sâmbătă, 10 iunie 2023

LACRIMILE LUI IISUS HRISTOS SI SFANTA SA CRUCE ,PE UN CER BLEU SENIN STRALUCITOR!

 

.
10 Iunie 2023, ora 5,05 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata un Cer bleu senin pe care aparuse doar un norisor alb dens.


.

Deasupra norisorului alb si dens, a aparut pe o suprafat foarte mare INSUSI MANTUITORUL nostru bland si prea iubit, IISUS HRISTOS.
Mantuitorul era viu,era in carne si oase, in vesminte rosii si pelerina albastra, dar nu cu tot trupul, ci bust.
Asa:
.
In mijlocul norisorului alb dens, a aparut o Sfanta Cruce alba si orbitor de stralucitoare.
Mantuitorul Isi lasa lacrimile Sale sa curga peste Sfanta Sa Cruce din norisorul alb, apoi in jos pe pamant.
In clipa in care lacrimile MANTUITORULUI se intalneau in aer, se atingeau unele de altele, zgomotul lacrimilor era precum am ciocni doua obiecte din cel mai fin cristal.
Lacrimile Lui Iisus Hristos la atingerea intre ele, scoteau zgomot ca de cristal.
Ceea ce vedeam dragilor, m-a emotionat pana dincolo de lacrimi.
Desi Mantuitorul plangea cu lacrimi precum o ploaie torentiala, iar lacrimile Sale scoteau zgomot ca de cristal, simteam in inima si-n sufletul meu o bucurie divina, o iubire infinita si arzatoare fata de Iisus Hristos si de Maicuta Domnului.Imi doream ca sa nu mai plece de pe Cerul senin deasupra Sfintei Sale Cruci.
Fara cuvinte, fara grai, am promis MANTUITORULUI nostru prea iubit, ca voi face toate cate imi porunceste, pe toate le voi implini cu infinita iubire si cu infinita dragoste.
Sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai ca sa ne ajute in fiecare clipa a vietii noastre, sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara voie si sa ne intareasca in Credinta si-n iubire fata de Aproapele nostru.
Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Se pare ca vor veni vremuri grele cu razboi saracie cu taxa de la noul Imprriu Ue ,pe carbon pina la urma ne vor pune zgarda ca la ciini sa stie cit am mincat si aer am respirat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Ungaria s-a amestecat in relatia ruso-ucrainiana, ea anunta ca a primit din Rusia un lot de prizonieiri ucrainieni din Transcarpatia -Ucraina, fara cunostinta Ucrainei sau a Nato din care oficial inca face parte desi mizeaza pe Victoria in Razboi a Rusiei contrar pozitiei Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Istoria Uitata naste Monstri si se Repeta

    Sinuciderea prin incendiere cu o Pancarta in mina a Irinei Negru de la Brasov in 25 Mai 2023 de ziua Eroilor pentru aflarea Adevarului morii la Revolutia din 1989 a fiului ei ascunsa de Puterea Castei Evreiesti timp de doua saptamini si taxata ca un Incident de criminalii care conduc Romania si care vor sa ne Stearga din Memoria Istoriei Nationala ca si pe Mihai Eminescu si Avram Iancu carora prin Iohannis si PNL Evreiesc le -a demolat in acest scop statuile de prin Tara de la Oradea,Turda,Alba Iulia ,Sibiu Cluj etc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Casta Evreiasca de la butoanele Romaniei are mentalitate si comportament de Mafie neTransparenta care tace si aplica Comora , mai ales capi de tuti Capi ,Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nasa prima conferinta despre OZNuri cu 18 specialisti analizeaza peste800 cazuri si va face un Raport in doua saptamini dupa dezvaluirile lui Gary din Congres dar lipsesc probele de obiecte si nave Sigure dar tinute la secret de Pentagon care impiedica si dezinformeaza programat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. IISUS nu este PREA IUBIT-prea inseamna f mult- nu avem noi inima plina de EL sa-l primim asa cum ne iubeste EL

    RăspundețiȘtergere
  7. Zona Euro cele 20 state din cele 27 ale Ue in Recesiune trase
    de Germania si costul Energiei urmare certificatelir de carbon pe carbune si gaz de care se plingea Terhes ca sinucidere programata fata ca restul lumii in care economia creste pentru ca nu au fost asa de duri cu legile schimbarilor climatice.
    Si Romania va urma Trendul european cu scadere economica si cu cresteri de preturi,scumpiri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Incident Catastrofal ieri noapte cind un conduct0r de tren baut si adormit a trecut cu un tren plin cu azotat pe aceiasi linie pe care venea din sens opus altul plin cu cisterne cu motorina in gara Sighisoara
    Combinarea lor e exploziv sigur
    Doar o sansa de sus a salvat tot orasul de la Pulverizare-craciun.

    RăspundețiȘtergere