duminică, 24 ianuarie 2021

UN INCENDIU URIAS CU MULT FUM NEGRU SI CU FLACARI URIASE !

 

.
23 Ianuarie 2021,ora 6,41 !

Dragii mei,

În aceasta dimineata, treaza fiind,vad in faţa ochilor inchisi inspre Vest,Nord - Vest,un Incendiu urias.
Vedeam dragilor,cum brusc a izbucnit un INCENDIU de unde se ridicau spre Cer flacari rosii si inalte ,dar si mult fum negru.
Nu stiu ce ardea acolo,vedeam de la mare distanta,dar acest Incendiu va izbucni brusc si va fi foarte mare.
Dragilor, sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca nu cumva sa fie si victime omenesti.
Cu dragoste,Maria.

P.S.
Vom auzi de un alt Incendiu violent inspre Apus,si inca unul inspre Sud,la fel de mare,de violent!

42 de comentarii:

  1. Doamne fereste doamna Maria de asa dezastre,ca au fost o groaza de asa nenorociri.
    Ferească Dumnezeu și Maica Domnului
    Cu mult drag si o zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  2. prima data am vazut un porumbel care zbura dupa care am vazut flacari pe cer si brazde de nori-va fi dupa voia lui dumnezeu by anonimus

    RăspundețiȘtergere
  3. Incendii urmare a incalzirii globale ,urmare a taierii padurilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=b_8jd2br1EI Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  5. La cata rautate este in lumea asta... de aceea si Dumnezeu ingaduie sa se intample atatea nenorociri.
    28000 de porci vor fi sacrificati si aruncati de vii intr-o groapa.
    De ce sa fie atatea miliarde de suflete sacrificate continuu de oameni?
    Daca sunt bolnave sa fie tratate, nu omorate animalele sau pasarile. Pentru ca un om nu este omorat daca se imbolnaveste.
    Daca exista acum virusul covid printre oameni, oamenii sunt tratati, nu omorati!!!!!
    Chiar daca ajung sa nu poata fi salvate cateva exemplare de pesta porcina sau de orice alta boala, dar nu pot fi sacrificate toate exemplarele infestate sau nu!
    Omul NU ESTE STAPAN peste absolut tot, nu trebuie sa aiba omul drept de viata si de moarte asupra celorlalte fiinte!!!!!
    Credeti ca Dumnezeu nu ii vede pe acesti oameni rai care ucid celelalte suflete? Sufletul de om, animal sau pasare este la fel, doar ca omul are ratiune si face rau cat cuprinde.
    Credeti ca un animal sau o pasare nu sufera ca si un om daca este ranit, batut sau mai rau, chiar omorat???????

    https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu-ti sunt datoare cu nimic.
    Nu mi-ai adus nimic in ajutor, nu mi-ai vorbit cu respect, ai umblat numai sa te falosesti in fata mea.
    Nu m-ai ajutat concret cu nimic, ba chiar mai rau m-ai umplut de revolta de cata capiere este in capul vostru.

    Sa aveti parte de pesedism pana muriti cu el de gat si in gura! Valea in tarc la Romania si sa nu iasa vreunul afara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. R24 ianuarie 2021, 18:28 RAMONA PIT,mai pune si tu mâna pe CODUL BUNELOR MANIERE! Daca nu ai cartea,o gasesti sa ti-o cumperi pe net!Nu ti-i rusine sa vorbesti astfel la adresa ROMANIEI si a poporului român? Daca esti acum mare "desteapta" inafara,nu uita ca te-ai nascut românca,si apoi te-ai cosmetizat infara,din pacate ,in rău. Esti o rusine pentru ROMANIA !!!Un român adevarat,nu-si va vorbi niciodata Tara in care s-a nascut,de rău!Ti-am publicat rusinea de Comentariu, ca sa vada lumea cine esti! RUSINE sa-ti fie !!!

      Ștergere
    2. RAMONA PIT,căci asta iti este falsul nume, te rog sa-ti inghiti Comentariile vulgare si nereprodus aici pe Blog.Nu esti sanatoasa la cap!Treci de la o stare la alta,si asta spune totul despre gandirea ta bolnava! Nu te obosi,nu-ti pune creierul ala mic cat un bob de piper,la munca,nu de alta,dar nu vei mai sti nici cand e noapte si nici cand e ziua.Oricum ,nu vei mai vedea nici un Comentariu mizer de-al tau,publicat!

