sâmbătă, 16 ianuarie 2021

UN CUTREMUR INTENS ?

 

                                        15 Ianuarie 2021,ora 5,11 !


                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Sud ,Sud- Est ,o incapere in care se afla o masa obisnuita.

Brusc,masa incepe a se legana foarte tare,aproape sa se rastoarne.

Incepuse un Cutremur intens.

Dragii mei,vom auzi de inca un Cutremur intens care se va produce,Cutremur care nu va trece deloc neobservat.Unde anume sau cand,eu nu stiu a va spune.


Dar sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ,ca sa ne ocroteasca si sa ne ocoleasca de toate dezastrele.

Sa fim buni si milostivi,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si niciodata sa nu ne lepadam de Sfanta Biserica a Lui Hristos si a Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu.

                               Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. Tot mai dese si tot mai apropiate in peninsula Balcanica.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Extratereștrii și viața extraterestra s-ar putea cel mai probabil sa existe așa cum a spus și doamna Maria Ghiorghiu.


    https://www.theblackvault.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu a facut universul doar pentru oameni,cum sa crezi ca exista? craciun

      Ștergere
    2. Există extratereștrii și în Biblie scrie asta dar subtil..in Universul asta imen in care sunt miliarde de galaxii conform descoperirilor actuale iar în fiecare galaxie există o multitudine imensa de planete și stele ,deci cum sa nu existe viața pe alte planete?La fel și OZN ce sunt?In plus orice om care are logica își dă seama că e foarte probabil și posibil sa existe viața extraterestra ,viața pe alta planeta și extratereștri dar că mai dura ceva până când vom găsi noi pământenii,terranii așa ceva..Însă în multe cărți sacre ,filosofii,tradiții,civilizatii străvechi se credea că există extratereștrii ,cum sa nu credem noi când știm că există sute de miliarde de galaxii in Univers ?cu catralioane de planete?E ilogic și absurd să credem că suntem singurii in Univers și în plus chiar și doamna Maria Ghiorghiu a spus că există .Iar in Biblie scrie ceva de alte civilizații din cer dacă știi să interpretezi și să vezi înțelesul subtil.Si in cartea Urantia scrie că există .Și in cartea Conversații cu Dumnezeu.Iar in final daca Dumnezeu a mai făcut viața și pe alte planete și dacă se vor găsi extratereștrii nu incurca cu nimic credința creștină și planul lui Iisus pentru planeta noastră.Dumnezeu din iubirea lui nemărginită e foarte probabil repet uitandu-ne la imensitatea Universului și multitudinea de galaxii și planete descoperite sa fi creat oameni sau viața și pe alte planete .De ce sa creeze atâtea planete,galaxii ,stele și toate sa fie goale înafara de Pământ?E cam ilogic.Sunt 85% sa existe extratereștrii și 15 % sută sa nu existe d.o.d.v științific însă omenirea s-ar putea sa nu ii găsească niciodată sau sa ne găsească ei pe noi datorita distanțelor mari și cine știe poate cu avansarea tehnologiei se vor găsi..confirm unei intuiții ale mele dintr-un vis e posibil că viața extraterestra sa se găsească aprox în 2038 aproximstivdl dar nu știu dacă involuata sau avansata.Insa poate fi doar un vis și să nu fie așa..vom trăi și vom vedea.

      Ștergere
    3. Eu am glumit. In Urantia scrie ca exista mii de miliarde de planete locuite sau locuibile.

      Ștergere
  3. Doamna Maria s-a adeverit ce ati spus cu cutremurul În ziua de 14 Ianuarie 2021 la ora 18:28:07 (ora locală a României) s-a produs în SOUTHWESTERN RYUKYU ISLANDS, JAPAN un cutremur semnificativ cu magnitudinea mb 5.1, la adâncimea de 123km.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o zi de Sabat binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!Domnul Iisus Hristos a spus ca daca iL iubim pazim toate poruncile Lui!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdan Stanoevici a fost omorat de mafia covidioata!Majoritatea celor ce lupta pe fata cu sistemul mason si satanic sunt adusi la tacere ca parintele Ghelasie Tepes si ca Bogdan Stanoevici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am o întrebare despre cartea URANTIA.

    Întreb și eu pe pasionatul cărții ce-i drept foarte interesante Urantia :CAND VA FI SFARSITUL LUMII conform cărții Urantia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfirsitul lumii( al universului) nu va fi niciodata. Sfirsitul Pamintului nu este programat de divinitate,el tine de regulile fizicii. Totul este in schimbare. Conform cartilor scrise de Scarlat Demetrescu,un sfirsit al universului( a intregii creatii) a avut loc odata,pentru ca nu se respectau regulile. Dupa refacerea creatiei,au fost impuse reguli stricte. Si in Urantia se arata ca universul este f.bine organizat. O alta carte interesanta este Profetia de pe Thiaoouba. Acolo scrie ca Luna va cadea pe Pamint(nu mai retin bine,mai sint citeva mii de ani pina atunci). Atunci va fi sfirsitul Terrei,dar oamenii se vor reincarna pe alte planete.

      Ștergere
  7. Cautati pe yutube,Preot care rupe tacerea.Sa credem din tot sufletul nostru la mesajele de la DUHUL SFANT,scrise de doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sfârșitul lunii nu este așa de aproape conform lui Nostradamus .Unele surse zic că ar fi prezis că sfârșitul lumii va fi undeva în anii 3000-3500 și alta sursa de încredere pe care am citit-o eu adică cartea lui Mario Reading zice că sfârșitul lumii va fi abia în 7074 începând din 7048.Dar in 7074 nu va fi sfârșitul decât pentru cei pacatosi,căci morții vor învia din morminte și vor fi judecați la Marea Judecata a lui Iisus Hristos Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-am luat și eu cartea Urantia ,mi se pare interesanta,tot în ea din ce am zărit am găsit că extratereștrii exista inclusiv oameni și civilizații că și noi in Univers.Dar nu știu ce zice despre Sfârșitul lumii când va fi.Soer sa. Îmi fac timp sa o citesc căci are 2000 și ceva de pagini.E că un fel de Biblie dar modernizată ,zice tot de Iisus Hristos dar și multe alte lucruri,îmbină religia cu filosofia și știința Scrieti cartea Urantia download pe google și găsiți sa o descărcați.Fsceti-va o idee,ei am văzut un user de aici care e pasionata de acesta carte și mi-a stârnit curiozitatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca promovati aceasta carte,veti ajuta multa lume sa o ia pe calea lui Iisus. Cartea descrie viata lui Iisus,in mod foarte realist. Veti afla de ce Panintul este unic in acest univers

      Ștergere
  10. Ioan Istrate(care a murit în 2019) a spus în cartea sa că marele cutremur va fi într-o sâmbătă spre duminică la ora 3 noaptea într-o sărbătoare foarte mare de ex:Crăciun sau de Pasti.Astw confirm mesajelor sale .Eu sper sa fie cum zice Marmureanu că următorul mare cutremur ee in 204o dar adevărul e că poate fi in orice clipa căci totul e in mana lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vom găsi viața extraterestra și extraterestri ,pe alte planete in aproximativ anul 2038 conform unei intuiții ale mele in vis.

    RăspundețiȘtergere
  12. Conform unui sondaj romanesc mai putin de jumatate din medici si profesori vor sa se vaccineze anti-Covid.
    Stiu ei ceva ce ceilalti nu stiu despre posibilele urmari transgenice ale noului gen de vaccin care introduce informatia ARN-Mesager tocmai in celulele unde e si informatia ADN-ului??-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Dumnezeu a amânat cutremurul cel mare ,foarte multi prezicători și astrologi zic de 20 de ani că va veni un cutremur catastrvreo ofal in România in curând însă Dumnezeu amână acest cutremur,l-a amânat de prin 2002 când zicea Ioan Istrate până acum au sperăm să îl amâne in continuare sau macar sa fie prin 2050 ,căci logic că va fi și cutremur mare și în țară noastră căci peste tot ai loc cutremure mari la intervale de timp.Ceea ce vreau sa zic e că Dumnezeu iubește Romania daca a amânat aprox 20 -30 de ani cutremurul cel mare pentru că din câte știu în 1990 a fost ultimul cutremur cu adevărat mai măricele iar distructiv in 1977 .Dar mesajele cu cutremur devastator că va fi în curând au început prin 2000 cu prezicătorii Virgil Hâncu și Ioan Istrate ..mulțumim macar doamnei Maria Ghiorghiu că nu precizează locul său e bine că nu primește locația cutremurului că dacă am ști că va fi în RO conform doamnei Maria Ghiorghiu ,la exactitatea cu care a prezis bine doamna Maria cutremurele ar trebui sa nu mai dormi noaptea de frica însemnând că chiar se va produce.
    Si totuși dacă acest mesaj se referă la Romania?
    Doamne ferește ,Dumnezeu să ne ocrotească și să mai amâne zeci de ani marele cutremur pentru România ,Doamne. ai milă de Romania și români că și așa suntem un popor chinuit și incercat .

    RăspundețiȘtergere
  14. În ziua de 16 Ianuarie 2021, la ora 18:20:33 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.9, la adâncimea de 83km.

    RăspundețiȘtergere
  15. https://youtu.be/lJFQESOESNI

    RăspundețiȘtergere
  16. Circa 20 de persoane peste 75 de ani cu boli grave au decedat in NORVEGIA in urma vaccinarii anti covid.
    Ce va spuneam eu ARN si ADN-ul transgenice in celulule ,nu e de bine,mai ales cu Iohannis.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Or sa zica ca e doar o coincidenta,ca oricum acesti oameni mureau ca aveau si alte probleme si poate ca e OK,dar,de ce nu au zis ca e doar o coincidenta si la cei care au murit de alte probleme dar au zis ca din cauza covidului?

      Ștergere
    2. Pasteur vaccina oameni si animale cu ser luat de la animale bolnave,iar el credea ca atenueaza microbii lasind tesutul contaminat sa ia contact cu aerul,citeva zile sau incalzea serul cu microbi la 52 grade. De multe ori,animalele vaccinate de el mureau in numar mare.

      Ștergere
    3. La aia vaccinati si care ajung in spital cu alte comorbiditati,se va face testare pentru covid?
      Ce explicatii vor da,in cazul ca vor iesi pozitivi? Caci virusii sint particule care apar cind celulele se dezintegreza,adica mor.

      Ștergere