joi, 8 iunie 2023

INTERVENTIA MASIVA A EXTRATERESTRILOR, IN RAZBOAIELE PAMANTENILOR !

                                       

.
6 Iunie 2023, ora 23, 11 !

 Dragii mei, 

In aceasta noapte, desi scriam aici la calculator, vad de parca as mai fi avut mai multi ochi la ceafa, vad un Cer senin de ziua, iar in aer , vad foarte multe OZN-uri de diferite forme si culori.
.
OZN-urile opreau cu extrema usurinta tot ce zbura prin aer, adica, avioane, elicoptere, rachete, bombe, absolu orice si de orice dimensiune.Pe toate le faceau preum coala de hartie , nimic nu ramanea intreg din orice zbura prin aer.

.
OZN-urile stateau lipite unele de altele, precum stau in perioada concediilor masinile pe Autostrada Soarelui.
.
OZN-urile au aparut din senin si cu un anume scop, si anume,acela de a opri omenirea de la autodistrugere.
Jos pe pamant, oamenii priveau ca la Festival, da,un Festival al EXTRATERESTRILOR, un FESTIVAL al reinstalarii Păcii pe pamant, un FESTIVAL aclamat de pamanteni din care au iesit biruitori,EXTRATERESTRII cu ale lor OZN-uri de diferite forme si culori.
Pentru EXTRATERESTRI era ca o joaca in a opri Razboaiele pamantenilor.
Dragii mei, am scris adeseori despre OZN-uri si Extraterestri.
Stiu, este un subiect foarte controversat. 
Dar, din fericire pentru noi toti, EXTRATERESTRII exista !!!
EXTRATERESTRII nu sunt numai acei omuleti gri, albi, verzi si de circa 1,20 m.
EXTRATERESTRII sunt o realitate si apar sub diferite aspecte fizice.Printre acei omuleti de 1,20 m, mai exista Extraterestri si cu chip uman ,ca al nostru,dar de o inaltime pana la 3 metri sau poate usor peste 3 metri, mai sunt si EXTRATERESTRI gri-cenusii cu inaltime intre 1, 60 si 2,30 metri cu chip alungit si ochi oblici ,negri si mari, mai sunt si EXTRATERESTRII albi aducatori de pace, dar si EXTRATERESTRI complet negri care vor sa cucereasca intreg Universul de -ar putea,acestia din urma luptand chiar corp la corp cu cei care iubesc pacea si armonia intre popoare.
Deci,nu suntem singuri in UNIVERSUL acesta infinit de mare.
DUMNEZEU a creat mai multe LUMI diferite intre ele. Se pare insa,ca noi pamantenii suntem cei mai slabi in forta fizica si intelectuala.
Daca EXTRATERESTRII se pot transforma in energii si intervin in orice situatie in mod vazut sau nevazut, noi oamenii nu putem nici pe departe sa facem macar 1% din ce fac Extraterestrii.
Cand auzim vorbindu-se de Extraterestri dragilor, sa nu ne mai gandim la aceste Fiinte create de BUNUL DUMNEZEU ca la niste diavoli, ca la niste fiinte care aduc raul, ci sa ne bucuraam si sa credem ca aceste FIINTE extrem de inteligente si puternice vor veni ca sa apere omenirea de la autodistrugere si nicidecum ca s-o distruga.
EXTRATERESTRII dragilor, trebuie priviti cu admiratie si cu respect si nicidecum cu ura si cu jigniri.
Deocamdata, EXTRATERESTRII s-au aratat oamenilor alesi de ei, oameni care au incercat (unii) sa graiasca, sa spuna ca mai exista si alte fiinte in acest UNIVERS ,printre care, ma numar si eu.Dar din pacate ,acesti oameni sau ales cu jigniri si cu multe ziduri ridicate impotriva ADEVARULUI despre Extraterestri.
Dar, nu e nicio problema. Va veni si ziua Adevarului despre Extraterestri si va asigur ca nu e prea departe aceasta zi.
Extraterestrii vor veni ca un Sol al Pacii pe pamant, vor veni si din curiozitate ca sa vada ce se intampla pe Terra, ca sa vada cum oamenii se omoara intre ei pentru o palma de pamant, pentru bogatii materiale si financiare.
EXTRATERESTRII vor interveni la momentul potrivit, dar, numai la Porunca Lui Dumnezeu, si niciodata nu vor actiona din propria lor vointa si gandire.
EXTRATERESTRII se vor arata pentru prima oara Poporului român, românilor.
De ce? Deoarece, Poporul roman este Poporul ales de Bunul Dumnezeu pentru a fi Cel de-al Doilea Nou Ierusalim. Cu totii îi vom vedea față catre față.
Ne vom intelege cu ei, vom comunica cu ei doar prin gand si va fi de mii de ori mai usor, decat cum ne intelegem noi oamenii prin viu grai.
Acestia sunt EXTRATERESTRII, acestia sunt FIINTELE create de DUMNEZEU,si as dori ca sa inchei cu un Mesaj divin, despre care am scris in articole mai vechi, si anume:
"Extraterestrii = Dumnezeu, adica, Extraterestrii sunt Fiinte create de Dumnezeu!"
Cu dragoste, Maria.
   

