marți, 12 ianuarie 2021

MANTUITORUL STRIGĂ : NU -I DA TRUP SI SANGELE MEU SPRE IMPARTASIRE !

   4

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     


                                                     12 Ianuarie 2021,ora 5,45 !

                                      Dragii mei,

4  În aceasta dimineata m-au trezit mai multe glasuri care graiau intre ele.

Brusc,nu mai sunt in patul meu,ci ma aflu intr-o Sfanta Biserica unde era un semi-intuneric,dar si multi credinciosi care stateau frumos la rând,ca sa le vina randul sa meraga sa se spovedeasca ,la Preotul ce statea pe scaun la cativa metri distanta.

Dupa ce Părintele i-a spovedit pe toti,a intrat in Sfantul Altar,a deschis Usile sfinte,Usile imparatesti si asa cu Sfantul Potir in mainile sale,a inceput sa dea celor spovediti Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie ,cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS.

La un moment dat,se intampla ceva uluitor.În faţa Potirului sfant,ajunge un alt credincios care astepta sa-i dea Parintele Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie.Dar,se aude un glas tare dezamagit care spune asa:

             "Iata pentru cine a venit Dumnezeu !

Iar Preotul parca inlemnise, cu Potirul in mainile sale.

Acum,aud glas din Cer care intreaba suparat asa:

                I-ai dat?

              Nu,nu este aici!

Iar Preotul ,spune credinciosului din faţa sa:

            Stai sa-ti dau Sfanta Impartasanie !

Dragii mei,in acest moment,aud glasul Mantuitorului nostru Iisus Hristos care ,striga foarte tare la Preotul ce voia sa-i dea Sfanta Impartasanie, asa:

                Nu-i da Trup si Sangele Meu !"

În aceasta clipa dragilor, Preotul se opreste din a mai incerca sa-i dea Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie din Sfantul POTIR, si se indreapta spre cana cu sfanta Aghiazma mare.Acelui credincios ,Parintele i-a dat sa bea Sfanta Aghiazma Mare,deoarece,Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos i-a poruncit asa.



Credinciosul care a primit Sfanta Aghiazma mare,nu era pregatit trupeste si sufleteste pentru a primi Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie, cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului.

Dragii mei,nu e de gluma!

Atunci cand ne spovedim la Părintele duhovnic dragilor, sa nu ascundem nimic.Sa ne spunem toate pacatele noastre,deoarece,in spatele Parintelui duhovnic,sta in mod nevazut Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos.Lui Îi marturisim tpate pacatele, iar El,ca un dumnezeu Mantuitor ce ne ste, ne va ierta si ne va impartasi cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si sangele Său,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                             Cu dragoste,Maria.
             



77 de comentarii:

  1. Oricum și în Aghiasma Mare este tot Mântuitorul Hristos și Duhul Sfânt,eu așa cred.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare foarte corect. Sunt atâția cretini ce dau fuga să se hrănească cu energia bună a altora după ce ei toată viața au păcălit, au violat, au furat, au nenorocit viețile altora, au făcut vrăji și au dat vina pe alții fără nicio remușcare. Ăștia nu merită nici un fel de milostenie, nici un fel de compasiune a nimănui

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred doamna Maria
    Nu suntem vrednici de SFANTA împărtășanie nici unul dintre noi.
    Nimeni din cei vii nu-i drept înaintea Ta Doamne.
    Preoți călugări sunt aspiri in a ne împărtăși.
    Stiu ce mult am fost la Mănăstire unde este duhovnicul meu și nu este ușor să te împărtășești. O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va urma un dezastru peste Romania pentru ca este voia lui Dumnezeu iar toti cei care se indoiesc de puterea Lui vor fi judecati dupa faptele lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, cautand in arhiva blogului, am gasit o previziune despre pandemia de coronavirus pe care ati postat-o inca din 23 noiembrie 2017. Acesta este link-ul:

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/11/epidemie-de-gripa.html

    "Vom auzi dragii mei de o Epidemie de gripă, sau de vreun VIRUS GRIPAL mai agresiv care va face ravagii."

