vineri, 15 ianuarie 2021

CUM NE DAM SUFLETUL ? UNDE SE DUCE EL ?

 4        "Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     

              

               Dragii mei,

Astazi dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba ca un fulger si astfel,ma vad intr-un spital cu multi bolnavi grav si care se chinuiau ca sa supravietuiasca.

Vad un barbat care, se apropie de patul fiecarui pacient si le face la toti cate o injectie direct in cap, cu seringa plina de multa substanta medicamentoasa.

In clipa urmatoare, se indreapta spre o femeie voinica, ce nu se putea misca in pat. 
Ii face si ei o injectie direct in cap,dar tot cu seringa plina de solutie medicamentoasa.
Saracuta ţipa foarte tare de durerea provocata de acea injectie in cap. Eu sunt la capatul patului ei, la picioarele ei. 
O privesc cum sufera cumplit dar si cum ea ma priveste fix,de parca ar vrea sa-mi spuna ca s-o ajut. 
Incearca sa se miste dar nu poate, chipul ei se crispeaza de durere si intinde mainile ei spre mine. Iar eu ii spun:
                 "Eu nu ti-am facut nimica !
Dar ea isi aduna toate puterile ,intinde din nou mainile spre mine si spune:
                   Nu mi-ai facut nimica!"
 
Ii intind mainile mele si ma apropii de ea, dar ea ,exact ca un prunc la sânul mamei lui, asa se lipeste de pieptul meu,iar eu o imbratisez cu multa dragoste si o tin la pieptul meu.
In cealalata clipa, ma aflu pe un camp cu iarba verde, unde erau multi oameni suferinzi ce se tavaleau de durere si nu avea cine sa le ude buzele lor uscate de chin si suferinta.
Inca mai strang la pieptul meu pe acea femeie de pe patul de spital, si care, isi daduse duhul iar eu nu aveam nici macar o lumanare ca sa i-o aprind.
Strig cat pot de tare ca  sa-mi aduca cineva o lumanare. Brusc, ca prin minune,in mâna mea apare o lumânare,dar era stinsa.Nu stiam cum a aparut in mâna mea,dar o aveam.
Ma chinui ca s-aprind lumânarea,deoarece,aveam inca la pieptul meu pe femeia muribunda.In cele din urma ,dupa ce consumasem o cutie intreaga de chibrituri reusesc ca s-o aprind .


Cand am vazut ca am reusit s-aprind lumânarea,privesc spre femeia din bratele mele,si o vad cum ofteaza o singura data,parca sa-si dea Duhul.
Draga de ea,intinde mâinile ei spre lumânarea aprinsa ,o prinde chiar in mainile ei,iar in aceasta clipa,nu o mai simt deloc grea,desi o vad tot mare la trup,femeia era usoara precum un fulg de nea in bratele mele.
Asa cu lumânarea aprinsa in mâinile ei si usoara precum fulgul de nea,ea striga  fericita:
                      "Vad Bujorii!
                      Văd Bujorii!
Iar eu privesc spre ceilalti bolnavi de pe iarba verde si le strig asa:
                       Vede Bujorii!
                       Vede Bujorii!
    Dar nimeni nu ma vedea,nimeni nu ma auzea din pacate.
Lumânarea din mainile acelei femei din bratele mele se stinge iar,si eu incerc din nou ca s-o aprind,dar dupa ce consumasem de asta data,doua cutii de chibrituri.
Am reusit in cele din urma si vad cum de pe o colina coboara un barbat,se indreapta spre mine si-mi cade mort in bratele mele.
Lumanarea mi se stinge din nou,dar,o mare Minune avea loc.Femeia care isi daduse Duhul,parea ca prinde din nou viata si se intoarce in bratele mele cu faţa spre pamant si chiar rămâne cu faţa pe iarba verde.
Chiar si asa,chiar daca nu mă mai vedea,intinde mâna ei dreapta spre lumânarea stinsa si mi-o smulge efectiv din mâna mea si zice:
                      "Dă-mi Adevarul!
                       Dă-mi Adevarul!
In aceasta clipa,cade cu capul pe iarba verde tinand strans in mâna sa dreapta lumânarea care era acum mai groasa,era turtita la capete si de culoare alba,precum acea de la Botez sau de la Cununie.Lumânarea se aprinde singura in acest moment si astfel,Sufletul ei avea lumina sfanta spre a putea urca la Ceruri.
În mâna mea,ca prin minune am o alta lumânare dar tot fara flacara.Incerc ca s-o aprind pentru acel batranel ce-mi murise in bratele mele,dar un glas care rasuna peste tot in jurul meu, imi spune la imperativ ca sa nu o aprind,apoi continua:

 Strânşi în suflet,gândacii ratacitori.
Ei vor duce rău!

