sâmbătă, 1 februarie 2020

TAINA UCIDERII IN MASĂ ! SA FIE VORBA OARE ,DE CHINA ?

                             1 Februarie 2020,ora 16,20 !

                                 Dragii mei,

În aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, aud si vad scris ca pe un ecran Tv,asa :
               "Mă tem ca o sa arunc Bomba Tainei,uciderii in masa !"
Iata dragilor, că tot ce se intampla acum in China si nu numai,se pare ca face parte dintr-o "Taina" a uciderii in masa.
Si eu eram sigura ca acest Virus mortal,se va face scapat din laboratoarele secrete.
Vom vedea dragii mei, pe parcursul timpului ce se va intampla.
Sa ner ugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni,iar noi sa-I daruim inima si sufletul nostru.

Noul virus din China a ajuns la un bilanț de 259 de morți

Acum 6 ore - Numărul deceselor provocate de noul tip de coronavirus din China a ajuns vineri seara la 259 în această țară, conform televiziunii de stat ...

Bilanț nou coronavirus: 259 de morți. SUA interzic accesul în țară cetățenilor străini care au vizitat China în ultimele 14 zile



Concern In China As Mystery Virus Spreads
FOTO: Getty Images
Statele Unite au anunţat vineri mai multe măsuri excepţionale care îi vizează pe cetățenii care au fost în China, mai ales dacă au vizitat provincia Hubei, locul de unde a izbucnit epidemia cu un nou tip de coronavirus. Astfel, cu începere de duminică, de la orele 22:00 GMT, autorităţile vor interzice intrarea pe teritoriul Statelor Unite a tuturor cetățenilor străini care au vizitat China în ultimele 14 zile.

În ceea ce-i privește pe cetăţenii americani, dacă au fost în provincia Hubei în ultimele 14 zile, aceștia vor sta în carantină pe o perioadă de până la două săptămâni, la revenirea în Statele Unite. Dacă este vorba despre americani care se vin din altă provincie chineză decât Hubei, li se va cere să stea într-o „carantină autoimpusă”, sub supraveghere.
Membrii apropiaţi ai familei lor, precum şi rezidenţii permanenţi în Statele Unite vor fi supuşi aceluiaşi regim ca şi cetăţenii americani.
Toate zborurile dinspre China vor fi direcţionate spre şapte aeroporturi americane: New York JFK, Chicago, San Francisco, Seattle, Atlanta, Honolulu şi Los Angeles.

Bilanț nou în China: 259 de morți

Epidemia de pneumonie virală din China a făcut alţi 45 de morţi în provincia Hubei, au anunțat sâmbătă dimineață autoritățile chineze, astfel că epidemia provocată de noul coronavirus apărut în decembrie a făcut în total până acum în această provincie 258 de morţi, plus încă un deces înregistrat în altă provincie. Toți cei 259 de morți de până acum sunt în China. Numărul persoanelor contaminate în întreaga țară se ridică la peste 11.000, dar majoritatea sunt în Hubei, potrivit Agerpres.
P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 

Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !

Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

46 de comentarii:

  1. Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere pe toți doamna Maria.
    Am văzut cum apucau si cei de la spitale nu mai puteau face față.
    Doamne Apara si păzește Doamne de tot raul si necazul.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vor reusi... https://burebista2012.blogspot.com/2020/02/cobra-290120200-nebunia-sfarsitului.html

    RăspundețiȘtergere
  3. nu cred ca DUHUL SFANT SA ORDONEZE UCIDEREA IN MASA-DUMNEZEU IN TREIME ESTE IUBIRE-EL EATE DOAR ARBITRU IN LUAREA DECIZIILOR OMULUI-asadar d-na Maria cred ca acest duh nu poate fi de la DUMNEZEU-sa ma iertati dar prea e de tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De numele regelui Irod se leagă una dintre cele mai sumbre porunci date împotriva creştinilor. Căci pentru regele care se temea să îi fie luată împărăţia naşterea Mântuitorului era o ameninţare, mintea lui îngustată la cele lumeşti neputând pricepe ce fel de Împărat avea să fie Iisus Hristos.

      Mâniindu-se pentru că magii nu s-au întors să îi spună locul unde se afla Mesia, Irod s-a arătat ca o fiară şi a poruncit să fie ucişi toţi pruncii cu vârsta de până la doi ani, din întregul Betleem. Crimele acelea au fost dintre cele mai odioase, unii dintre copii fiind tăiaţi cu sabia, alţii sfărâmați de piatră sau călcaţi în picioare, sugrumaţi sau înjunghiaţi. Masacrul s-a petrecut chiar sub ochii mamelor care plângeau amarnic şi se rugau de ostaşi să aibă milă de ele. S-au împlinit în clipele acelea cuvintele spuse de proorocul Ieremia: „Glas în Rama s-a auzit, plângere, tânguire şi ţipăt mult. Rahila plângându-şi pe fiii săi şi nu putea să se mângâie, căci nu mai erau”. Rama era o cetate mică, loc până la care se auzeau ţipetele mamelor, iar Rahila era Betleemul, fiind numit aşa după femeia patriarhului Iacov şi care era îngropată acolo. Şi se tânguiau femeile să fie omorâte ele mai întâi, căci nu mai puteau îndura răutatea, dar împăratul Irod nu s-a lăsat până când nu a curmat viaţa a 14000 de prunci nevinovaţi.

      Şi l-a ajuns pedeapsa Domnului, încât trupul lui a fost cuprins de boală urâtă, până când a pierit şi sufletul lui. Nu doar copiii au fost omorâţi din porunca lui, ci și oamenii mai de frunte din Ierusalim, cei cu care plănuise să îl prindă pe Iisus şi care nu îl ajutaseră să îşi îndeplinească dorinţa ucigaşă. Pentru că şi ei căutau sufletul Pruncului, au sfârşit tăiaţi de sabie. Tot din porunca lui au murit şi 70 de bărbaţi preaînţelepţi care formau Sinedriul, precum şi mulţi alţi oameni nevinovaţi.

      Ștergere
    2. Anonim1 februarie 2020, 18:37
      Geneza 7 Nouă Traducere În Limba Română (NTLR)
      7 Apoi Domnul i-a zis lui Noe: „Intră în arcă, tu şi toată familia ta, pentru că am văzut că, din această generaţie, doar tu eşti drept înaintea Mea. 2 Ia cu tine şapte perechi din toate animalele curate, mascul şi femelă, şi câte o pereche din animalele necurate, mascul şi femelă. 3 Ia câte şapte perechi din păsările cerului, mascul şi femelă, ca să le păstrezi vie sămânţa pe pământ, 4 pentru că, peste şapte zile, voi trimite ploaie pe pământ timp de patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi şi voi şterge de pe pământ toate vieţuitoarele pe care le-am făcut.“ 5 Noe a făcut toate aceste lucruri aşa cum i-a poruncit Domnul.

      6 Noe avea şase sute de ani când au venit apele potopului pe pământ. 7 Noe a intrat în arcă împreună cu fiii săi, cu soţia sa şi cu soţiile fiilor săi, pentru ca să scape de apele potopului. 8 Dintre vitele curate şi necurate, dintre păsările şi toate animalele mici care mişună pe pământ[a] 9 au intrat în arca lui Noe două câte două, mascul şi femelă, aşa cum Dumnezeu i-a poruncit lui Noe. 10 După şapte zile, au venit pe pământ apele potopului. 11 În al şase sutelea an al vieţii lui Noe, în a şaptesprezecea zi a lunii a doua, toate fântânile marelui adânc au ţâşnit, iar stăvilarele cerului s-au deschis. 12 Ploaia a căzut pe pământ timp de patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi. 13 Noe, fiii săi, Sem, Ham şi Iafet, soţia sa, precum şi cele trei soţii ale fiilor săi au intrat în arcă în aceeaşi zi 14 şi împreună cu ei, toate vieţuitoarele potrivit felurilor lor, toate animalele potrivit felurilor lor, toate animalele mici care mişună pe pământ, potrivit felurilor lor şi toate păsările potrivit felurilor lor – toate păsările şi toate creaturile înaripate. 15 Dintre toate creaturile care au suflare de viaţă în ele, au intrat în arca lui Noe două câte două. 16 Animalele, mascul şi femelă dintre toate creaturile, au intrat în arca lui Noe, aşa cum Dumnezeu i-a poruncit acestuia; apoi Domnul l-a închis înăuntru.

      17 Potopul a ţinut patruzeci de zile pe pământ; apele au crescut şi au înălţat arca, iar ea s-a ridicat cu mult deasupra pământului. 18 Apele s-au ridicat şi au crescut mult pe pământ, iar arca plutea deasupra apelor. 19 Apele s-au ridicat aşa de mult pe pământ, încât toţi munţii înalţi de sub cerul întreg au fost acoperiţi. 20 Apele s-au ridicat deasupra munţilor, acoperindu-i cu aproape cincisprezece coţi[b]. 21 Toate creaturile care mişunau pe pământ au pierit: păsări, vite, animale sălbatice, toate animalele mici care mişună pe pământ şi toţi oamenii. 22 Toate creaturile de pe uscat, care aveau în nări suflare de viaţă, au murit. 23 Dumnezeu a şters de pe pământ toate vieţuitoarele: om şi vite, animale mici şi păsări ale văzduhului; toate au fost şterse de pe pământ. Doar Noe a rămas împreună cu cei care erau cu el în arcă. 24 Apele au fost mari pe pământ timp de o sută cincizeci de zile.

      Ștergere
    3. Taina e ca pe vremea lui Noe,Dumnezeu ucide omenirea?

      Ștergere
    4. Povestea cu Irod nu e adevarata,Irod nu era timpit sa riste o revolta populara,daca ar fi ucis copiii celor care plateau taxe

      Ștergere
    5. Anonim2 februarie 2020, 06:45
      Este foarte adevarata ! Dar un suflet ca al tau,nu va crede nici daca ar vedea pe IISUS HRISTOS in faţa sa. Acum de ce mor copiii nevinovati? De ce sunt Cutremure in care mor si cei buni si cei răi? De ce ne mor pruncii? De ce ard BISERICILE LUI HRISTOS? De ce au murit SFINTII LUI DUMNEZEU in chinuri groaznice? De ce FIUL LUI DUMNEZEU ,IISUS HRISTOS a fost batjocorit si batut si scuipat ,si adapat cu fiere si otet? De ce L-au rastignit pe Cru ce si lasandu-L sa moara? De ce? De ce ? De ce? De ce mor mamele si răman Pruncii ai nimanui ? Daca nu ai CREDINTA adevarata,CREDINTA fierbinte in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI,niciodata nu vei intelege de ce ingaduie DUMNEZEU toate aceste TRAGEDII. De ce sunt RAZBOAIE ATOMICE? De ce sunt INUNDATII apocaliptice? De ce ard PADURILE si mor oamenii nevinovati? De ce??? Pentru ca,asa ingaduie DUMNEZEU pentru păcatele noastre,ca sa nu ne piarda sufletul.
      Da,si tie Anonim 1 februarie 2020, 20:19
      DUMNEZEU ucide omenirea ! De ce? Pentru ca OMENIREA I-a ucis FIUL CEL MULT PREA IUBIT ;pentru ca OMENIREA s-a inrait si se ucid unii pe altii; pentru ca OMENIREA nu mai are CREDINTA si IUBIRE faţă de Aproapele. Da,DUMNEZEU ucide OMENIREA deoarece,OMENIREA a ucis si ucide in continuare tot LUCRUL MAINILOR LUI DUMNEZEU ! Meritam toate cate ni se intampla,toate le meritam. Citeste VIETILE SFINTILOR,vezi cat au suferit si in ce chinuri au murit; si erau sfinti! Iar noi de ce nu am suferi,cand suntem atât de răi,de egoisti,de mandri si ingamfaţi? Cei care nu au CREDINTA desi se lauda ca au, li se pare ca vor mosteni pămantul si ca ,aici e iadul,aici e raiul.Ceea ce este gresit ! Nu vreti sa credeti? Foarte rău pentru sufletul vostru. Veti fi luati din lumea aceasta,cand vă va fi lumea mai draga si veti simti ca va este viata numai lapte si miere; atunci le veti lasa pe toate si....pa! Abia acolo sus,va fi :Că atunci sufletele, iarăși, vor intra în trupuri și vor lua răsplatire după fapte. Și se vor trimite păcătoșii întru întunericul cel mai dinafară, unde va fi plâns și scrâșnirea dinților, iar drepții întru viața veșnică.

      Ștergere
  4. Anonim1 februarie 2020, 18:37
    Citeste BIBLIA, si vei vedea ca DUMNEZEU este IUBIRE,dar atunci cand trebuie sa ia DECIZII,le ia! Nimeni nu-l poate opri si nici nu-i cere socoteala. Nu te culca pe-o ureche si nubte lasa inselata de diavol.Cauta tu DUHUL care te gandila la urechi,la minte si la inima.Cauta-l si lasa pagina mea,daca nu-ti place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "arca s-a ridicat cu mult deasupra pământului" - arca era un laborator spatial,unde a fost pastrat ADN-ul fiecarei specii de pe Pamint,ca doar nu incapeau pe un vapor din lemn atitea animale si hrana pentru ele( mai ales hrana rapitoarelor,ca Noe nu avea frigider). De unde a venit si unde a disparut,dupa 40 zile,atita apa?

      Ștergere
    2. Daca ar fi fost potop,ar fi fost foarte multi oameni cu ambarcatiuni,mai mici sau mai mari,care sa fi putut rezista 40 zile pe mare. In realitate,omenirea( si toata viata pe Terra) a fost omorita prin bombardament atomic

      Ștergere
    3. An. 00,31 și 06,37 CORECT. De aia ne-a dat cap cu creier Dumnezeu ca să gândim cu el.

      Ștergere
    4. https://idoc.pub/documents/marvin-white-istoria-interzisa-a-omenirii-6ngerkkq22lv

      Ștergere
    5. https://idoc.pub/documents/biblia-pierduta-a-omenirii-tablele-lui-toth-q6ngozw7z64v

      Ștergere
    6. https://www.efemeride.ro/mohenjo-daro-misteriosul-oras-antic-distrus-de-o-bomba-nucleara/

      Ștergere
    7. "Dumnezeu a dat poruncă unui peşte mare să înghită pe Iona. Şi a stat Iona în pântecele peştelui trei zile şi trei nopţi"
      Alt exemplu de tehnologie divina,Iona a fost luat intrun submarin. Turnul din Babel era o racheta cosmica,construita de oameni,ca sa ajunga la Dumnezeu( pe planeta zeilor). Sodoma si Gomora erau niste orase foarte dezvoltate tehnologic,de aceea au fost distruse. Evreii au fost ajutati sa masacreze populatia unor orase,prin folosirea unei arme cu unde sonore,care a paralizat pe cei care trebuia sa dispara. Mana oferita in desert era hrana concentrata aruncata din o naveta spatiala,ascunsa ziua in nori,dar vizibila noaptea ca un stilp de foc. ETC

      Ștergere
    8. 👍👍👍👍👍Corect! Pana la urma tot la civilizațiile extraterestre ajungem-ET

      Ștergere
    9. https://www.lovendal.ro/wp52/de-ce-vaticanul-si-alte-forte-obscure-incearca-sa-impiedice-cunoasterea-istoriei-adevarate-a-omenirii-de-dinainte-de-marele-potop/

      Ștergere
    10. 20:18, adevaratii creatori ai omului sunt ET. Omul are trup fizic exact ca ei, fiind creatia lor. Omul a fost creat de extraterestrii Annunaki, fiind modificat genetic ulterior de rasa Elohim, care au gasit deja omul aici pe planeta cand au venit, modificandu-l genetic dupa voia lor.
      Cei care exploateaza fizic omul sunt descendenti ai rasei Elohim si acolitii lor, iar o alta exploatare se intampla din partea Archontilor (nu au trup), acestia din urma sug energie de pe urma emotiilor generate de om ca urmare a gandurilor de care omul se lasa animat. Omul este exploatat din mai multe puncte de vedere. Ar fi timpul sa se ridice din stadiu de exploatat si sa inceteze sa mai faca rau planetei, caci in prezent in inconstienta lui omul este parazitat si se comporta si el precum un parazit, la radul sau.

      Ștergere
    11. "Dumnezeu lucreaza prin oameni". Daca este adevarat, atunci e normal ca o planeta sa fie colonizata de oameni de pe alta planeta. Dumnezeu este inteligenta prima care a ordonat materia in viu si neviu. Precum spun unii ET, sufletul este alcatuit din electroni,ordonati intro structura care se pastreaza si dupa disparitia trupului fizic.

      Ștergere
  5. Porunca cinci a lui Dumnezeu: să nu ucizi! nici prin avort, nici prin război, în nici un alt fel!!! E adevarat ca si animalele au viroze, dar de când afectează ele omul?

    RăspundețiȘtergere
  6. Marioara surioara io unu ma rog si pentru dracu sa fie adus la. Lumina cereasca siapai ceare ca si el o fost facut tot de dumnezaud noi trabuie sa iubim toata creatia si sa o aducem la lumina sa stii ca in paispe ani nu mio fost tare greu da. Am invatat suferinta si in viata de acum mi. Se pare precum un joc de copii pe internet nu mai am griji de Material de am cald in casa de inghet nu. Ma las in grija.domnului nu faceti toti ca mine

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu puteti totusi sa-l rugati pe acest Duh Sfant sa va dea si vesti bune?? Sau sa va dea de veste cum sa putem evita anumite dezastre????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUHUL CEL PREA SFANT nu este la VOIA noastra! Toate se vor intampla după cum meritam! Si cum suntem atat de răi si de egoisti,atunci vom primi toate după faptele si după Credinta noastra!

      Ștergere
  8. Taina uciderii in masa de la straini?
    De ce , la romani nu se poarta?

    RăspundețiȘtergere
  9. d-na MARIA -va aprindeti la fiecare cuvant care se scrie pe blog-DE CE ATI DESCHIS BLOGUL-NU ESTE PUBLIC!?-dati exemplu din vechiul testament cand noi traim dupa noul testament-uite am sa scriu pe blog pt ca eu consider ca nu putem avea doar dreptatea noastra-mai cititi ce scrie si 1 FEBR 21:17-daca tot aveti trecere la SF DUH-sper sa publicati ce-am scris-va doresc sanatate

    RăspundețiȘtergere
  10. Bunul Dumnezeu a trimis deja în ajutorul celor afectați, 50.000 de îngeri, deci se lucrează si în nevazut , dar e nevoie de mai multa rugăciune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa fim afectati de seceta,de ce nu se ocupa ingerii si de asta?

      Ștergere
    2. Anonim2 februarie 2020, 15:25
      19 Iunie 2019,ora 6,11 dimineata !


      Dragii mei,


      În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi aduce in faţa ochilor inchisi,o intindere mare de pămant dar sus,deasupra pămantului, pămant ce arata asa ca in imaginea de mai jos:



      Imagini pentru SECETA.



      După care, o Putere Divina imi arata si jos pe pămant,mai precis inspre Sud si Sud -Vest, o alta intindere de pămant care arata la fel. Adica asa:

      Imagini pentru SECETA.



      Dragii mei, chiar daca ploua pe alocuri,chiar daca sunt grave Inundatii in alte locuri, vom auzi si de o astfel de Seceta cumplita.

      Pămantul va crapa asa tare,incat,vom putea baga mâna pana la cot in crapaturile extrem de uscate.

      Sa ne rugam fratilor Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi păcatosii, ci sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni.

      Sa multumim in fiecare clipa, pentru toate cate primim in DAR de la PREA SFANTA TREIME si de la MAICA LUMINII, si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine fratilor !

      Sa fim un exemplu de bunatate si mila fata de Aproapele nostru,un exemplu bunde Credinta si Iubire in DIVINITATE.

      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  11. Seceta simbolizează îndepărtarea omului de Dumnezeu, nu mai sărbătorim nici Ziua recoltei toamna, cum o făceam altădată, nu am preluat sărbătoarea Ziua Recunoștinței, în care se mulțumește lui Dumnezeu pentru grija Sa și pt tot ce a dăruit fiecărei familii in acel an(căci din necazuri tot El ne scoate- toată puterea noastră este dăruită de Dânsul). Am preluat halloween si ziua îndrăgostiților, adică doar iubire de sine.. îmi foamete sa nu disperăm, si văduva din Biblie, care făcea turte din ulei si faina, prin rugăciunea sfântului, s observat că nu i se sfârșea uleiul si făină, deoarece Dumnezeu le înmulțea, Binecuvântata să fie Milostivirea Lui.