    RăspundețiȘtergere
  6. D-na Maria, d-voastra va vaccinati?
    Va multumesc!
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Unknown13 ianuarie 2021, 11:38
      Da ! Daca medicul de familie imi va da voie sa ma vaccinez,categoric ma voi vaccina!

      Ștergere
  7. Asa este nu e de glumit cu asa ceva Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine alege ciparea si insemnul pe frunte si pe mana sa si termoscanarea NU mai poate fi considerat crestin nici daca regreta amarnic ce a facut, nici daca isi frange mainile si plange si se pocaieste! Deci nu exista cale de intoarcere. Degeaba mai ia omul si agheasma daca se cipeaza.
    Dupa ce se baga cipul nu se mai poate scoate! Iar daca se sparge in tine cipul in 2-3 secunde se moare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai taci! Te-ai făcut tu judecator si stabilesti cine e crestin si cine nu e! Si fara microcip, omenirea a luat-o razna si din crestinism a ramas doar forma fara fond!

      Ștergere
    2. 16.32 hahahaha!!!!!!!!!!!!!
      Te-a durut cand ai emis toate prostiile astea din capsorul cat o nuca?

      Ștergere
    3. Cine accepta și primește semnul fiarei și cine încalcă Legea Lui Elohim,Iehova Dumnezeu și Sabatele nu se mai poate pocăi și mântui!

      Ștergere
    4. Are dreptate 16:32!

      Ștergere
    5. 09:37 si 22:45, luati seama la ce spune 16:32 si Valentin St Popescu ca ei spun bine, atunci dupa ce veti face voi vaccinul vom rade noi toti "hahaha!!!!"

      Ștergere
    6. Dumnezeu va judeca oamenii dupa cip, daca il au sau nu, nu dupa faptele si gandurile lor.
      Minte scurta.

      Ștergere
    7. 06.32 sunteti prosti ca noaptea! Cautati-va semnele vaccinurilor din copilarie pe brate. De asta sunteti azi aici nevatamati pentru ca ati fost vaccinati atunci zevzecilor.

      Ștergere
    8. Anonim 11:32 oamenii vaccinați și cipati nu vor mai putea gândi uman și angelic,ci vor deveni zombi și demoni,de aceea vor fi judecati și după vaccin și cip pt că e ultima decizie rațională pe care o vor putea lua si face înainte de a deveni zombi și demoni,multi si-asa fiind deja din pricina faptelor și gândurilor lor rele și anonim 14:21 în copilărie nu puteam decide noi și plus de asta vaccinurile și tehnologia nu erau satanice cel puțin nu în tarile sărace!

      Ștergere
    9. Pentru Valentin:
      Oamenii vaccinati nu vor deveni zombi si demoni.
      Sper sa fii in continuare aici si sa recunosti mai tarziu. Esti habotnic fara sa judeci.
      Dumnezeu ingaduie orice ca experienta a sufletului, mai putin ingradirea liberului arbitru al omului.

      Ștergere
    10. Anonim 22:27 diavolul este foarte viclean cum a procedat cu Adam și Eva spunându-le ca nu vor muri,similar va face și acum,oamenii singuri își vor îngrădi liberul arbitru ca în vremea lui Noe și lui Lot și va veni prăpădul și focul vesnic peste ei,deja liberul arbitrul e îngrădit la peste 75% din oameni,adică au ales calea diavolului și nu se mai întorc la pocăință de toate păcatele și sfintenie la Domnul Iisus Hristos,oricum procentul celor mântuiți e foarte mic,cu tot cu martirii și pruncii avortati aceste ultime 3 secerișuri vor aduce maxim 10% oameni mântuiți din întreaga lume!

      Ștergere
    11. Și anonim 22:27 sfântul Antonie cel Mare a spus ca va veni vremea când oamenii vor înnebuni și când vor vedea pe unul ca nu e ca ei se vor ridica asupra lui ca de ce nu e ca ei!Din aceasta rezulta ca îl vor obliga sau îl vor batjocori,prigonit și ucide,acea vreme finala e acum,și apropo vorbeai de liberul arbitru care aduce sfârșitul Apocalipsei,da Dumnezeu a lăsat liberul arbitru,dar oamenii au ales raul adica mândria, idolatria,desfrânarea,hoția,minciuna,betia,avaritia,etc,pt toate patimile oamenii sunt deja demoni,având liberul arbitru de a face numai rau,pt ca mințile și inimile lor sunt setate,programate deja de ei înșiși de a-și iubi păcatele și fărădelegile și de a sluji lui Satan,grabindu-si dreapta judecata,focul vesnic și chinurile veșnice ale iadului!

      Ștergere
    12. Și din 2013-2014 am harul de la Domnul Iisus Hristos și de la Duhul Prea Sfant de a vedea demoni în oameni,si demonii ies doar cu post și rugăciune cum a spus Domnul Iisus Hristos,dar oamenii se cred mântuiți cu stilul lor lumesc și dracesc de viata și nu vor sau nu știu sa se pocăiască și sfințească,de aceia rămân demonii în ei ce în final la judecată ii vor duce în chinurile veșnice ale iadului!

      Ștergere
    13. 14.21, pe vremuri vaccinurile erau f. bune, salvau vieti.
      Acum, se fac din mercur, avortoni, asa cum au afirmat chiar cei care creeaza vaccinurile actuale, producatorii acestora. In plus ii sterilizeaza pe cei care le fac.
      Mai poti sa compari hrana si apa curate sau natura nepangarita si padurile care erau nedefrisate sau aerul curat de odinioara cu ceea ce este acum?!??!??
      Asa si cu vaccinurile.
      Pt. 11:32 - Dumnezeu ii judeca pe oameni dupa faptele lor, bineinteles. Dar si dupa cipare sunt judecati!
      Fiecare are liber arbitru si isi alege drumul pe care il doreste si unde va dori sa mearga - in Rai sau in iad. Dar atata timp cat este cineva informat nu poate sa spuna ca nu a stiut si va da socoteala in primul rand, iar apoi va vedea si fizic efectele acelor avortoni si a mercurului si a celorlalte metale grele sau alte substante asupra organismului!!!!!
      Vaccinurile de acum NU pot fi comparate cu cele de pana acum!
      22:27, Dumnezeu iti permite sa ai liber arbitru, este respectata alegerea, dar daca alegi calea celui rau nu ai cum sa slujesti la doi stapani deodata. Trebuie sa constientizati asta! Este si dreptul lui Dumnezeu sa isi aleaga doar acele suflete care I-au slujit.

      Ștergere
    14. Valentin
      1. Convinge-ne că vaccinul conține cip și ne face zombi.
      2. S-au vaccinat aproape 50 milioane de oameni. Când vor deveni ei zombi și demoni? Dă o dată precisă, ca să văd ce răspunzi când nu se va întâmpla așa.

      Ștergere
    15. Anonim 18:58,oamenii sunt deja demoni și zombi de la păcatele și pt ca aleg calea Satanei,dacă nici cuvanrul luciferaza nu ți spune totul despre vaccin înseamnă că ești orb spiritual 100%,a cata oara sa va spun ca oculta mondială niciodată nu a cautat binele omenirii,ci controlul și diminuarea,uciderea oamenilor,internetul mass media sunt controlate de ei,și te uiți la ce vor ei sa vezi și sa auzi,tot oculta a făcut și primele două războaie mondiale și tot ei îl va vor face și pe al 3 Lea,miliarde de oameni vor fi trimiși în chinurile veșnice ale iadului!Ia și oprește tu răutatea din lume anonim 18:58 dacă tu crezi ca vaccinul satanic va opri Apocalipsa,Apocalipsa se va accelera din pricina cruzimii oamenilor și abominabile pe care le comit,doar Domnul Iisus va mântui o rămășița adică pana maxim 10% cu tot cu martirii și pruncii avortati,restul de 90% vor dați chinurilor veșnice ale iadului pt ca ei cred sistemul satanic și nu pe Iisus!

