sâmbătă, 23 ianuarie 2021

ÎNCEPE PEDEAPSA LUI DUMNEZEU ! AU TRECUT VREMILE ! PEDEAPSA DIVINA SE VA REVARSA ASUPRA OAMENILOR !


                         Dragii mei,

                 “Pocaiti-va si credeti in                                  Evanghelie! 
Pocaiti-va ca s-a apropiat Imparatia Cerurilor" (Mc. I, 15).               

                                       Imagini pentru DUMNEZEU imagini.

Daca pâna acum ,Bunul Dumnezeu ne-a dat nenumarate sanse ca sa ne indreptam, au trecut vremi si vremuri de tot felul,bune sau rele,cu suisuri si coborâşuri, vremi ce se pare ca ...s-au terminat.
DUMNEZEU Prea Milostivul a zis : Gata ! 
Timp ati avut ca sa va indreptati si sa va cheltuiti viata după PORUNCILE Mele.
Iata:
De vreme ce eu, păcătosul, am văzut prea bine că această lume este deşartă şi degrab trecătoare, m-am uitat în urma mea şi am văzut moartea stând lângă mine… Și am zis sufletului meu: «Suflete, suflete, până ce eşti viu, pocăieşte-te, că trecând din lumea aceasta, nu vei mai avea vreme de pocăinţă…». Și iarăşi m-am uitat spre răsărit şi am văzut o lumină strălucind şi către mine aşa grăind: «Eu sunt Arhanghelul Mihail şi sunt trimis la tine, suflete». Iar sufletul, înfricoşându-se, a zis către dânsul: «Sfinte, Sfinte Arhanghele, mă rog, mă rog, mai lasă-mă puţin să vieţuiesc, şi-ţi voi da aurul şi argintul». Iar el a zis: «Timp ai avut, în viaţa ta, ca prin milostenie să fi cheltuit aurul şi argintul. Iar acum, numaidecât, sufletul se cere de la tine, să meargă înaintea Domnului să dea seama de faptele ce a lucrat în viaţă şi să-şi ia plata, după osteneala sa»”.
Prieteni dragi, iata ce spunea un glas in aceasta noapte ,cand abia ma bagasem in pat:

             "Ai luat tu Vremile ?
Iar un alt glas, spune cu tristete:
                Nici eu nu am luat Vremile!
Si aud fratilor ,glas care spune pe un ton grav asa:
              
                            "De mâine,începe pedeapsa Lui Dumnezeu ."

Clipă în care,vad un Preot tanar care iesea din Sfanta Biserica si era tare ,tare supărat . Preotul si-a indreptat privirea spre Cerul de ziua si graieste asa:
                     
                              "De mâine,începe pedeapsa Lui Dumnezeu ."

Dragii mei, niciodata nu este prea tarziu ca sa ne pocaim; ca sa ne rugam Lui Dumnezeu si Maicii Domnului cerand indurare si iertare.
Asa cum spune Mesajul, Timpul este pe sfarsite. Vremile s-au terminat.Dar noi, inca suntem vii cu sufletul si cu trupul,cu mintea si cugetul,si putem sa ne caim si sa cerem iertare pentru gresalele noastre ,pe care le-am facut cu voie sau fara voie.
Dumnezeu ne va auzi Rugaciunea noastra ,iar Maicuta Domnului va vedea râurile de lacrimi ale noastre si ne va ajuta; nu ne va lasa de izbeliste.
Totul este sa vrem ca sa ne indreptam, totul este sa ne dorim ca sa fim mantuiti.
Iata Sfanta Evanghelie de la Matei:


Sfânta Evanghelie după Matei
Capitolul 3
1.În zilele acelea, a venit Ioan Botezătorul şi propovăduia în pustia Iudeii,
2.Spunând: Pocăiţi-vă că s-a apropiat împărăţia cerurilor.
3.El este acela despre care a zis proorocul Isaia: "Glasul celui ce strigă în pustie: Pregătiţi calea Domnului, drepte faceţi cărările Lui".
4.Iar Ioan avea îmbrăcămintea lui din păr de cămilă, şi cingătoare de piele împrejurul mijlocului, iar hrana era lăcuste şi miere sălbatică.
5.Atunci a ieşit la el Ierusalimul şi toată Iudeea şi toată împrejurimea Iordanului.
6.Şi erau botezaţi de către el în râul Iordan, mărturisindu-şi păcatele.
7.Dar văzând Ioan pe mulţi din farisei şi saduchei venind la botez, le-a zis: Pui de vipere, cine v-a arătat să fugiţi de mânia ce va să fie?
8.Faceţi deci roadă, vrednică de pocăinţă,
9.Şi să nu credeţi că puteţi zice în voi înşivă: Părinte avem pe Avraam, căci vă spun că Dumnezeu poate şi din pietrele acestea să ridice fii lui Avraam.
10.Iată securea stă la rădăcina pomilor şi tot pomul care nu face roadă bună se taie şi se aruncă în foc.
11.Eu unul vă botez cu apă spre pocăinţă, dar Cel ce vine după mine este mai puternic decât mine; Lui nu sunt vrednic să-I duc încălţămintea; Acesta vă va boteza cu Duh Sfânt şi cu foc.
12.El are lopata în mână şi va curăţa aria Sa şi va aduna grâul în jitniţă, iar pleava o va arde cu foc nestins.
13.În acest timp a venit Iisus din Galileea, la Iordan, către Ioan, ca să se boteze de către el.
14.Ioan însă Îl oprea, zicând: Eu am trebuinţă să fiu botezat de Tine, şi Tu vii la mine?
15.Şi răspunzând, Iisus a zis către el: Lasă acum, că aşa se cuvine nouă să împlinim toată dreptatea. Atunci L-a lăsat.
16.Iar botezându-se Iisus, când ieşea din apă, îndată cerurile s-au deschis şi Duhul lui Dumnezeu s-a văzut pogorându-se ca un porumbel şi venind peste El.
17.Şi iată glas din ceruri zicând: "Acesta este Fiul Meu cel iubit întru Care am binevoit".
                       Cu dragoste,Maria.

43 de comentarii:

  1. Pedeapsa vine prin oameni,sper ca nu prin cei de la Phizer.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când vizionam despre ce spunea în 2015 Emmanuel Mackandiwa, China, China, acolo din mare, să ne rugăm altfel vor fi morți mii, zeci de mii, milioane chiar miliarde! La fel a spus și în 2016 și 2017. Cine a crezut.

      Atunci am zis în gănd că am vazut-o pe Dna. Maria Ghiorghiu în emisune la Brancu în 2013 spunând despre laboratorul din China, cum o laborantă aruncă/golește pe geam o eprubetă (dacă am reținut bine). Și că în România nu moare nimeni de boala aceea.

      Ștergere
    2. Craciune, degeaba speri ca nu prin Phizer vine tocmai prin el vine Nu ti fa vaccinul si esti protejat de Dumnezeu si esti ferit de orice primejdie Prin vaccin te lepezi de Dumnezeu si dupa asta urmeaza mania lui cu toate pedepsele Medicina nu mai exista! Vaccinul salvator nici atat Vai de cei ce i cred pe satanistii astia care beau sange de copil

      Ștergere
    3. Ei, nu?! Si uite ca se moare si in Romania! V-a placut sa va preamariti singuri ca sunteti popor ales, fara sa va uitati in jurul vostru, sa vedeti cati copii au nevoie de bani pentru bolile lor! Asta cu poporul ales a fost o ispita...Ati cazut in capcana ca mustele in farfuria cu miere. A te crede superior este o forma de nazism. Numai Dumnezeu poate cantari corect! Oamenii gresesc. Unde va sunt smerenia si trezvia? Sunt timpuri de trezvie, nu de lauda. Ca nu avem cu ce ne lauda! Tara e in haos si nu are nici cine sa o mai apere. Paranormalii au dat-o toti pe new age si sforaie somn de moarte!

      Ștergere
    4. Pai acum romanii nu or fi nemuritori.

      Ștergere
  2. Azi a pornit revolutie in Rusia vor sa-l debarcheze si pe Putin oculta mondiala .
    Vine haosul mondial. Va fi anul razboaielor civile si apoi urmeaza si Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.25 ce le mai stii tu pe toate! :))))))
      Cand nu intelegi ceva dai vina pe oculta! Atata stii, atata poti! Privitor de Romania TV.

      Ștergere
  3. Proteste la Moscova si in alte orase,protestatarii sustinatori ai arestatului opozitiei Navalnii cer plecarea lui Putin.craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. DA, la noi chiar incepe de cind DICTATURA castei evreiesti Iohannis a pus in plina Pandemie la Ministerul Sanatatii un economist in loc de un medic-craciun

    RăspundețiȘtergere

  5. https://youtu.be/Vg2r-Ijwoc0

    RăspundețiȘtergere
  6. cade comunismul ..vine monarhia ..scapam oare ?!

