joi, 15 iunie 2023

SA SCHIMBAM SOARTA ROMANIEI ! A VENIT TIMPUL ,CA SA - NCEPEM SA SCHIMBAM SOARTA ROMANIEI !



                                           
.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.

Dragii mei,

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune asa:
"E bine sa incepem chiar de-acum ,ca sa schimbam soarta Romaniei!"
Dupa care, glasul dispare.
Prieteni dragi,multi s-au perindat de la Revolutia din 1989 incoace ca sa schimbe soarta Romaniei. Toti care au fost la conducera Romaniei,absolut toti care au avut un cuvant de spus cu privire la soarta Romaniei,toti au facut-o doar ca sa le fie lor bine si familiilor lor.Nicidecum nu s-au gandit la poporul roman,la un trai mai bun,la a tine tinerii si mamele,tatii in casele lor din Romania,sa stea alaturi de familie si sa nu fie obligat de imprejurari ca sa manance o paine amara inafara.
Daca se gandeau si la poporul roman,ar fi platit corect munca celor care muncesc in Romania si pentru Romania,iar romanii nostri harnici si ceruti infara ca mana de lucru,nu ar fi fost despartiti de cei dragi inimii lor.
Daca exista Cineva care sa schimbe in Bine soarta Romaniei si a poporului roman,atunci, Acela este numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
Deci,sa ne rugam la Prea Sfanta Treime si la Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,ca sa inceapa inca de pe acum a schimba soarta Romaniei sfinte ,si sa n-o mai lase in mainile celor care au distrus-o,au adus-o la sapa de lemn cu incompetenta de care au dat dovada.
Toti au facut averi pe spatele Romaniei sfinte de la revolutie incoace,iar bietii romani s-au indepartat de familie muncind inafara pentru a-si putea intretine familia iubita din tara.
Fie ca SOARTA ROMANIEI SFINTE sa fie schimbata de DUMNEZEU PREA BUNUL si PREA MILOSTIVUL,precum si de MILA si LACRIMILE MAICII LUI DUMNEZEU,Amin.
Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Bolnavii de cancer disperati

    Dau in judecata pe ministrul Calau Rafila care refuza sa faca normele metodologice si sa aplice legea data de Parlament cu planu contra cancerului

    iar legumeletot si fructele tot maai chimizate cresc cu 2 procente cazurile de Cancer pentru ca institutiile statului nu fac controlul lor preventiv nici macar la intrarea in tara nici in piete desi aparatele sint simple-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt din Cernavodă..foarte multa lume la noi mor de cancer..si mulți tineri..😢😢😢

      Ștergere
  2. Si cadrele medicale protesteaza astazi
    si promit ca va urma o Greva Generala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Patriarhul Daniel prezent la votul in Parlament al guvernului Ciolacu intimpinat cu lozinca Rafila a distrus sanatatea
    Urmeaza Sosoaca prima cere moment de reculegere pentru Mihai Eminescu si cei omoriti la Mineriada 13-15 iunie
    urmeaza George Simion cu protest pentru programul si lista guvernului trecut prin sedinta rapida
    Urmeaza votul si primirea la Cucuveaua Muta de la Cotroceni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. soarta Romaniei nu se schimba cat ai bate din palme-tara are mai multi varstnici , bolnavi care nu au putere nici sa mearga pe drum!-tineretul a emigrat- care sunt slutiile?

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta Maria. Si eu spuneam mereu, ca numai Bunul Dumnezeu mai poate schimba soarta României. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria
    Doamne ajuta 🙏🙏 poporului român creștin de pretutindeni 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. pt d-nul DRAGOMIR-DUMNEZEU nu intervine in politicile omenirii, in scandaluri EL are poruncile legate de credinta si atat-liberul arbitru arata calea de luat pentru oameni-dreapta ,stanga sau drumul de mijloc

    RăspundețiȘtergere
  8. E parerea ta si e gresita ,intentionat sau nu.

    Dupa mesajul asta si multe alte mesaje si pareri chiar ale doamnei Maria si ale altora nu numai arata dar chiar si intervine prin oameni sai, extraterestri si mai ales prin lumea spirituala nevazuta de obicei dar care totusi actioneaza prin oamenii lui.
    La un nivel spiritual mai subtil desi nu impune si nu incalca liberul arbitru omului si exemple sint si aceste mesaje care atentioneaza asupra pericolelor prin care navigam daca nu facem schimbarile de curs.

    Asta e chiar sensul tuturor mesajelor si direct sensul imperativ al mesajului de pe aceasta pagina.

    -sa schimbam soarta Romaniei-
    -sa incepem de acum-

    Nu sa stam pasivi si fatalisti cum spui tu ,ca pica para malaiata in gura lui Natafleata, ca asa punem temelia Nepasarii care tin de oamenii Diavolului,
    Vesnica Lupta intre Adevar si Minciuna,intre Bine si Rau.

    Dumnezeu actioneaza si prin oameni la nivel spiritual dar si material sint multe exemple, unul e si doamna Maria ,dar mai sint.

    Este si o vorba populara ,Dumnezeu i-ti da dar nu-ti baga si-n traista .
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. cine esti tu 17 iunie 10:12 sa judeci oamenii-ai opinia ta expune-o si atat- lasa-l pe DUMNEZEU SA JUDECE- iar extraterestrii sa caute alte planete sa le domine-nu suntem fatalisti si nici nepasatori- OMENIREA ESTE IN MARE IMPAS-suntem prea mici pentru marile puteri- uite ce este in Franta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Criza actuala are un grad de comparatie in Biblie in povestea Arcei lui Noe care si el a fost ajutat dar numai la nivel spiritual ,
      Pentru ca mai este o vorba in Biblie
      Culegem ce am semanat,
      Iar de razboie si scimbarile climatice date de cresterea nivelului oceanic cu miscarea scoatei= si simultan a axei Pamintului cu inundarea cimpiilor din nordul Europei v-a omori multa omenire pentru ca e pretul vrem nu vrem pentru reasezarea planetei Pamint la un nou echilibru proces Obligator care va fi insotit chiar precedat de cresterea numarului de Eruptii Vulcanice si apoi de multe cutremure si dezastre vazute fosrte clar de doamna Maria dar si alti calugari si vizionari.
      Pentru ca schimbarea devenita brusca cu ape peste cimpiile care se vor scufunda in mantaua fierbinte a Pamintului iar pe zonele de limita cu apele scoarta se va inclina rupind cu greutatea lor cladirile inalte care se vor inclina mult din baza lor de fundatie care din dreapta va deveni inclinata si pomii inalti se vor rupe in doua pe noua linie de contact cu oceanul ca si constructiile
      Se estimeaza ca in maxim 5 ani temperatura medie globala stabilita la Paris de 1.5 grade crestere acum deja de 1.2 grade sa fie atinsa fapt ce va duce pentru inceput doar la migratia a 100 de milioane de oameni datorita cresterii apei oceanice si alte 300 milioane-cam cit populatia SUA -datorita dezechilibrelor climatice cu inundatii dar mai ales noi deserturi care posibil sa fie si in sud-vestul Europei care era singurul continent care nu avea desert-craciun.

      Ștergere
  10. Tocmai din cauza asta sintem ajutati pentru ca omul e in Criza si s-a adus pe sine si mai ales Planeta Pamint in pragul Distrugerii si e pe cale de a distruge astfel o parte a Creatiei ceia ce pentru Creator este inadmisibil
    si nu o spun numai eu o spune raspicat si Doamna Maria dar si alte culte crestine si este scris si in Apocalipsa din Biblie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Confucius chinez cel ce a trait acum circa 3000 de ani si e un simbol al intelepciuni pentru chinezi dar si pentru toata lumea spunea
    -cel care muta muntii din loc, incepe prin a aduna pietricelele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si Revolutiile sint mentionate in Biblie de multe ori ca si cutremure ale oamenilor, deci si ele cam impredictibile ca si cea din mesajul doamnei Maria si care s-ar putea sa fie legata si de noul razboi inceput in Ucraina si de criza economica in care se pare ca am si intrat.
    Desi exista chiar o vorba ,
    Nu aduce anul ce aduce ceasul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Un alt exemplu de mesaj
    -Neamt a-ti vrut , plingeti-va copii-
    Cu respectarea liberului arbitru dar si suportarea consecintelor deciziilor gresite ale oamenilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere