joi, 28 ianuarie 2021

IISUS HRISTOS VA VENI SA JUDECE VIII SI MORTII !

 4       

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                         

                                Dragii mei, 

 Ce minunat şi ce frumos este,ca  să mă trezesc auzind cum răsună Cerul si Pămantul la glasul Ingerilor Lui Dumnezeu Prea Bunul si Prea Milostivul,Ingeri care cântau cu totii in Cor,aducând Lauda şi Slava Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.
Şi aud glas, care spune cu mare dragoste aşa :


            "Nadejdea mea este Tatal,Dumnezeu Fiul si cu Sfantul Duh !
Slava Tie ,ca Te-a costat atât!
Slava Tie Mângâietorule!"
Dragilor, in Cartile sfintei Biserici, vom gasi scris asa:
„Nădejdea mea este Tatăl, scăparea mea este Fiul, acoperământul meu este Duhul Sfânt, Treime Sfântă, slavă Ţie!“
Dar iata dragii mei, că acolo Sus in Cer langa Tronul Imparatesc ,Ingerii cantau asa:

  "Nadejdea mea este Tatal,Dumnezeu Fiul si cu Sfantul Duh !
Slava Tie ,ca Te-a costat atât!
Slava Tie Mângâietorule!"
Clipă în care ,văd cu ochii închişi pe Iisus Hristos imbracat în veşmânt alb ,orbitor de strălucitor .
Il vad dragilor, pe Mantuitorul nostru prea iubit cum coboara din Cer,pasind pe norii Cerului asa precum ar pasi pe pămant.
Cerul se asternuse pur si simplu la picioarele Lui Iisus, asa precum un covor bleu senin.
Dragii mei,vad cum Iisus a ajuns pe Pământ  şi îngenunchează cu faţa Sa spre răsărit ,Îsi ţine mâinile Sale strânse ca la Rugăciune si se roagă la Dumnezeu Tatal Cel Ceresc. Si aud glas care spune asa:

               "Cei care au vorbit prea mult la El, si cei care au vorbit urât la Cer !
                 Au fost la Ghetimani ,aici o Luminăăăăă si o luptăăăăă!"
Clipa in care,Cerul de zi s-a transformat in noapte. 
În timp ce auzeam acest glas,asa precum am stinge lumina de la întrerupător, tot aşa ,Cerul bleu senin s-a transformat in noapte neagra fara de Luna si fara de Stele.
Cerul dragilor, începuse  a se întuneca încă de când Iisus îngenunchease şi începuse a se ruga la Dumnezeu Tatal.
Aud glas, care spune pe un ton poruncitor de  te făcea să te cutremuri fie că vrei, fie că nu vrei,asa:
             "Căci va veni sa judece viii si mortii!
Sa judece pe cei morti,căci n-au stiut ce sa faca cât au trait pe acest pamant!"

Cu adevărat dragilor,Iisus Hristos va veni să judece viii şi morţii ! 
Pe cei buni cu multe fapte bune si cu multa Credinta , îi va odihni în Împaratia Sa.
Iar pe cei care nu au ştiut ce să facă cât au trăit pe Pământ, pe cei care au hulit, au vorbit urât la Cer ,pe cei care au dus o viaţă în dezmăţ şi necredinţă, Osanda lor le va fi mare şi pe vecie acolo sus în Ceruri.
                

Asadar,aveţi mare grijă fraţilor cum vă cheltuiţi viaţa, căci va trebui să dăm socoteală Lui Dumnezeu pentru ce am fi putut face şi n-am făcut; precum şi pentru ce am făcut greşit şi nu trebuia.
Fiecare ne vom dobândi locul în viaţa de veci, după Credinta noastra a fiecaruia,după faptele de milostenie pe care le-am făcut, şi după Dragostea pe care am revărsat-o asupra semenilor necondiţionat !
                          Cu dragoste şi preţuire, Maria.

            

18 comentarii:

  1. In oda corului nu apare numele Sfintei Fecioare.
    Iar porunca divina este ca pina la Judecata icoanele Sfintei Maria sa tina loc incoanelor Duhului Sfint caruia lpina atunci sa nu i se zugraveasca nici un chip.
    In taina Fecioara Maria e o manifestare divina in parte a Duhului Sfant adevar necesar secretizat in acel context chiar si de Iisus discret dar apoi si sinodal prin Canon 85 Apostolic impreuna cu adevarata descriere a darului deosebirii si inca o mare taina continute in Cele doua Scrisori ale lui Clement inca nedesecretizate sinodal ci doar publicate in versiune prealabil cenzurata precizata ulterior verbal.
    O profetie din sec.3 din Sinai spune ca la Judecata in vremurile invierii tuturor mortilor va invia si Sfinta Fecioara Maria si atunci va bate cu pasul calcind pe strazile Ierusalimului si la toate locurile sfinte din lume.
    Cind Domnul Iisus a poruncit constructia acelei borduri aurite interioare dupa model hindus la baza peretilor bis.Sf.Mormant a precizat ca este "pentru slavirea Duhului Sfant care este Mama voastra." Si ca cine se opune se va face vinovat de hula impotriva Duhului Sfint.
    Subiectul e mult mai vast iar el si invatamintele lui vor fi oricum discutate si ele la Judecaa in curand.
    Cind Iisus a spus ca la Judecata cei buni vor fi rasplatiti iar cei rai osanditi vesnic a fost o exprimare si mult rezumativa ca si cea cu "vom fi vesnic cu Iisus" si necesar exagerativa.
    Pt ca daca unii cei buni desi nedesavirsiti vor ajunge direct in Rai ca martirii sfinti si cei rai vor ajunge in iad ca demoni atunci cine va mai trai pe Pamant ca mostenitori la sf. Judecatik timp de milenii si cine dupa acele mii de ani vor incercui cu razboi nebunesc cetatea ramasitei alesilor ?
    Explicatia mai putin rezumativa a impartirii in cele doua categorii la Judecata este in Apoc.20 si ea este legata in inteles si cu adevarul despre reincarnare.
    Judecata asadar nu face automat pe nimeni nici desavirsit nici demon ci doar face Planeta ca o manastire un interval milenar unde nu mai are acces chiar oricine ci doar unii cei mai rasariti sau cu potential mai mare de a se imbunatati rapid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand DIVINITATEA,scoate la lumina ADEVARATA BIBLIE,atunci intreaga omenire,va fi schimbata din temelii si multe secrete vom afla,suntem foarte aproape de Adevar.

      Ștergere
    2. A scos-o la lumina,se cheama Urantia si ceva din ce spune Mihai35 scrie si acolo

      Ștergere
  2. astazi il praznuim pe Sfantul Efrem Sirul, care ne-a lasat mostenire si aceasta frumoasa rugaciune:

    Rugăciune de lăsare în voia lui Dumnezeu a Sfântului Isaac Sirul
    28 Ianuarie


    Îmi plec genunchii, Dumnezeule, înaintea măreției Tale și mă plec până la pământ înaintea Ta; căci fără să fi cerut de la Tine să fiu, m-ai adus la existență. Înainte de a mă fi plămădit în sânul maicii mele, ai cunoscut viața mea învolburată și pornită spre alunecare, dar asta nu Te-a oprit să mă creezi și să-mi dai toate cele prin care ai cinstit firea noastră, deși știai dinainte răul pe care-l voi face. Știi bine cererile mele înainte de a le ști eu însumi, precum și rugăciunile mele înainte de a fi rostite înaintea Ta. Dă-mi, în acest ceas, Dumnezeule, toate cele de care știi foarte bine că firea mea ticăloasă duce lipsă în primejdiile de acum. Căci știi bine întristarea sufletului meu și că tămăduirea lui stă în mâinile Tale. Amin

    RăspundețiȘtergere
  3. In 2023 unul dintre cei 7 arhangheli va suna a doua trambita a Apocalipsei si un asteroid mai mare decat Apophis cu diametrul de 400,pana in 500 de metri va fi aruncat in Oceanul Pacific,si o treime din toata apa sarata globala va deveni sange,o treime din fapturi vor muri,si o treime din corabii(vase maritime)vor fi distruse,si pe langa toate acestea pana intr-un miliard de oameni vor fi secerati si trimisi la judecata Domnului Iisus Hristos!Sa ne impacam cu Dumnezeu Tatal Ceresc Elohim,Iehova,Iahve,Iah,Adonai,prin Domnul Iisus Hristos si prin Duhul Prea Sfant,pana nu e prea tarziu,deja e foarte tarziu,toate semnele si evenimentele din lume arata asta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Iisus Hristoase Fiul lui Dumnezeu,miluiește-ne pe noi păcătoșii!Amin! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  5. APELUL FECIOAREI MARIA - SANTIFICADORA ,PENTRU OAMENII LUI DUMNEZEU.

    MESAJ CĂTRE CĂTRE ENOC;

    17 IANUARIE 2021 11:10 AM.

    Iubiți copilași, Pacea Domnului Meu să fie cu voi toți și Iubirea și Protecția Mea maternă, să vă însoțească întotdeauna.

    Copilași, zilele și lunile din acest an care începe vor fi mai scurte; Mergeți să vă pregătiți pentru trecerea voastră prin deșert, pentru că aceste zile vin deja. Omenirea va fi în curând șocată de sosirea unor evenimente care le vor schimba cursul vieții; Focul din cer în, cantitate, este pe cale să intre în Spațiul Lumii voastre, iar focul din măruntaiele pământului este pe cale să fie dezlănțuit de trezirea vulcanilor. Viața și viața de zi cu zi a umanității este pe cale să se schimbe și acest lucru va duce la pierderea minții de către o mare majoritate; panica și frica îi vor apuca pe mulți, doar cei care au credința și încrederea în Dumnezeu vor putea depăși încercările.
    Zilele nefericite pe care vi le-am vorbit în mesajele anterioare vin; păstrați-vă calmul și lăudați în orice moment Slava lui Dumnezeu, astfel încât testele de purificare să vă fie mai suportabile. Citiți mesajele din cer și puneți-le în practică, deoarece prin ele vă Vom instrui în acest sfârșit de timp. Este timpul, copii mici, când trebuie să păstrați alimente neperisabile și multă apă, deoarece se apropie zilele de lipsă și foamete. Vedeți că Vă anunț din timp pentru ca testul foametei să nu vă ia prin surprindere și să vă bată la ușă. Profitați acum că banii încă mai au valoare pentru dvs. să vă asigurați hrană și provizii, pentru că foarte curând zeul banilor se va rostogoli pe pământ și nu va mai servi pentru a vă acoperi nevoile. Acest zeu odată cu căderea economiei își va pierde valoarea și va deveni gunoaie pe care nimeni nu o va colecta.
    Răspândiți, copilașilor, Rozariul Proviziilor pe care vi l-a trimis Raiul prin profetul nostru Enoch, astfel încât, în zilele de lipsă și foamete, să nu aveți nevoie de Mana din fiecare zi pe care vă va trimite Tatăl meu. Rozariul Prevederii trebuie făcut după recitarea Rugăciunii "Coronilla de la Divina Misericordia" ( este o devoțiune recentă în Biserica Catolică bazată pe revelațiile particulare pe care Sfânta Faustina Kowalska (1905-1938), o călugăriță poloneză, le-a primit despre Milostivirea lui Dumnezeu. Capul este format dintr-un set de rugăciuni, rostite în mod obișnuit cu ajutorul unui rozariu, dar se poate face cu ușurință fără el datorită simplității sale)
    .. astfel încât să puteți primi binecuvântarea Cerului. Acest Rozariu, copilași, trebuie răspândit în toate casele Poporului lui Dumnezeu , pentru că, cu Rugăciunea Lui, Tatăl Meu mâine, în zilele foametei, vă va aduce hrană pentru fiecare zi. Cerul, copilași, v-a trimis prin Enoch, trei stâlpi fundamentali pentru mântuirea voastră și trecerea prin deșertul purificării. Acești trei stâlpi sunt: ​​Armura spirituală completă, Rozariul aprovizionării și Pieptarul Sângelui Mântuitorului;
    Această putere spirituală, care vă va ține ferm în credință și protejați în zilele marii necazuri care se apropie.
    Copiii mei, se apropie Schisma în Biserica Fiului meu; Rugați-vă cu mine cu Sfântul Meu Rozariu, pentru ca Calvarul pe care îl va trăi Biserica să o purifice și să se poată ridica mâine întărită de Harul Duhului și să continue să fie Lumina și călăuzirea Poporului lui Dumnezeu. Pregătiți-vă, așadar, copilașii Mei, pentru că vine vremea purificării voastre; iubiți-vă ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru intentie,caci dumnezeu va face totul dupa voia sa.

      Ștergere
    2. Anonim 19:05 le cam incurci , FECIOARA MARIA nu avea cum să zică,, Mâna de fiecare zi pe care vă va trimite Tatal meu. " TATĂL MEU putea sa zică IISUS HRISTOS !