    RăspundețiȘtergere
  7. 2 decembrie 2020 Reporter FOX News:
    Credeți că vaccinul Covid 19 nu este necesar? Răspunsul dlui Dr. Sucharit Bhakdi, om de știință cercetător microbiolog, premiat, a fost: „Cred că este de-a dreptul periculos și te avertizez dacă mergi pe această linie ... te duci la moartea ta”

    În alt interviu
    Întrebare de la THEHIGHWIRE.COM: Sunteți anti-vaccin? "Dr. Sucharit: NU, am predat 30 de ani.
    Am vorbit cu alt prieten de-al meu Doctor în Medicină microbiolog, mai bun decât mine și este de acord cu mine.
    Cine a aprobat acesta este un criminal. Este înfricoșător pentru mine ca medic, m-am făcut clar înțeles? Dumnezeu să ne protejeze." Scurt istoric - Domnul Sucharit Bhakdi, Doctor în Medicină, a publicat peste 300 de articole în Imunologie, Virologie, Bacteriologie și Parazitologie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cand te gandesti ca doamna Maria asteapta s o anunte medicul de familie....pt vaccin Nu mi vine sa cred ca n are informatii despre aceasta otrava Zice ca e salvator, oamemi de stiinta , mare minciuna, viclenie

      Ștergere
    2. Mai Oglinda esti sigur ca sursa si personajul tau nu sunt fabricate? Puneti botul la toate tampeniile?

      Ștergere
  8. Interviu cu fost ministru al sănătații în Finlanda
    Scandalul gripei porcine
    Ști? Nu gripa porcină este periculoasă. Sunt injecțiile. Pentru că iese în evidență faptul, că nu numai virusul porcin dar și virusul uman, amestecat cu virusul porcin, amestecat cu virusul aviar. Și îmi imaginez că în spatele la toate acestea este motivul de a reduce populația mondială, pentru că este foarte toxic. Și pentru a băga miliarde și miliarde și miliarde în buzunarele celor care scot aceste injecții.
    Rumsfield este un proprietetar, din astfel de companii farmaceutice. Și decînd vor să reducă populația au început să zică , copii și femeile gravide se vaccinează primii. Prin acestea elimină următoarea generație.
    Sunt forțați de Big Pharma. Vor să facă cît mai mulți bani posibil.
    Vor să facă vaccinul obligatoriu! Vor să scape de cît mai mulți oameni posibil. Vor să elimine majoritatea populației.
    https://www.dnatube.com/video/9729/H1N1-Vaccine-TV-interview-with-the-former-Health-Minister-for-Finland
    https://www.youtube.com/watch?v=JeNNO9d4zoo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo , domnule! Informati cat mai multa lume Unii dorm in bocanci si abia asteapta nenorocitul de vaccin Ce o sa regrete ei!

      Ștergere
    2. Cu cat sunt mai multi oameni, cu atat se imbogatesc mai mult! Oamenii muncesc si astfel au venituri mai multe, se imbogatesc si mai mult!
      Deci ar trebui sa se gandeasca ca daca omoara populatia Globului, nu va mai avea cine sa munceasca, nu vor mai avea cel putin jumatate din contributiile salariale ale sclavilor, deci nu se mai vor imbogati de pe urma acestor oameni.
      Oricum, populatia intregii lumi nu acopera nici 10% din intreaga suprafata locuibila a Pamantului!!!!!!!

      Ștergere
  9. Iubiților, tot ce există este format din Energie Conștientă și se află în echilibru. Ființa umană dealungul existenței sale a dezechilibrat destul de serios și afectat întreaga Creație. Deeacea Crerația cere restabilirea balanței Universale și curățirea energiilor negative emanate de ființa umană. Prin faptele, gândurile și acțiunile noaste (exact ce luăm cu noi după moarte) afectăm Creația și pe noi, în consecință Universul dorind să se curețe, să se re-însănătoșească, pentru aceasta, ca un corp comun atacă "celulele bolnave". Nu toți am îmbolnăvit umanitatea, și Universurile Creației, dece suferim împreună? Pentru că foarte mulți din cei care nu au participat la dezastru au văzut, au știut, au aflat, au simțit cumva în adâncul sufletului lor dar nu au facut nimic să contrabalanseze sau au făcut prea puțin. Suntem o familie, chiar dacă nu ne interesează sau nu credem aceasta. Trăim împreună, suferim împreună. Ca și în economie, când o persoană strânge o avere de 1 milion de dolari, o 100 de persoane undeva în lume sărăcesc. Iubește Creația, servește, fi umil, dăruiește și fi liber exact cum ai fost creat. Aceasta este adevărata bogăție (am aflat cam târziu). Vă rog, scoateți ce aveți mai bun din sufletele voastre. Totul se vindecă prin Iubire.
    Ce am aflat în viață ...
    Conducatorul - serveşte
    Conducatorul - unește prin iubire

    RăspundețiȘtergere
  10. Maica Domnului Regina Păcii
    către Pedro Regis - Veți Fi Persecutați. 19 ianuarie 2021
    Dragi copii, nu vă fie frică. Iisus al meu este cu voi. Încurajați-vă unul pe altul și depuneți mărturie despre adevărata Dragoste a lui Dumnezeu. Proclamați Evanghelia lui Iisus al meu, căci numai atunci sufletele îndepărtate se vor întoarce la adevăr. Sunt Mama voastră și am venit din Cer să vă chem la convertire. Fiți ascultători la chemarea Mea. Aveți libertate, dar cel mai bine e să faceți voia lui Dumnezeu. Veți fi persecutați pentru că iubiți și apărați adevărul, dar nu vă retrageți! După Cruce va veni victoria. Căutați tărie în rugăciunea sinceră și în Euharistie. Nu plecați de lângă Mâncarea Prețioasă. Domnul Meu așteaptă multe de la voi. Înainte fără frică! Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Sfintei Treimi. Mulțumesc că Mi-ați permis să vă mai adun o dată aici. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fii în pace.

    RăspundețiȘtergere
  11. Gisella - Acum Veți Vedea Nenorociri, 19 ianuarie 2021
    Copiii mei, vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea din inimile voastre. Sunt mângâiată să vă văd îngenuncheați în rugăciune. Copiii mei, Dumnezeu mi-a permis să vin la voi să vă iau de mână, apropiindu-vă de rugăciune. Oh! Copiii mei rătăcitori care nu găsesc lumina - mulți dintre ei încă nu ascultă cuvântul meu, nu apreciază ajutorul meu, mergând până la a batjocori aceste mesaje pentru mântuirea umanității. Copii, ați avut timp pentru alegerea voastră și, dacă mă uit la inimile multora dintre copiii mei, plâng de durere și inima Fiului meu sângerează. Copii, acum veți vedea ce nu am vrut niciodată să văd ochii voștri: cutremure foarte puternice și tot felul de nenorociri precum furtuni, valuri și războaie, pentru că nu ați ascultat cuvintele mele! Sunteți reduși la sclavie, sunteți persecutați pentru credința voastră, totuși totul merge ca și cum ar fi normal. Copiii mei, războiul la care asistați nu este unul cu bombe, ci este mai degrabă un război interior feroce. Rugați-vă pentru Biserică, care va suferi distrugerea ei înainte de renaștere. Copiii mei, abandonați-vă lui Iisus al meu și vom fi mereu aproape de voi. Acum vă las cu binecuvântarea Mea maternă în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin

    RăspundețiȘtergere
  12. Să ne rugăm. https://www.youtube.com/watch?v=JRmlcEBAiIs

    RăspundețiȘtergere
  13. Extras - Mesajul Sfântului Arhanghel Mihail către Luz de Maria de Bonilla, 30 decembrie 2020
    Rugați-vă, Oameni ai Domnului, rugați-vă pentru Anglia.
    Rugați-vă, oameni ai lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Italia, va uimi umanitatea.
    Rugați-vă, Oameni ai lui Dumnezeu, rugați-vă neobosit, rugați-vă ca voi să iubiți Voința Divină.
    Roagă-te să fii credincios până la sfârșit.
    Te binecuvântez, nu te clătina. Fiecare creatură umană posedă Sabia Credinței - țineți-o ridicată tot timpul.
    Nu căutați predicții, ci pregătiți-vă spiritual: nu renunțați la credința voastră.
    Rugați-vă: Ave Imacultă Maria, concepută fără de păcat.
    Roagă-te să fii credincios până la sfârșit.
    Cine este ca Dumnezeu? Nu există nici unul ca Dumnezeu!
    Ave Imacultă Maria, concepută fără de păcat
    Ave Imacultă Maria, concepută fără de păcat
    Ave Imacultă Maria, concepută fără de păcat

