joi, 21 ianuarie 2021

INUNDATII CATASTROFALE !

 

                                         21 Ianuarie 2021 ,ora 3,12 !


                                   Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori de zi,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata o strada ca de munte, iar pe strada ,pe marginea strazii veneau suvoaie mari de apa tulbure,apa ce ducea la vale toate casutele din lemn,casute de vacanta.


.
Prieteni dragi, din pacate,vom auzi de astfel de Inundatii catastrofale.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni,in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si niciodata sa nu ne pierdem Credinta!
Cu dragoste,Maria.


11 comentarii:

  1. Efectul padurilor taiate?

    RăspundețiȘtergere
  2. În ziua de 21 Ianuarie 2021 la ora 04:56:23 (ora locală a României) s-a produs în DODECANESE ISLANDS, GREECE un cutremur cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 10km.

    RăspundețiȘtergere
  3. 2020 a venit la pachet cu pandemia de Covid-19 dar 2021 ar putea veni la pachet cu extratereştri!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ati dat idei. Invazie de extrateresti, nu unul amarat si singurel.

      Ștergere
  4. "PREGĂTIȚI-VĂ DECI COPII MEI, DEoarece VINE MOMENTUL PURIFICĂRII DUMNEAVOASTRĂ; IUBIREA ȘI AJUTĂ-VĂ UNII LA ALȚII, ASA CĂ FORȚA IUBIRII ȘI A SERVICIULUI, VĂ AJUTĂ SĂ SUPRAȚI TOATE TESTELE!

    17 IANUARIE 2021 11:10 AM.

    APELUL MARIEI SANTIFICADORA PENTRU OAMENII LUI DUMNEZEU. MESAJ CĂTRE
    ENOC:
    Iubiți copii mici, Pacea Domnului meu să fie cu voi toți și Iubirea și Protecția mea maternă, să vă însoțească întotdeauna

    Copii mici, zilele și lunile din acest an care începe vor fi mai scurte; Mergeți să vă pregătiți pentru trecerea voastră prin deșert, pentru că aceste zile vin deja. Omenirea va fi în curând șocată de sosirea unor evenimente care le vor schimba cursul vieții; Focul din cer în cantitate este pe cale să intre în spațiul lumii voastre, iar focul din măruntaiele pământului este pe cale să fie dezlănțuit de trezirea vulcanilor. Viața și viața de zi cu zi a umanității este pe cale să se schimbe și acest lucru va duce la pierderea minții de către o mare majoritate; panica și frica îi vor apuca pe mulți, doar cei care au credința și încrederea în Dumnezeu vor putea depăși încercările.
    Zilele nefericite pe care vi le-am vorbit în mesajele anterioare vin; păstrați-vă calmul și lăudați în orice moment Slava lui Dumnezeu, astfel încât testele de purificare să vă fie mai suportabile. Citiți mesajele din cer și puneți-le în practică, deoarece prin ele vă vom instrui în acest sfârșit de timp. Este timpul, copii mici, când trebuie să păstrați alimente neperisabile și multă apă, deoarece se apropie zilele de lipsă și foamete. Vedeți că vă anunț în prealabil pentru ca testul foametei să nu vă ia prin surprindere și să vă bată la ușă. Profitați acum că banii încă mai au valoare pentru dvs. să vă asigurați hrană și provizii, pentru că foarte curând zeul banilor se va rostogoli pe pământ și nu va mai servi pentru a vă acoperi nevoile. Acest zeu odată cu căderea economiei își va pierde valoarea și va deveni gunoaie pe care nimeni nu o va colecta.

    Răspândiți, copilașilor, Rozariul Proviziilor pe care vi l-a trimis Raiul prin profetul nostru Enoh, astfel încât, în zilele de lipsă și foamete, să nu aveți nevoie de Mana din fiecare zi pe care vă va trimite Tatăl meu. Trebuie să faceți Rozariul de Proviziune după ce ați recitat Capela Milei Divine, astfel încât să puteți primi binecuvântarea Cerului. Acest Rozariu, copii, trebuie rambursat în toate casele Poporului lui Dumnezeu, pentru că, cu rugăciunea Lui, Tatăl meu mâine, în zilele foametei, vă va aduce hrană pentru fiecare zi. Cerul, copii mici, v-a trimis prin Enoh, trei stâlpi fundamentali pentru mântuirea voastră și trecerea prin deșertul purificării. Acești trei stâlpi sunt: ​​Armura spirituală completă, Rozariul aprovizionării și pieptarul sângelui Mântuitorului; Această putere spirituală, care vă va ține ferm în credință și protejați în zilele marii necazuri care se apropie.