10 comentarii:

  1. Doamne, Facă-se voia Ta !

    RăspundețiȘtergere
  2. O declara in congresul Sua si Gary fost militar american si ofiter in serviciu secret ca Sua si alte tari studiaza materiale si chiar nave de origine extraterestra recuperate si de alte tari din oceane
    Interesant si Oznul care aparea intre Sibiu si Cisnadie anul trecut in 22 mai 2022 la ora 22 care pare sa fi ales simbolic ora data si locul aparitiei toate cu cifra 2-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria,unde sa ajuns și ce mai urmează pe pământ este de nesuportat de Dumnezeu, atâta ura,dezmăț,și necredința,războaie și multe nelegiuiri nu este de mirare că cineva trebuie să pună capăt la toate și aici este doar Duemnezeu cu puterea lui și îngerii lui de lumină.
    Chiar daca nu vor să recunoască cei mai mari ai lumii că aceste ființe divine care în cele din urmă vin să ne ajute și nu să distrugă. Și combat prin tot felul de minciuni,ca sa ne fie frică și să putem fi slugile lor toată viața.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏
    Va pup doamna Maria și vă îmbrățișez cu mult drag 🤭🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  4. Rusii nu cedeaza
    Astazi a inceput contraofensiva ucrainienilor dar cu pierderi mari pentru ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. OMare cumpana pentru Pamint si Omenire
    In mod normal extraterestrii nu ar da atita importanta unei planete decit in cazul cind aceasta va trece prin probleme Mari,o criza mare existentiala
    Si Aceasta ar fi Apocalipsa Climatica cu topirea ghetarilor si miscarea scoartei terestre cu inundarea cimpiilor litorale ,al Treilea Razboi Mondial la care se adauga Revolutia Industriala cu IA si pericolul armelor nucleare dar si chimice si bacteorologice de Distrugere in Masa care pot influenta tot sistemul Solar si chiar cealalta lume spirituala
    care si ea ne ajuta in multe moduri nevazute dar si vazute de doamna Maria si alte persoane cu acest dar prin care incearca sa ne atentioneze- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. de ce n-au intervenit in Japonia la dezastrul cu bombele atomice?-planeta are o traiectorie creata de DUMNEZEU-extraterestrii exista dar fac experiente cu omenirea ,pt ca si ei au genomul schimbat- probabil au trecut prin experiente similare - au ei un SCOP, cauta ce le lipseste!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. cu părere de rău doamna Maria trebuie să vă contrazic și să vă spun că sunteți în mare eroare cum că Dumnezeu a creat mai multe specii rase inteligente în tot acest univers . deși logic așa este , logic pe știința probabilități matematice etc că în univers ar exista la milioane de planete asemănătoare pământului alte specii inteligente, nu este așa deloc pt că Dumnezeu este interesat numai de oameni, atât.. Dumnezeu își alege acea treime care îi mai trebuie în cer pt împlinirea numărului de care are nevoie în locul treimii de îngeri căzuți numai dintre oameni . de aceea a creat omul . spre a completa treimea lipsă a îngerilor cazuți . Dumnezeu L a trimis pe unicul Său fiu Isus Hristos ca să se sacrifice doar pt oameni pe care îi iubește cel mai mult . că oamenii sunt cei mai slabi la înțelepciune etc iar extratereștri sunt cei mai evoluați și cei mai buni astea sunt niște prostii. Dumnezeu pe oameni îi iubește cel mai mult pt că din oameni și a ales mireasa Lui . oamenii sunt cei mai importanți pt Dumnezeu, cei mai iubiți de Dumnezeu . restu sunt povești sf uri .
    puterea extratereștrilor este foarte mică pe lângă cea a îngerilor și implicit a Lui Dumnezeu . extratereștri nu pot oferi nemurirea sau învierea . ei doar încearcă să însele omul cu ajutorul științei . bineînțeles că toate aceste înșelătorii ale lor au fost îngăduite de Dumnezeu . spre a se face cernerea oamenilor .
    extratereștri nu au avut și nu au nici un rol aici pt că ei sunt creația demonilor din iad exact așa cum spune îngerul rus acel copil sfânt OTROC VEACESLAV care a murit la 11 ani cam așa dar și părintele Cleopa care s a întâlnit cu extratereștri .
    extratereștri dacă vor apărea și îi vom vedea oficial venind ca niște salvatori aceasta va fi marea înșelare despre care se spune în apocalipsa , prin care și mulți din cei aleși vor fi înșelați ...
    când și dacă extratereștri vor întra în contact direct cu oamenii atunci noi cei creștini ortodocși să le cerem să recunoască pe Isus Hristos ca Fiu al Lui Dumnezeu și salvator al oamenilor , să vedeți voi care nu credeți că sunt veniți din iad, să vedeți că nu vor recunoaște niciodată pe Isus Hristos ca mântuitor al oamenilor . - Maverick81

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13 iunie 2023 la 16:57 Fiecare are dreptul la opinie. Sunt atatia oameni de stiinta care aduc DOVEZI CLARE de existenta a Extraterestrilor si ca nu sunt demoni. Si inca ceva: EXTRATERESTRII se inchina MANTUITORULUI HRISTOS, MAICII DOMNULUI si la Sfintii din Ceruri. Sunt mai credinciosi decat marea majoritate a omenirii.

      Ștergere