    Dragă Dnă. Maria, au trecut cca. două săptămâni de la mesajul primit de Luz de Maria și serviciile secrete au aflat că vaticanul a închiriat satelit pentru a schimba voturile din SUA, implicat a fost și guvernul Italian, cît despre Anglia, da, sunt și ei implicați în aranjarea voturilor. Concluzie, timpul nu mai este timp, timpul este împotriva noastră (spune Bunul Domn în unul din mesajele Sale căre un Văzător).
    În 2017 conform cercetătorilor în timp, mai erau 16 ore reale din cele 24.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce Nu Reușiți Să Faceți ... Jabez - marți, 19 ianuarie 2021
    Copiii Voinței Mele Divine, Vă binecuvântez. Binecuvântarea Mea triunitară coboară asupra voastră acum. Mă bucur atât de mult de voi. Eu sunt El Shaddai. Sunt Ceea ce Sunt. Eu sunt Cel Etern. Deschideți-vă inimile către Mine. Ascultați repede. Mergeți pe Pământ ca ambasadori ai Mei. Atinge-ți inimile frânte. Conduce-ții pe alții înapoi la Mine. V-am dăruit bogați. Împărtășiți ceea ce aveți. Preaiubiților, permiteți-Mi să vă învăț cum să iubiți. Dați-Mi voie să vă ofer cadouri cu semnele afecțiunii Mele. Petreceți timp cu cei săraci. Onorați-i. Mulți dintre copiii Mei trăiesc în sărăcie. Le lipsește îmbrăcăminte, încălțăminte, articole de primă necesitate. Unora li s-a spus că sunt nevrednici de confortul uman, nevrednici de a primi cadouri. Iubiți, Satana încă îi minte, le pune lanțuri în jurul inimii și îi ține captivi. Vă poruncesc să iubiți pe săraci. Deschide-ți casele. Deschideți-vă inimile și binecuvântați-i cu pături și un loc cald unde să dormă. Nu Mă refuzați. Ceea ce nu reușiți să faceți pentru cei slabi, nu reușiți să faceți pentru Mine. Ați face bine să vă amintești acest lucru. Merge-ți pe Pământ pentru slava Mea. Iubiți. Nu-i permite-ți lui Satana să vă mai despartă nici odată. Vă las Sărutul Meu al Păcii. Shalom

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite la el, zice shalom! Ca evreii, cei ce l-au tradat pe Dumnezeu si I-au ucis Profetii?
      Crezi ca daca te faci frate cu dracu treci puntea? Iti garantez eu ca nu! Vei merge acolo unde merg si dracii...

      Ștergere
    2. Dna Maria, nu-l mai publicati pe Ion Oglinda, scrie numai dezinformari.

      Ștergere
    3. Si Apostolii Fecioara Iisus Avraam etc au fost toti evrei si se salutau cu Shalom in limba lor ..nu mai fiti fanatici ca Dumnezeu iubeste si va mantui si pe Israel tot legat de Sion darf nu numai pe el ci pe toate prin scrisii din toate popoarele religiile si dintre atei si chiar si crestinatatea treb treierata prin aceeasi noua convertire scolita acum gresit sa o refuze pt cei multi nescrisi care nu treb sa faca inca pasul inainte sa intre in curtea Noului Ierusalim cea adevarata cafreia nu i se va retrage harul ci va fi ocrotita cu exceptia unui martir.
      Cei doi martiri biblici au trecut deja fiind negati si musamalizati in afara tarii lor de cler care a pus o anatema pt tacere urmand a fi data in vileag si asta o data cu multe alte lucruri chiar si alte crime.

      Ștergere
    4. Ion Oglinda mâzgălit!

      Ștergere
  15. Toți Genunchii Trebuie Să Se Închine În Fața Mea.
    Jabez - Duminică, Ianuarie 17, 2021
    Copii Creați Pentru Gloria Mea,
    Mi-e sete după dragostea voastră. Vă aștept pe voi. Eu Sunt Cel Mare Eu Sunt. Eu sunt Elohim. Eu sunt. Deschideți-vă inimile către Mine. Dați-mi permisiunea. Vreau să vă transfigurez lumea. Timpul este esențial. Milioane de oameni mă refuză. Trebuie să acționez. Dragostea mea pentru creația Mea Mă obligă să acționez, să mă manifest în toată slava Mea, pentru a lua înapoi tot ce a fost pierdut lui Satana și agenților săi demonici. Iubiților, Eu sunt Tatăl vostru de Sus. Am orchestrat toate lucrurile pentru totdeauna. Ceea ce Satana a plănuit pentru distrugerea ta, voi folosi pentru totdeauna. Așteptați-Mă. Rugați-vă, micuților. Rugați-vă fără încetare. Pocăiți-vă de toate relele și rămâneți aproape de Mine. Vizitele sunt asupra voastră. Vizitele angelice vor fi partea voastră în acest an. Trimit îngeri războinici de partea ta. Vă vor ucide dușmanii. Nu vă descurajați. Victoria este deja a Mea. Perseverați până la Moarte. Fiți martori la gloria Mea. Convertirile sunt asupra umanității. Conversii în masă vor avea loc în toate națiunile de pe Pământ. Bucurați-vă de asta. Bucurați-vă în Mine. Nimic nu-Mi scapă. Totul este menit să mărească numele Meu cel mai sfânt. Toți genunchii trebuie să se închine în fața Mea. Vă las Sărutul Meu de pace. Shalom

    RăspundețiȘtergere
  16. Fecioara Regina Păcii
    Pedro Regis - Întoarce-te, Roagă-te
    16 ianuarie 2021
    Dragi copii, fiți ai Domnului și permite-Tii să vă transforme viețile. Nu vă îndepărta de rugăciune. Rugăciunea este importantă pentru creșterea voastră în credință. Fără rugăciune veți fi ca navigatorii rătăcitori care nu știu cum să ajungă la destinație. În aceste vremuri grele, căutați putere în Evanghelie și Euharistie. Omenirea a devenit săracă din punct de vedere spiritual, deoarece oamenii s-au îndepărtat de Creator. Întoarceți-vă. Dumnezeul vostru vă iubește și vă așteaptă. Fiți atenți. Căutați ceea ce vine de la Dumnezeu și nu permiteți lucrurilor lumii să vă împiedice să-L urmați și să-L slujiți pe Domnul. Dușmanii vor acționa pentru a vă distanța de adevăr. Mare necaz va veni pentru bărbații și femeile cu credință. Sunteți liberi să slujești Domnului, dar dușmanii Bisericii vor provoca suferințe mari pentru voi. Roagți-vă. Roagați-vă. Roagați-vă. Nu vă retrageți. Iisus al meu va fi cu tine! Victoria lui Dumnezeu va veni pentru aleșii Săi. Înainte cu bucurie. Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc că mi-ați permis să vă adun încă o dată aici. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Fiți în pace.

    RăspundețiȘtergere
  17. Un Mare Punct de Cotitură în Soarta Națiunii Voastre
    Maica Domnului la Un Suflet Puțin Probabil pe 4 August 1993
    Acest mesaj este unul dintre multele discursuri date la un grup de rugăciune săptămânal. Acum mesajele au început să fie împărțite cu lumea:
    Dragi copii ai lui Dumnezeu, sunt Eu, Mama voastră, sunt cea care vorbește cu voi acum. Vă iubesc pe toți și vă aduc dragostea Fiului meu. Suntem bucuroși de supunerea și încrederea voastră.
    Se construiesc furtuni mari, copiii mei. Le vedeți la fel de sigur ca răsăritul. Această înțelepciune nu vine de la voi înșivă, ci ca un dar de la Tatăl. Spune adevărul cu îndrăzneală. Apără-ți credința. Fă asta cu discreție. Aveți încredere în conștiința voastră pentru a vă ghida în aceste probleme, și fiți întotdeauna siguri că sunt aproape. Pentru ajutorul meu, tot ce trebuie să faceți este să vă deschideți inimile în rugăciune.
    Un mare punct de cotitură în soarta națiunii voastre și credința ei în Dumnezeu va fi în curând asupra voastră și vă rog pe toți să vă rugați și să vă oferiți suferințele în această cauză.
    În viețile voastre personale, copiii mei, trebuie să vă rugați pentru cei care nu vor face asta; trebuie să iubești pentru cei care nu pot; trebuie să aveți speranță pentru cei care nu vor. V-am spus de multe ori să vă mortificați pe voi înșivă, pentru a le oferi acestea ca daruri Tatălui; și vă cer să continuați în același fel. Dar uitați-vă la cei mici [mici mortificări]: țineți limba când doriți să pedepsiți, mici mici favoruri, suferințele unor comentarii sau comportamente nedrepte, renunțând la o bucată de mâncare dorită sau ajutând o persoană săracă. Acestea sunt micile flori care umplu grădina. Frumoasele tufe de trandafiri pline de spini sunt suficient de bine aprovizionate de Dumnezeu, copiii mei. Preocupați-vă de micile flori, cele care adună toată roua și absorb ploaia și soarele.
    Vă iubesc pe toți și vă las cu binecuvântarea mea Maternă și cu sprijinul meu. La revedere, copiii mei.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dumnezeu Tatăl către părintele Michel Rodrigue (Fr. Michel – Acum este Timpul) la Priveghiul Sărbătorii Maternității Divine a Fecioarei Maria la 31 decembrie 2020
    Fiule, scrie ce spun inimii tale. Marele întuneric învăluie lumea, iar acum este momentul. Satana va ataca corpul fizic al copiilor Mei pe care i-am creat după chipul Meu și după asemănarea Mea. De la început, este prin și în Cuvântul că umanitatea a primit și încă primește existența. După căderea inițială a primului cuplu, numai Fiul Meu Preaiubit ți-ar putea da înapoi, prin sacrificiul Său pe Cruce, asemănarea Mea, pe care ai pierdut-o. Prin apele vii care au țâșnit din Inima Sa, El a lăsat să curgă sursa Împărtășaniei care te face una cu El și cu Mine. Satana vrea să vă rupă trupurile, care sunt templele Duhului Sfânt: Spiritul Meu de iubire care locuiește în voi.
    Satana, prin marionetele lui care conduc lumea, vrea să te inoculeze cu veninul lui. El va împinge ura lui împotriva ta până la punctul de impunere obligatorie, care nu va lua în considerare libertatea ta. Încă o dată, mulți dintre copiii Mei care nu se pot apăra vor fi martirii tăcerii, așa a fost cazul Sfinților Nevinovați. Aceasta este ceea ce Satana și acoliții săi au făcut întotdeauna. Vă avertizez pe voi, pe toți credincioșii mei și pe fiecare persoană de bună credință, în această octavă solemnă a Nașterii Fiului Meu pe pământ. Astăzi, la sărbătoarea binecuvântată a Maternității Divine a Fecioarei Maria, aleasă dintre toate femeile, începe timpul ostilității dintre urmașii ei și șarpele antic, care este diavolul și Satana. [1] Pentru că sunteți în Fiul Meu, Isus, prin Sfântul Său Botez, sunteți descendența Sa, descendenții Săi. Sunteți cu toții copii ai fiicei Mele, aleși dintre toate femeile: Fecioara Maria. E mama ta.
    Turma mică, nu te teme. Te voi ajuta. La timpul cuvenit va veni slava Fiului Meu, Iisus, având în vedere Triumful Inimii Imaculate a Fiicei Mele și a Maicii Domnului Maria!
    Tatăl tău care te iubește!

