joi, 21 ianuarie 2021

POARTA ALBA ! NECAZURI LA POARTA ALBA !

 

                                                     21 Ianuarie 2021,ora 4,11 !


                                      Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas care spunea asa:

                "Ei au intrat in necazuri !

Iar un alt glas adauga ferm :

                  Poarta Albă !"

Clipă în care,vad o incapere in care un tânar pune ceva in priza pe dupa un dulap sau pe dupa un pat.

Ce punea in priza sau cu ce intentii,eu nu stiu.

Dar cu siguranta vom auzi de Poarta Alba cât de curând, si sa speram ca va fi de bine.

                     Cu dragoste,Maria.

39 de comentarii:

  1. Maria ce ne poti spune sa ne vaccinam sau nu anti covid-19?Anul acesta nu s-a mai imbolnavit nimeni nici e gripa.Voi ce parere aveti?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care IL iubiti pe IISUS HRISTOS,si MAICA DOMNULUI,mergeti si urmati-l pe IISUS HRISTOS,in rugaciune si fapte bune,mergeti la biserica si va impartasiti,si de covit sunteti feriti,daca aveti sufletele curate inaintea Divinitatii,nici un vaccin nu ne va scapa,daca de DUMNEZEU noi nu vom asculta.

      Ștergere
    2. Am mai spus și o ma repet,nu e bine sa ne vaccinam!Dacă suntem cu Domnul Iisus Hristos,El ne ocrotește și de viruși și de orice dezastru și rău!Vaccinul e de la sistemul satanic,Bill Gates,iluminați și masoni!

      Ștergere
    3. 21.35 Eu cred ca tu faci jocul satanei, vrei sa nu se vaccineze lumea ca sa moara.

      Ștergere
    4. 20.38 Ti-a raspuns o data, ce tot intrebi si ceri aprobari? Se va vaccina cand ii vine randul. Fa si tu la fel si nu mai credeti in tot felul de conspiratii. Vaccinul e la fel ca orice alta pastila banala. Daca voia cineva sa ne cipeze putea sa puna cipul sau nanorobotii intr-un paracetamol. Nu trebuia sa inventeze vaccinuri revolutionare. Chiar nu va duce capul?

      Ștergere
    5. Anonim 18:13 nu fac jocul Satanei,ci spun,avertizez ca dacă luați vaccinul anti-covid cu ARN mesager veți muri nu doar fizic ci și spiritual,și chiar ascultam adineauri cum sistemul imunitar al oamenilor vaccinați anti covid va deveni slăbit împotriva altor viruși,plus ca sistemul însuși se da de gol ca face jocul Satanei pt ca acel vaccin conține luciferaza,deci de la Lucifer,dracul suprem,eu tot ce fac e sa avertizez asemenea Domnului Iisus Hristos ca dacă nu va pocăiți toți veți pieri la fel și ca nu doresc moartea păcătosului,ci sa se întoarcă și sa fie viu,dacă luați vaccinul anti covid,luați pecetea antihristului și va veți pecetlui soarta la iadul vesnic,murind spiritual!

      Ștergere
    6. Valentin Stefan Popescu22 ianuarie 2021, 21:24
      Ti-am publicat Comentariul,dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu cele afirmate de tine.Nu este nimic adevarat din ceea ce ai scris cu privire la vaccin!!!VACCINUL nu are nici legatura cu pecetea diavolului,cu lucifer.VACCINUL este un medicament care ne poate salva de la moarte!!! Lasa pe fiecare sa aleaga pentru el.Nici eu nu i-am indemnat sa faca vaccinul ci le-am spus doar,ca avem nevoie de un vaccin sigur,de un vaccin care sa ne asigure de eficacitatea lui.Deci, te rog,lasa dracii la locul lor in fundul iadului si nu-i mai baga in vaccin!!!Lasa lumea sa aleaga daca face sau nu vaccin! Eu ma voi vaccina atunci cand, medicul meu imi va spune ca e momentul.Dragilor,nu e niciun drac in vaccin ,nu e nicio legiune de draci in vaccin,nu va vindeti sufletul daca va vaccinati,ci e posibil ,sa va fie de mare ajutor.Deci, sa nu va fie frica ca in vaccin sunt draci!!! Acestia sunt in mintea celor certati cu MEDICINA si nicidecum intr-un vaccin care ar putea salva lumea de la pieire!Alegeti voi dragii mei,alegeti voi daca va vaccinati sau nu! Documentati-va ,dar in niciun caz sa nu-l bagati pe satana in vaccin.Locul lui satana este in iad si nicidecum in vaccin!Doamne ajuta !