      Ștergere
    3. Nu trebuia publicat nici acesta! Handic M

      Ștergere
    4. R, dar ce vrei ajutor de la românii pe care ii blamezi atata? Chiar nu ti-e deloc rusine? Nici strainii nu te vor aprecia si daca esti in stare sa iti vorbesti de rau propriul popor din care provii, atunci stiu si strainii ca nu esti deloc un om de calitate, esti o mizerie umana de nedescris, capabila oricand sa tradezi pe oricine, r! Esti un gunoi, un rebut social, o rusine de nedescris! Nici nu ar trebui sa indraznesti sa deschizi gura aia veninoasa si spurcata, sa ridici ochii din pamant, r! De ce iti mai pierzi timpul pe un blog care nu iti place si nu se adreseaza caracterului tau infect, r?
      Limbajul tau infect provine de pe centura de unde iti prestezi cea mai veche meserie de pe pamant!
      Oricine, orice ti-ar fi facut, nu ii poti cataloga pe toti oamenii dintr-un popor ca fiind la fel.
      Chiar daca ai ales sa mergi in strainatate, este strict alegerea ta, dar nu ai dreptul sa hulesti, sa denigrezi pe nimeni! Nici tara de unde vii, nici cea in care locuiesti, nici propriul popor, pe absolut nimeni nu ai dreptul tu sa judeci.
      Chiar ar trebui sa nu mai umpli spatiul cu mojiciile tale, r!
      Daca esti capabila sa dai un sfat din care oamenii sa invete ceva bun, continui! Daca nu, opreste-te!
      Chiar nu ti-e frica de faptul ca Dumnezeu te va pedepsi? Lasa-L pe Dumnezeu sa judece pe oricine, nu te mai erija tu in justitiarul lipsit de caracter!
      In plus, nici nu ai o judecata normala. Este cazul sa mergi la psihiatru, sa te internezi pana nu este prea tarziu, r!

      Ștergere
  7. Dna Maria nu luati in seama tot ceea ce spune R(stiu ca sint sot si sotie si vorbesc aici pe blog) pt ca dumnezeu lea dat o sansa sa se indrepte dar sint prea orbi si prea mandrii sa vada adevarul lui dumnezeu,chiar daca tot el ia pus la incercare,in loc sa ii multumeasca Lui pt toate aceste incercari.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sosoaca a anunțat marile proteste mult asteptate de români!?!?

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria ati spus de un cutremur, in ziua de 24 Ianuarie 2021 la ora 15:35:05 (ora locală a României) s-a produs în MOLDOVA, NEAMT un cutremur cu magnitudinea ml 2.8, la adâncimea de 6km. S-a adeverit,

    RăspundețiȘtergere
  10. Bunicii mei care au din păcate comorbiditati și aproape 80 de ani făcut vaccinul și nu au pățit nimicDeci e un vaccin sigur!Îl rog pe domnul Valentin Stefan Popescu sa nu mai alarmeze și să sperie lumea cum că ar avea cip sau conține luciferaza sau devii zombi căci acestea toate debitatevde dansul nu sunt decât aberații și nimic mai mult.Vsccinul are scop pur terapeutic ,preventiv și medicinal .Atat.Biserica Ortodoxa și Biserica Catolică inclusiv preoții și ierarhii lor reprezentativi îndeamnă să facem vaccinul fiindcă Dumnezeu vindeca și prin medicamente,doctori ,vaccinuri ,Dumnezeu a dat medicina pentru vindecarea noastră iar doctorii după preoți au cea mai mare responsabilitate de pe Pământ,una divina aceea de a sluji oamenilor și de a ii vindeca unii sufletește,alții trupește l..doctorii și preoții merg mana in mână sunt lăsați și binecuvântați de Dumnezeu să vindece omenirea de rău și boala,dezechilibru ,durere etc ,preoții/pastorii și doctorii Sunny vindecători noștri trimiși de Dumnezeu însă că unii preoți și unii doctori nu prea își dau interesul e alta poveste .Dar meseria de doctor e sfântă,la fel și meseria de preot,pastor
    A fi doctor e cea mai nobilă meserie de pe Pământ ,lăsată de la Creator, Dumnezeu,Iisus .Iar a fi preot/pastor e pur și simplu nu o meserie ci o misiune divină .Faceți vaccinul,eu îl voi face,cred în medicină și în Dumnezeu cel care a lăsat medicina pe Pământ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sunt romanii...Se dau destepti in toate domeniile. De aceea si merg atat de prost lucrurile. Soferul ajunge ministru, agricultorul se crede avocat, cărpănosul si hotul se fac econimisti si bancheri, hotul de copii devine presedinte, pedofilul devine educator, gaina se crede sfanta si crede ca soarele e ouat de ea🤣🤣. Asta nu este doar in Romania. Daca ati observat ce specimene dubioase sunt in Parlamentul European si ce dosare de coruptie au inclusiv sefii de state. Romanii se sfarteca intre ei, certandu-se pe alegerile din America. Ce sa alegi intre un clown temperamental cu idei naziste si cam nebun, Trump,si un degenerat membru al illuminati, Biden? Doar pe alegerile din America nu se mai certasera romanii...Ca in rest au rezolvat toate problemele cu copiii, batranii, pamanturile nemuncite, apele otravite,,padurile rase, animalele schingiuite! Si va place atat de mult sa va prefaceti ca sunteti patrioti de Ziua Unirii sau Ziua Romaniei! Patriotismul vostru este la fel de formal ca si crestinismul! Un strat foarte subtire deasupra. Dedesupt? Indiferenta, fățarnicie, fariseism! Ce bine ca la A Doua Venire Hristos nu vine tot in corp fizic! L-ati sfarteca din nou si L-ati obliga sa fie ca voi!
      Oferta illuminati pentru turme este intentionat una proasta. Pentru ca lumea sa fie in haos. De cate ori nu am votat noi raul cel mai mic? Neavand pe cine sa votam?
      Ma fericesc acum ca m-am abtinut sa merg la vot. Puteam sa votez AUR, in lipsă de altceva. As fi fost acum foarte trist...AUR a promis ceva, acum se tin de circării si urlete in strada si munca de voluntariat o facem tot noi, empaticii.
      Avocata Șoșoacă face mult circ! Cine cotcodaceste mult nu face oua!

      Sa-ti traiasca bunicii si sa fie sanatosi.😇 Mor batranii si ramanem singuri prin lumea asta haotica si rece!

      Ștergere
    2. Avalohis ești înșelat de draci,preoții de care vorbești sunt ecumenisti și ei și doctorii s-au vândut lui Satan și trag turmele după ei,Elohim Dumnezeu și Domnul Iisus nu au lăsat medicina lumeasca și draceasca pt vindecare ci Duh Prea Sfant și apostoli,preoți și pastori si doctori adevărați pt vindecare!Domnul Iisus Hristos i-a ucenicului sau medic Sotirius Crotos ca știința și medicina lor se chinuie sa vindece sau sa coasa rana din afara înăuntru în timp ce Dumnezeu vindeca prin Duh Sfant care este în inima și vindeca atât sufletul cât și trupul din interior în afara!Eu ma vindec cu credință,nădejde și iubire în Prea Sfânta Treime și prin ceaiuri și hrana naturala,nu cu chimicale dracesti!Din toate pastilele pe care le luam am renunțat la aproape tot,doar jumătate de pastila de vreo 7 sau 8 miligrame iau seara înainte de culcare pt a putea dormi,deoarece am avut depresie în trecut,dar m-am vindecat între 75 și 90 la suta de ea!

      Ștergere
    3. Daca unii batrani cu anumite afectiuni nu au patit nimic, nu inseamna ca ceilalti din intreaga lume care au avut reactii adverse puternice sau au murit dupa ce au facut vaccinul poti contesta ca nu ar fi patit nimic! La unii efectele secundare sunt prezente, la altii nu. Asta nu inseamna ca daca au fost feriti bunicii tai, Avalohis, alti oameni nu ar avea efecte adverse.
      Avalohis, esti pocait din vreo secta ca ne vorbesti de pastori?

      Ștergere
  11. arde o clinica de vaccinare din olanda -oare de ce?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01.09 ai citit stirea? Daca o citeai aflai de ce a ars.

      Ștergere
  12. Vom trai si vom vedea peste citeva luni cum va fi cu vaccinatii cu vaccin in experiment si luatil si pe al doilea pt a avea microcipul complet , vom mai vorbi peste citeva luni.

    RăspundețiȘtergere
  13. domnule avalohis, daca doriti, faceti-va vaccinul dar nu-i indemnati pe altii sa si-l faca; indemnati-i mai bine sa ia medicamentele care au vindecat deja milioane de oameni, nu au nevoie de asa-zisul vaccin, in fapt un produs care te face din om altceva, adica iti modifica structura genetica; ar fi bine ca oamenii sa se informeze bine-bine, din toate partile, de la romanii din diaspora, despre efectele acestui produs cu care se da bataie sa fie cat mai repede si cat mai multi romani injectati; aceste produse sunt in faza de TESTARE, sunt atat de sigure ca deja au produs efecte nedorite, paralizii, morti. Preotii nu indeamna oamenii sa se vaccineze, nu au rolul asta, cu atat mai mult cu cat ei s-au afierosit lui Dumnezeu si e musai sa iubeasca Adevarul nu minciunile dovedite. Medicamentele crestinilor sunt In Biserica. Frati crestini, sa cerem sanatate si luminarea mintii de la Dumnezeu, sa ne descopere El Insusi Adevarul si sa-i pedepseasca pe toti uratorii de Dumnezeu si de semeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, 12.05!
      Sa se abtina sa mai recomande cuiva ceva!

      Ștergere
  14. 00,48 La teste un american a murit si dupa doua luni de la doza a doua de vaccin,desii nu e o regula firma Phizer a redus productia si se pare tocmai pentru noi reglaje care se spune ca ar dorii si de a actiona si pe noile tulpini de coronavirus din care cel din UK ar fi mai periculos ca primul si deja bintuie prin toata Europa.
    Pandemia nu poate fi oprita fara vaccinuri dar cel englezes ASTRA moderna si cele chinezesti si rusec au alt tip de actiune iar Merkel a facut intelegere cu rusii pentru al face si in UE.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Atentie!?
    Cand v-am spus ca americanii folosesc bomba sonica nu ati crezut.
    O sa afecteze si sănătatea oamenilor. Oculta mondiala face experiente si testări masive cu bomba sonica in tara noastră. Pana uriașă de curent in ardeal. Niciodata nu a fost asa mare pana de curent in ultimii 30 de ani.
    25 de case au ars unde au folosit bomba sonica.
    Nu uitati!? Vor urma multe evenimente de la bomba sonica, alunecari de teren, cutremure foarte multe, incendii, vijelii, paduri culcate la pamant, viituri de la devierea cursurilor raurilor!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu pana e veche, unde au ars 25 case?

      Ștergere
    2. 08:20, nimic nu se face asa....batand din palme, cum crezi tu, apropo de AUR,

      Ștergere
  16. R, dar ce vrei ajutor de la românii pe care ii blamezi atata? Chiar nu ti-e deloc rusine? Nici strainii nu te vor aprecia si daca esti in stare sa iti vorbesti de rau propriul popor din care provii, atunci stiu si strainii ca nu esti deloc un om de calitate, esti o mizerie umana de nedescris, capabila oricand sa tradezi pe oricine, r! Esti un gunoi, un rebut social, o rusine de nedescris! Nici nu ar trebui sa indraznesti sa deschizi gura aia veninoasa si spurcata, sa ridici ochii din pamant, r! De ce iti mai pierzi timpul pe un blog care nu iti place si nu se adreseaza caracterului tau infect, r?
    Limbajul tau infect provine de pe centura de unde iti prestezi cea mai veche meserie de pe pamant!
    Oricine, orice ti-ar fi facut, nu ii poti cataloga pe toti oamenii dintr-un popor ca fiind la fel.
    Chiar daca ai ales sa mergi in strainatate, este strict alegerea ta, dar nu ai dreptul sa hulesti, sa denigrezi pe nimeni! Nici tara de unde vii, nici cea in care locuiesti, nici propriul popor, pe absolut nimeni nu ai dreptul tu sa judeci.
    Chiar ar trebui sa nu mai umpli spatiul cu mojiciile tale, r!
    Daca esti capabila sa dai un sfat din care oamenii sa invete ceva bun, continui! Daca nu, opreste-te!
    Chiar nu ti-e frica de faptul ca Dumnezeu te va pedepsi? Lasa-L pe Dumnezeu sa judece pe oricine, nu te mai erija tu in justitiarul lipsit de caracter!
    In plus, nici nu ai o judecata normala. Este cazul sa mergi la psihiatru, sa te internezi pana nu este prea tarziu, r!

