vineri, 22 ianuarie 2021

SFÂNTA JERTFA O VA ADUCE DOMNUL ! MINUNEA DIN SFANTA BISERICA !

                                             22 Ianuarie 2021,ora 5,18 !

4

                               Dragii mei,


În aceasta dimineata m-a trezit un glas din Cer,care canta asa:

                               "Să stăm bine,sa stam cu frica,

                Sfânta Jertfa sfanta,Domnul o va aduce pentru dreptateeeeeaaaaa.....!"

Iar un alt glas dragii mei, spune cu tărie asa:

              Domnului Dumnezeu,

               Dumnezeului nostru Iisus Hristos.

              Repet!Cu voi sa fie ,cu voi cu toti si cu duhul meu!"

Dragii mei,această formulă liturgică „să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte, sfânta jertfă cu pace a o aduce”, este rostită de preot sau diacon imediat după mărturisirea Crezului  (Simbolul de credință). Ea este un îndemn la evlavie și curaj duhovnicesc. Este ca și când ne-ar spune: luați aminte, locul pe care sunteți este sfânt și sfințitor, să nu întinați cu nepregătirea și necurăția vieții voastre cele ce se săvârșesc și să nu vă faceși nevrednici de darurile Jerfei!

„Să stăm bine”, adică să stăm cu tărie pe înălțimea duhovnicească la care am ajuns. Sfântul Apostol Pavel exprimă această grijă de a păstra o stare câștigată prin nevoințe și rugăciune, cu cuvintele: „Când stai, ia aminte să nu cazi”. 

„Să stăm cu frică”, însă nu cu frica robilor, nu cu frica prin care ne îndepărtăm de Dumnezeu, ci cu frica unor copii în fața părintelui lor iubitor, deci cu respectul și cuviința ce se cuvine să o avem în fața Părintelui Ceresc.

„Să luăm aminte, sfânta jertfă cu pace a o aduce”. Toată atenția noastră să fie îndreptată spre aducerea sfintei jertfe în pace, adică cu sufletul liniștit și scutit de toată vrăjmășia, precum Însuși Mântuitorul ne-a poruncit, ca atunci „când aducem darul la altar să fim mai întâi împăcați cu frații noștrii”.

Si iarasi aud glas dragilor,glas care spune asa:

          "La neam, de neamurile noastre,

          Tie slava inaltam!

         Prea binecuvantare de Dumnezeu,

          Nascatoare de Dumnezeu ,miluieste-ne pe noi !"

Clipa in care ,am in faţa ochilor inchisi un interior de Sfanta Biserica in semiintuneric,iar pe Iconostas vad o Sfanta Icoana ca din aur alb,in care, era reprezentata Maica Domnului stand in picioare si cu Pruncutul Iisus in brate.


La picioarele Maicii Lui Dumnezeu de jur imprejur, stau in genunchi Sfintii din Cer. Sfanta Icoana astfel reprezentata stralucea orbitor de tare ,dar lumina stralucirii sale era doar pe Iconostas,interiorul Sfintei Biserici ramanand tot in semiintuneric.

Lumina de pe Sfanta Icoana dragilor,a venit din Cerul sfant in mod tainic,si făcea sa straluceasca doar Sfanta Icoana.

Dragii mei,să avem mare grija de sufletul nostru.In aceasta viata, suntem obisnuiti ca sa avem grija doar de trup,uitand ca sufletul nostru sufera,tânjeste după Hristos si Maica Domnului.

Sa-i dam sufletului ce este a sufletului,adica, iubire,Credinta,dragoste si nadejde in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului.

Sa respectam cele 10 Porunci dragilor,sa fim buni si milostivi, si numai asa,vom putea dobandi Imparatia Cereasca.

                        Cu dragoste,Maria.




2 comentarii:

  1. Mesaj de la Dumnezeu pentru umanitate!


    Am auzit plansul inimii voastre.Am văzut căutarea sufletului vostru.Stiu cat de mult tânjiți după Adevăr.L-ati căutat în durere și în bucurie.Mi l-ați cerut cu insistență,la nesfârșit.Sa Mă arat.Sa mă explic .Sa mă revelez.
    Aceasta și fac aici,cu cuvinte atât de clare,încât nu se poate sa nu înțelegeți.Intr-un limbaj atât de simplu,încât nu se poate sa faceți confuzii.Cu un vocabular atât de obișnuit,încât să nu vă pierdeți in vorbărie.
    Continua.Intreaba-Ma orice.Orice.Ma voi strădui să-ți aduc răspunsul..Voi folosi întregul Univers,că sa o fac Așa că,fii atent,aceasta carte nu e nici pe departe singura Mea unealta.Poti sa pui o întrebare,apoi pune cartea jos.Dar fii atent:
    Asculta.Asculta cuvintele primului cântec pe care-l auzi.Urmareste informația din primul articol pe care-l citești.Povestea următorului film pe care-l vezi.Fraza întâmplătoare rostită de prima persoana pe care o întâlnești.Sau șoaptă apei,oceanului,marii,vântului care-ți mângâie urechea-toate aceste instrumente sunt ale Mele;toate aceste drumuri sunt deschise spre Mine.
    Îți voi vorbi,daca vrei sa asculți.Voi veni la tine,daca Mă inviți.Iti voi arăta că am fost întotdeauna cu tine.
    In toate modurile,pe toate căile,in toate felurile.

    Sunteti întotdeauna o parte din Dumnezeu,deoarece nu sunteți niciodată departe de Dumnezeu.Eu sunt aici langa voi.
    Acesta este adevărul ființei voastre.
    Noi suntem Întregul.Prin urmare,acum cunoașteți întregul adevăr.
    Pentru că adevărul este trupul și bucuria este sângele lui Dumnezeu,care este dragoste.

    ADEVAR.
    BUCURIE.
    DRAGOSTE
    Acestea trei sunt surori.Una duce la cealaltă și nu contează în ce ordine apar.Toate trei duc la Mine.Toate sunt Eu.
    Și astfel,Eu închei acest dialog așa cum a inceput.Ca și în cazul vieții însăși,el se închide în cerc,de unde a plecat.Vi s-a dat dragoste .Vi s-au dat răspunsurile la cele mai adânci mistere ale vieții.A mai rămas o singura întrebare:
    Întrebarea nu este:Cu cine vorbesc?
    Întrebarea este:Cine mă ascultă?


    Fragment din cartea "Conversații cu Dumnezeu" (de Neale Donald Walsch

    RăspundețiȘtergere
  2. Slavă lui dumnezeu
    Slavă Tie Doamne Slava Tie

    RăspundețiȘtergere