      Ștergere
    7. Maria Ghiorghiu Iisus Hristos Însuși e certat cu medicina și stiinta lumeasca și draceasca,unde e credinta,nădejdea și iubirea care vindeca și sufletul și trupul?Vaccinul anti covid e lepădare de Iisus Hristos pt sistemul lumesc și dracesc al lui Lucifer!Vreți sa deveniți zombi si demoni definitiv fără cale de intoarcere și sa muriți de alți viruși cum au murit alți oameni deja după vaccin,spor la lepădare de Iisus,moarte fizica și spirituala,e o vorba foarte adevărată,fiecare pasare pe limba ei piere și o alta cum îți asterni asa dormi,cu Satan în veșnicie sau cu Iisus în veșnicie!

      Ștergere
    8. Sfintii părinți spun ca mai ales în vremurile de pe urma dracii sunt pe Pamant în oameni și printre oameni,și eu știu 100% asta mai ales ca Domnul Iisus Hristos îmi arata demoni în oameni!Problema e cu purtarea oamenilor fata de ceea ce le-a dăruit Domnul Iisus,pocainta și sfintenia,dar oamenii nu le practica de aceea întra dracii în ei,și după judecata ajung în iad,din toata lumea de pe Pământ cu tot cu martirii și pruncii avortati se vor mântui maxim 10%,asemenea și din România,de fapt fiecare tara de pe Pământ va da între 5 și 10% nr total de sfinți!

      Ștergere
    9. Valentin Stefan Popescu22 ianuarie 2021, 22:05
      Aceasta este parerea ta !
      IISUS HRISTOS vindeca sufletul, iar Medicii prin care Insusi Mantuitorul IIsus Hristos lucreaza ,vindeca trupul.A te lepada de IISUS HRISTOS ,inseamna a-L vinde precum a facut Iuda,inseamna a nu te mai inchina Lui,mai inseamna a nu-I sluji LUI,a nu respecta PORUNCILE SALE.Deci, sa stam bine, sa stam cu frica si sa vedem ADEVARUL LUI DUMNEZEU si nicidecum draci intr-un biet vaccin!

      Ștergere
    10. Doamna Maria Ghiorghiu, se spune totusi ca vom fi microcipati, transformati in roboti, ni se va pune pecetea pe mana sau pe frunte si nimeni nu va mai putea vinde sau cumpara fara acel semn de pe frunte sau mana.
      Se spune in Biblie. Iar ce e scris in Biblie, totul s-a intamplat pana acum si fara indoiala se va intampla ce e scris de sus.
      Iar cine va accepta semnul pe mana sau frunte, degeaba va regreta. Termoscanarea nu cumva face parte din toate acestea, plus vaccinul si acel certificat verde obligatoriu fara de care nu se va mai putea munci, calatori daca nu se face vaccinul? Deci practic de ce exista aceasta obligativitate? Este un semn de intrebare aici in aceasta constrangere. Daca este lasat fiecare sa decida daca sa il faca sau nu, nu este nici o problema!
      Important este sa nu ne pierdem sufletele pentru ca altfel, cine isi pierde sufletul, ajunge pentru vesnicie in iad. Aici, viata este trecatoare, dar Dincolo este vesnicia si nu e bine ca oamenii sa isi piarda sufletele.
      Oricum, fiecare are liber arbitru si face cum crede de cuviinta!

