sâmbătă, 9 ianuarie 2021

O EXPLOZIE CU MULT FUM NEGRU ,POSIBIL DOUA, IN LOCATII DIFERITE !

                                      9 Ianuarie 2021,ora 23,24 !

                                Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam la articolul anterior, vad in spatele meu de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad inspre Sud, un loc ,o cladire cu un furnal mare din care iesea mult fum negru.

.
La nici 5 minute distanta,vad o alta Explozie si mai mare,dar inspre Est,Sud -Est.
Si in acest loc, vedeam cu iese mult fum negru,coloana de fum negru urca pana la Cer.


.
Dragii mei,
Ce se va intampla anume, ce va exploda sau unde anume,eu nu stiu a va spune.
Dar,un lucru este cert,din nefericire.Vom auzi de aceste Explozii cu mult fum negru,coloana de fum negru va urca spre Cer.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa fim ocrotiti de tot ce inseamna chin si suferinta,de tot ce inseamna dezastre.
 Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Dublarea Longevitatii oamenilor in ultima suta de ani are in principal doua cauze , scaderea mortalitatii in primii ani de viata prin aparitia Vaccinurilor si eradicarea unor boli ale copilariei ca varsatul etc si a doua cauza generalizarea canalizarii si a toaletei.
    O data cu descoperirea Genomului uman au aparut metode noi de tratament pentru cancer cu medicamente Genetice care semnalizeaza ,prin niste fragmente sintetice introduse in celullele canceroase pentru a le marca diferit de cele sanatoase, facindu-le mai straine si astfel sa poata fi actacate de leucocitele T,dar in timp apare fenomenul ca unele celule T incep sa atace si celulele sanatoase astfel marcate find nevoie de noi medicamente pentru a distruge aceste celule T care au inceput sa atace celulele sanatoase marcate cu aceste fragmente straine in ADN-ul celulelor din tratamentul anterior.
    Acest fenomen se intimpla si in mod natural atunci cind consumind carne rosie pregatita termic prea intens[mai ales vestitele costite afumate si prajite intens pe gratar] apar in aceasta multi radicali liberi care se transforma intr-un produs toxic heterociclic HCA care intra in celule iar in faza de divizare a celulelor interfereaza si modifica ADN-ul putind creste procentul de cancerizare al acestora.
    Dar studiile au aratat ca folosirea la prepararea carnii a unor vegetale cu multi antioxidanti maxim in ROZMARIN reduce cu 80 procente acest fenomen.
    Intrucit noile vaccinuri anti -COVID se bazeaza pe acelasi principiu Genetic, exista riscul si suspiciunea ca ar putea genera in corp acelasi fenomen in timp ,si din cauza netestarii suficiente, ducind mai tirziu la obligativitatea luarii unor medicamente periodice imunosupresoare pentru a tine sub control celulele T ale sistemului imunitar.
    Aceasta e cauza pentru care chiar unii medici refuza sa se vaccineze cu noile tipuri de vaccinuri Genetice cu atit mai mult cu cit acum tratarea COVID-ului beneficiaza deja de conditii mai bune prin cunoasterea modului de acctiune a bolii fapt ce a redus deja mortalitatea.
    Riscul Cost/Beneficiu al acestui tip de vaccin prin fenomenul constatat mai sus,este cu atit mai mare cu cit omul e mai tinar si are un numar mai mare de ani de speranta la viata normala,spre deosebire de cei in virsta la care coronavirusul este mai periculos datorita datorita multor afectiuni preexistente si la care acest fenomen ar avea mai putin timp de manifestare, ei fiind la final de viata cu doar citiva ani de trai, riscul de aparitie a acestor complicatii Genetice este mai redus din cauza sperantei lor reduse de ani pe care ii mai au de trait.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a dovedit stiintific ca nu este deloc benefic consumul de carne, de produse animaliere.
      Omul se hranea cu radacini, era vegetarian si era mult mai sanatos.
      Stresul suferit de animale si pasari cand sunt sacrificate este extrem de nociv pentru oameni.

      Ștergere
    2. Adan si Eva erau vegetarieni. Oamenii proveniti din maimuta preferau carnea. Scrie in Urantia.

      Ștergere
    3. Adam si Eva erau vegetarieni, dar oamenii nu se trag din maimuta. Pe patul de moarte, Darwin a recunoscut ca s-a inselat si ca omul sau orice specie nu se trage din alta specie.
      Daca lupii au fost imblanziti si au devenit caini-lup este altceva. Una e sa imblanzesti o specie si alta sa se transforme din ceva in altceva, in alta specie.
      Omul nu a fost maimuta sau altceva.
      Mai si jignim animalele. :)

      Ștergere
    4. https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

      Ștergere
  2. Ar putea fi explozii generate de 'Revolutia Nationala' profetita de istoricul si profesorul Troncota de la Sibiu ca urmare a instalarii de DICTATORUL Iohannis a guvernului sau ilegitim pentru ca legitimitatea vine doar de la puterea LEGITIMA a Poporului data prin votul majoritar de acesta si nu cea Ilegitima data de numirea prin puterea Dictatoriala si incalcarea repetata a Constitutiei cu alegerii Fortate si Falsificate-vorba eruditului rector Marga de la Cluj.
    Tarile ca Romania care dupa Dictatura lui Ceausescu care a si fost judecat ca si membrii guvernului sau daca prorocirea se implineste si Iohannis cu guvernul sau vor patii la fel pentru ca Dictaturile duc la saracie si inapoiere si se bazeaza pe Suprimarea Libertatilor Constitutionale marcata mai nou prin Atacuri si demiteri in bloc a conducerii de la TVR Cluj,TVR si a Radioului-aciuni tipice ale Loviturilor de Stat anti-Constitutionale.
    Spre deosebire tarile Anglo-saxone ca Anglia ,SUA ,care au ponderat puterea excesiva si au consfintit LIBERTATILE acum peste 300 de ani prin MAGNA CARTA si Constitutia SUA ,au ajuns sa fie fanion al dezvoltarii stiintifice si economice si sa dea sute de ani de prosperitate poporului si chiar Lumii intregi prin Revolutia Industriala care a urmat indeaproape apararii Initiativei si Libertatii de exprimare, a ideilor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Citiți linkul,extraordinar:"Profețiile unui sfânt,de acum mai bine de 300 de ani..."PS.Ca sa nu fiți înșelați!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum pe DIGI 24-televiziunea 'oficiala' a DICTATURII Minoritarilor,prezentatorul a incercat sa manipuleze si sa atraga prin propaganda pro-vaccin a bisericii in schimb preotul ortodox Constantin Necula din SIBIU nu s-a lasat manipulat si le-a vorbit despre DICTATURA,LIBERTATI si ATACUL la crestinism [ a se vedea fie si numai refuzul juramintului pe BIBLIE al ateilor fii de securisti ajunsi ministri de la USR ] care acum solicita sprijinul Bisericii ortodoxe de a o folosii ca ''institutie de fortare ' pentru vaccinare,' a celor care pe de o parte pun BOTNITA Libertatilor oamenilor si Bisericii.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil ca Israelul va bombarda locatiile unde Iranul imbogățește uraniul. In primele zile ale anului Iranul a anuntat că trece la îmbogățirea uraniului până la 20% anunț care a pus pe jar Israelul. Dacă serviciile secrete Israeliene vor obține informatii care vor atesta faptul că Iranul întradevăr a trecut la îmbogățirea uraniului ,Israelul va ataca Iranul . Bine mulți vor spune că este o falsă alarmă și cã agitația Israelului este inutilã deoarece îmbogățirea uraniului la 20% este nimic pe lângă 100% cat le trebuie pentru fabricarea unei bombe. Total fals. Aceastà etapă este cea mai problematicã deoarece odată ajunși la o îmbogățire a uraniului la 20% saltul la 100% este cel mai ușor și rapid. Specialiștii susțin că greul in îmbogățirea uraniului este între 4% și 20% . Asa că Iranul a început cea mai periculoasă operațiune care pune pe jar vecinii și deschide premisele unui iminent război.

