joi, 15 iunie 2023

PAZESTE DOAMNE VIE CREDINTA,CELOR CE TE IUBESC PE TINE !

                                             Dragii mei, 


În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas tare rugator și - un altul care aduce slava si închinare MAICII  LUI  DUMNEZEU.
Glasul rugător striga asa ,către Bunul Dumnezeu:
                    
           ”Păzește Doamne vie Credința, celor ce Te iubesc pe Tine!”
               Dumnezeu Ziantul !"


Apoi, aud un alt glas care aduce cântare si slava Prea Curatei Fecioarei Maria, canta asa:
                   ”Binecuvântată Născătoare de Dumnezeu Fecioară, roaga-Te pentru noi păcătoșii și miluieste-ne pe noi cu Rugaciunile Tale, la Prea Scump Fiul Tău și Mântuitorul nostru Iisus Hristos  la mult Prea iubitul Fiu al Lui Dumnezeu!” 



Clipă în care dragii mei, văd Cerul ca fiind de noapte si de culoare albastru violet stralucitor, iar pe Cer, mare cât Bolta Cereasca sta MAICA LUI DUMNEZEU îmbrăcata în vesminte rosii catifelate,având pe brațul Său stâng pe Pruncutul Iisus Hristos îmbracat în vesminte albe ca de lumină, iar pe micuții si sfinți Săi umeri avea o pelerină de culoarea Cerului senin.
                    

Maica  Domnului îmi spune cu glas blând si duios asa:
                      ”Să vă iubiți între voi,ca niste frati si surori ce sunteți Întru Domnul !”
Dragii mei, sa ne rugam si noi MAICII LUI DUMNEZEU si MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, asa precum ne învață acel Glas din Cer, din acest articol:   
 ”Binecuvântată Născătoare de Dumnezeu Fecioară, roaga-Te pentru noi păcătoșii și miluieste-ne pe noi cu Rugaciunile Tale, la Prea Scump Fiul Tău și Mântuitorul nostru Iisus Hristos  ,la mult Prea iubitul Fiu al Lui Dumnezeu!” 
Iar eu dragilor, as mai adăuga:
               DOAMNE  IISUSE  HRISTOASE, DUMNEZEUL si MÂNTUITORUL nostru al tuturor,Te rugăm mântuieste sufletul nostru si ne miluieste,Amin !
                                          Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Doamne miluieste.ne pe noi pacatosii.amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne .miluieste.ne pe noi pacatosii.amin

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Ce este mai frumos de cat a locui frații împreună 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏
    Mă bucur tare mult doamna Maria că Bunul Dumnezeu drăguțul a dat o ploaie așa de bună că nu am cuvinte să-i mulțumesc.
    Multă sănătate și mântuire pentru toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Turcanu
    -Gavarit pa ruski, iar scoala facuta acolo ca bursier al statului Roman=unchiul securist Stolojan care a facut-o si parlamentar la Sibiu desi ea e fiica de profesoara evreica din Botosan. - i -mi prinde bine-

    O cred mai ales acum ministra la Cultura de ziua lui Eminescu cel asasinat tocmai de evrei pentru ca prea spunea Adevarul si a carui proza a fost si mai e Cenzurata si acum dupa 145 de ani tot de Casta Evreiasca de la Conducerea Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi tipuri de vaccinuri pot fi facute obligatorii prin injectarea alimentelor ca fructe si orice tip de alimente inclusiv conserve-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. IA -inteligenta artificiala va duce la urmarirea omului mai riguroasa decit o putea face KGB ul sau serviciul secret Nazist ca in filme ca Terminator -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. pt d-nul craciun -sunt ANONIM 5 - vedem cu ochii cat de controlati suntem- pe net , telefon,societati unde facturile si contractele au codul fiecarui individ etc. oricum oamenii inteligenti si patrioti nu pot fi cumparati- are grija DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI de umanitate-suntem creati fiecare cu scop precis-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  8. ce este credinta?-cu ea te nasti -avem 2 variante-dreapta sau stanga- alegerea se face cand constientizam cine suntem si ce avem de facut- doar daca realizam ca AVEM STAPAN PE DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere