marți, 26 ianuarie 2021

PARINTELE GHELASIE ŢEPES, CERE DE ACOLO DE SUS ,VESMINTELE PREOTESTI !!! VA ROG, IMPLINITI-I RUGAMINTEA PARINTELUI GHELASIE !

 

26 Ianuarie 2021,ora 6,11 !

Dragii mei,

Astazi dimineata am avut marea bucurie ca sa-l vad pe Parintele Ghelasie ,putin mai sus de pamant, dar intr-un intuneric total.
M-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi aduce in faţa ochilor inchisi,pe PARINTELE GHELASIE ŢEPES!


.

Părintele era in picioare,asa il vedeam, doar ca, parea ca infasurat intr-un sac negru.Crestetul capului era acoperit cu negru,iar de la umeri in jos,era tot acoperit in negru.Vedeam in lumina alba si stralucitoare,doar fruntea Părintelui Ghelasie,chipul bland si luminat de aceasta lumina alba si stralucitoare,precum si barba alba despartita in doua,asa ca in poza de mai sus.
Parintele nu era trist,avea chipul zambitor si foarte luminat.
Părintele Ghelasie nu putea sa-si foloseasca mainile, doar mi-a grait cu buzele sale,dar eu nu auzeam ce voia sa-mi spuna.Parintele a inteles ca nu -l aud ,si-atunci a inceput sa-si miste capul si sa-mi arate ca nu are vesminte,ca este intr-un sac negru de nailon. Îmi facea semne cu capul său,cand spre stanga sa,cand spre dreapta sa,ca sa-mi arate ca nu are vesminte,ca nu are haine de niciun fel ,ci numai acel sac negru care il acoperea total.
Dumnezeu a voit ca sa-mi arate chipul Părintelui asa cum era in viata,cu barba alba si lunga si despartita pe mijloc.
.
Chipul Părintelui Ghelasie,ochii săi,gesturile sale,erau tare rugatoare.Îsi dorea din tot sufletul ca sa-l inteleg ce voieste ca sa-mi transmita.I-am spus PARINTELUI cu glasul sufletului meu, ca am inteles ca nu are vesminte si ca voi transmite pe toate caile posibile,ca ai săi colegi sau lumea care l-a cunoscut,sa faca tot ce este nevoie dupa oranduirea Sfintei Biserici Crestin Ortodoxe,pentru ca vesmintele sale sa ajunga sus la Ceruri,iar Parintele sa fie imbracat.
Si daca veni vorba de haine,as vrea sa spun ca, sotul meu cand a murit,la doar cateva ore mi-a venit aievea,ina faţa mea si mi-a spus ca nu are haine.Si sotul meu a fost pus tot intr-un sac negru de nailon.În aceeasi zi,i-am dat de pomana tot ce inseamna ca sa imbraci un om de la sosete,chilot,camasa,costum ,geaca,palarie,incaltaminte,absolut tot ce era nevoie,la un om necajit ,dar am aprins lumanare.
Noaptea ,l-am vazut pe sotul meu din nou,imbracat in hainele pe care i le-am dat de pomana si cu o lumanare aprinsa in mana dreapta,iar in stanga sa avea o mica sacosica cu ce i-am mai dat eu de pomana.
Asadar dragilor, sa fiti ferm convinsi ca tot ce dam de pomana pentru sufletul celor morti,totul ajunge la ei,acolo sus.
Îmi doresc din tot sufletul,ca la MANASTIREA unde a slujit PARINTELE GHELASIE sa implineasca aceasta dorinta,aceasta rugaminte a PARINTELUI GHELASIE si sa-i dea de pomana VESMINTELE PREOTESTI si tot ce-i trebuie acolo sus,pentru ca Parintele sa fie si in Cer, asa precum era cat a fost in viata,pe pamant.
PARINTE GHELASIE, eu roaba Lui Dumnezeu Maria,m-am supus rugamintii sfintiei voastre si am facut cunoscuta rugamintea dvs! 
Dumnezeu sa va odihneasca in pace in randul Sfintilor Săi si sub aripile ocrotitoare ale Maicii Lui Dumnezeu.
Prieteni dragi,va rog cu inima ,va rog cu sufletul faceti tot posibilul ca acest articol cu aceasta Rugaminte a PARINTELUI GHELASIE ,sa ajunga la MANASTIREA SFANTUL DIMITRIE din SIGHISOARA,iar SLUJITORII sfintei Manastiri sa nu ignore sub nicio forma acest MESAJ cu RUGAMINTEA PARINTELUI GHELASIE.
Eu nu l-am cunoscut pe PĂRINTELE GHELASIE decat numai de la Tv.
Si totusi,Parintele mi s-a aratat si m-a rugat intorcându-si usor capul spre umarul său stang,miscand chiar din umerii săi, aratandu-mi ca este intr-un sac negru si nu poate iesi,este gol.
Din expresia feţei sale luminate,am inteles ca doreste ca sa spun Slujitorilor sfintei Manastiri ,unde Parintele a slujit,ca sa-i dea de pomana VESMINTELE PREOTESTI cu tot cu Mitră, ca sa-si poata acoperi si crestetul capului.
Fratilor,eu stiu ca multi se indoiesc de cele scrise de mine si graite de Duhul Sfant,scrise si vazute cu Puterea Duhului Sfant, dar,tare mi-as dori ca acest MESAJ sa fie luat in serios,sa fie crezut chiar si de Slujitorii BOR, si in mod special ,de Slujitorii Sfintei Manastiri Sfantul Dimitrie din Sighisoara.
Va rog pe voi dragilor, ajutati-ma ca sa ajunga acest MESAJ la MANASTIREA unde PARINTELE GHELASIE a slujit si sa -i dea de pomana VESMINTELE PREOTESTI ,fireste unui alt Preot,dar,dupa oranduiala Sfintei BOR.
Va multumesc din suflet pentru ajutorul vostru dragilor,adica,pentru a face posibil ca acest MESAJ sa ajunga unde trebuie si sa fie implinita Rugamintea PARINTELUI GHELASIE.
Cu iubire si cu dragoste,Maria.

P.S..

TRIST – A murit, la 58 de ani, părintele Ghelasie, starețul Mănăstirii „Sf. Mare Mucenic Dimitrie” din Sighișoara.

Noiembrie 15,2020.

DECES. A murit în această dimineață părintele Ghelasie Țepeș, starețul Mănăstirii „Sf. Mare Mucenic Dimitrie” din Sighișoara. Părintele arhimandrit Ghelasie avea 58 de ani și era infectat cu COVID-19. A fost unul dintre ucenicii lui Arsenie Boca.

Părintele Ghelasie Țepeș, împreună cu alţi patru călugări (ieromonahul Emanuel, rasoforul Ioil, rasoforul Irineu şi fratele Simion), a pus bazele mănăstirii din Sighișoara în anul 1998, când a început ridicarea chiliilor, finalizând mănăstirea în anul 2005, când a fost hirotesit arhimandrit și a primit Crucea Patriarhală (cea mai înaltă distincţie acordată în Patriarhia Română).



58 de comentarii:

  1. Parintele a fost omorât de cei din sistemul medical, adică de " eroii" din spitale, ca doar pentru asta sunt atât de bine remunerați nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e!Majoritatea medicilor și preoților s-au unit cu mafiile sistemului satanic,dar vine judecata dreapta a Domnului Iisus Hristos!

      Ștergere
    2. Valentin Stefan Popescu27 ianuarie 2021, 22:38 esti un habotnic si un fanatic conspirationist. Pe tine o sa te judece primul pentru atatea informatii false pe care le raspandesti.

      Ștergere
    3. Nu îți place adevărul,ti-l va spune Domnul Iisus Hristos la judecată,dar va fi prea târziu atunci și vei fi trimis în chinurile veșnice ale iadului pt ca nu crezi acum!Nu răspândesc nici o știre falsă!

      Ștergere
    4. 10.34 trezeste-te la realitate, omule! Astfel iti vei pierde sufletul!

      Ștergere
    5. Sunt 100% trezit la realitatea care mi-a stabilit-o Domnul Iisus Hristos,nu diavolul Satan!

      Ștergere
  2. Cred că și - au bătut joc de părinte și l-au pus în cosciug dezbrăcat ,că pe toți care au zis ei că au avut covit.Minciuni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba doar de cei care au murit in ATI, acolo se tin pacientii dezbracati, acoperiti cu cerceaf, pt a avea acces usor la corp (monitorizare, resuscitare, etc.). Cei care au murit in sectii nu au fost dezbracati de hainele lor, nu exista nici un motiv pt. aceasta.

      Ștergere
  3. Trebuie anunțați cei care au morți de covit sa le dea de pomană haine că păgânii din spitale i-au pus goi in saci.

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce ar avea nevoie sufletele imateriale nevoie de obiecte materiale daruite altora ?
    O logica treb sa fie dar care e ea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fapta buna de a da de mancare, haine ajuta! Deci faptele bune "hranesc" sufletul Dincolo!
      Pentru ca cel care a trecut Dincolo, normal ca nu mai mananca si nu se mai imbraca fizic, ci spiritual se hraneste si se bucura pentru faptele bune ale celor care il pomenesc.

      Ștergere
    2. 7:41Vei vedea când vei muri.Dar până atunci înțelege că aparem in fața lui Dumnezeu așa cum am murit.

      Ștergere
    3. 7:41 Dar e bine sa ne dam și noi dinainte de amuri, haine pt suflet.

      Ștergere
    4. Asa este! Stiu mai multe persoane care din timpul vietii si-au dat singuri de pomana haine, mancare, lucruri.

      Ștergere
  5. Politia a deschis dosar penal pe motiv ca parintele Ghelasie Tepes la spitalul din Tirgu Mures a fost tratat gresit de COVID fapt aratat de testul negativ facut in spital inainte de a murii,-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, știm Crăciun, dar s-a rezolvat ceva, nu am auzit.

      Ștergere
  6. Oameni buni,Cei care v-ati spovedit la părintele Ghelasie,faceti cunoscut cele scrise de Maria!Handic M

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce comentariu idiot dar este pe placul dvs. doamna Maria !

    RăspundețiȘtergere
  8. Lui Margelatul-Florin Piersec ii e frica de coronavirus are ziua de nastere,face 85 de ani si nu -si sarbatoreste ziua pentru ca toti prietenii lui au COVID-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria nu pot sa nu plâng nu ai cum,
    Doamne doamna Maria si cati sunt îngropați așa,nici nu pot sa ma gandesc.
    Multi poate nu mai au pe nimeni,Doamne ai mila de noi Doamne!!
    Sper din tot sufletul ca să audă cineva,sa vada si sa dea ascultare acestui mesaj de la dv.doamna Maria.
    Si eu când l-am visat pe soțul meu era ziua de Adormirea Maicii Domnului la noi este hram la sf.biserica l-am visat si mi-a zis
    Sa nu-mi mai dai mie nimic,am de toate,dai la părintele ca stie ce are de facut cu ele.
    Asa am facut,si fac cate zile mai am de la Dumnezeu,cu cât daruesti cu atât primesti,insutit.
    Soțul meu Dumnezeu să-l odihnească era foarte darnic un suflet bun.
    Dacă se întâmplă să nu aibă la el ceva îmi spune nu am avut la mine si nu pot sa mănânc,ma frământă gândul că nu am putut dărui ceva.
    Ii ziceam o vorba nu a ai spus?
    Da dar nu tine de foame
    Dădea mâncare dar era vorba de un ban ceva.
    L-am văzut înconjurat de munti de sacoșe.
    Cred cu toata tăria,ce da omul cu mâna lui aceia are pe lumea cealaltă.
    Eu l-am învățat să fie credincios si ma ascultat pentru ca Bunul Dumnezeu ne arata multe care nu le pot explica.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc, sper sa va audă cine trebuie pentru părintele Ghelasie,Dumnezeu să-l odihnească.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa ce Nu le-a reusit tactica in a impune Romaniei drepturi speciale pentru secui prin Bruxell,Budapesta schimba tactica ei vor face cercetari genetice pe scheletul fiului nelegitim al lui Matei Corvin pentru a stabilii originea Huniazilor,desi mai interesante de facut pe tatal lui Iancu de Hunedoara,dar asta nu le prea convine.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Cercetatorii clujeni au confirmat genetic originea romana a dinastiei Basarabi . 'Teoria cumana' lui Neagu Giuvara e falsa si trecuta la categoria Alogenilor minoritari care au falsificat Memoria Romanilor [ca si Iohannis prin interzicerea statulor de romani de la Sibiu si Alba Iulia]-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria, poti sa incepi sa strangi bani pentru vestmintele parintelui, sa-i dam de pomana. Cine vrea sa doneze... daca se stranga 20 care doneaza 50, se vor strange 1000 si e suficient pentru vestminte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pomana trebuie facuta cu hainele care le-a purtat Pr. Ghelasie.

      Ștergere
    2. Ai vrea tu sa poți cumpăra vesminte preoțești cu 1000 de lei! Sunt mult mai scumpe, plus rasa și cele de dedesubt.

      Ștergere
  13. Ivermectina a trecut deja prin primele comisii romanesti pentru avizare in tratamentul Covid,ultima care e de asteptat e cea de la Ministerul Sanatatii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce legatura are cu subiectul care se discuta. Cand se va discuta de Ivermectina, tu vei comenta despre Pr. Ghelasie?.

      Ștergere
  14. O studenta la Istorie din Italia a descoperit o piatra de mormint in Piata Santa Maria La Nova care i-ar apartine lui Vlad Tepes,gravata atipic pentru italieni cu simbolurile Transilvaniei.

    Se presupune ca Tepes nu a murit pe cimpul de lupta in 1476 contra lui Basarab Laiota cel Batrin, ci luat prizonier de turci de unde a fost rascumparat de fica sa Maria si a fost adus la Napoli unde dupa moarte a fost si inmormintat.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Ingrijorari pentru finantarea de catre Bill Gates a tehnologiei de geoinginerie solara prin imprastierea in atmosfera aerosol de carbonat de calciu- CaCO3 care sa reduca incalzirea globala a Pamintului prin reflectarea in cosmos a razelor de soarelui care poate duce la dereglarea modelelor climatice.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. CE IDIOT(A) SATANIST ESTI CA INSULTI MEREU SE VEDE CA AI DRACI SI CA NU SUPORTI SA AUZI NIMIC DESPRE CEI SFINTI SI DESPRE DUMNEZEU . DE CE MAI INTRIPE ACEASTA PAGINA A MARIEI DUTE IN ALTA PARTE CA INTERNET IL E MARE SI NU MAI LATRA ATIT

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma refeream la comentariul idiot , 21:58 dar il postati dupa comentariu 09:32 cred că special . Dvs. chiar credeți că părintele a fost omorât de medici ???

    RăspundețiȘtergere
  18. Nici oamenii strazii sau cei mai mari saraci nu erau ingropati fara haine si pantofi cum au procedat cei care au facut asa ceva, cei care si-au vandut sufletele pentru ceva trecator. Ce bataie de joc la adresa celor declarati cu covid... chiar nu puteau sa solicite familiei niste haine? Asa sa le ajute Dumnezeu si sa ii judece cu dreapta Sa masura pentru ce au facut!

    RăspundețiȘtergere
  19. https://www.romaniatv.net/coronavirusul-de-10-ori-mai-letal-decat-covid-19-a-fost-descoperit-alerta-medicala_5228058.html-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Primele legi date de Biden noul presedinte al SUA se refera la drepturi speciale pentru LGBT-isti-amicii lui Iohannis ,pentru care ne-a spus ca 'Le-am Tras-o' la romani la Referendumul pentru Familia Crestina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Daniel Botnar din Iasi ,cel care se lupta cu Mafia Padurilor a lui Iohannis,paralizat dupa un accident are nevoie de operatie urgenta in Germania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Studiul facut de britanici pe noua tulpina a lor exportata si in lume arata ca pe linga ca e cu 70 la suta mai contagioasa da si afectiuni cu 25-20 la suta mai grave ca si cea sudafricana si braziliana.
    Pe de alta parte pandemia nu poate fi eradicata fara a vaccina si ciinii si pisicile care si ei sint factori de transmitere a coronavirusului-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostii debitate! Esti medic sau ai un laborator in care ai facut cercetarea asta, craciun 14.36?
      Toti medicii din intreaga lume au spus foarte CLAR ca virusul covid se transmite strict de la om la om!
      De unde prostiile astea indrugate de unii, Doamne?

      Ștergere
    2. Asa cum s-a spus foarte clar, virusul a iesit din laborator! Deci nu s-a raspandit de la bietul liliac mancat de viu de hamesitii de asiatici care mananca toate mizeriile - viermi, gandaci, scorpioni etc.
      Insa NU de la animale a pornit virusul! Poate doar de la cele de laborator eliberate (cobai).
      Daca se face vaccin si la animale, exista pericolul ca virusul sa se adapteze, sa se modifice. Si atunci, omul cu mana lui distruge toata viata de pe pamant. Unde isi baga nasul omul, nimic nu mai scapa neafectat!

      Despre vaccinuri - de la specialistii din domeniu care le-au creat:
      https://www.youtube.com/watch?v=6FyBSHF-1Q0

      Liliecii sau alte animale nu sunt de vina pentru coronavirus. Omul face tot raul bagandu-se in ceea ce a creat Dumnezeu!
      https://www.mediafax.ro/externe/liliecii-nu-sunt-de-vina-pentru-coronavirus-oamenii-sunt-19002926

      Ștergere
  23. Ivestigatiile dupa incendiul de la ATI de la Piatra Neamt au dus la un dosar penal pentru cumpararea acum 7-8 ani de echipamente cu licitatii aranjate cu preturi supraestimate de aproape un milion de Euro,dosar ajuns in justitie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Desii INVERMECTINA nu e periculoasa la vertebrate pentru ca trecerea spre creier[metoda prin care ucide parazitii] prin bariera hematocefalica este foarte limitata la vertebrate si OM total la cantitati mici dar ea creste usor la cantitati mari si la cei care iau STATINE contra colesterolului sau Blocante ale canalelor de calciu pentru reducerea tensiunii,conform- Wikipedia doza e de o,2mg pe kg corp si spune ca e si antiviral pentru COVID cu timp de injumatatire de 18 ore [Deci se si acumuleaza usor in corp] --.
    Deci - Atentie MARE- la cei cu boli de inima care iau 'Statine' sau 'Exforge' pentru tensiune[dar si ficat sau rinichi]caz in care doza de atac trebue redusa de la 5buc/zi la maxim o pastila de 3mg pe zi-[doza si pentru ciini la care unele rase de ciini sint si mai sensibile chiar mortale].-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Slovacia e prima tara din UE care a dat unda verde folosirii pentru COVID a INVERMENTINEI pe ambulante dar si in spitale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Tot mai multe tari din Europa si din lume i-si incid granitele pentru straini de frica noilor tulpini de coronavirus,printe ultimile Norvegia si Israelul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Nici oamenii strazii sau cei mai mari saraci nu erau ingropati fara haine si pantofi cum au procedat cei care au facut asa ceva, cei care si-au vandut sufletele pentru ceva trecator. Ce bataie de joc la adresa celor declarati cu covid... chiar nu puteau sa solicite familiei niste haine? Asa sa le ajute Dumnezeu si sa ii judece cu dreapta Sa masura pentru ce au facut!

