miercuri, 27 ianuarie 2021

TROITĂ ! SĂ RIDICĂM IMPREUNA O TROITA !

 

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  




Dragii mei,

Îmi doresc tare mult ca sa ridicam o Troita cu acordul si cu marea bucurie a PARINTELUI !

Cu aproximatie, Troita sfanta va arata asa precum cea din fotografia de mai jos:

Image: Sfantul Dumitru Izvoratorul de Mir – un sfant militar ...
GOOGLE.COM
Image: Sfantul Dumitru Izvoratorul de Mir – un sfant militar ...


Dar mai stiu dragilor, ca la astfel de Evenimente divine,va doriti ca sa puneti si voi cate o caramida la cumpararea Troitei si la ridicarea micutei incaperi.
Daca va doriti si voi cei care iubiti CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS si pe MAICA LUI DUMNEZEUcu Sfintii Săi,ma puteti suna la nr unic de tel : 0747226236 si vă voi da toate detaliile.
Precizez dragilor, ca nu am alt numar de TELEFON ,alt numar care sa fie public, decat, ,numai pe acesta: 0747226236 la care raspund doar eu personal.
Iata si contul in care puteti depune ajutorul vostru pentru ridicarea TROITEI,este contul meu personal.
GHIORGHIU MARIA
Tecuci.
RAIFFEISEN BANK :
Cod IBAN:
RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 !
Va rog insa,ca sa specificati la banca,pentru ridicarea unei TROITE !
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze si sa primeasca DARUL vostru de suflet, pentru iubirea ce I-o purtati in inima si-n suflet!Doamne ajuta!
Va multumesc din suflet !
Cu dragoste si cu recunostinta,Maria
.
.                                        

5 comentarii:

  1. Cum, nu se inghesuie nimeni dintre credinciosii care se bat cu pumnii in piept?

    RăspundețiȘtergere
  2. D-na Maria va sugerez sa fiti mai originala. V-a spus cineva ca o copiati pe Georgeta Florea. Eu nu sunt fan Georgeta Florea, ci dimpotriva. M-ati dezamagit profund si cred ca si pe altii, care au crezut in d-voastra. Nu va faceti griji, stiu ca nu o sa-mi publicati mesajul. Nici nu-mi pasa. De acum incolo nu mai deschid pagina asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 ianuarie 2021, 11:52 E Ok ! nu pot multumi pe toata lumea ! Dar te pot asigura ca nici in gandurile mele nu o copiez pe aceasta doamna! Doamna a facut drept TROITE acele imense CRUCI din fier.Ori ceea ce voieste MAICA DOMNULUI si MANTUITORUL de la mine, este ceva mic ut si simplu! Nu trebuie sa ajunga la CER si nici de fala.Este o PORUNCA DIVINA pentru mine ,si o voi implini cu ajutorul credinciosilor ! Mai bine sa te dezamagesc pe tine,decat sa supar pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI neimplinind PORUNCA SA,si anume,aceea de a ridica o mica si simpla TROITA la rascruce de 4 drumuri.Faptul ca nu vei mai intra pe BLOG,este alegerea ta si imensa pierdere a sufletului tau. Ce repede te-ai infipt in a judeca si a acuza pe nedrept !!!Doamne ajuta !

      Ștergere
    2. 11.52, tu te iei dupa "cineva"-ul acela care are o parere? Nu esti in stare sa iti faci propria parere despre dna Maria Ghiorghiu? Ciudat...
      Nu iti place, nu intri pe blog. Pierderea este de partea ta, asa cum ti-a raspuns si dna Maria. Dar este pacat sa iti judeci aproapele si mai ales pentru un lucru bun pe care doreste sa il faca dna Maria - troita. Este foarte bine sa fie cat mai multi oameni pe lumea asta care sa doreasca sa faca bine, nu trebuie sa fie ca intr-o competitie.

      Ștergere
  3. Cine se va ruga la:
    -Troița Credinței Creștine - ”Simbol al Dreptății lui Dumnezeu”, pentru a i se face dreptate, Dumnezeu ii va face dreptate dacă a fost învinuit pe nedrept;
    - Troița Familiei, persoanele care nu au familie Dumnezeu le va dărui o familie,
    - Troița Iubirii lui Dumnezeu - persoanele care nu au fost iubite de familie și se vor ruga la Troiță vor primii Iubirea lui Dumnezeu;
    - Troița Alungării relelor - persoanele care se vor ruga la această Troiță, Dumnezeu le va alunga răul de la acestea și le va ocroti de răul care este în jur;
    - Troița Păcii va aduce pace și liniște în Țara Românească și în familie;
    - Troița Credinței - va uni credincioși.
    - Troița Fraților - va unii frații în credință și va face ca toți vecinii țării noastre sa fie ca frății cu Țara Românească;
    - Troița Bucuriei - va aduce BUCURIA DIVINĂ în sufletelor celor care se vor închina la Troiță.

    RăspundețiȘtergere