joi, 29 iunie 2023

MINUNEA DIN SFANTUL ALTAR ! IISUS HRISTOS ÎN CAMERA MEA !



                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,ma trezeste o lumina puternica ca de soare si astfel vad dragilor inspre Rasarit,un SFANT ALTAR  cu Usile Sfinte larg deschise.
Aici în SFANTUL ALTAR nu era nimeni, ci doar o Lumina aurie stralucitoare care venea in mod tainic prin acoperisul SFINTEI BISERICI.

                     Image result for sfantul altar..

În SFANTUL  ALTAR după SFANTA MASĂ nu exista ca intotdeauna SFANTA CRUCE cu IISUS HRISTOS rastignit pe ea.
Era doar SFANTA MASĂ si atât!
Dragii mei, LUMINA aurie ce venea prin acoperisul BISERICII se directioneaza in spatele SFINTEI MESE si vad cum de jos ,ca din Pămant de după MASA SFANTA se ridica O SFANTA CRUCE rupta ca din Soare.
Bucatica cu bucatica s-a ridicat SFANTA CRUCE ,până când era incă de 1 metru înalta mai sus decat SFANTA MASĂ.

În clipa urmatoare dragilor, nu mai vad SFANTUL ALTAR ci sunt din nou in camera mea, si vad deasupra patului meu intr-o lumina alba si stralucitoare ,pe INSUSI IISUS HRISTOS care-mi zâmbeste bland.
Mântuitorul nostru Bun si drag, avea SFANTA EVANGHELIE a SA în mâna stanga, iar cu dreapta Sa ma binecuvânta pe mine roaba Sa.
Am simtit iubirea si dragostea divina, si-mi doream ca aceste clipe sa nu se mai termine niciodata.
Dragilor, asa cum simtim razele soarelui ca ne incalzesc atunci cand ne este frig, mai puternic simteam eu ocrotirea si iubirea Lui IISUS HRISTOS ,care mi-a dat multa putere sufleteasca si trupeasca.
MANTUITORUL mi-a transmis fara cuvinte ,ca sa merg mai departe cu toate înscrisurile mele de la DUHUL SFANT, si m-a invaluit cu IUBIREA SA , daruindu-mi multa putere sufleteasca,multa intarire in Credinţă.
Acum ma simt mult mai puternica ca oricand,datorita faptului că, IISUS HRISTOS a coborat din CERUL SĂU si -a intarit al SĂU CUVANT intru mine roaba SA.
Dragii mei, sa ne rugam cu totii la IISUS HRISTOS si MAICA DOMNULUI ca sa ne indrepteze pe CALEA ADEVARULUI SĂU ,si sa ne apere de tot răul si de tot necazul ,AMIN.


                                     Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Masurile lui Ciolacu criticate ,practic ieftinesc alimentele deja ieftine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. o grupare de Hakerii romani cercetatii de DIICOT pentru atacarea de siteuri oficiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Medii dezastruoase la examenele scolare exprima dezastrul general si saracia adincita mai ales in scolile de la tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ajuns banul sa fie la putere nu respectul între noi pământenii ,de aceea suntem conduși de satanisti,noi iubim luxul,nu Crucea Lui Iisus.

      Ștergere
  4. Iohannis la intilnirea cu secretarul general Nato spune ca
    -E hotarit de la sumitul nato de la Bucuresti din 2008 ca Ucraina si Georgia vor fi aliati Nato si trebuie sa le ajutam-

    Asta e si motivul pentru care Putin a declansat conflicte in cele doua tari dupa parerea mea pentru a le impiedica sau micsora ponderea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce minunat doamna Maria 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Doamne ajuta 🙏
    Treime Sfântă Slavă Ție 🙏🙏
    Cu mult drag doamna Maria 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Un sondaj arata ca Aur a trecut pe primul loc inaintea Psd ului care are sub 30 procente
    Motive pentru care televiziunile extremiste ale Castei evreiesti cu ai lor parlamentari vor ca inainte de alegeri sa scoata partidele Aur si SOS a lui Sosoaca , in afara legii pentru ca evreii sa aiba cale libera la Presedentie si la Parlament-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ne rugăm la Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie un conducător la cârma țării cu dragoste de Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Atunci va avea și credință de a face bine poporului și țării.

    RăspundețiȘtergere