sâmbătă, 30 ianuarie 2021

IISUS HRISTOS NE GRAIESTE : EU VĂ VOI DESCHIDE !

            


              

                                  Dragii mei,


În aceasta noapte ,in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,singură  fiind în camera mea si numai la Lumina Sfintei CANDELE, aud brusc un glas duios care se miră de ceva , care spune aşa :
                        "Cu atâta blândeţe....! 
Clipa in care,aud glas care vine din Cer,glas care rasuna atât in Cer si pe Pămant.
Era glasul Mantuitorului nostru Iisus Hristos, care ne graieste asa:

                      "Eu vă voi deschide !"  

Si-L văd pe Domnul nostru IISUS  HRISTOS într-un Cer de ziuă,un Cer ca de oglindă si stand pe un Tron înalt,un Tron ca din soare făcut.
Mântuitorul avea veşminte albastre -violet si stralucitoare ,si ţine în mâna  Sa  stângă o Carte  ca din aur, iar cu dreapta Sa ,Iisus binecuvinteaza cu cele trei degete, atât Cerul cât si Pământul.
Aud din nou glas, care mi se adresează aşa :


                    "Legatura!
                     Aceasta legatura va este de folos!"

Clipă în care, văd un nor alb stralucitor jos pe Pământ,  iar în Nor, de la picioare până la brâu, se afla in veşmânt bleu strălucitor dar  cu pieptu-I dezgolit , Însusi Domnul nostru IISUS  HRISTOS ce  ţinea în mâna Sa dreaptă , o Carte mare deschisa la mijloc, o Carte aurie si stralucitoare ca un Soare. 
Avea Chipul roziu stralucitor ,iar ochii Săi erau de un albastru senin , blânzi şi strălucitori, cu privirea SA blândă si cu un zâmbet dumnezeiesc. 
Norul alb strălucitor în care era MÂNTUITORUL până la brâu, era înspre Apus, dar jos pe Pământ. 
În clipa următoare, Norul alb stralucitor cu Iisus Domnul si Mantuitorul nostru în mijlocul lui, dispare ca prin topire .
Dragii mei, sa fim ferm convinsi de faptul că, DOMNUL si DUMNEZEUL nostru IISUS  HRISTOS ,impreuna cu  MAICA  DOMNULUI, ne iubeste pe toti la fel si ne asteaptă în fiecare zi de sarbatoare ,ca sa mergem in Sfanta BISERICĂ si sa ascultam cu inima si cu sufletul Sfanta  şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE care, ne inalţă cu fiecare treaptă spre Împărăţia LUI  DUMNEZEU.
                           Cu dragoste si preţuire, Maria.

24 de comentarii:

  1. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o zi de Sabat binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!Domnul Iisus Hristos a spus ca daca iL iubim pazim toate poruncile Lui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt ortodox dar cred în sabat. Nu știu de ce.

      Ștergere
    2. Tinerea Sabatului este Porunca 4 din Legea Sfanta a Tatalui Ceresc Elohim,Iehova,Iah,Iahve,Adonai Dumnezeu data tuturor oamenilor de la Adam si Eva de la Geneza-Facere!

      Ștergere
    3. Dupa Legea Noua, dupa Iisus, NU se mai tine Sabatul, ci Duminica!

      Ștergere
    4. Legea noua e invenția oamenilor rătăciți,Dumnezeu e neschimbat și toate Legile Lui la fel atât în Vechiul Testament cât și în Noul Testament pt toată lumea!

      Ștergere
    5. Anonim 12:50 ,unde e scris in Biblie sa ținem duminica in loc de Simbata,cînd Iisus s-a odihnit in mormînt in sabat? In vechiul testament este si o promisiune pentru cei ce sint statornici in sabat in timpurile din urma .Catolicii au schimbat sabatul după papa Silvestru si au urmat ortodocșii.Evreii continua sa tina sabatul ca si primii creștini evrei.

      Ștergere
  2. CCEASUL APOCALIPSEI
    Stabilit de Comitetul pentru Siinta si securitate BAS-care include 15 laureati ai premiului Nobel, experti in tehnologie nucleara si stiinte climatice care se unesc de doua ori pe an dupa evenimentele globale care aratau in 1947 ,7 minute inaintea Miezului Noptii crescut la 17 minute dupa razboiul rece si reducerea arsenalului nuclear.
    Mutat la 3 minute inainte de 2015 iar imediat dupa modificari tot la 3 minute acum s-au hotarit joi si setat din nou pentru 2021 la 100 de secunde distanta fata de APOCALIPSA considerata de ei ca Distrugerea Totala data de incapacitatea omului ca raspuns ultim la provocarile coronavirusului,increderea in guverne si amenintarea armelor si schimbarilor climatice desi au fost considerate pozitive alegerea lui Biden in locul lui Trump si hotarira Rusiei si SUA de a prelungi tratatul de control al armelor nucleare NEW START cu 5 ani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. 27 IANUARIE 2021 8:50 A.M.

    APELUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE POPORUL LUI DUMNEZEU.

    MESAJ CĂTRE ENOC;

    CINE -I CA DUMNEZEU? NIMENI CA DUMNEZEU!

    "Sămânța Tatălui Meu , Pacea Celui Preaînalt să fie cu voi toți.
    Frați muritori, zile de luptă spirituală le trăiți deja, nu vă lăsați jos garda de rugăciune combativă; leagă și înlănțuie spiritele cu puterea Sângelui Mielului Divin și cu Exorcismul meu dat Papei Leon al XIII-lea, pentru ca tu să poți rămâne în victorie. Forțele răului sunt foarte active căutând să piardă cel mai mare număr de suflete; atacurile asupra minții tale devin din ce în ce mai puternice, de aceea trebuie să fii în Harul Lui Dumnezeu și respingând în orice moment fiecare săgeată incendiară a celui rău care atinge mintea voastră.
    Amintiți-vă, turma lui Dumnezeu, că bătăliile voastre sunt spirituale și că, înainte de a intra în luptă, trebuie să aveți pusă armura spirituală pe voi, astfel încât forțele răului să nu vă poată face rău. Nu vă angajați în lupte spirituale pe cont propriu, fără a avea mai întâi protecția Cerului, astfel încât să nu primiți surprize neplăcute. Amintiți-vă că lupta voastră nu este cu oameni cu carne și sânge, ci împotriva forțelor spirituale rele, care au comanda, autoritatea și stăpânirea, asupra acestei lumi întunecate. (Efeseni 6, 12) De fiecare dată când intrați într-o bătălie spirituală, trebuie să cereți sprijinul la Dumnezeu, la Doamna și Regina Maria, la Mine, la frații mei Arhanghelii și Îngerii Cerului și la Sufletele Binecuvântate, ca să puteți să înfruntați aceste forțe rele și să dați o bună bătălie.
    Poporul lui Dumnezeu, multe suflete pentru că nu sunt pregătite spiritual vor fi pierdute din cauza atacurilor mentale. În timpul ultimei domnii a Antihristului, iadul se va muta pe Pământ și, din păcate, pentru voi muritorii care vă aflați în slăbiciune spirituală sau Îi întoarceți spatele lui Dumnezeu, veți fi prada ușoară a împărăției întunericului! Din nou vă spun fraților, îmbrăcați-vă cu puterea lui Dumnezeu, astfel încât să puteți respinge înșelăciunile diavolului, care vă va ataca cu o forță mai mare de fiecare dată, căutând să vă despartă de Credința și Iubirea Lui Dumnezeu. Miliție Pământească, consacrați-vă Mie și Miliției Celeste, voi și familiile voastre, astfel încât să aveți protecția noastră și să fiți feriți de orice rău și pericol.

    Rămâneți în pacea CELUI PREAÎNALT, Popor al lui Dumnezeu.

    Fratele tău, Mihail Arhanghelul

    Faceți cunoscute mesajele Mântuirii întregii Omeniri, Sămânța lui Dumnezeu."

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de minunat doamna Maria ce este mai bine pentru un om de pe acest pământ?
    Iubirea lui Dumnezeu pentru noi oamenii.
    Îndemnul de a fi in legatura permanentă cu cel care nea creat.
    Dumnezeu Tatăl si Dumnezeu Fiul si Mântuitorul Sufletelor Noastre.
    Ce mai are un om nevoie de cât de iubirea lui Dumnezeu și Maica Domnului care se roagă pentru noi.
    Ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne ferească de tot raul pe toți semenii noștri.
    Nimeni din cei vii ni este fără de păcat.
    La cate se intampla in lume in ziua de azi nu mai cauti nimic decât dragostea lui Dumnezeu,dragoste nemărginită si sinceră.
    Nimeni cu dragoste si credința în BUNUL Dumnezeu nu iese rușinat.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi sa fie pace,sanatate.
    Cer iertare Doamne PREA SFINTEI TREIMI si Maici Domnului pentru noi toți indiferent unde ne aflăm.
    Doamne fa lumina si pace pe pământ.
    Fa lumina,pace,fericire si bucurie pentru fiecare Doamne.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc la toata lumea.💐

    RăspundețiȘtergere
  5. Mesaj din 31 august. Cine l-a scris!?
    Maria Ghiorghiu dacă ai ști tu ca sudul țării va fi de nelocuit 7 luni cu mila de la Dumnezeu ai înțelege rețeta de la Botoșani...
    Abia de la Piatra Neamț în sus se va putea locui...și tot sudul țării va urca către Iași Suceava și Botoșani.
    Pe 21 septembrie am hotărât sa dau România cu totul Rusiei dacă statul Român nu mi onorează cererea.pretul României este de 6,2 milione ron.
    Din tot ce am scris pe 24 martie tot s-a împlinit întocmai și urmează și războiul curând...
    Acum revin și spun în ianuarie 2021 virusul va avea o alta mutație mult mai severă decât pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!

    ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI!!!

    SFANTUL DUH,deschide mintile Romanilor din intreaga lume,sa se intoarca in tara lor,sa o pregateasca pentru Venirea MANTUITORULUI LUMII,si a SFINTEI FECIOARA MARIA,pe pamantul Romanesc.Nu este voia noastra,vom face ceea ce ne este scris la fiecare in parte,chiar daca acum toti dau vina unii pe altii,si au slujit pe cei corupti,si i-au protejat cu minciuna,acu cu totii platesc inaintea LUI DUMNEZEU,se incepe cernerea in tara si in lume,ca cei alesi de DIVINITATE,vin sa pregateasca lumea,pana la a DOUA VENIRE A MANTUITORULUI LUMII,pe pamantul Romanesc,in Noul Ierusalim Romania.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 20:29 la ce-ți trebuie 6,2 milioane ron.??? Cine ești?

    RăspundețiȘtergere
  8. Doina Jalea ziarista de Sibiu;'Marii duhovnici ai neamului romanesc ne-au avertizat demult ca parasind matca strabuna in care acest popor curge dupa Legea lui Hristos de doua milenii, vom intra in robia babiloniana.''
    Este cazul lui si cu Iohannis amic al LGBT-istilor lui si cu Joe Biden.Sodomistii.-craciun,

    RăspundețiȘtergere
  9. DOAMNE,asa cum ai suferit pe Sfanta Cruce,pentru pacatele noastre,asa si acest popor se trezeste,si de la TIMISOARA,incepe MAREA REVOLUTIE,pentru ca cel promis lumii sa vina sa scape tara din ghiarele celui care vrea sa o cumpere,asa cum si strainii au fost finantat de UNIUNEA EUROPEANA,sa distruga,GRADINA MAICII DOMNULUI.DOAMNE,nu avem cui sa-i cerem ajutorul decat la SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI.

    RăspundețiȘtergere
  10. S-a descoperit dovezi ca Iohannis este membru al organizatiei progresiste infintate de George Soros conduse de Carl Bildt membru al Grupului Bildlberg-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Ilie Hornet fost militar, primul pe lista AUR Arges la Senat comercializaza cu Elena Nastase un ulei esential'Elle oil's dvb' din 12 plante care vindeca prin ardere virusuri respiratori nazali ,sinusuri de raceli gripe si COVID,relatii pe platforma 'elleoils.com.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Date tinute in umbra-secrete de firma Pizer ,vaccinul lor american a produs deja in SUA 317 decese iar in Europa 173 decese.
    Asa ca treceti pe uleiuri esentiale din cimbru,ghimbir ,Propolis de Albine ,Ivermectina sau asteptati peste 2 luni vaccinul englezesc Astra Zeneca care nu e facut pe principiile Genetice ca cele americane-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Date tinute in umbra-secrete de firma Pizer ,vaccinul lor american a produs deja in SUA 317 decese iar in Europa 173 decese.
    Asa ca treceti pe uleiuri esentiale din cimbru,ghimbir ,Propolis de Albine ,Ivermectina sau asteptati peste 2 luni vaccinul englezesc Astra Zeneca care nu e facut pe principiile Genetice ca cele americane.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. I n SUA si Europa s-au constatat imbolnaviri de Covid chiar si dupa a doua doza de vaccin, asa ca desi nu exista o metoda sigura de prevenire a bolii dar ca si in cazul Ivermectinei si a Propolisului face ca boala sa nu fie atit de periculoasa ci mai blinda cu omul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Suntem condusi din afară
    Sunt atât de lasi cei care ne conduc,nu pot pune piciorul in prag,pentru ca sunt multi care se multumesc sa aiba un loc cald si bun se numesc cu acest lucru si atât.
    Dacă erau români adevărați si PATRIOTI,făceau ceva.
    L-au arestat pe DRAGNEA pentru nimic,
    Este bine ce se întâmplă acum?
    O sa ma jigniți poate unii dintre dv.dar rezist nu plâng dar asta este adevărul.
    A spus lucrurilor pe nume a ținut să facă ceva pentru popor și a agitat cuibul de viespi si l-au închis.
    Este liderul politic mai bine zis;
    DETINUT POLITIC.
    Ca o paranteză tocmai sa confirmat de covid ca a fost făcut în laborator asa cum a vazut doamna Maria in mesajul de acum 2 ani.sau 2019 iulie-aug.cam aici a fost perioada când a zis de acest virus ca este aruncat afară de oameni îmbrăcați în costume de protecție.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere de tot raul si necazul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca a fost creat in laborator asa cum s-a spus foarte clar, vaccinul e si el facut pe ADN si ARN mesager.
      Au legatura ADN cu ARN!

      Nu contesta nimeni existenta virusurilor. Dar sa o luam logic.
      Daca au aparut zeci si sute de tulpini din virusul respectiv, exista in vaccin toate sutele de tulpini, de exemplu? Pentru ca nu se dezvolta imunitate si specialistii au spus foarte clar ca cine se vaccineaza cu vaccinul nou aparut, nu se imunizeaza deloc impotriva noii tulpini din Anglia sau din Africa de Sud sau din alte parti ale lumii abia aparute! Multi din cei care au facut vaccinul, de ce s-au mai infectat? Unii s-au infectat dupa ambele doze de vaccin, de doua ori!!!
      Tot mai multe persoane se îmbolnavesc de COVID-19 după prima doza de vaccin: https://www.mediafax.ro/coronavirus/tot-mai-multe-persoane-se-imbolnavesc-de-covid-19-dupa-prima-doza-de-vaccin-care-sunt-indicatiile-cncav-19885175

      Șefă DSP, infectată cu virusul covid după ambele doze de vaccin. Cum a fost posibil așa ceva:
      https://playtech.ro/stiri/sefa-dsp-infectata-cu-virusul-covid-dupa-ambele-doze-de-vaccin-cum-a-fost-posibil-asa-ceva-271717
      Si totusi, oare de ce peste 50% dintre medici nu sunt de acord sa se vaccineze ei insisi?????
      Chiar medicii afirma ca exista in vaccinurile actuale mercur, fetusi avortati si alte minuni, ca nu sunt testate suficient.
      De ce au murit anumite persoane imediat dupa ce s-au vaccinat sau de ce au facut virusul sau boala pentru care s-au vaccinat daca sunt atat de sigure?
      Cati oameni nu s-au nenorocit pe viata si fie au ramas cu handicap sau, mai rau, au murit dupa vaccinurile care erau mai mult sau mai putin testate?
      Declaratia unuia dintre medici si specialist in vaccinuri declara ca foloseste avortoni in vaccinuri:
      https://www.youtube.com/watch?v=6FyBSHF-1Q0
      Oricum, fiecare este liber sa aleaga, sa-si aleaga calea!
      Nu este normal sa se ajunga sa se elibereze certificat pentru vaccinati. Nu trebuie sa fie obligatorie vaccinarea!

      https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/procedura-ce-trebuie-sa-faca-o-persoana-daca-s-a-infectat-cu-coronavirus-dupa-prima-doza-de-vaccin-1440731

      Ștergere
  16. O dată ce a produs o sa mai faca si altele nu credeti?
    Eu cred.
    Au si antidotul pentru ei,iar pentru restul Lumii Dumnezeu cu mila

    RăspundețiȘtergere