vineri, 29 ianuarie 2021

APOCALIPSA ROMÂNILOR !!!

        .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                    

                                                                   Dragii mei , 

Astă noapte, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, văd deasupra mea un Cer albastru violet catifelat si stralucitor, iar pe Cer fraţilor, asa precum apare fulgerul cu diferitele lui forme, tot aşa o forţă nevăzută  a construit pe albastru violet, ceva ce m-a uimit.
O Mână nevăzută construieste cu Lumină roşie ca de foc, un Triunghi mare cât acoperişul unei case mari.                                                          
Apoi, în mijlocul acestui Triunghi roşu de foc, mai construieste unul altul de 20 de ori mai mic, tot roşu ca de foc.                           
                                                                
Deci ,erau două Triunghiuri : unul mare si un altul de circa 20 de ori mai mic.                        
 Interiorul Triunghiurilor rămânând albastru violet . Doar cele câte 3 laturi ale fiecărui Triunghi ,erau trasate  cu  linii roşii ca de foc.   
Aud un glas dragii mei, care întreabă cu mare uimire :

                      "Apocalipsa ?
                  Apocalipsa românilor ???

Iar cineva nevăzut , un alt glas raspunde cu un ton mai supărat :

                         Avea despre  Carte.....!"

Şi se opreste, moment in care, eu văd suspendată în aer O Carte voluminoasa, deschisa la jumatatea ei.
                             
Nu vedeam ce scrie pe CARTE, dar lângă Carte, în stânga ei, imediat sub ea, apare scris ceva :

                            2O15...              .

Deci, pe un fond negru, o forţă nevăzută a scris cu auriu ca de soare, anul   2015 ... şi a pus trei puncte după 2015 ! 
Dragilor, eu nu stiu cum sa talmacesc ceea ce mi s-a arătat, dar vă rog pe voi, sa Comentaţi acest articol si nu numai.
Mi-ar plăcea ca să cunosc si părerea voastra.
Ceea ce stiu cu siguranţă, este faptul ca, ROMÂNIA este si va fi ocrotită de tot ce înseamnă DEZASTRE  naturale!
                                           Cu dragoste, Maria.  

                       

                             

49 de comentarii:

  1. Poate de unele dezastre naturale, dar de ce a inceput in chenar negru in 2015 Nu,Epoca Iohannis.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. In acel an a fost o seceta mare !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. 2015 România va fi Statul și teritoriul de unde va fi condusă întreaga lume...Mai puternică decât Vaticanu, USA,Anglia,Rusia,China....totul se va baza pe Moralitate,Concept de viață cu mediul înconjurător,și Religia ca factor de înțelegere și viață...de acum încolo în câteva luni,Mămăliga va exploda în România și Europa,,Italia,Spania,Franța,Polonia,Ungaria se vor uni pentru a Părăsi UE,,,,Vor fi scandaluri,crime și teroare în întreaga Europă,,,Germania nu va accepta să piardă Sclavii Europei și teritoriile Ocupate prin falsa Monedă Euro...Germania trăiește de pe urmă escrocheriei Unității Statelor Europene....Tartorul cel mare e Germania în Europa...Iar USA Tartorul lumii Mondiale....Vine timpul că aceste state Criminale să fie șterse de pe harta lumii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tartorii cei mari nu sunt America si Germania ci sunt cei de peste Marea Mediterana...

      Ștergere
    2. Cu conditia sa treceti la treaba in planul fizic! Noi, cei datorita carora viitorul Romaniei va fi luminos, nu o sa va caram in spate pe cei ce stati si
      " profetiti" viitorul scris de noi. Cu multa truda! Daca mai perdeti timpul, voi nu veti exista in acel viitor. Veti fi opriți la vămi si trimisi inapoi, in 3D, la muncile cele mai de jos. Gen adunat gunoaie.