      Ștergere
    11. Ma bag si eu in contradictiile voastre si acum ia sa vedem ce explicatii o sa capat:
      Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
      De aici ce sa intelegem?
      In fine, personal eu nu am nimic impotriva celor care iau vaccinul, asteapta extraterestrii, iubesc eumenismul, altfel cum sa se separe graul de neghina??
      Concluzie: sa faca fiecare cum crede, iar pe mine sa ma ierte Dumnezeu pt gandurile astea.

      Ștergere
    12. Bravo. Maria Ghiorghiu, astea sunt cele mai intelepte vorbe pe care le-ai spus despre vaccin.Nu-s mereu de acord cu tine dar aici mi-ai placut.

      Ștergere
    13. Valentin Stefan Popescu22 ianuarie 2021, 22:05
      In capul tau este o confuzie totala. Oare cand esti bolnav nu iei pastile? Daca se ascund dracii in ele? Dar daca dracii se ascund in mancarea vanduta in supermarchet, sau in hainele cu care iti acoperi trupul, sau in televizorul la care privesti zilnic. Poate se ascund in laptopul la care scrii pe blog.
      Concluzia e ca daca urmarim rationamentul tau ajungem la situatii complet absurde.
      Daca asta e credinta ta tine-o pentru tine, nu mai face rau si altora otravindu-le mintile. .

      Ștergere
    14. Anonim 11:26 dracii se ascund in tot si in nimicma refer in interiorul trupului si sufletului omului,dar si in exterior,adica in mediul inconjurator,asadar atat interiorul,cat si exteriorul sunt guvernate de ingeri buni,si ingeri rai-demoni,dar cand e vorba de trup nu trebuie crezut sistemul corupt si satanic ca ne vrea binele,ne vor mascati,termoscanati,vaccinati,cipati,pt ei nu contam,nu avem nume,ci ne cred doar numere,credeti ca mafiotii iluminati,masoni si antihristi ne vor binele cu vaccinul,in primul rand tocmai de aceea au creeat virusul pt a avea motive de a ne constrange cu masti,termoscaanari,vaccin,asa cum ne-au constrans cu impozite,taxe,etc,si oile ratacite,gloata se ofera pe tava Satanei,si fiara,sau antihristul si profetul mincinos nu or sa-ti spuna direct ca termoscanarea,vaccinul sau cipul e semnul fiarei,ci iti prezinta "beneficiile lor" dar nu vor veni niciodata sa spuna ca iti pierzi mantuirea,ca iti distrugi ADN-ul sau ca devii robot sau zomnbi,imi pare rau sa-ti spun anonim 11:26 dar pt a te mantui trebuie sa lupti impotrivaa focului cu Foc Ceresc cu Duh Prea Sfant,adica trebuie sa fii de 2 ori maai inteligent fata de Satan si cu un pas in fata inaintea lui,interpretandu-i urmatoarea miscare si stiind astfel orice pas si miscare pe care le face diavolul pt al contracara si persevera pe calea mantuirii prin pocainta de toate pacatele si sfintenie!

      Ștergere
    15. Valentin Stefan Popescu23 ianuarie 2021, 19:08
      Te sfatuiesc sa nu mai folosesti laptopul,telefonul si toate cele din exterior daca in toate se ascund dracii tu de ce folosesti lucrul dracului? Nu vezi ca te-au luat dracii cu totul si te amagesc?

      Ștergere
    16. Anonim 22:47 lucrurile sunt făcute sa fie folosite atât în scop bun cât și rău,îți dau exemplu cu cuțitul poți tăia o pâine și o imparti si faci un bine pt împărăția Lui Elohim Dumnezeu sau cu cuțitul poți tăia un om și faci rău pt împărăția lui Satan!

      Ștergere
    17. Dumnezeu judeca omul dupa faptele si gandurile acestuia.
      Nu sta Sfantul Petru la poarta raiului sa intoarca omul pe toate partile sa vada daca are cip sau nu.

      Ștergere
    18. Gândurile și faptele oamenilor vor fi influențate fatal,capital sau decisiv în rău de termoscanare,vaccin și cip!

      Ștergere
    19. Fatal sau capital nu e acelasi lucru?
      Nu fi habotnic, fara sa gandesti si sa stii.
      Dumnezeu nu va ingadui niciodata ceva care sa ingradeasca liberul arbitru al omului.

      Ștergere
    20. Tu nu intelegi ca deja oamenii au ales peste 90% sa mearga dupa Satan,si 10% dupa Domnul Iisus Hristos!Oamenii au ales raul ca in vremea lui Noe si Lot,suntem cu maxim cativa ani inaintea potopului de foc!Daca accepti ce iti ofera lumea si diavolul evident ca singur iti ingradesti liberul arbitru,nu Elohim Dumnezeu ti-l ingradeste,ci fiecare persoana in parte e libera sa aleaga Cui slujeste,lui Elohim Dumnezeu sau lui Satan diavolul!

      Ștergere
  2. Da a inceput sa se prabuseasca malurile canalului Dunare -Marea Neagra facut cu atitea sacrificii si nefolosit din cauza blocarii Dunarii de Ungaria care ne-a sabotat tot timpul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Pina atunci o noua Victorie a romancei presedinta la Chisinau,Curtea Constitutionala a respins legea socialistilor lui DODON de a face limba Rusa oficiala in R Moldova.
    BRAVO Moldovenilor romani care au spirit national crestin-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cetateana respectiva e crescuta de Soros si UE. Sr va vedea pana la urma adevarata ei fata.

      Ștergere
    2. Magdalena nu ti-a explodat capul cand ai gandit aca gogomanie? Esti de la Sputnik, te platesc bine rusii sa dezinformezi? Sa-ti fie rusine, esti o tradatoare.

      Ștergere
    3. Dna Magdalena ,, cetateana respectiva" este cu adevarat româncă iar tu ești,,vândută " rușilor ! De ce crezi ca în Moldova trebuia sa fie introdusă limba rusă ca limbă oficială??? Si dvs dna Maria sunteți de aceiasi parere cu Magdalena că i-ati publicat imediat comentariul pro Rusia în defavoarea moldovenilor . De ce ar fi trebuit să fie obligatorie limba rusă ?!

      Ștergere
    4. Pentru ca sint multi rusi acolo. Faci confuzie intre oficial si obligatoriu,nici in Romania limba romana nu e obligatorie

      Ștergere
    5. Cum sa nu fie limba română onligatorie in România? In scoli sau in institutii ale statului etc. trebuie sa stii limba romana.

      Ștergere
  4. Daca spui cuiva sa se vaccineze spune a da ""tu vrei sa ieu marca anticristului"" , iar daca ii spui nu te vaccina merge si te denunta la politie sau mai rau daca se inbolnaveste de ceva spune "a mia spus sa nu ma vaccinez" ,DECI FIECARE ARE CREIER SA JUDECE FIECARE SINGUR. PENTRU CA A FOST DESTULA EXPLICATIE PE INTERNET

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaccinul poate fi salvator dar si un pericol mai ales cele doua din America create pe principii GENETICE pot da efecte transgenice in celule desi, aprobate in UE si SUA , la cei tineri,la femei care au multi ani in fata pentru efecte secundare mai ales la femei pentru ca ARN-ul blocheaza si niste gene necunoscute din ADN cu efecte greu de estimat,e totusi in experimentare inca citva ani pericolul e si la cei foarte batrini cu boli grave deoarece 'geneleTacute' scoase pe tuse le pot fi fatale ca si virusul.
    Vaccinul chinezesc si cel rusesc sint facute dupa alte principii cele vechi sint mai ieftine si nu au aceste probleme iar mama Merkel a facut o intelegere cu Rusia pentru a putea fi folosit si in UE.
    Desi si COVID-ul e boala grea care nu omoara direct decit prin urmarile bolii, tratamente necorespunzatoare.
    Eu am recomandat un produs natural Propolisul de albine care are efecte imunosupresoare foarte bune in a face boala usoara, care reduce si principala complicatie Fibroza Pulmonara si cardiaca,pentru acelesi efecte americanii au testat si aprobat si un medicament vechi veterinar folosit la animale de mult si foarte ieftin IVERMECTINA care nu are efecte secundare la om.
    Asa ca fiecare trebuie sa decida pentru el pentru ca este o boala grea oricum care nu poate fi invinsa usor fara vaccin.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai craciun, vaccinul tau de tip vechi contine virusul in el pe cand cel cu ARN-MESAGER contine o proteina cu reteta pentru anticorpi.
      Acum esti si medic infectionist de faci recomandari?

      Ștergere
  6. Penitenciarul de maxima siguranta Poarta Alba...acolo sunt inchisi detinuti cu pedepse mari si cine stie ce prostii ar putea sa mai faca.

    RăspundețiȘtergere
  7. 18,23 Eti total pe linga subiect.
    Despre Propolis sau facut mii de studii medicale de sute de ani iar in ultimul timp si referitor la actiunea lui pe boala COVID ,in parte testat si de mine ca Stan Patitul cu boala Covid,concluzia e ca moduleaza sistemul imunitar care prin Citokine distruge plaminii si da deces ,Propolisul avind rol de a micsora actinea dar nu si lupta anticorpilor evita cazurile cele mai grave si ajuta vindecarea Fibrozei ulterioare.
    Cit despre cele doua vaccine genetice sint doua probleme
    1]Moralitatea indoielnica a firmelor.
    2]Chiar aceste firme spun a nu se folosi la tineri si femei gravide tocmai pentru ca recunosc indirect influenta asupra genelor in momentul multiplicarii celulelor=hibridarea lor transgenica.
    Iar direct s-a constatat la cei peste 100 batrini decedati de vaccin din care azi pe stiri spuneau ca e si un caz la noi.
    Asta nu iseamna ca m-as opune vacinurilo singura sansa de oprirea Pandemiei-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca stim si noi despre propolis, daca era atat de simplu nu mai inventau vaccinul.
      Tu stii despre ce vorbesti? „Hibridare transgenica!” De unde ai scos 100 de batrani? I-au inmultit cu 4? :)))))))

      Ștergere
  8. O femeie din Bacău a murit după ce a fost vaccinată

    https://www.mediafax.ro/social/o-femeie-din-bacau-a-murit-dupa-ce-a-fost-vaccinata-explicatia-cncav-suprapunere-de-evenimente-19878964

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum depinde de fiecare cum simte asa sa facă.
    Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maica Domnului ca avem de unde ne informa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hibridare transgenica e atunci cind iei un anticomunist sau un securist si ii introduci in cap idei-gene de la cucuta si obtii un urmas neo-marxist USR-ist al lui Soros-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. V-a placut gluma epoletilor?
    Uite date din SUA;
    In ultima faza de testare in SUA la 44 000 de testati la Phizer ;
    -Au murit 6 oameni din care unul de atac cardiac
    1 - unul de hemoragie in creier.
    -1 a murit de atac de cord la 62 de zile dupa a doua doza.
    -4 oameni au avut paralizie temporara a fetei.
    In ultimile 5 saptamini de COVID au murit in SUA 114 ooo din care peste 4000 morti in 8 Ianuarie de americani si 25 de cazuri in New YorK testati pentru noua tulpina plecata din UK.
    Daca faceti un calcul simplu e cam acelasi procent ca la cei care mor facind Covidul de la coronavirus la ei, pentru ca la noi procentul e mai mare,dar si costurile de la stat cu tratamentul COVID sint imense cit si cele post covid.
    Pe plan mondial au fost infestati de COVID pina acum peste 100 de milioane.
    Alta data,...Alte DATE.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Cit despre PROPOLIS si medicamentul veterinar IVERMECTINA -care costa 20 de lei o cutie de 50 de pastile si sint bune ca reduc boala si mortalitatea,am scris pentru romanii care inca nu au acces la nici un vaccin,in special din satele si orasele mici ale celor doua state romanesti Romania si R .Moldova.-craciun

    RăspundețiȘtergere