat de fiul lui Biden in excrocheria cu Popoviciu cu terenurile cumparate la Baneasa-Bucuresti de la un fals proprietar cit si de afacerile tot ale lui in Ucraina despre care vorbea Trump si pentru care o fi si pierdut tot el alegerile prezidentiale in SUA in fata progresistilor democrati sustinuti direct tot prin Soros-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oare,,,, chiar de ruși? -Io cred că de partea ailaltă! Adevărul iese la iveală mai devreme ori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Qui prodest
      Sa impiedice contraofensiva ucrainienilor, la fel au procedat si sovieticii lui Stalin in fata nemtilor in al doilea razboi dar nici atunci nu au reusit/craciun.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Alexandru , adevarul este undeva la mijloc. Aceasta stire nu a venit de la Duhul Sfant , ci a fost preluata de pe anumite site-uri de stiri cu multa propaganda politica.
      Cu tot respectul ptr dna. Maria si dl.Craciun,dar situatia e tragica si nu mai acceptam ==HOTUL STRIGA HOTUL==.!!!
      International Atomic Energy Agency au declarat recent ca cele 6 sase Power Plant Nuclear din zona sunt in pericol .,H2O necesara la mentinerea
      acestora la temperatura de racire ,a scazut la 9 ft.de la 17 ft ((din cauza distrugerii digului))....si Doamne fereste ce urmeaza ...topirea substantelor radioactive , care va fi mai rau ca la Fuckushima
      Deci aceste acte teroriste , doar TATAL CERESC va putea opri pe adevaratii criminali.

      Ștergere
  8. Si fostul sef de la OMS scapat dupa neglijenta in Covid anunta introducerea unui pasaport Verde pentru noii virusi care sa incurce circulatia libera si Drepturile Omului, despre care unii spun ca se pregatesc in laboratoare invlusiv in un mesaj al doamnei Maria .
    Valul de boli autoimune Decese si sinucideri efect sl al asazisele vaccinurilor Arm anti Covid dar fara efecte de vaccin in timp ce miliardele unfla conturile Bigpharma ale unor firme cu monopol de piata si politic inclusiv la puscariabila Ursula de la Bruxell semnatara contractelor Secrete ca si cele Ale Castei Evreiesti pseudodemocratice din Romania a evreului calau din neam de trei generatii de calai ,Rafila-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar un inconstient mai poate avea incredere oarba in vaxx-chinuri.

      Ștergere
  9. Becali pare ca s-a razgindit dupa supararea cu proces pentru votul la care ar fi fost oprit la referendumul pentru Familia Crestina si voia sa plece in Grecia ?
    Acum vrea sa-si faca propriul lui Athos in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. esti sigura ca de rusi a fost distrus ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Profesori catre casta evreiasca -Nu cedam
    Nu cedam Nu cedam
    Rusine sa le fie,Deca ministra lui Iohannis schimba regulile in timpul jocului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ion Duciu preot ortodox in Jud Satu Mare rapus la 27 de ani in doua luni de la aflare, de un cancer la pancreas-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria , cand vine Pacea? Vor pleca acasa rusii lui Putin si vor inceta faradelegile ,violurile si crimele din Ucraina? Vom scapa de amenintarea hoardelor navalitoare din stepa, cum a mai fost de-a lungul istoriei?
    Sa ne pazeasca Dumnezeu de razboi.Amin

    RăspundețiȘtergere
  14. În România sunt peste 200 de baraje, în fiecare an în Iunie sunt inundații, nu cumva dau drumul la baraje...si dau vina pe ploi abundent?

    RăspundețiȘtergere