   In aceasta clipa, vad cum din talpa pantofilor batranului mort fara lumânare,incep ca sa iese viermi de circa 5 cm lungime.Erau ca niste râme imense si cu cap ca de sarpe,iar trupul le era păros si verde ca la o omida.
Acesti gândacu înfricosatori izvorau de sub talpa pantofilor acelui barbat mort.Gandacii,râmele cu cap de sarpe ma priveau fix ,dupa care,se raspandeau foarte repede pe iarba verde si se plimbau nestingheriti printre oamenii suferinzi de chin si durere ce erau pe iarba verde intinsi.
Dragii mei, sa facem fapte bune in aceasta viata,sa avem Credinta in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului si mila faţă de Aproapele nostru.
Ceea ce noi ne zidim aici pentru sufletul nostru,prin fapte bune ,prin iubire si Credinta,pe toate le vom gasi in Ceruri,atunci cand ne vom da Duhul,fie cu lumânare sau fara lumânare.Lumina o gasim in IMPARATIA LUI DUMNEZEU.
IISUS HRISTOS este ADEVARUL ,CALEA si VIATA.
Lui sa-I urmam si Lui sa ne inchinam,Prea Sfintei Treimi sa ne inchinam,si Prea Curatei Fecioare Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                             Cu dragoste,Maria.

31 de comentarii:

  1. Sfârșitul lumii va incepe conform lui Nostradamus in anul 7048 iarin anul 7074 se va sfârși Pământul și lumea așa cum o cunoaștem noi,abia atunci morții se vor ridica din morminte și vor fi judecați la Marea Judecata a lui Hristos Iisus.
    Așa scrie in cartea lui Mario Reading:Nostradamus : profeții complete complete 2001-2105 de la editura Litera

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citesti cartile care nu trebuie. Cauta pe net Urantia,Lorber,Scarlat Demetrescu

      Ștergere
    2. Sfarsitul lumii e acum,in 2028 are loc judecata finala si universala a tuturor oamenilor si rasplatirea sau pedepsirea lor vesnica in Rai sau Iad de catre Domnul Iisus Hristos!

      Ștergere
    3. Cel care a descifrat cel mai mult pe Nostradamus a fost Vlaicu Ionescu.
      Dar sfarsitul lumii nu poate fi vazut si profetit de nimeni.

      Ștergere
    4. Profețiile lui Nostradamus se pot schimba,si multe nu au fost interpretate corect.Dolores Cannon e singura care a avut o conexiune cu el prin ședințe de regresie hipnotica ale pacientilor ei pe urma personal ,nu prin spiritism ci chiar cînd el era viu si i-a trimis adevărata descifrare a mesajelor.A scris si o carte despre asta dar nu e tradusa in romana.Si Vlaicu Ionescu scria ca si el fusese vizat de Nostradamus,care ii dedicase un catren,deci el chiar călătorea in timp.

      Ștergere
  2. Părerea mea este că oameni care au fost internați de covid au fost omorîți .

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci mai are de tras omenirea până în 7074 confirm lui Nostradamus

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfarsitul lumii e acum,in 2028 are loc judecata finala si universala a tuturor oamenilor si rasplatirea sau pedepsirea lor vesnica in Rai sau Iad de catre Domnul Iisus Hristos!

      Ștergere
    2. Fara supărare,de unde știi tu exact când va fi sfârșitul lumii căci în Biblie chiar Iisus Hristos spune că nu știe nimeni exact decât Dumnezeu Tatăl data sfârșitului.Ori ești profet sau prezicător sau L-ai întrebat personal pe Dumnezeu?Repet,fara supărare ,te întreb sincer.De exemplu ziceai într-un post că Domnul Iisus ți-a spus ceva in legătură cu Covid și i-au zis altei persoane ce ți-a zis,tu vorbești cu Dumnezeu și îți zice diverse lucruri?Cum e posibil)Cum ai tu conversațiile alea că numai cei din New Age au puteri de astea că cică și vorbit cu Dumnezeu(de ex N.D.Walsch,Conversații cu Dumnezeu ,carte total New Age)

      Deci chiar sunt curios ,cum îți spune ceva Dumnezeu și cum vorbește El cu tine?
      Nu te supăra că întreb sincer și curios fara sa te condamn dar mă întreb cum e posibil așa ceva.

      Ștergere
    3. Vorbesc cu Domnul Iisus Hristos,Fiul Tatălui Ceresc Elohim,Iehova,Iah,Iahve,Adonai Dumnezeu asa cum au vorbit toți apostolii,mucenicii,profetii și chiar robii și roabele peste care a trimis Domnul Iisus Hristos Duh Prea Sfant și când Domnul Iisus Hristos a spus ca nimeni nu știe când e sfârșitul se referea ca nimeni nu știe ziua și ora,însă ne-a dat toate indicațiile,semnele și evenimentele pt a ști sezonul și chiar anul revenirii Domnului Iisus Hristos,știu ca în 2028 se pune capăt păcatelor și răutăților pt la câte calamități,dezastre,semne și evenimente s-au întâmplat în ultimii 5-6 ani,arata 100% ca am întrat în finalul Apocalipsei și încă n-an văzut nimic din tot ceea ce urmează în următorii ani,plus de asta proorocul Moise a spus ca o generație durează 70,maxim 80 de ani,iar noi știm ca suntem în generația smochinului despre a vorbit Moise și Domnul Iisus Hristos de când s-a format statul Israel în 1948,ceea ce înseamnă că în 2028 are loc A Doua Venire a Domnului Iisus Hristos sa ne judece și răsplătească și pedepsească pe fiecare vesnic după faptele noastre!Sfârșitul lumii a început din 1914 de la Primul Război Mondial,iar după al Doilea Război Mondial și după formarea Statului Israel am întrat plinătatea Apocalipsei,punctul culminant al Apocalipsei a fost atins în momentul caderii comunismului,acum suntem la finalul ei,ultimii ani când se va forma din această democrație satanica cel mai satanic comunism ajutat sau sprijinit de inteligenta artificială și robotii,formându-se guvernul mondial și economia mondiala satanice ale antihristului și religia mondiala satanica a profetului mincinos cărora le vor pune capăt Domnul Iisus Hristos și ostile cerești în 2028 la A Doua Venire a Domnului Iisus Hristos!

      Ștergere
  5. deci unde ajunge sufletul dupa moartea fizica?! -ca nu e concludent -doar DUMNEZEU STIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Rai sau in iad, in functie de faptele fiecaruia pe care le-a facut de-a lungul vietii sale!

      Ștergere
  6. Știre bomba,informații despre OZN și extraterestru făcute publice de CIA

    Dar lucrurile au devenit mai ușoare la mijlocul anului 2020, când CIA a pus la dispoziție o arhivă a înregistrărilor sale UAP, noi și vechi, inclusiv cele pe care Greenewald se luptase să le acceseze.

    Înregistrările includ câteva povești bizare și distractive, inclusiv explozii misterioase și presupusul contact cu extratereștrii. Dar Greenewald încadrează baza de date ca o chestiune de importanță publică. Și indiferent dacă oamenii cred sau nu în extratereștri, Greenewald spune că ar trebui să fie capabili să citească această chestiune, direct din gura CIA.

    „Este foarte simplu – publicul are dreptul să știe!”, a spus Greenewald.

    Astronomii și oamenii de știință pariază că vom găsi extratereștri până în 2036
    Astronomul principal al Institutului de Căutare a Informațiilor Extraterestre (SETI), Seth Shostak, este dispus să parieze că vom găsi extratereștri până în 2036.

    Potrivit lui Shostak, pe măsură ce puterea de procesare a computerelor însărcinate să asculte semnalele îndepărtate din cosmos se dublează la fiecare aproximativ doi ani, computerele vor putea monitoriza tot mai multe canale pe care extratereștrii ar putea comunica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oculta stie multe despre et,dar prostimea nu trebuie sa stie nimic,ca se revolta

      Ștergere
  7. Poate atunci incepe sfarsitul, sfarsitului, dar raul a inceput de cativa ani si nu am inteles noi, iar acum incepem sa traim pregatirea sfarsitului prin pecetluire ..... pas cu pas pregatite, prin crearea fricii cu covidul, prin montarea tacita a antenelor 5G fiind mintiti ca nu are legatura cu nimic, ca e doar spre binele nostru, prin fortarea introducerii in corp acceptat de noi a unor nanoparticole care acum speram ca ne salveaza, dar se grabeste totul pana a nu apuca sa intelegem ca nu are legatura asta cu covidul, ne duce rapid si spre cipare ca sa se recunoasca vaccinul, de la adeverinta la pasaport pana la cip de vaccinare, iar cand se va porni 5G le activeaza intre ele CIP-Vaccin-5G si abia atunci incep sa lucreze nanopariculele si sa apara efectele adverse, efectele adevaratei vaccinari ..... care sub pretextul ca nu s-au putut sti efectele in timp datorita grabei vaccinarii.... si a pandemiei ....

    RăspundețiȘtergere
  8. UITATIVA IN BIBLIE SI VETI VEDEA SEMNELE CARE SE PETREC AZI IN LUME, VENIREA LUI ISUS ESTE FOARTE APROAPE POATE PRIMA DE 2025 SAU CHIAR MAI REPEDE SEMNUL FIAREI E PRINTRE NOI DECI LUCRURILE AU INCEPUT DA NU SE STIE DATA CAIND A INCEPUT ASA CA DACA STITI CALCULATI 1235 SE ZILE SE O SA FITI FOARTE APROAPE. IAR VENIREA LUI ISUS NU ESTE SFIRSITUL LUMII CI UN INCEPUT A O ALTFEL DE LUME FARA CRIMINALI , MASONI TRAFICANTI DE PERSOADE UCIGASI , VIOLATORI etc... O LUME ASA CUM O VREA DUMNEZEU NU CUM O VOR UNI

    RăspundețiȘtergere
  9. Mircea Pacurariu la 88 de ani,preot si istoric al BOR a murit si a fost inmormintat cu onoruri Militare la Sibiu unde a fost profesor ,cetatean de onoare al Sibiului si decorat cu CRUCEA de Onoare.
    Au fost prazenti fete bisericesti din alte judete ale tarii.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mircea Pacurariu a fost un savant adevarat, care nu a cautat functii, a fost patriot si singura lui cautare a fost Dumnezeu. Volumele sale despre Istoria Bisericii Ortodoxe Romanesti sunt unice

      Ștergere
  10. Va invit și pe blogul meu

    https://holiavo-info-avalohis.blogspot.com/?m=1

    RăspundețiȘtergere
  11. Rectific că am greșit la postul de mai sus:Așa că nu mai așteptați sfârșitul lumii anii ăștia că începe abia în 7048 și durează până în 7074O zice chiar Nostradamus,cel mai mare și de succes prezicător in cartea lui Mario Reading.Im plus profețiile lui Nostradamus s-au împlinit foarte multe dintre ele in trecut,mai ales războaieke mondiale și atentatul de la 11 septembrie precum și încălzirea globală și dezastrele ecologice care au început și multe altele ,citiți cartea lui Mario Reading care spune exact data când se vor întâmpla anumite evenimente din viitor iar cele care nu s-au împlinit,se vor împlini,Nostradamus folosea divinația creștină ,era creștin dar folosea și magia albă și astrologia pentru a prezice asta pe langa dicteul divin Nu degeaba e considerat cel mai mai mare prezicător și vizionat al tuturor timpurilor Și in plus de ce vreți să vina sfârșitul atât de repede?Avem o cruce de dus ,lăsați sfârșitul sa vina când vrea Dumnezeu ,ar trebui sa va bucure că planeta și omenirea mai supraviețuiește până în 7074 când va fi sfârșitul. .

    RăspundețiȘtergere
  12. In aprox anul 2038 e posibil să găsim viața extraterestra ,am avut un vis.

    RăspundețiȘtergere
  13. Viața după moarte există ,citiți Viața după Viața de Raymond Moody și Dovada lumii de dincolo de Eben Alexander precum și Harta raiului de același autor și Acasă cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch.O sa vedeți că viața după moarte există 100 % aducă o alta dimensiune existențială in care vom merge după ce vom muri

    RăspundețiȘtergere
  14. odata cu obligativitea vaccinarii pt. a putea calatori intre state eu cred ca pamantul nu va mai avea granite sau nu vor mai exista paznici.
    Este f. simplu, simultan cu orice atac asupra umanitatii apare apararea pe masura atacului; aceasta poate fi prin cele 5 ,,elemente'', la fel ca in film si anume apa aer foc pamant om; in mom.de fatza doar elementul aer reactioneaza ; ganditi-va ce se intampla daca intervin pe rand sau deodata toate elementele...

    RăspundețiȘtergere
  15. v st popescu-ADONAI este amintit in vechiul testament-pt evreii mozaici este sacrilegiu sa -i pomenesti numele-apostolii nu vorbesc despre ADONAI ci de IISUS fiul lui DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  16. Bunaziua dragilor. De ce va ganditi atat la sf. Lumii, sf.Fiecariua poate fi azi,sau maine sau peste o sapt. Etc . Haideti sa ne gandim cum sa murim "bine" respectand poruncile Domnului si cel mai important sa iubim aproapele ca pe noi insine.sa iertam si sa ne pocaim acum ,in acest moment pt. A ne bucura de imparatia lui Dumnezeu cand vom fi doar suflete. Cautati Adevarul doar in Biblie si veti intelege ... O zi este ca o mie de ani,o mie de ani este ca o zi....au trecut doua zile,mai avem una...cine are urechi si ochi de inteles ,sa inteleaga. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  17. v st popescu -tii religia pe vechi ,amintesti doar numele lui DUMNEZEU TATAL ca IISUS nu venise

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Țin asa cum e lăsat vechi și nou!Noul Testament completează Vechiul Testament,nu îl anulează!

      Ștergere