luni, 25 ianuarie 2021

ÎNGHIŢITĂ DE PĂMÂNT ,DEOARECE ,A INCERCAT SA SE ATINGA DE SFANTA EVANGHELIE !

b.


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                     Dragii mei,


În aceasta noapte,in timp ce dormeam,mă trezeste o lumina alba si orbitor de  stralucitoare, asa precum un fulger imi strabate intreg trupul ,si astfel, ma trezesc dar nu deschid ochii, deoarece vad cu ei inchisi un interior de SFANTA BISERICA.

Aici, in SFANTA BISERICA este semiintuneric iar credinciosii inca lipseau.
Parea ca nu e nimeni in interiorul Sfintei Biserici, doar SFINTELE ICOANE si CANDELELE SFINTE !
Dar, din semi-intuneric isi fac aparitia două mâini divine. Aceste doua mâini aduceau SFANTA EVANGHELIE care stralucea mai tare decat soarele, desi era aproape intuneric in Sfanta Biserica.
SFANTA EVANGHELIE este asezata de cele doua maini pe analog, in faţa USILOR IMPARATESTI.
Acum, vad ca acele doua maini apartin unui tânăr, al carui chip nu-l vedeam in intuneric.
In clipa urmatoare, dupa ce a fost asezata SFANTA EVANGHELIE pe analog ,vad cum in faţa SFINTELOR USI se apropie o femeie imbracata in negru si care, sta la 3 pasi de SFANTA EVANGHELIE.



Femeia, comunica mental cu tanarul care asezase SFANTA EVANGHELIE, si-l roaga, fara cuvinte, sa o lase si pe ea ca sa se apropie de SFANTA EVANGHELIE .
Tanarul cu chipul umbrit, mângâie cu dragoste SFANTA EVANGHELIE in mijlocul careia, pe coperta de aur masiv lucrat in relief, era INSUSI MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS ! 
Apoi, tanarul spune cu glas tare :

                       "Să rămână ,că doar n-o mănânci!"
                              
Clipa in care, femeia imbracata in negru a mai facut un pas spre SFANTA EVANGHELIE si era gata chiar ca s-o atinga,  dar nu a  mai apucat ca s-o atinga nici macar cu un deget,deoarece , totul a inceput a se cutremura,iar mijlocul SFINTEI BISERICI s-a incovoiat ca o covata si s-a surpat, 
s-a scufundat cu tot cu acea femeie imbracata in negru, ca intr-un beci s-a scufundat.
In rest, tot si toate cate erau in SFANTA BISERICA, au ramas neatinse, intacte. 
Dragii mei,Cutremurul si groapa care s-a format in mijlocul BISERICII au fost anume pentru femeia in negru, care-si ascundea chipul dupa o esarfa  neagra.
Dragii mei, nu avem voie sa ne atingem de SFANTA EVANGHELIE daca am hulit pe DUMNEZEU, daca injuram pe DUMNEZEU. 
Aceste pacate sunt pacate de moarte, iar BUNUL DUMNEZEU nu ingaduie sa ne apropiem de SFANTA si DUMNEZEIASCA EVANGHELIE sau de SFINTELE si DUMNEZEIESTILE TAINE atunci cand primim SFANTA IMPARTASANIE. 
Aceste pacate, sunt PACATE impotriva DUHULUI SFANT,Păcate de moarte care, nu se vor ierta nici in viata asta si nici in viata vesnica! 
In focul iadului ard incontinu toti cei care fac astfel de pacate.
Asadar dragilor, fiti buni si milostivi, aveti CREDINTA si nadejde in BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, si astfel,veti urca treapta cu treapta spre IMPARATIA LUI DUMNEZEU.

              Cu dragoste si pretuire,
                                                     Maria

18 comentarii:

  1. Doamna Maria, sunt atâtea lături ce fac vrăji, fură diverse obiecte din casele celor care le deschid poarta, fie că le știu apucăturile, fie că nu. Sunt unii, și mai lături , ce apelează la ,,serviciile,, lor. Și apoi se duc să spurce bisericile. Dar sunt și preoți ce calcă credința in picioare, deci la ce să te aștepți? Ar fi bine ca Dumnezeu să facă o astfel de judecată, să surpe pământul cu lăturile astea, dar se pare că se întâmplă doar în visele dumneavoastră

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne doamna Maria ce vedenie a-ti trăit.
    Sunt si oameni care nu cred in Dumnezeu și Maica Domnului și înjură de te ia cu fiori reci pe șira spinării,am văzut asemenea oameni și nu pot sa va explic ce simte sufletul meu.
    Nu suntem in stare s-ai mulțumim lui Dumnezeu și Maica Domnului pentru toate cate ni le da
    In primul rand o nouă zi un nou răsărit de soare,sanatate si pentru faptul că existăm.
    Doamne da ne credința sanatate si mântuire.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc, o zi binecuvântată tuturor.🥀

    RăspundețiȘtergere
  3. o fi fost vreo "preoteasa" a celui cu coarne, a indraznit sa intre in Sfanta Biserica si probabil voia sa se apropie de Sfanta Evanghelie ca sa o rastoarne de pe analog, sa adauge inca un rau, o blasfemie, la cate avea in spate - cata nerusinare, cata intunecare a mintii, cata orbire a sufletului! Doamne feri! Cu Dumnezeu nu e loc de joaca, totul este foarte, foarte adevarat si serios, sa luam aminte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care dintre ele? Si dintre ei, ca e plina Romania de
      " clarvazatori" new age. A mai aparut unul si in acest grup. Isi spune Raelian. Iar ET care ii contacteaza sunt intraterestri. Reptile. Demoni.

