duminică, 18 iunie 2023

DACA CASNICIA NOASTRA ESTE UN CHIN, SA NU STAM SA SUFERIM ! SA NE ELIBERAM CAT MAI REPEDE DE O ASEMENEA CASNICIE !DUHUL SFANT ESTE CU NOI INTOTDEAUNA!

                                                                    7 Mai 2023, ora 6,23 !

                                                               Hristos a Inviat!

                                                                Dragii mei, 

In aceasta dimineata m-a trezit un glas care spunea ceva despre relatii,despre casncii.

Glasul spunea asa:

                    "Intr-o noua relatie, numai Duhul Sfant este reper!

                      Duhul Sfant este cu fiecare dintre noi, intotdeauna!

                    Trebuie doar  sa-L chemam!"

Moment in care, vad doi oameni, sot si sotie sau poate iubiti care se certau, se bateau.

In aceasta clipa, cei doi s-au despartit, adica, unul o luase intr-o parte si celalat in partea opusa.

Si-atunci a aparut glasul care a spus ca Duhul Sfant este intotdeauna reper, adica, ne calauzeste.
Dragii mei, eu stiu ca este o vorba in popor , o vorba total gresita in ceea ce priveste casnicia a doi soti care nu se mai iubesc,nu se mai inteleg, intervine cum e acum la moda, violenta domestica.
Dumnezeu nu ne porunceste ca sa stam intr-o relatie sau intr-o casnicie si sa suferim, atat noi cat si copiii nostri.
Dumnezeu voieste ca noi sa fim fericiti si nicidecum chinuiti in familie.Daca parintii nu se inteleg intr-o relatie sau intr-o casnicie , copiii sufera cel mai mult, atat fizic cat si psihic.
Nu putem trai intr-o casnicie doar pentru ca avem copii sau doar la gandul ca,oare ce va spune lumea ca ma despart sau ca afla lumea de traiul greu si de violenta de orice fel in familie.
Nu dragilor, vorba din popor:

„Ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă!“,este inteleasa total gresit din Sfanta Evanghelie de la Matei :

4.Răspunzând, El a zis: N-aţi citit că Cel ce i-a făcut de la început i-a făcut bărbat şi femeie?
5.Şi a zis: Pentru aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va lipi de femeia sa şi vor fi amândoi un trup.
6.Aşa încât nu mai sunt doi, ci un trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu omul să nu despartă.
Dumnezeu a unit intr-adevar prin Sfanta Taina a Cununiei doi oameni si au devenit un trup, dar asta nu inseamna daca unul dintre cei doi soti este violent, este betiv, este bolnav psihic, etc,etc, noi sa stam sa suferim,sa stam sa ne bata, sa ne chinuie, sa ne supuna la tot felul de chinuri si suferinte.
Trebuie sa fim intelepti si sa punem punct relatiei sau casniciei si sa nu ne fie nici teama si nici rusine de lume, ci sa ne gandim la viata noastra si a copiilor nostri.
Avem dreptul sa traim linistiti, avem dreptul sa ne bucuram de viata,avem dreptul sa fim fericiti.Despartirea de raul care a venit asupra noastra, este o binecuvantare de la Dumnezeu care ne lumineaza calea spre pace si liniste sufleteasca, spre o viata mai buna.
Gresita este talcuirea aceasta:

„Ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă!“.

