joi, 22 iunie 2023

CASATORIA POATE FI DESFACUTA! NECASATORIA NU ! STOP VIOLENTEI ! INTR-O CASNICIE, RESPECTUL SI DRAGOSTEA TREBUIE SA FIE RECIPROC!

 "Acolo unde exista suferinta,nu este bucurie!

Ori unde nu este bucurie,nu exista mantuire!"

Sa se usuce mainile barbatilor care maltrateaza femeile!

(Parintele Ctin Necula)!

.
22 Iunie 2023, ora 5,44 !
    
Dragii mei, 

Astazi dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:

"Necasatoria !
Necasatoria nu poate fi desfacuta!
Casatoria poate fi desfacuta!"
Moment in care, vad mai multe cupluri(barbat si femeie)care se cearta foarte tare si se imbrancesc, se bat intre ei.
Dragilor, este gresit inteleasa vorba:
"Ce Dumnezeu a legat, omul sa nu desfaca!"
Dumnezeu nu ne leaga de cineva pe vecie, daca acel om nu stie sa-si respecte si sa-si iubeasca sotia sau partenera de viata.
Dumnezeu nu doreste ca noi femeile sa fim ca niste scalve si sa suferim oricat si orice din partea unor indivizi,căci barbati nu le pot spune, indivizi care se cred stapanii sotiilor sau a iubitelor lor.
Sa nu stam dragele mele intr-o casnicie sau intr-o relatie doar de dragul copiilor.
Cel care-si loveste nevasta, este un monstru si nu merita sa stea langa copiii lui.Acela nu poate fi nici tata,nici sot si nici iubit.Ar trebui decazut din drepturile parintesti, si sa ne indepartam cat mai repede prin divort ,acolo uneste cazul, si prin separare acolo unde nu exista casatorie,de acesti rechini cu chip uman.
Dragele mele, nu va mai luati dupa toate babutele si dupa țața leana din coltul strazii care ne spun astfel de tampenii ,precum ca, trebuie sa suferim de dragul copiilor sau ca sa nu-L suparam pe Dumnezeu.
E o mare prostie sa ascultam astfel de vorbe venite din mintea si din gura celor fara de minte.
Dragele mele, nu stati sa suferiti !
Nu traim de doua ori!
Luati masurile care se cuvin, inca din prima clipa in care sunteti maltratate psihic si fizic!Nimeni nu este obligat sa stea langa cineva care este violent si care-si inseala sotia sau sotul.Departati-va cat mai urgent de astfel de situatii nedorite, si lasati copiii sa creasca frumos si linistit, fara a fi terorizati de monstrul care se cheama tata,doar in acte.
Haideti sa deschidem ochii sufletului nostru, si sa ne gandim ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  nu ne-au ingaduit ca sa ne casatorim, pentru ca am fi avut nevoie de un călău.Dumnezeu ne-a lasat si ne lasa pe fiecare ca sa alegem pentru inima si sufletul nostru.Daca ceva nu merge bine, la gunoi cu acel ceva, ne scuturam de acel rău si ne revenim, ne traim viata frumos ,chiar si singuri. 
Un monstru cu chip de om, niciodata nu poate fi tata la proprii săi copii, ci mai degraba, un diavol pentru ai săi copii.
Sa ne indepartam cat mai repede de astfel de monstri diavolesti.Fiti curajoase dragele mele, nu traim in jungla, ci traim intr-un Stat civilizat,democratic, si avem dreptul sa fim fericite! Luati diavolul de coarne si spuneti-i :STOP!
Din clipa aceasta nu ma mai atingi decat cu o floare, altfel, te voi rclama la POLITIE, PROCURATURA, etc.etc. Ne vom desparti si-ti vei primi si pedeapsa dupa Legile lumesti,si pedeapsa divina.
Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Da multi stiu vorba asta , statutata la Catolici si la Martorii lui Iehova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este ! Dar va întreb, ce sa fac bărbații care sunt ei cei înșelați și nu esre de ras, și loviți.... De ei nu va pasă? De multe ori femeia aduce ceartă disprețul lipsa de respect și mult mai mult aduce6murdaria curvarasiei.... Sigur, nu sunt de acord cu violenta.. Dar nu sunt bărbații numai ei vinvati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 iunie 2023 la 14:43 E valabil si pentru barabatii cuminti.Sa se indeparteze cat mai curand de raul pe care i-l face partenera sau sotia.

      Ștergere
  3. Cum rămâne cu "la bine si la greu până ce moartea ne va despărți"?
    Mi se pare mie sau miroase a dezbinare?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt total de acord că nu este bine sa stai într-o căsătorie s-au relație toxică.
    Îți aduce boală,boala care nu poate fi vindecată ușor.
    Dacă dragoste nu e nimic nu este.
    Dragoste și respect atunci totul este frumos🙏🥰

    RăspundețiȘtergere