    RăspundețiȘtergere
  28. Iohannis optimist ,va fi o crestere economica de 4,3 la suta anul asta.
    O fi baut o portie dubla de Wisichi??
    Cei de la HORECA ,functionarii ,doctorii, politisti nu-l prea cred si nici pensionarii din STRADA
    Cred ca a luat-o pe urma lui Ceausescu,ce bine-i sa fii rege,..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. sunt ANONIM 5 si va spun ca l-am cunoscut personal pe parintele GHELASIE TEPES SI TOATA FAMILIA SA- parintele canta ff frumos si binecuvanta pe tot crestinul-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  30. Părintele are straie preotesti numai ca nu le-a dat nimeni voie să-l îmbrace din cauza covid-ului.
    Un veșmînt prostesc cu totul costa in jur de 25-30 mil.
    Treaba este ca părintele a fost îngropat fără veșmintele lui.
    A fost băgat în sac de plastic negru.
    Of,of,nu pot sa ma gandesc cum pot unii oameni sa fie asa FARA SUFLET,FARA INIMĂ
    MA doare sufletul și plâng de atâta nepăsare fata de APROAPELE nostru
    Ma rog Bunului Dumnezeu și Maica Domnului să îmi pastreze mintea întreaga sa putem gândi și să facem cea ce este placut lui Dumnezeu.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Va doresc la toata lumea multa sanatate,sa nu ajungem prin spitale sa fim sănătoși.
    Cu mult drag si o zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  31. 19,27 'Legatura' dintre Pr Ghelasie si Ivermectina e COVID-ul ,din pacate-craciun

    RăspundețiȘtergere
  32. oculta mondiala exista orice spuneti-asta voieste sa discrediteze religia si preotii sa ne indeparteze incet si sigur de credinta-vezi-i DOAMNE

    RăspundețiȘtergere
  33. 17,11 Se lucreaza cu bani grei la stergerea memoriei si a traditiilor,campionii in domeniu Guvernul minoritar,ilegitim si format din minoritari iclusiv sexuali care au boicotat la greu referendumul pentru Familia Crestina,dupa cum o spunea dupa referendum seful lor Iohannis;'-'Le-am Tras-o.''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  34. 20,22 Daca ai fi citit comentariile mele atent ai fi vazut ca tocmai combateam si idei din Wikipedia si pe doctorii din SUA care militau pentru o doza de atac de 5 pastile si nu intimplator ci pe baza experientei mele propri de bolnav de COVID dar si de inima si de tensiune care am experimentat la propriu toate reactiile adverse care nu sint nici prevazute in prospecte ca urmare a interactiunilor de medicatie-si pe care le explicam cu parestezie=tremuraturi date in special de combinarea acestor medicamente.
    Astazi am luat a zecea zi a zecea pastila in situatia asta fara reactii adverse iar dupa intii o sa iau nu la 5 pastile o data pe luna cum sunea doctorul din SUA ,ci la doar o pastila saptaminal.
    In acest mod se scapa si de reactiile adverse si de unii paraziti si mai ales microbi care de obicei dau ateroscleroza si boala de inima.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles! Multumim frumos pentru faptul ca impartasiti si cu altii din experienta dvs.! Este deosebit de benefic sa ajuti semenii cu sfaturi bune, cu retete care au dat roade.

      Ștergere
  35. 17,11 De aici si declaratiile deplasate ale unor ministri ca cel al 'Culturii' pe care din respect pentru doamna Maria si cititori nu imi permit sa le reproduc pe acest Blog,dar le puteti gasii in presa scrisa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  36. Cea ce nu spun nici doctorii nici inscris despre IVERMECTINA este ca omoara si flora intestinala ,din cauza asta am inceput suplimentarea alimentatiei mai ales cu probiotice in special iaurt pentru refacerea microbiomului intestinal cu atit mai mult cu cit de functionarea lui buna depinde in totalitate sistemul imunitar-craciun

    RăspundețiȘtergere