      Ștergere
    3. Poate sa zica si asa ca sa nu socheze inca inclusiv pt ca e o manifestare doar partiala iar cind va fi manifestare completa va fi insusi Dumnezeu cu misiunine Dihului Sfint si de a reprezenta ioostasul Duhul Sfint cu prioritate. Cind sa le infaptuiasca daca nu inainte in timpul si dupa cintarile noi din Sion ca lider al unei noi religii care aduce "vremurile viitoare " "o turma si un Pastor" dimpreuna cu Iisus revenit ?
      De aceea vor innebuni multi si se vor infricosa pt ca in fanatismul lor vor confunda Venirile cu tandemul fiarelor sablonard in virtutea unui verset intentionat exagerativ din Apoc repetat prin adaugire sinodala ca falsa intarire si de aici in baza unor dogme si erori canonice se va ajunge la hula impotriva Duhului Sfint noi scindari respingerea darii in vileag accetarea uneia false ulterioare hulitoare si chiar declararea ca false cu intentie a contextelor biblice care ii contrazic etc.
      Orice va fi tastalmacit bun sau rau numai sa fie ca ei cum o dai tot nu e vazut bine ..se vor auzi iar aceleasi hule mozaice aduse contra lui Iisus cum ca semnele biblice vindecarile binecuvantarile minunile imbunatatirea ocrotirea etc ar fi nu cu Duh Sfint ci cu demoni facute de demon.
      Urgia aocaliptica nu va intarzia si va afecfta tedmlorar fertilitatea solului prin poluare vulcanica acida sulfurica de aici foamete si rationalizari . Anul asta si fara asteroid.
      Vor iesi la lumina mult mai multe adevaruri si dari in vileag nu doar laturalnic ca acum ci pe toate maile televiziuni legat de mai multe religii si stuatii dubioase in general in societate scoase la lumina de Venirea Dumnezeu Cineva asa lipsita inca de recunoastere majoritara.
      Sansa de supravietuire nu doar de continuare a pastoririi din partea oricarui cult religie sau scoala esoterica e doar prin alipiea convdertirea la noua Lor religie adevarata mireasa curtea interioara metaforica a Noului Ierusalim care urma sa coboare din Cer pe Pamant.

      Ștergere
  6. DUHUL SFANT,de ani de zile ne vorbeste prin mesajele doamnei Maria,din pacate foarte multe institutii ale statului nu cred in aceste mesaje,dar ne apropiem de foarte multe minuni,care vor fi in tara noastra,pe alti profeti cu sute de ani ii credem,dar pe cele de la DUHUL SFANT,le ignoram ca nu sau adeverit toate.Eu va spun ca ele incep sa se adevereasca dar intai cu suferinta mare,si pe urma apare cel promis lumii,cu adevarata Biblie,si omenirea se va schimba,pana la a Doua Venire a MANTUITORULUI LUMII,pe pamantul Romanesc,unde ne va judeca in Catedrala Mantuirii Neamului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22:39. Voi astia care asteptati "adevarata Biblie" sunteti cei care pregatiti drumul pentru venirea lui Antihrist. Aveti grija ce promovati, pentru ca o sa ajungeti in adancul Iadului.

      Ștergere
    2. Sunt rataciti, "pocaiti" care interpreteaza si promoveaza invataturi gresite dupa bunul plac al fiecarui ratacit!

      Ștergere
    3. DOAMNE,te rog din suflet iarta-i pe cei care nu inteleg mesajele de la DUHUL SFANT,nu inteleg ca eu urasc minciuna si pe cei care mint,pe cei care spun ca cred in DUHUL SFANT si in TINE,iar pe SFANTA FECIOARA MARIA,MAICA NOASTRA A TUTUROR,care plange si se roaga pentru noi pacatosii,nu o respecta,nu respecta CUVANTUL TAU CEL SFANT,nu iubesc tara si acest pamant,GRADINA MAICII DOMNULUI.Nu-I iubesc pe cei care fac fapte rele,isi bat joc de sufletele noastre,vor sa ne distruga si ei sa plece pe alta planeta,dar ei uita ca si acolo exista moarte,nu numai viata,ca toata puterea la tine ne este.Daca omenirea ar fi cinstita si corecta inaintea TA,nu ar fi infiintat peste 1800 de religii pe pamant,si fiecare spune ca din religia din care fac parte a lor este cea adevarata,si a lor BIBLIE este cea adevarata.DOAMNE,TU,ne Judeci pe toti dupa faptele noastre,ca ziua judecatii este foarte aproape de noi toti de pe pamant.

      Ștergere
  7. cand va veni nu stie nici un muritor

    RăspundețiȘtergere
  8. 22.39 Daca institutiile s-ar lua dupa toti clarvazatorii de ocazie care nici macar ei nu-s deslusesc asazisele mesaje unde am ajunge? Atat te duce capul? Ce s-a adeverit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Institutiile se iau dupla SRI care poate deosebi orice valoare de adevar iar restul ar trebui sa se ia dupa eschatologi insa adevarul nu le e dat celr multi si nu va fi pina la vfemea secerarilor cind doar cei scrisi vor supravietui ..de implinit se implinesc daca urmaresti cu sinceitate

      Ștergere
  9. Doamna Maria ma uitam la tv.si in Spania a avut loc mai multe cutremure de pământ,42 in 24 de ore.
    S-au adeverit ce ati spus,cutremur intens.
    Mesajul de azi ma lasa fara cuvinte,
    Nu pot sa zic de cât
    Doamne ai mila de noi!!
    Doamna Maria BUNUL Dumnezeu se fie cu noi fii lui.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere