luni, 11 ianuarie 2021

MARIA ! SINGUR OM PE TINE TE-AM ALES ! TU ESTI MARIA NOASTRA DE JOS !

     "Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     



 4                                Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ma trezeste  un glas care spune ceva tare frumos si uimitor pentru mine.

Aud un glas puternic ,un glas care vine din Cerul sfant.

        "Maria,singur om pe tine te-am ales!

           Tu esti Maria noastra,Maria de jos !


.
Clipa in care dragii mei,treaza fiind si cu ochii inchisi stand,Il vad pe Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS imbracat precum un IMPARAT,un singur IMPARAT pe care Il avem in Cer si pe Pămant,si care avea pe capul Său, o Coroana inalta,plina de stele adevarate .
Iisus ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria ,face doi pasi inspre mine ,imi zambeste ca un Dumnezeu ce ne este tuturor, si -mi spune asa:

        "Bucura-te Maria noastra de jos !"
Timp in care,glasul sufletului meu,fara ca eu sa deschid gura mea, Îi graieste asa Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
          "Eu sunt roaba Ta ,Doamne !
          Mă închin stapanirii Tale,slavirii Tale Doamne,a celei de a treia zi.
Venita-I la sageata,la aripa vietii si m-ai lasat ca sa le descopar. 
Le-am spus unora ce vor a invia ,le-am spus frumusetea cea negraita a slavei Tale.
Totalul meu, Dumnezeul meu,Te rog,stau inaintea Feţei Tale supusă...!"

Dupa care dragilor, totul dispare,iar eu cu lacrimi de bucurie in inima si-n suflet,in ochi si pe obraji,imi notez toate cate am auzit si am vazut de la MANTUITORUL nostru mult prea iubit.
Iar acum dragilor, cu multa iubire si cu multa dragoste vi le-am descoperit si voua,pentru ca si voi dragilor, sa credeti cu toata inima si cu tot sufletul in Iisus Hristos si in Prea Curata Fecioara Maria cu toti Sfintii Săi din Ceruri.
De ne vom inchina Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,din toata inima noastra,din tot sufletul nostru,nu ne vom teme de nimeni si de nimic in viata aceasta grabnic trecatoare.
       

Vom fi puternici sufleteste si trupeste,si niciun necaz oricat de mare ar fi,nu ne va doborâ.Absolut nimic nu ne va doborâ,fara ca noi sa ne putem ridica.Un exemplu viu,sunt chiar eu dragilor! Am trecut de-a lungul anilor,prin multe si dureroase necazuri,si de curand,despartirea de sotul meu drag si iubit.
Dar,dupa cum vedeti prieteni,nu am renuntat la scris,nu m-am lepadat de Hristos si nici de Maica Prea Curata Fecioara Maria.
Sunt aici pentru voi toti ,ca sa va alin durerea si ingrijorarea ,ca sa va ajut sa gasiti Calea spre mantuire.Nu este deloc greu dragii mei! Trebuie doar sa iertam pe cei care ne-au suparat, si sa le aratam ca-i iubim si ca sunt fratii nostri intru IISUS HRISTOS !
Sa credem cu toata fiinta noastra in Dumnezeu si in Maicuta Domnului,si sa cerem in Rugaciunile noastre,doar sanatate,Credinta si dragoste!
Daca le avem pe toate acestea,nimic nu ne mai lipseste dragilor si Îl vom putea vedea pe Dumnezeu, cu ochii nostri de acum.
Fiti buni fratilor ! Fiti milostivi si iubitori faţă de Aproapele,si veti trai precum in sânul Lui Avraam!
                          Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. https://youtu.be/ZH1YX40awwk

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mi-aș dori si eu sa am un har divin cum aveți dvs doamna Maria..M-am rugat pentru asta dar fara răspuns..in fine ,bucurați-vă mult de har și fiți recunoscătoare Cerului ptr talentele primite !Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca aveti o cu totul alta misiune de la Dumnezeu, 05:57! Nu toti primesc acest har divin, iar cei care nu il primesc, stie mai bine Dumnezeu de ce face asa. Ei au alta misiune pe pamant.

      Ștergere
  3. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!

    ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI!!!

    O,DOAMNE,ma doare sufletul cand ma gandesc la TINE,cat ai suferit pentru mine,TU ai purtat coroana de spini,si ai fost Rastignit pentru pacatele lumii,iar astazi cei care slujesc in casa TA,Sfanta Biserica,poarta pe cap aur,si haine cu fir de aur,iubesc luxul si minciuna,pe noi ne indeamna sa ne vaccinam de boala sa scapam,dar ei sunt condus de Oculta Mondiala,sa ne distruga incet dar sigur,nu ne indeamna sa sa ingenunchem inaintea TA,sa iti cerem ajutor zi si noapte,ca tot ajutorul la TINE ne este.DOAMNE,nu avem cui sa ne plangem de necazurile noastre decat la TINE,alergam sa ne salvezi din ghiarele celor care conduc omenirea,chiar daca multi nu cred in mesajele de la DUHUL SFANT,scrise de doamna Maria,ele toate se adeveresc in timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este o9,38.
    Dar asa cum am mai zis oamenii vad dar din bun simt își vad de treaba lor. Dumnezeu e Mare si le vede pe toate.
    Dacă avem credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului va garantez ca nu ne lasă.
    Dacă avem îngerul nostru păzitor lângă noi avem tot,restul nu mai contează.
    Simti acea chemare către BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului o chemare dulce până la lacrimi,o liniste si o iubire nedefinită.
    Doamne ai grija de creația Ta.
    Doamne Ajuta Cu sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mashincuto, iar te iubiresc.Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  6. interpretabil mesajul -sunt multe MARII alese din lume si au fost, care sunt vizionare- ba chiar cu date exacte

    RăspundețiȘtergere