      Ștergere
    2. Cred ca este R, ca prea s-au contrat in ultimul timp! I-a descoperit Dumnezeu, d-nei Maria, cine este aceasta R si ce padeapsa o asteapta, ca sa nu mai sufere.

      Ștergere
    3. Dumnezeu ii judeca pe toti cu dreapta Sa masura si toti cei care gresesc, vor suferi pedeapsa divina!
      Ce pedeapsa o asteapta pe R, ce s-a aratat?
      Pana la urma, la atatea jigniri, umilinte si tot raul facut de R, Dumnezeu vede acest personaj si il va pedepsi, fara indoiala. Si sa nu se intrebe de ce! Dumnezeu este drept, corect, il lasa pe om sa se indrepte, sa se corecteze, dar daca nu vrea, atunci este pedepsit cel ce face rau!

      Ștergere
  4. Cârcotașii ce mai spun acum?
    Întotdeauna specialiștii au stiut nu ghicitorii!?
    Când va începe al treilea val al pandemiei în România. „Vor fi mai multe decese. Impactul asupra sistemului de sănătate va creşte exponenţial”
    „Toate aceste date ne arată că este o chestiune de timp până când noua tulpina, B1.1.7, va deveni majoritară în toate Statele Membre UE, pe fondul liberei circulaţii a persoanelor şi a intervenţiilor neuniforme şi necoordonate de sănătate publică luate de fiecare ţară.

    Transmițându-se cu 30-50% mai repede, tulpina B.1.1.7 va infecta din ce în ce mai multe persoane – proporţional, un număr mai mare de bolnavi vor avea nevoie de spitalizare, de internare la ATI şi, din păcate, vor fi mai multe decese.

    Impactul B1.1.7 asupra sistemului de sănătate va creşte exponenţial – este o situaţie mai complicată decât dacă tulpina ar determina forme mai grave de boală. Date din Marea Britanie, încă limitate, arată că B.1.1.7 ar putea determina şi creşterea directă a mortalităţii, aspect care ar complica suplimentar situaţia.

    Momentul în care tulpina B.1.1.7 putea fi stopată a fost depăşit şi ne aflăm în situaţia de transmitere comunitară, în care trebuie luate în calcul măsuri eficiente şi precise de limitare a impactului valului 3 al pandemiei.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=K8nFznAs0Ns Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.facebook.com/luigi.albu/posts/3905514169511118

    RăspundețiȘtergere
  7. Este unul pe aici care a ghicit exact tragedia aviatica. A scris acum vreo doua zile.
    https://stirileprotv.ro/stiri/international/tragedie-aviatica-in-brazilia-au-murit-patru-fotbalisti-presedintele-clubului-palmas-fr-si-pilotul.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Anul 2020 a fost cel mai negru an al țării! Accidente, seceta, inundații, cutremure zilnice, inundații, vijelii, tornade, incendii, foarte mulți morți prin inecare, grindina si pandemia. Cum de Dumnezeu anul 2020 ne-a lovit asa de crunt? Ce părere aveti? Unii din iarna au prezis toate acestea. De unde au stiut?
    Si inca marile revolte si mitinguri anunțate de cativa ani nu au sosit. Urmează oare revoltele cele mari? Sau urmează mult asteptatul război?
    Urmează marele cutremur!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor fi cutremure majore,va cădea chiar și turnul Eiffel și mulți zgârie-nori.Bancnotele și monezile vor dispărea și în sfârșit toate afacerile se vor face on-line. La autentificarea biometrică se va vedea cine nu a acceptat vaccinul(pe YouTube: Nanoboții și tehnologia 5G), iar acele persoane nu mai pot lucra on-line,nu mai pot vinde sau cumpăra....cum scrie în Biblie în Apocalipsa despre semnul fiarei. În luna mai 2022 după o răfuială între 2 țări, va începe al 3-lea război mondial.Rusia va ocupa România, iar marele măcel anunțat și de către Nostradamus va fi oprit miraculos de Dumnezeu!

      Ștergere
  9. Oameni buni;numărul de telefon nu-l mai am,ll-am pierdut si daca vreti sa ma contactați nr.telefon urmatorul: 0787877408. Va multumesc! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  10. Vedenia ar lputea avea si o semnificatie profetica legata de viitoafea scindare cu razvratire fanatica sablonarda imlpotriva Marelui Sinod si a noilor Veniri Ceresti prin cafe se va rastalmaci atit de mult Scriptura incit se va ajunge sa se creada ca cei nescrisi ar fi manthuiti odata cu scrisii si nu este miile de ani si ca acele contexte care ii contrazic ar fi fost din start mincinoase ca sa pacaleasca Dumnezeu pe ceilalti..pe cei care vor crede ca in fata celor care vor fi cintat in Sion a stat vizibil Duhul Sfint Cineva venire si nu profetul mincinos cum au porunca sa creada cei nescrisi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣🤣🤣🤣🙄😏😀👎👎👎👎👎

      Ștergere
  11. Doamne ferește, Mihai 35, pe la școală nu ai trecut? Eu nu am înțeles nimic din ce ai vrut să spui.

    RăspundețiȘtergere
  12. 26 ianuarie 21.50 adevar ai scris! Da probabil asa interesant si important nu o fi😇 ce a scris.

    RăspundețiȘtergere