joi, 15 iunie 2023

VIDEO -AUDIO ! SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI-POTIRUL NESECAT SI A SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL,DIN TECUCI ,3 IUNIE 2023 !

                                                  Dragii mei, 

Iata ca a trecut ceva timp, si acum am reusit ca sa publicam integral filmuletul cu Resfintirea Sfintei Troite a Maicii Domnului -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil din Tecuci ,judetul Galati.
Parintele Constantin Velicu, Preot Paroh la Sfanta biserica cu Hramul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil s-a ocupat cu multa dragoste de realizarea acestui divin filmulet, si-i multumesc din toata inima.
Dupa ce am publicat pe 3 parti filmuletul,am reusit ca sa-l public si integral si-l voi adauga aici.
Va multumesc din inima si din suflet dragilor, atat celor care ati participat fizic la Sfintirea Sfintei Troite, cat si celor care ati participat cu inima si cu sufletul la aceasta sfanta Slujba savarsita de trei Preoti.
Tot din suflet va multumesc pentru ajutorul si darul vostru divin, pentru ca acest sfant Eveniment sa poata avea loc.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze impreuna cu toti cei dragi inimii voastre.
Ne rugam pentru fiecare dintre voi si pentru toti cei dragi inimii voastre.
Iata filmuletul integral pe care l-am adaugat ulterior:

VIDEO - INTEGRAL !
\
                             Prima parte !
.
                                    A doua parte !
.
                                        A treia si ultima parte!

21 de comentarii:

  1. Senatoarea Sosoaca acuzata de Tradatorii Romaniei ca simpatizanta a Moscovei,e singura care si in parlament si azi citeva ore in jurul orei 18,00 la Fintina Universitatii va comemora pe Mihai Eminescu si eroii asasinati in 13-15 iunie 1990 -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tradarile Romaniei
    Marea Tradare a Romaniei inceputa prin alungarea de catre Monstruasa Coalitie Evreiasca celui mai mare reformator al unirii Obligat de evrei sa semneze Abdicarea in miez de noapte cu doar un senvici practic i-au adus moartea si apoi s-au opus si aducerii trupului in tara.
    Despre Asasinarea elitei intelectuale incepind acea comemorata azi la Fintina Universitatii -Mihai Eminescu ,Nicolae Iorga si peste un milion din elita literara si economica facuta tot de Casta Evreiasca inclusiv cei 11 ooo de tarani rasculati la 1907 contra Arendasilor evrei.
    Ceausescu si el tradat de Casta evreiasca din jurul lui ca Iliescu,Brucan ,Roman,Birladeanu si securistul evreu Stolojan
    Si acum de urmasii lor evrei ca Turcanu nepoata lui Stolojan,Gorghiu, Isarescu Citu si multi altii si cu voia d-stra gasiti pe lista -Luunga de evrei de pe internet si tovarasul Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parlamentar Aur - ministrul Rafila-evreul kazar tocmai investiti de parlament cu VOT majoritar- executa programul oligarhiei OMS-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tradarea ne-u trasi si Rusia care la 13 invazii ne-au luat 13 tezaure iar dupa ce in 1977 i-am salvat la Plevna cu sacrificiu a 11000 de romani omoriti drept multumire ei au Rapit Romaniei Buceacul=sudul Basarabiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În '77,scri numai prostii

      Ștergere
    2. Da era 1877, dar ma bucur ca ai sesizat
      Si ca te deranjaza ,inseamna ca I-ti pasa
      Tuche
      Si la comentariu primul cu tradarile am uitat sa trec nuumele primului Maare reformator al Romaniei Alexandru ioan Cuza tradat chiar si de amanta evreica Obrenovici si de monstruoasa coalitie evreiasca care l-au alungat in miez de noapte doar cu un senvuch pentru ca nu i-i lasa pe masonii evrei sa fure si sa jefuiasca Tara-craciun.

      Ștergere
  5. Evenimente Cenzurate
    China tot mai artagoasa in fata Taiwanului si Sua pregatite de Marele Razboi Mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Halal covrigar
    Ciolacu Malacu care azi la instalare promite Marea cu Sarea pe covrigi de Buzau ne pune la finante un preot Bolos de la Oradea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alexandru Mihai Ghigiu apropiat de Grindeanu va fi pe noul guvern Ciolacu seful administratiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ghigiu e si fost cu Pricopie la Gnsa la ordin al lui Kovesi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Profesorii cu Greva arsi la salar la nivel de1700 lei,iar Florea fost Srist spune -ca oamenii nici macar nu au realizat scopurile propuse- iar Coarna spune ca -directorii pusi politic deturneaza multi bani in fraude facute cu primarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Viata de Nabab
    Anton Hadar evreul si sindicalist la IP Bucuresti cu abonament de parerolog pe la toate TV urile seara de seara, cu venituri de la stat de 9200 Euro plus alte 3000 ale familiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. d-na Maria scria despre blog ca este despre credinta si adevar- pai ce cauta stiristii cu mesaje despre politica si guvernare?! sunt bloguri multe cu aceste subiecte-asta inseamna credinta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si blogul si Stirile chiar si cele vechi sint tot despre Adevar
    ,sau te supara Adevarul?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihai Eminescu de la a carui asasinare de evrei acum 134 de ani scria chiar in ziua inchiderii planuita in ospiciu evreului Sutu-
    -Riscul spunerii Adevarului trebuie asumat chiar cu pretul Vietii-
    Iar Adevarul lui Eminescu a invins chiar si dupa moartea lui incit si acum la evrei le e frica de el si de memoria lui printre romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria 🙏
    Mă bucur mult că Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului mi-a ajutat sa ajung și anul aceste la sfințire.
    Doamne ajuta 🙏
    Va îmbrățișez cu mult drag 🙏🤭

    RăspundețiȘtergere
  15. pt craciun-stirile de pe tv nu au ce cauta pe blog-adevarul despre DUMNEZEU nu poate supara -unul este adevarul lui IISUS si alta adevarurile false despre politici omenesti-create sa produca panica si dezinformare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul e ca si Iisus si Eminescu au fost asasinati tot de evrei ,
      Iar blogul e cu mesaje-stiri revelate din viitor care se confirma tot prin stiri
      Toate sint legate -craciun.

      Ștergere
  16. pt craciun -adevarul este a lui IISUS n-are cum sa supere- si pt d-na MARIA- atentie cum se face crucea-tocmai spuneati intr-un mesaj!

    RăspundețiȘtergere