    RăspundețiȘtergere
  19. Vaccinul va fi urmat de punerea cipului pe mana sau pe frunte.

    RăspundețiȘtergere
  20. Vor voi si cipul sa o puna in mina,dar nu vor reusi....

    RăspundețiȘtergere
  21. Cei care vor citi si se vor deștepta vor sti ce sa facă si se vor păzi de toate aceste evenimente care vor veni asupra omenirii.
    Deci trebuie sa fim atenti cu credință la Dumnezeu și Maica Domnului și ne va păzi.
    Vom fi păziți si ocrotiți.
    Doamne dragostea sufletului meu fii lângă noi toți și ne păzește și ne mantuieste,cu mila si cu îndurare.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.

    RăspundețiȘtergere
  22. In sfârșit cineva a pus mesajele de la Luz de Maria și de la Sf.Fecioara Maria.De atîta timp mi-am dorit că aceste mesaje sa fie citite și pe blogul doamnei Maria.Recunosc că am incercat dar n-am reușit spre rușinea mea nu sunt atît de experta in domeniu .Mulțumesc domnului Ion Oglinda și Da suntem și mulți catolici pe acest blog.O duminică binecuvîntata va doresc. V.

    RăspundețiȘtergere
  23. La cata rautate este in lumea asta... de aceea si Dumnezeu ingaduie sa se intample atatea nenorociri.
    28000 de porci vor fi sacrificati si aruncati de vii intr-o groapa.
    De ce sa fie atatea miliarde de suflete sacrificate continuu de oameni?
    Daca sunt bolnave sa fie tratate, nu omorate animalele sau pasarile. Pentru ca un om nu este omorat daca se imbolnaveste.
    Daca exista acum virusul covid printre oameni, oamenii sunt tratati, nu omorati!!!!!
    Chiar daca ajung sa nu poata fi salvate cateva exemplare de pesta porcina sau de orice alta boala, dar nu pot fi sacrificate toate exemplarele infestate sau nu!
    Omul NU ESTE STAPAN peste absolut tot, nu trebuie sa aiba omul drept de viata si de moarte asupra celorlalte fiinte!!!!!
    Credeti ca Dumnezeu nu ii vede pe acesti oameni rai care ucid celelalte suflete? Sufletul de om, animal sau pasare este la fel, doar ca omul are ratiune si face rau cat cuprinde.
    Credeti ca un animal sau o pasare nu sufera ca si un om daca este ranit, batut sau mai rau, chiar omorat???????