      Ștergere
    16. Apropo era unu la TV care după vaccinare avea puteri de drac,vedea prin pereți și încuraja lumea vaccinarea luciferica,ei vor puteri fără a se sfinți,fără pocăință și sfintenie,fără Duh Sfant nu exista puteri adevărate de la Domnul Iisus Hristos,ci doar amăgiri și puteri dracesti ce osandesc vesnic!

      Ștergere
    17. Valentin
      Mai citește, nu te repezi.
      În latină "lucifer" înseamnă "aducător de lumină" (de la lux, lucis, "lumină" și ferre,"a aduce").
      Primii creștini au folosit numele de Lucifer ca fiind un nume al lui Hristos. Acest fapt este confirmat și în imnul religios Carmen Aurora, dar și în numele unui episcop creștin sanctificat cu numele de Sanct Lucifer din Cagliari, în secolul 4 en.

      Lucifer este numele latin pentru "Steaua Dimineții", atât în proză, cât și în poezie, după cum se vede în lucrările lui Marcus Terentius Varro (116–27 BC), Cicero (106-43 BC) și ale altor scriitori latini timpurii.
      O rugăciunea catolică spune “Flammas eius Lucifer matutinus inveniat: ille, inquam, Lucifer, qui nescit occasum. Christus Filius tuus, qui, regressus ab inferis, humano generi serenus illuxit, et vivit et regnat in sæcula sæculorum”. Tradusă: “O, Cel plin de Lumină găseşte omenirea. Şi spun: O, Purtătorule de Lumină, care nu vei fi învins niciodată, Hristosul, Fiul Tău, care a înviat din morţi, a oferit lumina păcii rasei umane, şi va trăi şi va domni în veacul vecilor.”

      Ștergere
  9. Intra pe pagina lui Alin Robert's si o sa vezi ingerii lui Dumnezeu in patuturi de fier

    RăspundețiȘtergere
  10. Am decis să îmi predau inima și viața lui Iisus Hristos.Viata mea e în mâinile Sale iar eu sunt in palma Sa de acum inainte.Cred că nu voi regreta niciodată decizia luată mai ales că L-am apreciat pe Iisus Hristos dintotdeauna.Doamne Iisuse Hristoase vino in viața mea și în inima mea și iarta-mi toată viața mea păcătoasă de până acum ajutandu-ma sa incep o viață nouă intru Hristos Iisus.Intra cu adevărat în viața mea și spala-ma de tot raul ,fii cu mine întotdeauna și nu mă lăsa ,te rog! Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta nu ai cum sa regreti niciodata ca Il slujesti pe Dumnezeu.
      Chiar daca ai avea incercari multe aici, pe lumea aceasta trecatoare, Dincolo te vei bucura pentru vesnicie!

      Ștergere
  11. Astazi au fost in Grecia 4 cutremure peste 4 grade.
    Oculta mondiala a folosit bomba sonica exact cum v-am spus. O sa fie târziu pentru voi cand veți realiza!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred altceva despre cutremure: se inchid portalurile spre lumea inferioara, a intraterestrilor. Si acestia nu vor mai poseda mintile oamenilor si nu-i vor mai putea manipula.
      Si daca ai avea dreptate, ca se folosesc bombe sonice, ce propui? Sa fabricam si noi bombe antisonice?

      Ștergere
    2. Bomba sonica a fost propunerea Greciei de a se calatori doar cu vaccin

      Ștergere
    3. grecii au nevoie de turisti,poate fi o strategie de atragere a clientilor: veniti in Grecia caci toti sint vaccinati. Toate tarile vor face lucrul acesta,iar nevaccinatii vor sta acasa,oricum nu au bani sa se plimbe. Dar,cei reveniti din concediu se vor imbolnavi si atunci vor gindi

      Ștergere
    4. Grecia impune vaccinare, NU mergem acolo! Simplu!
      Sunt prosti, atunci sa stea sa moara de foame cu hotelurile inchise si fara turisti. Daca sunt destepti, atunci ii accepta pe toti, fara discriminare.

      Ștergere
    5. Aia vaccinati nu vor sa stea cu nevaccinatii

      Ștergere
  12. Intrati pe fbk. Mihaela Solomon si o sa gasiti SECRET CULTURE TV , declaratiile unui medic satanist care faceau in laboratoare vaccinuri cu copii avortati, in fata procororului recunoaste tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai zbarnaie unii ca vor vaccinare. Vaccinurile actuale asa sunt facute dupa cum afirma chiar cei care le creeaza!
      Vaccinul este pe baza de ARN dupa cum afirma tot specialistii din domeniul medical! Vaccinurile actuale sunt din avortoni, cu mercur, substante toxice, CIP, creeaza sterilitate si alte afectiuni.

      Ștergere
  13. Un Tribunal din PISCO-PERU mentioneaza acum citeva ore intr-o hotarire judecatoreasca de Apel la un proces ca a fost intirziiat de boala COVID produsa intentionat de milionarii lumii ca Soros, Bill Gates si Rockefeller-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Casian Craciun arhiepiscopul Dunarii de Jos indeamna la vaccinare pe DIGI 24, televiziunea susinatoare a Dictaturii Iohannis a minoritarilor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Trump pus oficial sub acuzare /suspendare de Senatul SUA,este inceputul care va duce la miscarea de secesiunea statului american.
    Cind se va produce Texasul va fi primul stat care se va desprinde de Uniune.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. plecati si scapati
      scapati si plecati
      prea tarziu e, nu e
      pe la 5 si ceva, pontos.

      Ștergere
    2. R-de unde sa plece,de unde te afli?

      Ștergere
    3. Joe, n-am nimic cu tine, nu ma interesezi.las-o asa.

      Ștergere
    4. 22.09, aberatii. Daca ai ceva spui, daca nu - taci! Vezi Decalogul tacerii.
      Nu vorbesti doar sa te afli in treaba.

      Ștergere
    5. 0-1731 ,de ceva timp continui sa spui adresandu-mi-te ora postarii; ori eu am scris un nume.Asadar adreseaza-mi-te folosind acest nume nu depersonaliza.
      Sa-ti traduc: Ce ti-e scris in frunte ti-e pus ! Tu folosesti o tactica diversionista asupra singurului impotriva caruia nu trebuie s-o faci, dar cand esti la ordin executi nu-i asa ?
      Ti-am mai zis de cateva ori, drogatule, nu sant 23 xx sau y cand las un nume.

      Ștergere
  16. Infigementul contra lui Trump mai arata frica Senatului dominat de Democrati ca acesta sa nu candideze a doua oara peste 4 ani luindu-i acest drept.
    Este aceiasi lupta ca si la noi cu evreii globalisti care Dicteaza si in Romania.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Senatul SUA are nevoie de 60 procente la vot pentru al demite pe Trump,cea ce va fi greu, ca si in viata in general.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Cutremur in Grecia 5,1 scara Richter la putin timp dupa ce primul ierarh din GRECIA SA VACCINAT ooare are vreo legatura intre ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bomba sonica. Am anunțat mereu ca oculta mondiala folosește bomba sonica în România Turcia și Grecia. Citește din urmă si vei afla multe.

      Ștergere
    2. Cred ca tu postezi si despre cutremure

      Ștergere
  19. Doamna Maria aveti un mesaj unde spune
    MANCATI SANA este contra virusului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinco, io mananc iaurt din lapte nefiert si ami e mai bine. Pa.pa.

      Ștergere
    2. Dupa parerea dictaturii medicale,daca minci lapte crud,faci tbc si leucemie. Conform cu Noua Medicina Germana,e bine sa minci lapte crud.

      Ștergere
  20. Atentie!!!
    Zilele decisive pentru Romania in anul 2021, sunt:
    21 ianuarie, 11 si 17 februarie, 14 Iunie si 21 decembrie.
    In anul 2021 va fi o explozie a protestelor, cu numeroase restricţii in intreaga lume.. Tot in anul 2021 vad valuri de imigranți de ordinul miilor, un exod in masă. Urmează 12 luni tumultoase...!?!?

