joi, 21 ianuarie 2021

BISERICA SFANTUL DUMITRU IZVORÂTORUL DE MIR DIN TECUCI , ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !

 

                                                                Dragii mei,

Am facut adeseori apel pentru ajutorarea Sfintelor Biserici ale Lui Hristos si ale Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.

Vin si de aceasta data, cu iubire ,cu dragoste si cu pretuire cu rugamintea de a ajuta cu totii la schimbarea dusumelei putrede din Sfanta Biserica.

Dusumeaua este din scandura,este de zeci de ani si intretine mucegaiul si igrasia.Iar toate acestea se rasfrang asupra Picturii divine care se degradeaza.

La aceasta Sfanta Biserica, cu totii noi am ajutat dupa putere,pentru repararea acoperisului.

Acum insa,Părintele ar vrea ca sa schimbe dusumelele si astfel, sa protejeze Pictura de pe pereti,dar si pe credinciosi,deoarece, in Sfanta Biserica persista un miros greu de mucegai ,de igrasie care vine din dusumelele putrede;trece prin cele 2 -3 randuri de mochete care exista acum pe jos.

Haideti fratilor ca sa ne unim,si cu iubire si dragoste infinita ,sa ajutam la cumpararea unui Parchet de calitate si astfel dragii mei, ne vom face Casă in Cer,vom dobandi IMPARATIA CEREASCA!

Sa ajutam fiecare dupa puterea noastra,cu cat de putin,si numai asa,vom aduna suma necesara pentru procurarea Parchetului de calitate ,dar si pentru punerea lui pe o şapa de ciment care trebuie si aceasta turnata.

Iata cum putem ajuta:

PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:


RO36CRCOX180300000241450.

Sau, cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !

Telefon Parintele GHEORGHE VÎRLAN : 0722631700 !

Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Donatorii sunt rugati ca sa ia legatura cu Parintele sau chiar si cu mine,pentru a lasa un Pomelnic de vii si un altul pentru cei adormiti intru Domnul,pentru ca PARINTELE sa le citeasca in Sfantul Altar!

Daca se mai intampla si nu reusiti ca sa vorbiti cu Părintele,puteti sa ma sunati pe mine la 0747226236 si stabilim toate detaliile .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
                                 Cu dragoste si cu pretuire,Maria.

10 comentarii:

  1. Două atentate sinucigaşe în Bagdad soldate cu cel puţin 28 morţi şi 73 de răniţi
    Două atacuri teroriste au ucis joi cel puţin 28 persoane şi au rănit 73 într-o piaţă din Bagdad. Este primul astfel de atac din multele care vor urma anul acesta. Exact cum v-am spus. Anul atentatelor si al exploziilor....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor ajunge in iad cei care fac astfel de atrocitati! Degeaba zic ei dupa mintea lor bolnava ca fac atentate ca sa ajunga in Rai, ca vir ajunge in iadul vesnic pentru crimele odioase pe care le fac impotriva semenilor! Dumnezeu nu poate sa spuna asemenea aberatii cum sustin aceste minti bolnave si ratacite! Cu siguranta ajung in iad cei care omoara, nu exista cale de mantuire.

      Ștergere
  2. Ungaria a aprobat vaccinul rusesc Sputnik V. Moscova a cerut înregistrarea vaccinului în Uniunea Europeană-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. "Războiul creştin Cernerea" va cuprinde tot pământul şi va dura 27 de ani!

    http://incomod-media.ro/ziar/viziune-razboiul-crestin-cernelea-va-cuprinde-tot-pamantul-si-va-dura-27-de-ani/

    Clarvăzătoarea Georgeta Florea susţine că urgia din Siria reprezintă începutul "Războiului creştin Cernelea" care va cuprinde întreg globul şi va dura 27 de ani. Ne-a mai spus că Marea Neagră va fi cuprinsă de flăcări, că acolo vor exploda containere imense ce conţin reziduri radioactive.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, lăsați! Sunt fumate deja toate. Oamenii s-au saturat de gogosile ANATECOR.
      Georgeta a consultat un oculist? Poate i-a dat o bârnă in ochi si de-aia vede numai paiul din ochiul altora! Baba e new age si curentul new age este de fapt anticrestinismul. Am trecut de etapa profetita in Biblie, cea a profetilor mincinosi si a celor ce fac vindecari in numele Lui Hristos. S-a cam terminat si circul ăsta...Bate vantul schimbarii. Oamenii incep sa se trezeasca si sa schimbe lumea din jurul lor cu fapte bune si implicare. Nu mai prea pleaca urechea la toate prostiile. Cred ca ati observat ca a disparut ratingul TV la emisiuni care demult erau f urmarite. Gen Codul lui Oreste care s-a dovedit in timp a fi un mare papagal new age. Cand emisiunile cu damf de spiritualitate falsa nu au mai adus bani, oportunistii ca Oreste si altii, au trecut in barca puterii actuale devenind portavocea anticristilor din politica.
      Islamul este asa cum este, violent si a facut multe rele, dar in islam vrajitoria new age este interzisa. De fapt, si in ortodoxie, toate visele, viziunile si nazarelile sunt luate prea putin in seama.

      Ștergere
    2. Ce va mai plac apocalipsele! Numai la rau si la pedepse va e gandul! Vine una si spune ca asa si pe dincolo si voi puneti botul instant. Ce s-a implinit din ce a spus Georgeta Florea? Nu va puneti intrebarea de ce oamenii astia va cer bani? Iisus a cerut cuiva bani?

      Ștergere
  4. Ţara europeană care are un prim caz suspect de infectare cu mutaţia din Brazilia a COVID. Autorităţile sunt în alertă
    Germania e în alertă, după ce autorităţile au detectat vineri un prim caz suspect de infectare cu varianta braziliană a coronavirusului SARS-CoV-2. - craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce semnezi craciun? Daca vrei sa-l compromiti,nu te mai chinui sa scrii cu diacritice!

      Ștergere
  5. Semneaza cu "Craciun" pentru ca altfel nu-i publica mesajele.

    RăspundețiȘtergere