    https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate, 15:14!
      Un animal va fi oricand capabil sa se jertfeasca pentru oameni, sa fie devotate oamenilor. Insa multi dintre oameni sunt foarte rai cu animalele.
      Sa va dau si eu un link cu un film deosebit cu un caine capabil de sacrificiu. Hachiko si-a asteptat in gara stapanul mort. Alte animale au refuzat hrana si au murit pe mormantul stapanilor. Asta da, iubire adevarat, devotament. Din partea oamenilor mai rar asa ceva! Fiti buni cu animalele! Un om care este bun cu animalele va fi bun si cu semenii sai! Insa un om care nu iubeste animalele, nu se poate numi om / fiinta umana!

      https://www.youtube.com/watch?v=rf3x4x98DxE

      Ștergere
    2. Va sfatuiesc ceva: daca vreti sa faceti cu adevarat o fapta buna mergeti si dati-le de mancare animalelor amarate din adaposturi. Sunt piele si os. Incercati sa stati langa ele cat mananca, altfel mancarea poate fi vanduta pe cativa leuti. Este cea mai mare pomana sa ajuti un animal neajutorat. Animalele nu pot munci precum oamenii pentru castigarea traiului zilnic. Habitatul lor a fost distrus in mare parte, nu mai au hrana, adapost. Insa noi, oamenii, intr-adevar, putem sa le ajutam!

      Ștergere
    3. Părintele Arsenie Boca spunea:cresteti(hrăniți) copii nu câini, e mai bine asa, sunt atât de mulți copii amărâți, nu ca nu iubesc câinii, dar totuși...🤔❤️

      Ștergere
  24. Mesajele sunt catolice, Ion Oglindă.
    Sunteti catolic?
    Nu am nimic cu catolicii, si ei au sfintii lor. Sa nu uitam de Sf. Francisc de Assisi care invita la slujba toate animalele si stateau linistite - lei, iepuri, serpi, absolut toate animalele se intelegeau si participau la slujba sa!
    La ortodocsi, Sf. Modest, Sf. Fanurie, Sf. Serafim de Sarov, Sf. Nicolae si multi alti sfinti ajuta animalele si, de asemenea, si pe oameni ii ajuta.
    Parintele Gherontie Puiu manca si statea alaturi de ursi in padure si se intelegeau f. bine. La fel si multi alti pustnici sfinti care erau hraniti de cate o pasare in pustietate sau li se aducea anafura.
    Lui Iisus nu i-au fost alaturi oamenii in ieslea in care S-a nascut, ci animalele! Animalele sunt mai demne decat oamenii si sunt f. recunoscatoare comparativ cu semenii care fac rau aproapelui sau celui care i-a intins o mana sau i-a dat sa manance.

    RăspundețiȘtergere
  25. DUMNEZEU NU PEDEPSESTE-gresit, daca el este iubire-a lasat omul in voia lui care a stricat echilibrul in toate-acum culegem roadele pt neascultare

    RăspundețiȘtergere
  26. Intrun fel cei care nu vor putea crede darea in vileag cea din ziua aducerii Chivotului in bis.Sf.Mormant si a semnului pe cer pt ca vor huli fara sa creada tocmai pe Dumnezeu venit in forma Feciorei Mama de familie va fi pt ei pe masura credintei lor ca si cum s-ar lua de git cu fiarele satane si chiar mai rau pt ca li se va retraged harul cu tot cu botez pt hula contra Duhului Sfint iar secta lor de razvratiti sablonarzi pretinsa mosstenitoare va dispare cu totul cum necum pina la sf secerarii a doua.
    Prima mare secerare va fi prin razboi si mai ales prin urgia apocalipltica care va opri orice razboi.
    Acestea sint judecatile dreptatile lui Dumnezeu aratate din Apoc.15.4 in urma carora toate popoarele vor veni si se vor inchina in fata lui Dumnezeu.
    Lucrurile sint iminente iar semnul pe cer va fi tot in acea zi deosebita si a cintarillor in Sion in prezenta venirii Cineva intentionat surpriza si nu dupa urgie cum parea din Mat.24.
    Dupa nu are sens pt ca Cineva Femeie va fi cistigat deja majoritatea firava cu urgia si identitatea lui Iisus va fi girata de Ea zisa si Cel batran (baba imbecila sau vrajitokare demon de hulitori) in fagta caruia va fi adus cel asemeni Fiului Omului tocmai pt a ne fi prezentat si a fi ascultat pt a "domni intre dusmani" deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  27. Mare dreptate aveti! Dumnezeu să ne ierte și să ne apere de cel rău! Mulțumim pentru sfaturi. Vizionați acest videoclip în întregime cât încă se mai află pe internet: https://lbry.tv/@trandafir1:9/Le-crime-parfait-Documentar-tradus-in-romana:7

    RăspundețiȘtergere