    RăspundețiȘtergere
  21. Cercetatori de la Organizatia Mondiala a Sanatatii au sosit la Wuhann-China pentru a studia modul in care a aparut coronavirusul.Cam Tirziu.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-un an intreg, China sau oricine au distrus demult probele, au avut timp sa stearga urmele. Mai ales ca este si anuntat controlul cu surle si trambite.

      Ștergere
  22. S-a Hotarit ,de UE, folosirea in alimentatie a viermilor galbeni ai fainii in macinare la hrana ciinilor pisicilor si pestilor si apoi pentru oameni la produse de patiserie bogate in proteine.
    Pe urma dupa moda chinezeasca vor fi si vii ca garnitura la mincare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scarbos! Sa manance asa ceva cei care au avut aceasta idee 'geniala'!

      Ștergere
    2. Nimic rau,n-o sa fie obligatoriu,ca vaccinul,dar,o sa mincati,de foame

      Ștergere
    3. Pai daca le place pestilor si noua ne plc pestii, neor place si noua .Ma duce gandul la gandacii de bucatarie la cat de rezistenti sunt.Fara gluma.Pa.pa.

      Ștergere
    4. 06.46 si 22.12, pofta buna la viermi si gandaci. Doar de asta sunteti capabili sa debitati. Daca va place sa mancati asa scarbusenii, pofta buna! Dar altii nu sunt obligati sa manance asa ceva.

      Ștergere
  23. OMS se gândeşte la introducerea paşapoartelor de vaccinare pentru călătoriile internaţionale-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU TREBUIE SA FIE CONDITIONATI OAMENII DE VACCIN!
      De ce in alti ani vaccinul gripal nu era obligatoriu sau alte vaccinuri? Pare suspecta si o astfel de insistenta si fortarea oamenilor sa isi bage orice in organism.

      Ștergere
    2. Turismul va fi afectat si ei vor pierde prin conditionarea asta. Nu trebuie mers acolo unde se impune asa ceva. Cine vrea face vaccinul e liber, dar cine nu vrea nu trebuie sa fie obligat sa-l faca.

      Ștergere
  24. Rezistii batalie pe ciolan. O sa vedeți anul acesta multe proteste si foarte multe incidente in care vor fi implicați rezistii - useristii!?!?

    RăspundețiȘtergere
  25. gresit vaccinarea nu trebuie sa fie admisa de medicul de familie ca nici el nu are prospectul si asigurarea vaccinului-vom vedea peste cativa ani ce boli se vor arata-se umbla la ARN prin crearea acestui vaccin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.41 nu umbla la niciun ARN, nu mai bate campii!

      Ștergere
    2. Vaccinurile au mercur si avortoni, asa au afirmat cei care lucreaza la ele.

      Ștergere
    3. Specialistii care au creat vaccinurile au afirmat ca ele contin avortoni, mercur, creeaza sterilitate si pot avea efecte adverse.
      Deci chiar specialistii afirma acest lucru!

      Ștergere
  26. Aflați data morții gratuit
    www.deathtimer.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.09-macabrule-Lumina sa te cuprinda !

      Ștergere
    2. Doar Dumnezeu stie data mortii! E o prostie site-ul. De fiecare data iti spune altceva.

      Ștergere
    3. Numai Dumnezeu stie!
      Da alt rezultat de fiecare data!

      Ștergere
  27. 16 ian 14:24-succes la vaccinare-sa vezi ce campii verzi o sa bati peste ceva timp

    RăspundețiȘtergere
  28. pt. dna Maria Ghiorghiu

    Cel ce pastreaza Darul, stie ce sar intampla daca l ar imparti; Motivul pentru care oamenii nu primesc vreun dar este acela ca n ar sti ce sa faca cu el, ar face rau; Exemple
    pescarul si ar umple plasele
    vanatorul ar impusca tot ce misca
    doctorul ar avea sala plina de bolnavi
    bancherul ar avea toti banii din lume
    ongist-ul ar avea numai Auswitze de intervenit
    grasii ar fi slabi
    slabii ar fi grasi
    zombii vor fi in rai
    militarii vor avea razboaie
    negrii vor fi albi

    Si tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  29. am raspuns pt 16 ian 14: 24-publicati-l va rog

    RăspundețiȘtergere