      Ștergere
  4. 2015 România va fi Statul și teritoriul de unde va fi condusă întreaga lume...Mai puternică decât Vaticanu, USA,Anglia,Rusia,China....totul se va baza pe Moralitate,Concept de viață cu mediul înconjurător,și Religia ca factor de înțelegere și viață...de acum încolo în câteva luni,Mămăliga va exploda în România și Europa,,Italia,Spania,Franța,Polonia,Ungaria se vor uni pentru a Părăsi UE,,,,Vor fi scandaluri,crime și teroare în întreaga Europă,,,Germania nu va accepta să piardă Sclavii Europei și teritoriile Ocupate prin falsa Monedă Euro...Germania trăiește de pe urmă escrocheriei Unității Statelor Europene....Tartorul cel mare e Germania în Europa...Iar USA Tartorul lumii Mondiale....Vine timpul că aceste state Criminale să fie șterse de pe harta lumii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria probabil din 2015 ni se pregătește aceste evenimente,aceste planuri ale Oculte Mondiale de distrugere a țării noastre.
    Ma gandesc la mesajele dv.de mai înainte,Doamne nu ne vinde lui Soros,
    Vad ca nimic bun pentru oameni până acum.
    Nu auzi de nimic bun doar restricții doar impozite,facturi mai mari și constrângeri. Ce putem spune?
    Pentru noi chiar vine apocalipsa cu acesti conducători.
    Îmi pare rau ca o spun dar se vede cu ochiul liber tot ce se întâmplă.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să aibă mila de noi la el este nădejdea.
    O zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  6. Zi NEAGRĂ pentru medicina romaneasca!
    Incedii peste incendii. Anul 2021 este anul incendiilor in tara noastră. Vom auzii cat de curând de tot fel de incendii!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 30 de ani s.au facut jafuri si investitii total inutile de sute de miliarde de euro in institutii total inutile (DIICOT,DNA ,JUSTITIE,aparatura de interceptare ...spionarea romanilor) toti banii tarii au fost si zunt irositi pe mafia numita justitie servicii si politicieni.zero investitii sau investitii de mantuiala in spitale ,infrastructura ... nu e de mirare ce se intampla .... e foarte bine...dar na'...romanii dorm....tara de mana a zecea, o rusine

      Ștergere
  7. Să îmi iertați dacă nu spun ceva corect, dar așa aș înțelege această vedenie: triunghiul este un simbol al Sfintei Treimi iar triunghiul cel dinlăuntru, aidoma celui mare, ar fi lucrarea Domnului Dumnezeu în ființa umană, îmbrățișîndu-o și fiindu-i acoperămînt. Focul arată purificarea prin jertfă. Dacă omul nu a rămas cuminte în staulul credinței, va fi lăsat să experimenteze jertfa prin foc, precum spune și Apostolul despre aceea că toate se vădesc prin foc/jertfă. Iar anul 2015 poate fi anul în care s-a pus la cale ceva distructiv care va pune poporul român pe jar și suferință... mai mult nu pot spune decît să acuz ceva sau pe cineva. Aceste rele Domnul le va judeca, le va tămădui, le va opri dacă românul își va reveni în simțirea credinței neamului său frumos și rodnic în credincioșie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. In Țara Prostilor nici nu e mare lucru sa fii rege. Doar sa ai cu 2cm mai mult decat supusii, o voce mai baritonala si capacitatea de a minti fara rusine. Ia incearca sa fii rege intr-un grup in care toti sunt harnici si-si vad de munca lor fara a se crede in competitie pentru o coroana. Sau pentru un grad in masonerie...Te-ar inveli albinuțele in ceară ca pe un sobolan prins la furat de miere.

      Ștergere
  9. Va urma Purificarea Poporului, pt. A Pregăti Venirea Mântuitorului. Și că această Apocalipsă va fi invazia de vreo națiune ce ne " are la suflet".

    RăspundețiȘtergere
  10. APELUL FECIOAREI MARIA - SFINȚITOARE A , PENTRU OAMENII LUI DUMNEZEU.