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa nu fie de la bombardele,rachețele. Treburile au inceput să se împută iar între China și Taiwan prin marea chinei de sud și au început să fie comasate în zonă forțe armate. Breaking news au trimis și americanii portavionul Theodore Roosevelt cică sa-i sperie pe chinezi. Cine spunea că colividu este sfârșitul lumii s-a înșelat este doar preludiul. Vor ieși scântei se vor aduna mai marii lumii la masă și dacă se va calma sau escalada doar dumnezeu știe și armata romana va fi ștearsã de praf și pusă pe metereze în expectativă.

    RăspundețiȘtergere
  18. IVERMECTINA substanta de uz veterinar pentru care in 2015 s-a luat Premiul Nobel si dovedita de SUA si alte tari cu aprobare oficiala de o luna de folosita la COVID s-a dovedit Medicamentul MINUNE multasteptat,foarte ieftin Fara reactii adverse pe inima,ficat,rinici ci doar uneori cutanate pe piele, fata da Hidrocloroxina- care avea uneori adverse pe inima.
    Si cea ce e important ca PREVENTIV antiviral acumulindu-se saptamini in corp nu necesita cantitate mare dar corpul il tolereaza pe Termen Lung -luat de medicii romani-americani de 5 luni de zile si aprobat in SUA dupa 30 de studii, blocheaza niste receptori care opresc intrarea virusilor de la inceput eliminindu-i in 48 de ore si oprind transmiterea virusilor se poate lua impreuna cu vaccinurile care nici ele nu au eficienta suta la suta mai ales la transmiterea virusilor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. O sa vedeti ca oameni ca Valentin Popescu o sa gaseasca si la acest medicamet cine stie ce cipuri sau lucifereaza. Astept comentariul d-l Popescu Valenti despre acest miraculos medicament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care medicament?Cumva cel despre care vorbește anonim 23:05?Nu le găsesc eu,ci caut informații,dar dacă acest medicament este luat de la animale clar 100% ca lumea a înnebunit și s-a îndrăcit de tot,nu-i de mirare ca anul asta intram în finalul Apocalipsei,în ultimii 7 ani,pana 2025 cel jumătate din omenire își va primi judecata,din care foarte mulți,aproape toți osanda veșnică și foarte putini rasplata veșnică de la Domnul Iisus Hristos!

      Ștergere
    2. De fapt nu chiar toți dar foarte mulți vor fi osândiți vesnic,pana în 2025 din 4 miliarde de oameni secerati,maxim 5 la suta se vor mântui de pe întreg Pământul,de anul acesta începe cererea finala,ultimele 3 secerisuri,Finalizarea Tratatelor de pace cu Israel vor da startul Necazului Cel Mare,Ultimilor 7 ani,care includ toată Mania și Judecata Lui Elohim Dumnezeu!

      Ștergere
    3. Vezi că te osândești tu prin ceia ce vorbești! Cine ești tu sa programezi omenirea???

      Ștergere
    4. Nu osandesc pe nimeni,omenirea singura a ales sa meargă după Satan și se osandeste vesnic exact ca în vremea lui Noe și Lot,foarte putini vor fi mântuiți!

      Ștergere
    5. Tu ești primul, un fel de "Lot" 😂

      Ștergere
  20. Valenrin Stefan Popescu, tu nu cauti informati ci dezinformari gogonate. Le cauti cu lumanarea fix pe site-urile special create sa dezinformeze in scopuri oculte. Esti mana in mana cu satana si nici macar nu iti dai seama de asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22:59 Domnul Iisus Hristos a fost omorât pt ca nu era de accord cu sistemul lumesc și dracesc!

      Ștergere
  21. da iata incendiul de la INSTITUTUL BALS-le vede d-na MARIA ,doar unele se implinesc cand va voi DOMNUL

    RăspundețiȘtergere