Dumnezeu nu voieste ca noi sa suferim, ca noi si copiii nostri sa traim o viata plina de teroare si de suferinta fizica si psihica.
DUMNEZEU voieste ca noi, fiecare dintre noi,sa traiasca fericit si sa nu ne pierdem niciodata Credinta .
Asadar dragilor, nu suferiti!!!
Nu stati intr-o relatie sau intr-o casnicie unde exista violenta fizica si psihica.
Cautati sa traiti linistiti si bucurati-va de viata! 
Un barbat care isi bate sotia, isi terorizeaza copilasii, acesta nu este om!
este un individ care merita sa traiasca singur, si nicidecum in huzur pentru el, ca sa -si arate el muschii in familie, sa fie el stapanul familiei sale.
Dragelor, nu stati intr-o casnicie in care suferiti.Copiii nostri nu au nevoie de un asemenea tata care ii maltrateaza mama si chiar pe ei.
Acesta nu este tata, este un rechin de care trebuie sa ne despartim cat mai repede, pentru linistea noastra si a copiilor nostri.
Copiii nostri, au dreptul sa creasca frumos si linistiti,iar noi ca mame ,nu trebuie de dragul copiilor sa stam intr-o astfel de casnicie.nu le facem un bine copiilor daca stam si suferim, dimpotriva, le facem un mare rau care ii va afecta psihic si fizic.
Intr-o relatie sau intr-o casnicie, nimeni nu poate fi stapanul celuilalt!
Fiecare este propriul său stapan, si are dreptul ca sa traiasca si sa fie fericit.
Viata este foarte scurta si e mare pacat s-o irosim, e mare pacat ca sa suferim.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca pe toti cei care aveti probleme intr-o casnicie sau intr-o relatie, si sa va lumineze calea spre o viata plina de bucurii divine , de sanatate si intelegere.Sa va dea putere sufleteasca si trupeasca ca sa va eliberati de o asemenea casnicie.BARBATUL care ridica mana sa asupra sotiei sau a femeii iubite, nu va muri de moarte buna! 
                                            Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Se spune ca si o casatorie esuata e mai buna decit nici una-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bune? Stai sa te bata barbatul pentru ca "se spune cao casatorie esuata e mai buna decit nici una"?!
      Cata minte ai Craciune? Daca fii-ta ar fi batuta, alungata din casa, inselata, cu banii tocati pe bautura si curve de sot, ai sfatui-o sa nu divorteze?

      Ștergere
    2. Nu spunea ca trebuie sa ramii casatorit, divortul rata o casatorie esuata-craciun.

      Ștergere
  2. Uneori...nu se poate 😓

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa este doamna Maria 🙏
    Degeaba stai și încerci să se schimbe ceva daca nu mai este dragoste și înțelegere.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului la toată lumea și tot ce este familie Duhul Sfânt sa le binecuvinteze 🙏🥰

    RăspundețiȘtergere
  4. La SankPetersburg tarile africane in frunte cu Africa de Sud au incercat o mediere in oprirea razboiului din Ucraina si negocieri pentru pace
    Respinse de Putin dar si de Zelenski care conditionraza negocieri de pace de retragerea Rusiei din teritoriile Ocupate ale Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fara Duhul Sfint in familii, fara a-i invoca prezenta, ajutorul, se ajunge la violente si despartiri! Necesar sa-l primim in inima noastra, sa ne lasam condusi de inspiratiile Sale si astfel se rezolva problemele noastre in liniste si pace.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buda +Budism Asiatic =Buda-Pesta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai măi vericilor să vă învăț eu despre căsătorie și ca de obicei să încep cu începutul de la început. Fiți antenă și luați cu seamă:
    De obicei, un băiat tânăr care se crede și un făt frumos caută o Ileana Cosînzeana ca să o iubească. De partea cealaltă, o fată tânără care se crede o Ileana Cosînzeana, așteaptă cu nerăbdare un Făt Frumos să o găsească și să o iubească. Graba strică treaba, dacă nu e stricată de mult.
    Am umblat și am cunoscut multe culte Creștine cum ar fi Penticostali, Adventiști, Baptiști, Evangheliști și Martorii lui Yehova și am observat ceva frumos în rîndul pocăiților Creștini căsătoriți. Ca un băiat să ia în căsătorie o fata pocăită, trebuie să aibă ceva vechime la pocăiți și trebuie să fie botezat după botezul pocăiților asemănător cu botezul lui Hristos, în apă cum ar fi un râu. Și pt fete este valabilă aceiași lege. Am văzut pocăit despărțit de nevasta lui dar nevasta lui nu era pocăită și s-a dus și se iubea cu altul mult mai tînăr decît ea. Însă familie de pocăiți despărțită nu am văzut încă. La bisericile pocăiților, oamenii se adună și se roagă împreună, împreună aduc slavă Celui Viu și se roagă împreună pt ei și familiile lor. Ei nu se închină la tabloaiele de pepereți și nici la obiecte ci doar Celui Viu în duh și adevăr. La ei există căsătorie dar nu există despărțire pt că Diavolul nu prea poate să se bage între ei. La pocăiți, dacă o persoană o ia razna, atunci toți pocăiții vin asupra ei și încep a se ruga cu toții și Duhul lui Dumnezeu coboară asupra persoanei bolnave și acea persoană se însănătoșește. "Unde-s 2 sau mai multe persoane adunate în numele Meu, acolo voi fi și Eu și îi voi ajuta." La Ortodoxi nu există așa ceva de aceia numai la ortodoxi se găsesc despărțiri. Rugați-vă, rugați-vă și vegheați că satana lucrează cu cea mai mare putere și viteză a lui pt că i-a mai rămas puțin și va fi închis. De fapt acel puțin a fost cu 2 mii de ani în urmă, în vremea lui Hristos, acum nu i-a mai rămas mai deloc timp, vreo 10 ani, max 20 dar nu cred.
    Deci, mergeți la pocăiții de mai sus că veți învăța calea spre adevăr.La Ortodoxi niciodată. Eu nu țin de nici un cult, eu âmi voi face unul nou cît de curînd și vă a fi diferit de toate, pur VEGAN și multă meditație zilnic, de la 5 ore/zi în sus.

    RăspundețiȘtergere
  8. La noi nu este voie sa te desparti.Pentruca daca te despărți unul o să trăiască cu altcineva și celălalt la fel și asta se numește adulter.Pentru că odată cununați in biserica cununia este indisolubilă adică este pentru totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La care pocăiți ? că la ortodoxi eu nu prea se găsește. Preoții vor mereu căsătorii că e foame mare.

      Ștergere
  9. https://www.stiripesurse.ro/guvernul-va-acorda-pana-la-10000-de-lei-familiilor-si-persoanelor-singur-afectate-de-inundatii_2960188.html
    Milogeala si cretineala ca la Romania! Se dau banii pentru ca naivii sa creada si sa nu cerceteze de unde atatia bani si de ce tocmai cand e PSD-ul apar acesti bani. Justificarea e praf in ochii guvernatilor. Nimic de la PSD nu tine. Pentru ca e facut fara de credinta, fara de munca, fara de socoteala si nu neaparat pentru binele altora, ci doar din socoteala pentru sine ca dau altuia ca sa imi cumpar imaginea publica.
    Banii dati nu au acoperire. Sau poate ca au dar daca sunt de la hoti proveniti, sunt mai spornici, nu?
    PSD a furat o revolutie si 30 de ani de viata si va fura in continuare. Asta nu vor oamenii sa inteleaga. De aceea nu sunt agreata aici. Pentru ca nu vreti sa priviti mai departe de icoane spre haul care vi se pregateste.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adica, ce nu a unit Dumnezeu, omul trebuie sa desparta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Londra va tine o intrunire peste o saptamina cu peste 60 tari care vor sa participe la reconstructie in Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Odesa interzice intrarea in mare din cauza numarului mare de mizerii si virusi periculosi adusi de viitura de pe Nipru dupa spargerea barajului.
    Care vor cobori si spre tarmul romanesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Olanda deja afectata de cresterea nivelului oceanic deja inchide ferme-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru Cicerone.La noi mă refer la Catolici.Pacat că ai luat-o pe arătură în privința religiei.In rest o zi frumoasa tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  15. cicerone a luat toate cultele la rand si el e tot pe drum -care drum?!- mai omule te dai exemplu ca esti vegan si faci meditatii de peste 5 ore-canoanele ortodoxe sunt respectate de credinciosi autentici -padure fara uscaturi nu existe- la catolici barbatii se casatoresc tarziu pt ca sustin familia obligatoriu- dar ei calca stramb si sotiile accepta pt bani si confort- asta se se stie sigur-si cuvantul ORTODOXI DE FAPT GRAMATICAL= ORTODOCSI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încă nu fac 5 ore pe zi dar cât de curând voi începe. Fac max 2 ore pe zi.

      Ștergere