vineri, 30 iunie 2023

EXTRATERESTRII CHIAR SUNT PRINTRE NOI !

                                                   


Image result for OZN imagini

  

                                                       Dragii mei, 


În aceasta seara dragilor, stând la birou si scriind la calculator, desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea înspre Sud –Vest,vad o strada asfaltata si un Cer de ziuă.
Pe strada dragilor,vad o masina mică, o masina precum cele din ziua de astazi cu,care circulam noi.
La volanul masinii dragilor, se afla un tanar cu parul blond si scurtut,un tanar cu pielea alba si foarte vesel.
Era îmbracat cu haine firesti,cu tricou si pantaloni ca ai nostri.
Chipul lui avea pielea rozie,mâinile lui erau ca ale noastre.
La prima vedere, totul părea omeneste, firesc.
Numai că,o forta nevazută îmi aduce mai aproape masina cu acel tânar la volan.
Tânărul ma priveste zâmbind ,după care, imi descopera ca el nu este chiar om din carne si oase in totalitate.
Vedeam ceafa tanarului ,care era ca o lumina rosie transparenta,ca un foc, apoi, vedeam trupul tanarului prin hainele in care era imbracat, il vedeam ca fiind ca o lumina rosie ca de foc,lumina transparenta.
Deci,tot corpul tanarului era numai lumina rosie,iar acolo unde se impunea, se acoperea instantaneu cu piele si cu chip uman.
În spatele masinii tânarului, vad un alt tânar ce se asemana cu el ca doua picaturi de apă, si care tânar ,alerga după masina care circula cu viteza maxima.
La inceput ,tanarul avea pasii normali,apoi,după ce si-a facut incalzirea a inceput a alerga cu o viteza uluitoare după masina care circula cu o viteza la fel de uluitoare.
Cât am clipi din ochi, era langa masina si-apoi, la volanul masinii care circula singura ,fara sofer.
Da fratilor ! Ati inteles bine !
Acelasi tanar care conducea masina si care mi s-a descoperit ca este de fapt un  Extraterestru,in mod nevazut de mine, a iesit din masina in mers si era mult in spatele masinii, a inceput a alerga ,ca in final, sa se aseze din nou la volanul masinii care mergea singura.
Image result for OZN imagini
Cu siguranta dragilor, acest tanar o conducea numai cu puterea mintii sale, a gandului său,numai cu puterea sa de Extraterestru.
Tanarul era foarte vesel si era fericit printre noi oamenii.
Da ! Pot sa afirm cu mâna pe inima ca EXTRATERESTRII sunt printre noi ,si numai cu ajutorul lor am evoluat cu asa Tehnologii inalte, intr-un timp atat de scurt.
Iar aici ma refer, la tot ce inseamna INTERNET cu aparatura de care este nevoie,la tot ce inseamna TELEFONIE fixa si mobilă,la tot ce inseamna INVENTII sofisticate.
EXTRATERESTRII cu adevarat au ajutat si vor sa ajute OMENIREA fara a cere ceva la schimb!
EXTRATERESTRII vor interveni ca o FORŢĂ a BINELUI si nicidecum ca o Forţă a Răului în RAZBOIUL al 3lea Mondial care ne bate la usa, din păcate.
EXTRATERESTRII au intervenit si intervin si acum in diminuarea intensitatii CUTREMURELOR care se produc in ROMANIA,dar si in Lume.
Eu i-am vazut adeseori sub Pămant,i-am vazut cum tineau Pămantul cu pricina ,cu bratele lor, cu umerii lor care sunt incredibil de puternici.
Intr-o noapte ,am auzit un glas care a grait speriat asa:
              Cutremurul !
           Începe Cutremurul !”

Iar clipa urmatoare,vad cum o lumina alba si stralucitoare deschide inima Pămantului,iar in Pămant au intrat doi Extraterestri numai cu puterea gandului lor, si–i vedeam cum pur si simplu, le curgeau siruri de apa pe chipul lor gri deschis,îi vedeam cum Chipul lor se crispa enorm de mult, si cum tineau cu umerii lor Pămantul, ca sa nu se cutremure tare.
La nici cateva minute fratilor,vad chiar  un Cutremur ce părea a fi fioros,dar care, pe parcurs s-a atenuat. S-a redus treptat ,pana s-a oprit de tot Cutremurul.
Daca Extraterestrii nu interveneau, CUTREMURUL ar fi fost devastator.



Sa nu mai aruncam cu piatra si cu rautate in fratii nostri EXTRATERESTRII ,căci ei sunt trimisi chiar de DUHUL CEL PREA SFANT ,ca sa ne ajute în toate câte noi pămantenii nu putem.
EXTRATERESTRII exista dragilor, si sunt Fiinte extrem de inteligente,create de DUMNEZEU, create de DUHUL SFANT.
Si EXTRATERESTRII se inchina Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai. 
Si Extraterestrii fac semnul Sfintei Cruci. Sunt mai credinciosi decat oamenii de pe planeta pamant.
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru toate cate ne-au daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa fim buni si milostivi si sa nu ne pierdem niciodata Credinta.
                          Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. sa ma ierte DOMNUL d-na Maria dar sunt uratei-sunt ANONIM 5 -am auzit cu urechile mele si mai multi crestini pe duhovnicul meu spunand: da sunt fiinte si pe alte planete ,dar DUMNEZEU TATAL CREATOR a facut omul de pe pamant cu chip deosebit - eu ma intreb cum au ajuns extraterestrii sa spioneze pamantul , ce scop au si daca nu cumva sunt multe specii care duc lupta crancena intre LUMINA SI INTUNERIC- clar este ca sunt cu genomul modificat- DUMNEZEU STIE dar au fost fotografiati sefi de state si afaceristi f bogati in INFRAROSU cu modificari pe fata si corp-sa ne apere IISUS DOMNUL SI MAICA SA de interventia lor-sanatate si pace in suflet si in lume-oricum dupa unii aceste fiinte NU AU SUFLET

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pamintul trece prin o mare criza existentiala Razboi si miscarea scoartei dat de dezechilibrul si cresterea oceanului dat de incalzire.
      Asta e misiunea extraterestrilor sa salveze ce se mai poate-craciun.

      Ștergere
  2. Luați aminte ce spune Părintele Ilie Cleopa
    https://youtu.be/H_7dU6LR7MA
    Ce părere aveți?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mare este puterea lui Dumnezeu și Maicuta Domnului doamna Maria.
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  4. https://youtu.be/LoVAejXnERQ
    Țările din jur vor fi afectate, unele desfiintate. Profețiile se implinesc-craciunu

    RăspundețiȘtergere