joi, 21 ianuarie 2021

MAICA DOMNULUI CU PRUNCUTUL IISUS IN BRATE !

   4                                            20 ianuarie 2021,ora 0,57 !


                                   Dragii mei,


         În aceasta noapte,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, vad ceva uimitor si minunat deasupra mea, de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului. 

        Vedeam dragilor pe MAICA LUI DUMNEZEU imbracata cu vesminte rosii si albe,vesminte catifelate si stralucitoare,iar pe bratul Său drept Il tinea pe Pruncutul Iisus Hristos, imbracat numai in vesminte de lumina alba, orbitor de stralucitoare.


              


Maica Domnului era inconjurata de o lumina alba orbitor de stralucitoare,la fel si Pruncutul Iisus.
Cerul era de un bleu senin,era un Cer de ziua,un Cer divin.Si sub acest Cer,foarte aproape de pămant,statea Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu cu Pruncutul Iisus pe bratul Său drept,Pruncut imbracat in vesminte albe de lumina orbitoare.
Totul a durat cateva secunde bune, in timp ce Maica Domnului privea cu tristete in jos, spre pămant.
Dragii mei, sa ne rugam Maicii Lui Dumnezeu cu inima si cu sufletul ,sa cerem intotdeauna ajutorul Prea Curatei Fecioare Maria, si sa nu uitam ca sa multumim Maicutei noastre sfinte,pentru tot ajutorul si pentru toata mila pe care ne-a daruit-o si ne-o daruieste fara de incetare, noua tuturor fiilor Săi.
Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. 11 IANUARIE 2021 11:50 AM

    APEL URGENT AL FECIOAREI MARIA: AJUTĂTOAREA POPORULUI LUI DUMNEZEU!

    MESAJ CĂTRE ENOC:

    "Copii mei, Pacea Domnului Meu să fie cu voi toți, iar dragostea și protecția mea ca Mama Ajutătoare, vă însoțește întotdeauna.

    Turma Fiului Meu, cursul vieții tale este pe cale să se schimbe, pacea și liniștea se vor pierde foarte curând; evenimente grozave care îți vor schimba complet viața și viața de zi cu zi, sunt pe cale să se întâmple. Începe vremea adversarului Meu și a emisarilor săi ai răului și ceea ce așteaptă omenirea, și mai ales Poporul lui Dumnezeu este represiunea, persecuția, închisoarea, supunerea, sclavia, maltratarea și moartea. Noua Ordine Mondială care servește adversarului Meu a început deja să domine lumea, agenda sa de tiranie a început cu planul de vaccinuri și vaccinare împotriva pandemiei existente; Aceste vaccinuri nu sunt soluția, ci începutul holocaustului care va duce la moartea, transumanismul și implantarea semnului fiarei, la milioane de ființe umane.
    Vă cer, copii Mei, întoarceți-vă la Dumnezeu cu toată inima, pentru că numai în El veți găsi pace, siguranță, încredere și o soluție la toate problemele voastre; Numai Dumnezeu poate distruge capcanele și înșelăciunile pe care vi le vor trimite emisarii răului! Pretextul pandemiei va fi folosit pentru supunerea și înrobirea umanității; îngrădirile vor deveni mai severe, deoarece ceea ce caută este să mențină umanitatea înfricoșată de frică și panică, astfel încât să nu poată protesta; De asemenea, aceștia caută, cu îngrădirile, să destabilizeze economia multor națiuni, în special a celor mai sărace, pentru a exercita stăpânirea și controlul asupra lor. Națiunile falimentare se vor ajuta cu împrumuturi, dar pentru a le accesa vor trebui să accepte necondiționat întreaga agendă a Noii Ordini Mondiale. Fiecare națiune subjugată își va pierde suveranitatea, guvernele sale își vor pierde autonomia, vor fi guvernate de legile și politicile Noii Ordini Mondiale.
    Ciocanul și secera vor conduce Noua Ordine Mondială și toți cei care se vor ridica împotriva acestui regim vor fi dispăruți. Proprietatea privată se va pierde în națiunile guvernate de Noua Ordine Mondială și chiar de autoritatea părintească a părinților asupra copiilor lor, în special a celor mai mici. Totul va trece în mâinile statului, care va fi însărcinat cu eliminarea bunurilor cetățenilor și familiilor. Poporul lui Dumnezeu va merge în exil, doar cei care au semnul fiarei, vor putea cumpăra, vinde și bucura de ajutorul și serviciile statului.
    Copilașilor, începând din acest an, vor începe durerile pentru omenire, ce tristețe simt în Inima Mea ca Mamă a Omenirii, știind că marea majoritate se vor pierde pentru că sunt departe de Dumnezeu! Încep marile necazuri, nedreptățile, înșelăciunile, maltratarea, reprimarea, supunerea, sclavia, foamea și moartea, va fi deșertul prin care va trebui să treci; Doar dacă rămâi unit cu Dumnezeu și uniți în Sfântul meu Rozariu, vei putea trece aceste teste. Din nou îți spun, turma Fiului meu, nu renunța la Rozariul meu pentru că el îți va da mari victorii asupra forțelor răului; roagă-te în grup (familie) cu Rozariul meu și toate planurile și înșelăciunile adversarului meu și ale emisarilor săi ai răului se vor rostogoli pe pământ. Turma Fiului meu, Rozariul meu unit cu armura ta este protecția și forța spirituală cu care vei învinge adversarul meu și oștile lui de rău. Copii Mei, este timpul să fim uniți în rugăciune și recunoștință pentru că întunericul, păcatul și răul acoperă deja pământul. Deci, ascultați instrucțiunile Mele și nu dați drumul Rozariului meu, pentru ca voi să fiți victorioși în toate încercările.

    Fie ca Pacea Domnului Meu să rămână în tine și Iubirea și Protecția Maternală să te însoțească mereu.

    Mama ta, Maria Ajutătoarea Creștinilor

    Faceți cunoscute, copilașilor, mesajele mântuirii, pentru întreaga lume"

    P.S.: Fără a iscodi sursa mesajului (internet) cred că acest mesaj este foarte la subiect.🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Viața a devenit foarte grea de trăit.Bunul Dumnezeu cu Mila.Doamne ajuta! ❤️❤️❤️

    RăspundețiȘtergere