luni, 26 iunie 2023

TERRA ARE O GAURA NEAGRA LA PARTEA SUDICA!

 

       .
25 Iunie 2023, ora 5, 18 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata un Cer de noapte transparenta, iar in aer, in atmosfera vad globul pamantesc, Planeta noastra Terra.
Arata exact asa ca in imaginea de mai sus,doar ca, la partea de jos, la partea sudica avea o gaura.
Terra noastra dragilor, nu mai era perfect sferica, ci la partea sudica incepea a se topi.
Terra se rotea in aer, se rotea foarte incet ,iar forta nevazuta imi arata gaura de sub ea, de la partea sudica chiar in timpul rotirii ei.
Dragii mei, cunoastem cu totii ca Planeta Pamant se degradeaza pe zi ce trece.Motivele? Le cunoastem deja cu totii de foarte mult timp.Incalzirea Globala!
Dar, despre acest lucru dragilor, vom vorbi intr-un alt articol.
Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Scapa cine are noroc si poate
    Cresterea oceanului dezechilibreaza scoarta care se misca pe miezul de magma fierbinte pentru a reechilibra miscarea ei cinetica de rotatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Antartica are ghetari pe vai lungi inalti de 2-3 km care aluneca pe vai si apa topita spre ocean caruia i-i va creste nivelul oceanic chiar netopiti prin plutote cu greutatea apei dislocuite ca vapoarele dupa principiul lui Arhimede-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. exploratorii polului sudic au descoperit o zona verde- f curios pentru acest teritoriu si vietuitoare adaptate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cresterea nivelului oceanic e mai mare la Ecuator unde apa din ghetari o bombeaza iar polii dezghetati vor aplatisa forma Terei cu vai mari unde vor iesi la iveala secrete cu cetati antice inclusiv renumita gaura vazuta de unii vizionari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce o vrea Dumnezeu doamna Maria 🙏 este rău când omul nu are grijă de un pământ așa de frumos și contribuie la degradarea lui.
    Noi vom avea de suferit pentru nasabuinta altora🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Si Jules Verne scria intr una dintre cartile sale, ca la unul dintre poli exista o gaura mare pe unde se coboară in adancul Pamantului, unde traiesc alte civilizatii, mult mai avansate decat noi. A fost si film făcut dupa cartea sa, Călătorie spre centrul Pământului. Multi oameni au fost acolo, unii au ramas, nu au mai dorit sa vina inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum putem acoperii gaura neagra.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim26 iunie 2023 la 13:19 BUNUL DUMNEZEU stie ce va urma! Doamne ajuta !

      Ștergere
  8. Mesajele spun Clar si are o Logica
    ce va urma e deja Ireversibil

    Miscarea scoartei si apei oceanice e clara si sigura
    Va mai dura zeci de ani dar Harta Nordului Europei se va schimba Brusc din Danemarca pina dicolo de Moscova o spun multi calugari si Caise profetul adormit de mai bine de 100 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Exista si o prorocire din antichitate care spune ca aceasta schimbare a axei se va produce in viitor cind fata Sfinxului din Egipt care acum nu e luminata de soare va ajunge da fie luminata de soare

    Asta inseamna ca ecuatorul se va ridica pe coasta Africii spre Europa de Vest ofata cu Sudul luminat de Soare, dar cel mai mult spunea Eduard Caise ca in America Ecuatorul va urca la nordul New Yorkului iar in partea opusa a globului unde acum Ecuatorul e la Nordul Australiei va ajunge sa fie la Sudul Sustraliei .
    Acum 30 de ani am calculat ca in acest caz Polul Nord al Pamintului va ajunge undeva in Peninsula Kamciatka -Rusia extremului Orient.
    Si asta ar corespunde si cu Biblia care vorbeste de Calaretetul Galben=China va veni ,
    Probabil chinezii vor fi impinsi spre Europa-e si un medaj al Doamnei Maria ca- vor primi Dunarea de Jos.- fugind de Frigul din apropierea noului Pol Nord.
    Iar marile puteri stiu asta si au inceput deja sa cumpere Terenuri arabile in interiorul Continentelor, mai ales Evreii fapt ce ar da o conotatie deosebita si razboiului din Ucraina pentru terenuri si apa dulce-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Crăciunele, călărețul galben a început în 2018-2019 cu covrigul 19.

      Ștergere
    2. Da Cicerone
      Se poate spune si asta cu Covidul si va urma si cu Siberia chinezeasca-craciun.

      Ștergere