    MESAJ CĂTRE ENOC;

    17 IANUARIE 2021 11:10 AM.

    "Iubiți copilași, Pacea Domnului Meu să fie cu voi toți și Iubirea și Protecția Mea maternă, să vă însoțească întotdeauna.

    Copilași, zilele și lunile din acest an care începe vor fi mai scurte; Mergeți să vă pregătiți pentru trecerea voastră prin deșert, pentru că aceste zile vin deja. Omenirea va fi în curând șocată de sosirea unor evenimente care le vor schimba cursul vieții; Focul din cer în, cantitate, este pe cale să intre în Spațiul Lumii voastre, iar focul din măruntaiele pământului este pe cale să fie dezlănțuit de trezirea vulcanilor. Viața și viața de zi cu zi a umanității este pe cale să se schimbe și acest lucru va duce la pierderea minții de către o mare majoritate; panica și frica îi vor apuca pe mulți, doar cei care au credința și încrederea în Dumnezeu vor putea depăși încercările.
    Zilele nefericite pe care vi le-am vorbit în mesajele anterioare vin; păstrați-vă calmul și lăudați în orice moment Slava lui Dumnezeu, astfel încât testele de purificare să vă fie mai suportabile. Citiți mesajele din cer și puneți-le în practică, deoarece prin ele vă Vom instrui în acest sfârșit de timp. Este timpul, copii mici, când trebuie să păstrați alimente neperisabile și multă apă, deoarece se apropie zilele de lipsă și foamete. Vedeți că Vă anunț din timp pentru ca testul foametei să nu vă ia prin surprindere și să vă bată la ușă. Profitați acum că banii încă mai au valoare pentru dvs. să vă asigurați hrană și provizii, pentru că foarte curând zeul banilor se va rostogoli pe pământ și nu va mai servi pentru a vă acoperi nevoile. Acest zeu odată cu căderea economiei își va pierde valoarea și va deveni gunoaie pe care nimeni nu o va colecta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraordinara comunicarea - de unde este preluata? As vrea si eu sa am acces la astfel de comunicari.

      Ștergere
  11. cred ca e legat de incendiul de la Colectiv; acel eveniment a declansat o asa zisa schimbare in societatea romaneasca (chipurile s-ar fi trezit constiinta civica in romani si asa s-a nascut miscarea #rezist care a dus la guvernul tehnocrat (triunghiul e o parte din simbolurile masonice), guvern care nu a facut nici un bine doar mult rau Romaniei si a deschis calea catre schimbarea "pas cu pas spre o Romanie normala" dar nu pentru romani; pentru romani a inceput apocalipsa traiului rau, se majoreaza doar preturile nu si salariile si pensiile, vor sa schimbe legea pensiilor, sa te pensioneze la 70 de ani ca sa nu mai aiba cui plati pensiile;(aaa, parlamentarii vor avea pensii ca la ei nu e austeritate).Asta e apocalipsa 'dragi romani" cum spune cineva... traiul rau si moarte sigura (de covid,de boli, saracie si foame, de munca grea la patron, etc).

    RăspundețiȘtergere
  12. Cei care fac afirmatii in numele Divinitatii ascund detalii, o tin pt ei si nu spun fata de oameni, iar cei care cred sincer vor primii harul dupa voia Domnului. ps: daca atit ii duce mintea in loc sa ofere benevol,fara a cere ceva in schimb, caci Domnul stie faptele tuturor.- nu cereti sa fiti slaviti sau nemurirea,caci El va decide cine merita si cine nu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt deja 7 spitale care au ars în ultimele luni. Oare mai urmează!?

    RăspundețiȘtergere
  14. COLECTIV SI GUVERNUL CIOLOS ANUL 2015 ..

    RăspundețiȘtergere
  15. A inceput dezinfectia spitalelor de nozocomiale,ard rind pe rind din pacate cu oameni cu tot in ele ,ultimul azi in Bucuresti la institutul Bals,deocamdata 5 morti.
    Cetatenii inebuniti ca nu-si gasesc parinti,nu stiu nimic despre ei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. In 2015 a fost incendiul de la Colectiv si Guvernu Ponta a cazut.