    Copiii mei, se apropie Schisma în Biserica Fiului meu; Rugați-vă cu mine cu Sfântul meu Rozariu, pentru ca Calvarul pe care îl va trăi Biserica să o purifice și să se poată ridica mâine întărită de Harul Duhului și să continue să fie lumina și călăuzirea Poporului lui Dumnezeu. Pregătiți-vă, așadar, copiii mei, pentru că vine vremea purificării voastre; iubiți-vă și ajutați-vă reciproc, astfel încât forța iubirii și a serviciului să vă ajute să depășiți toate încercările. Amintiți-vă, eu, Mama voastră, sunt deja în mijlocul vostru în compania Îngerilor Cerului și a sufletelor binecuvântate. Rugați-vă tot timpul cu Rozariul meu, pentru că cu rugăciunea voastră veți găsi pace și veți fi acoperiți cu Mantia mea, astfel încât nimic și nimeni să nu vă poată face rău. Nu uitați promisiunea mea: casa care se roagă cu Rozariul meu nu se va pierde și niciunul dintre copiii mei credincioși și familia lor nu vor cunoaște moartea veșnică. Iti promit!

    Rămâneți, copii , în Pacea Domnului meu.

    Mama ta, Maria Sfințitoare

    Dă-le copiilor să cunoască mesajele mântuirii întregii omeniri.

    RăspundețiȘtergere
  5. La atingerea celui de-al treilea mileniu, omenirea trăiește într-o perioadă de atât de multe crize la nivel personal, familial, social, eclezial, național și mondial, încât mulți oameni și-au pierdut deja simțul orientării umane și
    mai presus de toate, simțul orientării spirituale. Din acest motiv și prin aceste „Mesaje ale vieții veșnice pentru mântuirea ta”, Isus, Păstorul cel Bun, vrea să-i îndrume și să-i îndrume pe bunii creștini, care
    Ei își doresc cu adevărat să fie prudenți și înțelepți, reușind în cea mai mare afacere pe care trebuie să o întreprindă în timpul vieții lor pe pământ:

    MÂNTUIREA SUFLETULUI TĂU PENTRU CER.

    Fraților, acest sfârșit al vremurilor pe care le trăim, este momentul, prin excelență al convertirii umane, de a putea ajunge la minunatul dar:

    MÂNTUIREA SUFLETULUI PENTRU CER.
    Trebuie să ne întoarcem la Dumnezeu cât mai curând posibil. Trebuie să ne întoarcem cât mai curând posibil în stâlpul inimii iubitoare a lui Isus, bunul nostru păstor, pentru că în afara Lui nu există mântuire pentru omenire, nici pace, nici fericire sau nimic ...

    Trebuie să ne împăcăm cu El prin Preot, care, în Sfântul Său nume, ne va ierta. Trebuie să ne împăcăm cu frații noștri și cu noi înșine, pentru a ajunge în curând pentru a forma un singur
    turma sub un păstor:

    ISUS, așa cum dorește Tatăl nostru iubit Ceresc, în unire cu Duhul Sfânt.

    Frate cititor: Iisuse, Păstorul cel Bun, te binecuvântează și te păstrează, arată-ți Fața Sa iubitoare și Divină și dăruiește-ți dragostea și pacea, speranța și bucuria lui.

    RăspundețiȘtergere
  6. 11 IANUARIE 2021 11:50 AM

    APEL URGENT AL MARIEI AJUTĂ OAMENII LUI DUMNEZEU. MESAJ CĂTRE ENOC:

    Copii mici, Pacea Domnului meu să fie cu voi toți, iar dragostea și protecția mea pentru Mama Ajutătoare, vă însoțesc întotdeauna.

    Turma Fiului meu, cursul vieții tale este pe cale să se schimbe, pacea și liniștea se vor pierde foarte curând; evenimente grozave care îți vor schimba complet viața și viața de zi cu zi, sunt pe cale să se întâmple. Începe vremea adversarului meu și a emisarilor săi ai răului și ceea ce așteaptă omenirea și mai ales Poporul lui Dumnezeu este represiunea, persecuția, închisoarea, supunerea, sclavia, maltratarea și moartea. Noua Ordine Mondială care servește adversarului meu a început deja să domine lumea, agenda sa de tiranie a început cu planul de vaccinuri și vaccinare împotriva pandemiei existente; Aceste vaccinuri nu sunt soluția, ci începutul holocaustului care va duce la moartea, transumanismul și implantarea semnului fiarei, la milioane de ființe umane.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inundatii urite au inceput in Marea Britanie si se vor accentua si saptamina viitoare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/risc-de-inundatii-in-mai-multe-zone-din-tara-din-cauza-temperaturilor-ridicate-1438478

    RăspundețiȘtergere
  9. Se topesc zăpezile nu numai la noi in tara peste tot
    Azi am văzut la tv.inundatii puternice nu am retinut in ce țară.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului De tot raul si necazul pe toată lumea.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere