sâmbătă, 23 ianuarie 2021

RUGACIUNEA REALA -TATAL NOSTRU, ADUSA DE DUHUL CEL PREA SFANT!

 .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                       Tatăl nostru!


Tatăl nostru (Rugăciunea Domnească).
Aceasta este Rugaciunea Tatal Nostru din Bisericile Crestin Ortodoxe dar si Cataolice:
Tatăl nostru, Carele ești în ceruri, sfințească-Se numele Tău, vie împărăția Ta, facă-se voia Ta, precum în cer, așa și pe pământ. Pâinea noastră cea spre ființă, dă-ne-o nouă astăzi, și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri. Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăvește de cel rău. Amin.
Dar ,in aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog ,ma si rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu glasul sufletului meu ,asa :
           "Tatal nostru,
            Carele esti in Ceruri,
            Prea Sfant este Numele Tău
            Vie Împărătia Ta,
            Faca-se Voia Ta,
            Precum in Cer,asa si pe pămant.
           Pâinea noastra,cea înspre fiinţă,
           Da-ne-o noua astazi,
           Si ne iarta noua gresalele  noastre,
           Precum si noi iertam gresitilor nostri,
Cand glasul sufletului meu a ajuns la:            
          Precum si noi iertam gresitilor nostri,
vad cum dinspre Rasarit ,pe un Cer de ziua ceţos,apare din inima lui ,din inima Cerului ,apare un Porumbel alb si stralucitor.
Porumbelul alb a apărut chiar in faţa mea,un pic mai sus de biroul la care scriam,iar eu ,fara ca sa deschid gura mea,Duhul Sfant graia prin gura mea ,sub Aripile Duhului Sfant larg deschise deasupra mea,continui Tatal nostru asa:
             Şi nu ne lăsa pe noi 
            Sa cadem în ispita,
           Ci ne izbaveste  de cel rău,Amin!
Slava Tatalui si Fiului si Prea Sfantului Duh,Amin!
              Imagini pentru duhul sfant imagini
După care dragilor, DUHUL CEL PREA SFANT Îşi ia din nou zborul spre Cerul inalt, dând lin din Aripile Sale lungi si stralucitoare.
Dupa ce gura mea, prin Puterea Duhului Sfant a spus corect Rugaciunea Tatal Nostru,Porumbelul alb a zburat spre Cerul inalt si a disparut.
Iata dragilor, daca mai era nevoie,inca o Dovada ca Rugaciunea Tatal nostru este tradusa gresit.
Atat Biserica Ortodoxa Romana cat si cea Catolica,ar trebui sa schimbe cât mai curând Rugaciunea Tatal nostru.
Dumnezeu nu ne duce in ispita dragilor, Dumnezeu ingaduie celui rău ca sa fim ispititi.
Iar noi ,sa-L rugam ca sa ne ajute sa fim tari in Credinţa ,si niciodata sa nu ne lase ca sa cadem in ispită.
Apoi dragilor,Dumnezeu este deja, nu Sfant,ci Prea Sfant si nu trebuie sa se sfinteasca intru noi Fiii Săi plini de păcate(sfințească-Se numele Tău) .
Dragii mei,datoria mea de suflet este, ca sa scriu aici toate cate mi se arata si mi se graieste de la Duhul Cel Prea Sfant.
În continuare,fiecare dintre voi va proceda asa precum simte si după Credinta si Iubirea sa intru Dumnezeu si Maica Domnului ,dar si faţă de Aproapele nostru.
                        Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Da, nu ma impotrivesc. Dar sa ne gandim la Sfintii inchisorilor, contemporani noua, despre care stim sigur ca s au rugat cu Tatal Nostru in forma in care cunoastem ca a fost tradusa. Si nu ne duce pe noi in ispita nu inseamna neaparat ca Dumnezeu ne da branci sa cadem in ispita ci sa nu ne lase sa ne afundam atat de mult intr o ispita incat revenirea de-acolo sa fie prea grea de facut sau imposibila din pricina vlaguirii noastre duhovnicesti. Prea putini dintre noi sunt VII cu sufletele! Sa ne lumineze , sa ne intareasca in credinta si sa ne aduca la El, Bunul Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca Dumnezeu nu raspunde la cuvinte, ci la ceea ce cuvintele exprima. Sunt oameni care se roagă din varful buzelor si cred ca se Mantuie prin cuvintele lor si sunt oameni care se roaga din inima si rugaciunea lor fierbinte ajunge acolo unde trebuie sa ajunga.
      Nu va dati seama ca, desi de 2000 de ani oamenii se roaga, fiecare pe limba lui si tin ritualuri in biserici, temple, sinagogi, moschei, lumea din jurul nostru nu se schimba si este din ce in ce mai rau? Mor in continuare copii in razboaie si de foame.
      Pentru ca oamenii fac rugaciuni formale. Pentru ca nu pun suflet in ceea ce fac. Pentru ca s-au atasat de forma exterioara a religiilor, dar fondul s-a prabusit. Colive, parastase, liturghii...si multa trufie de popoare alese! Daca ati decis singuri ca sunteti alesi, superiori, atunci inseamna ca sunteti nazisti nu crestini. Si daca ati făcut singuri Judecata si ati decis ca sunteti popor ales, inseamna ca nu aveti nevoie de Dumnezeu si o sa va rezolvati singuri toate problemele.

      Ștergere
  2. Nu este cea corectă,o doamnă Florea deține reala rugăciune,vi s-a atras atenția,dar nu doriți adevărul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unknown23 ianuarie 2021, 22:33 Ok, citeste-o pe acestei doamne!
      Eu iti spusn ca ADEVARATA RUGACIUNE TATAL NOSTRU ,este aceasta pe care eu am scris-o din GRAIUL DUHULUI SFANT !Daca iti place ceea de scrie aceasta doamna, de ce mai intri pe acest Blog?Eu,de exemplu,nu citesc absolut nimic din ce scrie aceasta doamna!De ce? Pentru ca asa simt eu in sufletul meu,ca trebuie sa stau cat mai departe de scrierile acestei doamne.Ficare face cum crede,crede in ce vrea si cand vrea.Eu va sfatuiesc sa stati cat mai aproape de acest Blog Dumnezeu Exista Marturii, si sa credeti in ceea ce gasiti scris pe Blogul Dumnezeu Exista /Marturii.Este doar un sfat,un indemn care vă va aduce mantuirea sufletului.

      Ștergere
  3. Este rugaciunea Doamnei Georgeta Florea
    https://youtu.be/Vg2r-Ijwoc0

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este doamna Maria
    Bine este ca fiecare sa creadă că asa este cum spuneti eu sunt bucuroasă că asa cum spuneti asa am invatat-o de la bunica mea.
    Fiecare sa se roage cum simte dar numai sa se roage lui Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă scriu din cartea cu Rugăciuni Divine, scrisă de d-na Georgeta Florea, la dictarea Îngerului, cele mai importante rugăciuni, Rugăciunea Tatăl Nostru, Rugăciunea Îngerului păzitor, și alte Rugăciuni Divine, astfel cum au fost comunicate de Dumnezeu pentru pământeni, pentru a putea deschide canalul de Lumină și a intra în comuniune cu Dumnezeu:


    TATĂL NOSTRU
    Tatăl nostru care ești în Ceruri
    Sfânt este Numele Tău
    Vie e Împărăția Ta
    Pe Pământ fie voia Ta
    Precum în Cer așa și pe Pământ
    Pâinea noastră cea de toate zilele
    Dă-ne-o nouă astăzi și mereu
    Și ne iartă nouă greșelile noastre
    Și ajută-ne să iertăm și noi greșiților noștri
    Și ferește-ne pe noi de ispită
    Și îndepărtează pe cel rău de la noi.
    AMIN !

    RUGĂCIUNEA ÎNGERULUI PĂZITOR
    Înger, îngere al meu
    Ce te-a trimis Dumnezeu
    La bine să mă însoțești
    De viclean să mă păzești
    Ce e scris în cartea mea
    Să mă aperi de partea cea rea
    Să mă duci la biruință
    Cu a ta dreaptă credință
    Cu Domnul să mă unești de viclean să mă păzești
    AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai frate, m-ati innebunit cu Georgeta Florea a voastra! Daca nu ar cere bani poate ca as crede ca e ceva cu ea dar nu stiu cum se face sa orice asazis clarvazator din Romania ajunge la bani.

    RăspundețiȘtergere
  7. D-na Georgeta nu cere bani decat pt. a inalta Troitele pe care are misiunea sa le inalte pe pamantul romanesc si Biserica in care va avea loc Judecata despre care s-a comunicat si d-nei Maria. Pt. dansa nu are voie sa foloseasca banii si nu a folosit - o cunosc personal. Dumnezeu a ales atat pe d-na Maria cat si pe d-na Georgeta pentru a realiza programul divin cu tara noastra, insa comunicarile difera in functie de persoana aleasa si de programul divin care trebuie realizat prin acea persoana. Sa nu vorbim de rau alesii lui Dumnezeu ! Ei cu mare dragoste de Dumnezeu si cu greu implinesc programul divin, iar noi trebuie sa-i sprijinim!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca Bunul Dumnezeu și Maica Domnului au un plan cu noi
    Stiu de doamna Florea Georgeta am citit vad ca si la dânsa sau adeverit multe lucruri.
    Ce ma face sa cred ,nu stiam de doamna Maria pe atunci.
    La o emisiune tv a fost invitată foarte tarziu din noapte era chemată si întâmplător am descoperit-o si urmarit-o
    În primul rând a spus de doamna Maria ca este cu un dar de la Dumnezeu foarte mare.
    Darul vederii si auzului in a vedea si auzi de la Duhul Cel PREASFANT.
    Acum toți citim de toate eu sunt un cititor de cărți acum fiecare este liber sa creada s-au sa nu creadă.
    Dar nu sa jigni pe nimeni care are aceste daruri divine.
    Aceasta este parerea mea.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. Totusi in vedenie nu se specifica ca e tradusa gresit ..la fel de posibil e ca nu e corect inteleasa si treb sa recunoastem ca aceste doua contexte pun probleme de multa vreme oamenilor fara pregatire teologica.
    In cazul tau Marie numele Sau este deja sfintit in perceptia ta imbunatatita in urma harniciei tale. Dar inca nu poti accepta ca si Dumnezeu sa duca si sa lase oamenii in ispita daca asa considera ca e drept si necesar o vreme pt a fi dati cu capul de sus sa se mai trezeasca etc. Daca o face nemijlocit sau mijlocit de oameni sau de draci nu are nici o importanta cita vreme scopul e atins in felul hotarit de Dumnezeu peste a Carui vointa nu se poate trece.
    Treb sa avem pina la capat credinta in Dumnezeu care stapaneste totul ..

    RăspundețiȘtergere