    RăspundețiȘtergere
  6. Observati lipsa personajului R cand sant probleme in America ?
    are alte preocupari
    V am zis sa plecati de aici, n ati ascultat
    ior ciois

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim10 ianuarie 2021, 22:38
      Personajul R ,nu lipseste deloc ! Este prezent cu multe Comentarii in care ma ameninta cu bataia, cu injurii,cu jigniri grave asupra BISERICII CRESTIN ORTODOXE si asupra crestinilor.
      Personajul R ,ar trebui pus in camasa de forta,ca nu este sanatos la cap. Eu i/am sters toate comentariile si tot mai scrie,si tot ameninta atat pe mine cat si npe crestini si pe BOR. Este bun de legat,acest personaj R.

      Ștergere
    2. Prezent! Aici sunt!
      Ma uitam cum ii cad bilele lui Phil Collins.

      Ștergere
    3. Cand Dumnezeu il va judeca pe acest personaj r pentru ca prigoneste Biserica lui Hristos si pentru ca ii jigneste si ameninta pe altii, sa nu (se) planga! Va fi batut de Dumnezeu si isi va primi pedeapsa divina.
      Daca nu ii place un site, blog sau un post TV nu il obliga nimeni sa isi piarda timpul cu ceva ce nu ii place.

      Ștergere
  7. Sa nu ne mai jignim unii pe alții.Toti suntem păcătoși inaintea lui Dumnezeu.Daca ne- ar descoperi pe toți nu am mai avea ce sa spunem.In aceste vremuri tulburi va indemn oprițiva din jigniri.Faceti bine cat puteti căci certurile vin de la cel rău.Asta vrea că sa nu facem voia lui Dumnezeu ci doar rău.Sa ne iubim unii pe alții ca frații așa cum Cristos iubește biserica. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai mult ca sigur R nu este ortodoxa si nici romanca ,un fel de dusman ,As spune reformata ,deci unguroaica emigrata in america,de aceia atita 'iubire'=ura ' ca la extremisti care si-a mascat sentimentele mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  9. R are si momente de luciditate, cand spune lucrurilor pe nume. Dar e clar ca are si o problema psihica. Nu stim niciunii prin ce trece un om pana o ia razna. Dar sa stii ca "antiromanismul" se manifesta si la multi dintre noi, romani care ne iubim tara si plangem pentru ca este distrusa frumusete de Grădină. Desi suntem empatici si avem multa rabdare, incepem sa avem sentimente antiromani. Nu ca am avea sentimente pro altcineva. Suntem prea putini care incercam sa scoatem Romania la lumina si prea multi descreierati care fac rau. Poporul asta refuza educatia. Cea religioasa este insuficienta ca sa schimbi oamenii decazuti, sa-i aduci la nivelul de oameni normali, care nu fura, nu injura...etc
    Si stiti de ce nu se lipește crestinismul de romani? Decat ca un strat foarte subtire, un polei, o aparenta? Pentru ca oamenii cred ca preotii le iarta de păcatele. Sau ca Iusus Insusi le ia pacatele.
    Sufletul ti-l asumi. Ti-l speli singur. Preotul este doar un sfatuitor.
    Si pentru ca crestinismul este formal, omenirea a declansat singura celalalt program cosmic, cel ce este tot de la Dumnezeu ca si Iubirea: legea cauza-efect. Vindecarea sufletului prin suferinta. Ne-om supara noi pe Iohannis si alti hoti care ne conduc. Dar ei sunt biciul pe spinarea omului nărăvit la rau. Cainii turbati nu se vindeca cu mângâiere. Si avem multi caini răi prin tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sa se exprime civilizat.
      Dar atata timp cat vorbeste atat de murdar cum am vazut cu totii, injura pe un site crestin, ameninta, nu poti sa iei apararea raului, 07.59.
      De aceea s-a ajuns aici, din cauza unei gandiri defectuoase. Las' ca ce daca e criminal, o fi avut motivele lui, are circumstante atenuante, criminalul sau jefuitorul a fost suparat pe victima daca i-a facut ceva. Nu se poate sa ganditi asa, sa lasati raul sa-si faca de cap!!!!!!!!!
      Iar daca are probleme psihice, sa se duca personajul acela sa si le trateze unde trebuie.

      Ștergere
  10. Eu cred ca raul/pedeapsa romanilor provine de la fatalismul lor in a se lasa condusi de aproape un secol[80 de ani] de o casta de smecheri alogeni din casta straina evreiasca minoritara si sprijinita acum mai nou de minoritarii maghiari si fii de securist tradatori de la USR o alianta anti-nationala care i-a facut si pe romani sa-si urasca tara si sa-si ia lumea-n cap peste 10 milioane.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. @7:59 de acord cu ceea ce ati scris la final, suportam biciul lui Dumnezeu. Sa ne pocaim si sa ne indreptam vietile. Sa redevenim OAMENI !

    RăspundețiȘtergere
  12. 14,00 Carnea da prin consum cea mai completa proteina cu toti aminoacizii necesari dar ea are efect negativ consumata in cantitatea mare mai ales pentru ca are grasimi saturate in exces produce ateroscleroza ,boli de circulatie si inima dar si cancerigena .
    Totusi cea mai buna e carnea de pui si pestele-ultimul prin grasimi esentiale unice si proteine usor digerabile.
    Ilocuirea carnii cu proteinele sale este in general incopleta prin seminte vegetale ,doar cele de Soia fiind complete , Lintea si Nuca care are grasimi sanatoase si echilibrate.
    Iar pentru tineri si virsnici care au nevoie de cantitate de proteine mai mare sint bune si cea animala din Urda -cea foarte buna si la tinerii in dezvoltare musculara si sportivi avind mult mai putine grasimi decit laptele si brinzeturile care au acelasi pacat de baza ca si carnea ,multe grasimi saturate.
    Un bun inlocuitor de proteine cu 20 din cei 22 necesari este Polenul de albine.
    Vegetarianismul exagerat fara cunostinte despre proteine poate fi si daunator si chiar mortal daca nu se asigura aminoacizii necesari ,cei 22.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pe vremuri era bun puiul, dar acum este injectat si in 3 saptamani in loc de 3 luni ajunge imens. Are antibiotice, hormoni si alte minuni puiul.
      Pestele este si el acum infestat, contaminat prin faptul ca toate apele (mari, oceane, rauri) sunt contaminate cu substante toxice, cianuri s.a.
      Parizerul era recomandat bolnavilor si se stia ca este bun. In ziua de azi numai din carne nu e facut parizerul - e din prafuri, oase, substante chimice de gust, conservare etc. Nici nu se mai compara gustul de altadata al parizerului, mai bine mananci paine goala decat sa pui gura pe asa ceva.
      Va intrebati de ce apar dereglari, boli si cancere? De la consumul din ziua de azi al produselor animaliere!

      Ștergere
    2. Un semn mare de intrebare este faptul ca se vinde carnea atat de ieftin comparativ cu lactatele. Este foarte clar ca nu este buna carnea!
      O alta absurditate - branza telemea si fasolea sunt mai scumpe decat carnea. Ori branza si fasolea reprezentau painea saracului pe vremuri.
      Anumite legume si fructe sunt mai scumpe decat carnea de pui, de exemplu.
      Categoric este nociv consumul de carne si de aceea este atat de ieftina. Gasesti pui cu 5-6 lei/kg, mai ieftin decat fasolea. Este absurd!
      In orice caz, are dreptate persoana care spune de carne ca nu este buna, iar cei care nu mai consuma carne sunt de laudat! Se gandesc atat la binele lor, cat si la binele animalelor si pasarilor. Cum omul are suflet, asa si celelalte necuvantatoare au suflet.
      In fata lui Dumnezeu e acelasi orice suflet si Dumnezeu iubeste intreaga suflare. Nu avem noi dreptul sa distrugem ceea ce a creat Dumnezeu - flora, fauna, intreaga natura, toate celelalte fapturi!

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

      Ștergere
  13. Explozie urita de gaz intr-un bloc distrus cam tot pe undeva la Gaiesti-craciun

    RăspundețiȘtergere