    RăspundețiȘtergere
  17. 13,58 BRAVO,de nota 10.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. semnalmente oculte, rezultatul saraciei crase in care ne-au adus comunistii si comunismul odios! jos comunismul ! Monarhia salveaza Romania !

    RăspundețiȘtergere
  19. Matei Bals e spital din 1953,de 68 de ani,in parte din grajdurile pentru caii de la tramvaiele cu cai din Bucuresti.
    Dar in tara sint multe spitale de sute de ani care nu mai pot fi reabilitate de nozocomialele din ultimii ani,mai ales in zona Ardealului sint cele mai vechi si multe spitale militare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Pacientul ars din Constanța a ajuns În Belgia. Primele analize arată că este infectat cu 3 bacterii.
    Se moare cu zile in spitalele noastre!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bacteriile sint peste tot. Ele maninca celule moarte si deseuri. Daca au ce munca,se inmultesc. Nu maninca oameni sanatosi,la care glandele endocrine si organele functioneaza corect.

      Ștergere
    2. Din cauza indolentei care ucide, aceste infectii nosocomiale se raspandesc. Incepand de la producatorul dezinfectantului neconform, diluat, continuand cu anumiti directori de spitale care, pentru a "lungi" dezinfectantul, dau ordin/indicatii ca e "bine" sa fie mai diluat decat scrie pe eticheta de 10 ori, continuand si cu femeile de serviciu care il mai dilueaza si ele de si mai multe ori decat li se spune ca au impresia ca este minunea de pe lume si vor sa-l duca si acasa sau sa-l dea altora, sa-l vanda...

      Ștergere
  21. Cea ce nu stiu si nu respecta cei din spitale de la ATI pe linga faptul ca conductorii electrici de aluminiu transporta mai putin curect incalzindu-se si scurtcircuitindu-se este Faptul ca la cresterea procentului de oxigen din camere Aluminiul se Autoaprinde si arde ca orice combustibil.
    Ca sa nu mai vorbim de faptul ca tuburile de oxigen nu trebue sa stea in camere cu pacientii care punind mina cu tot feliul de creme afecteaza robinetii ducind la explozii,deci ele trebue sa fie in spatii separate si actionate doar de personalul instruit special.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur, tuburile cu oxigen ar trebui sa stea in alta camera!

      Ștergere
  22. Ati citit EPOLETILOR ultimul comentariu ,intr-o camera imbogatita in Oxigen orice conductor sau obiect din Aluminiu se AUTOAPRINDE si arde ca orice combustibil chiar fara o scinteie de aprindere dar mai ales cu o scinteie electrica din priza ca in camerele de la ATI ale celor bolnavi de COVID-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Ati citit EPOLETILOR ultimul comentariu ,intr-o camera imbogatita in Oxigen orice conductor sau obiect din Aluminiu se AUTOAPRINDE si arde ca orice combustibil chiar fara o scinteie de aprindere dar mai ales cu o scinteie electrica din priza ca in camerele de la ATI ale celor bolnavi de COVID.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Începând cu anul 2015 s-a înrăit mai rău lumea, s-au înmulțit necazurike. Eu pot spune că așa este am simțit în jurul meu muuuulta rautate. Am văzut oameni excesiv de vicleni , rai, dușmănoși.

    RăspundețiȘtergere
  25. In general cam toate substantele si elementele chimice se aprind intr-o -incinta inchisa la o anumita crestere specifica a temperaturii si concentratiei de oxigen.
    Dar asta nu se prea intimpla in occident pentru ca ei nu folosec pre mult ca la noi buteli cu oxiden in camerele de ATI ci folosesc doua aparate[din care unul e pe post de rezerva] moderne electrice de producere a Oxigenului de marimea unor geamantane mici la capatul patului din bioxidul de carbon eliminat de bolnav pe care oxigen il si purifica prin ozonare si ionizare astfel incit oxigenul nu se acumuleaza in exces in camera fiind adus direct in branule in nasul pacientului cu atit mai bine cu cit fiecare bolnav de boli infectioase este singur in camera pentru a nu infecta pe ceilalti.
    Sistemul astfel de producere a oxigenului prin reciclare din CO2 este o inventie preluata de la cosmonauti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. 'Ce bine-i sa fi rege' ,..la schiat la Paltinis -Sibiu cind tara arde de 6 ori in trei luni ,iar la ultimul incediu de la Bals s-a ajuns la 7 morti ,iar Bucurestiul fierbe... in strada-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Consider ca, din anul 2015, anul cand a ars Colectivul a fost inceputul .....iar acum buba s-a cam spart

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu cred ca sa spart atita timp cit Dictatura castei evreiesti Iohannis a pus pumnul in gura doctorilor dupa stilul lor prin ordonante si protocoale nelegale si neconstitutionale semnate obligator de medici,care le interzic medicilor sa vorbeasca Total- despre neajunsurile sistemului.
    Din cauza asta pe TV nu-i vedem discutind ci doar pe parerologii din afara sistemului de sanatate fara a vorbii specialistii cunoscatori din interiorul sanatatii.
    In acest fel sistemul medical nu are nici o sansa se se trateze pe el insusi si cu atit mai mult pe pacienti,iar lucrurile nu se vor imbunatati ci vor continua sa se degradeze dupa lozinca Comunista;
    ''Din Gresala in Gresala spre victoria Finala''=PRAPASTIA.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. Asa cum am banuit EPOLETILOR cauza incendiului de la spitalul Bals din Bucuresti nu este instalatia electrica ci concentratia mare de OXIGEN din cele doua camere arse ,dovada ca intre ele exista o camera care nu a ars.
    Deci trebue investit in concentratoare de oxigen de care vorbeam si care elimina concentrarea in aerul camerelor a oxigenului si il produc in timp si la pret mai mic de cost din bioxidul de carbon expirat de oameni-aici pacienti iar concentratia in camera ramine constanta,ele functionind dupa inventia aplicata la cosmonauti in rachete si statiile spatiale din cosmos-.craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. Si atunci trebuie rejudecate procesele asistentelor condamnate pentru ca incendiile sint datorate cauzelor tehnice si lipsei de investitii mai mult decit vinei acestora.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  31. Oxigenul dat de concentratoare pe linga ca e mai ieftin si eficient e si mult mai bun find pregatit dezinfectat si curat prin ozonare si ionizare astfel avind o putere de oxigenare a plaminilor si singelui aproape instantanee .
    Deci pentru bolnav ajuta la un efort mai mic al inimii si mai ales a plaminilor afectati de boala dar cu o eficienta procentuala de oxigenare mult mai mare decit a oxigenului din butelii,doar investitia de inceput e mai deosebita dar ea se recupereaza rapid si din punct de vedere financiar-craciun

    RăspundețiȘtergere
  32. Manifestant din strada din Bucuresti;''Nimeni nu-si da Demisia,de fapt asistam la o DICTATURA'' in timp ce un presedinte de partid cerea inclusiv DEMISIA lui Iohannis.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  33. Privatii din Paltinis se pling ca sint blocati economic de trei saptamini din cauza vizitei lui''Ce bine-i sa fi rege''[Sotia ii spune SATANA], care a schiat ieri o ora in loc sa fie in Bucuresti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  34. Astazi a iesit la iveala ca ieri a fost o explozie cu mult fum si la subsol la Spitalul Universitar din cauza unei masini de facut curatenie ,dar nu au fost si pompierii si nu a fost facuta publica pina acum.
    Tot oxigenul?-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, la spitalul Universitar au spus ca a explodat o masina de curatenie. Dar s-a stins repede incendiul de catre personal.

      Ștergere
  35. Acum evacuare de incendiu a sectiei ATI de la spitalul Sfintul Paantelimon,a treilea in 3 zile de data asta de la un neon.
    Dar aceiasi cauza e tot oxigenul plus o scinteie pe metal-craciun

    RăspundețiȘtergere
  36. nu inteleg exista apocalipse pe diferite tari?! eu stiu de o singura apocalipsa globala

    RăspundețiȘtergere
  37. Exista o explicatie despre o carte groasa (7kg) cea mai grea de atunci de uz intern ortodox. Are legatura cu tema eschatologica si cu Romania si chiar daca cea a ortodoxiei romanesti a fost data alti cult din porunca lui Iisus totusi a ramas macar versiunea rusa la Moskova. Cea BOR a fost data in 2005 sau 2004 nu mai retin exact. Dar a durat ani de zile si pina cind a fost obtinuta aprobarea interna pt a fi studiata si pina cind a fost finalizat studiul care de fapt le fusese poruncit tot de Iisus dar sefii lor nu au credinta dar se tem prevazator.
    Studiul a urmarit corelarea eschatologica a revelatillor ortodoxe de uz intern (unele neaflate nici macar de clerici si cu atit mai putin crezute in cazurile rare exceptionale) cu revelatiile si profetiile acelui cult din care si acolo unele sint inca tot secretizate iar din restul o parte sint doar rastalmacite sau necrezute.
    Studiul a fost finalizat in 2015 dar inca treb sa ramina secret pt ca nu va lpugtea deveni destul de cfredibil omului de rind pina in ziua cintarilor din Sion desi si atunci tot va trebui un efort de credinta si onestitate si o binecuvantare mai mare sau mai mica in functie de nevoi. Unii au mai mare nevoie si le vor primi pina la urma doar cei scrisi care sint mai putini.
    Totusi Dumnezeu nu va obtine inchinare recunoastere ascultare din partea Pamantului razvratit orbeste care va lupta pe fata contra Sa fara sa stie nici cu ajutorul extraterestrilor nici a teoriilor nici a ocultei nici a asterkizilor sau planetei Nibiru ci cu ajutorul secerarilor Judecatii executate incit sa fie din ce in ce mai clar ca sint mina lui Dumnezeu si nu a altora sau intimplarii coincidentelor sau manevrelkor demonice.
    Ce scrie in Ap.15.4 ?
    Lumea va da inchinare lui Dumnezeu pt ca ce ? Pt ca El si-a aratat judecatile Sale.
    Incit cei care le vor pune inversunati in fanatismul lor pe seama altor cauze si motive nu vor fi intre cei care vor supravietui Judecatii ci vor muri ori indiferenti ori hulitori ca niste inchinatori la idoli care continua sa se roage catre icoane cu spatele la Dumnezeu venit trupeste in care ei nu pot crede.
    Dar acel cult nu e nici el adevatata mireasa a Sionului ci doar are porunca sa se alature ei ca primul din cultele numite oficial crestine. Si daca e nevoie organizatia lor romaneasca inaintea organizatkei lor internationale. Lucru care va atrage privirea si punerea pe ginduri ca losibil exemplu de urmat pt ca un cult atit de fanatic protestant cu atit devmulge efrori si necredinte in nici un caz nu ar fi putut fara ajutor divin ajunge sa creada in Fecioara in Sfinti etc si cu atit mai putin intro noua calauzire mult mai bogata decit ortodoxia ba chiar care pare sincrdetism si cu mari religii necrestine. Marturia lor fiind insotita de noi revelatii ca mod in care vor fi fost ajutati sa faca pasul credintei si reformei doctrinare incheiata cu o noua convertire.

    RăspundețiȘtergere
  38. Singura noastră scăpare este întoarcerea la Dumnezeu la Pocăință! Atunci sa vezi skimba re de ne vom uimii cu toți! Dar fără întoarcerea la Dumnezeu nu vom biruii în fata celui rău deloc! Acum ce vedem este îngăduit de Domnul a dat dezlegare lui lucifer de a cerne lumea etc cei ce știu biblia știu ce zic.

    RăspundețiȘtergere