    RăspundețiȘtergere
  12. Deocamdata nu avem indicii despre ce fel de ucidere in masa este vorba si unde nici daca e o bomba fiz8ca sau metaforica. Sint tot felul de variante ..pina la urma se poate referi chiar si la vestra inimentei urgiei Judecatii si a razboiului biblic promis Israelului si a celor colaterale promise restului lumii care vor precede urgia cit si a doua secerare din cei ramasi ("din doi unul ca fi luat si unul lasat") zisa si ea in Ioil tot "zi infricosatoare" tot lucrarea lui Dumnezeu . Acestea fiind cele mai mari morti in masa in urma carora va supravietui doar acea "treime" lucru care rezulta ceva mai usor din versiunea originala nemodificata sinodal a Apocalipsei si din revelatii prea putin mediatizate.
    Creastinul zice "Vie (sa vina) Imparatia Ta -precum in Cer asa si pe Pamant" dar la modul practic nu prea vrea atit pt xa i se va cere sa devina mult mai bun decit este el dispus sa renunte la lucruri de care nici nu gindeste ca tocmai Dumnezeu i.ar putea cere sa o faca. Nu stie ca Noul Panant vremurile frumoase promise noua orgabizare nu este pt toti ci doar pt cei mai putini cei scrisi. Dar cei nescrisi nu sint luati ei din viata si apoi se face frumos ci li se da ocazia sa se opuna cu acea manie cu care "Panantul intreg se va mania" (dupa care va urna mania lui Dumnezeu") si se va ridica impotriva Ierusalimului (nou). Noul Ierusalim coborit de la Dumnezeu nu e o cladulire materiala ci metaforica ci este insusi Dumnezeu simbolizat de Izvorul si Pomul vietii care sint Duhul Sfint si respectiv caracterul Tatalui cu calitatile frunze din care sintem si noi binecuvintati periodic. Curtra interioara este noua religie a sfintilor Sionului iar curtea exterioara temporara e lumea celor care nu cred sau nu ii intereseaza.
    Cei nescrisi nu sint pregatiti pt noul up date ccum nu au fost nici in vremea lui Iisus. Ei pot beneficia deocamdata si ar mai si incurca pe ceilalti asa cum deja multi o si fac. Pina nu se incheie a doua secerare (1290 gematric)
    nici nu se trece la noul nivel de iertare si binecuvintari pt ca acestra presupun sa vrei si sa si poti invata doar din exemple pozitive fara sa mai fie nevoie sa dai si cu capul de sus cel putin nu asa tare ca cei nescrisi.
    Potopul e tot un tip de Judecata dar fara schimbarea in bine a regimului de iertare si de incercari. Ci dimpotriva continua la fel de lent cresterea incercarilor. Punctul culminant fiind marele necaz hula blasfemiatoare contra Duhului Sfint posibila prin calauzirea orbilor de catre alti orbi ca si pe vremea lui Iisus.
    Lectiile obligatorii unitatea planetara si cu Dumnezeu ducerea in ispita a unora luarea mintilor altora binecuvintarile revelatiile capacitatra de a primi si acorda botezul haric individiluale si planetare puterile justitiare ascunderea adevarului de unii sau darea in vileag a altora toate lucrarile specifice Apocalipsei tin de harismele si calitatile Chakrei a saptea care tocnai urmeaza la rind.
    Calitatile ei ne sint un pic crescute prin misiunea urmatorului Eon (Cineva Savaot) dupa care iar urmeaza o intreaga Era sa le si punem in practica cit mai bine interior si la nivel de societate.
    Anuntarea iminentei pustiirii locasului sfint din Ierusalim (ortodox) a razboiului si a urgiei va fi facuta de Cineva in ziua cintarilor in Sion in cadrul mesajului catre umanitate "cele doua strigari" (intitulat Avertisment si nu "Amenintare") fiind anuntata in diferite moduri inca din zori ca tocmai a inceput Judecata. Asta prin final de iulie sau prima jumatate din august.
    Talmacirea temei are erori la nivel oficial care daca nu sint corectate din mers vor duce la adancirea erorilor inclusiv prin respingerea cu totul de contexte profetice biblice prin rastalmaciri si cenzurare de continut revelat nou in ideea ca ar fi o cursa pt ceilalti dar salvare a lor printrun soi de razgindire planificata anterior de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  13. mihai 35-scrie domnule scurt si la obiect!-ca sa nu spun ca esti obositor si gramatica nu prea stii-citeste mesajul inainte de publicare

    RăspundețiȘtergere
  14. Rugăciunile sunt ascultate, să ne rugăm pt ploaie...si bisericile. Cerul este supărat si pt Legea avortului la cerere, care este împotriva poruncii de a nu ucide, prin care se pierd multe, multe suflete..nici nu le mai numără..Doar Cerul plânge pt ele, noi nu conștientizăm ac tragedie, așa de insensibili, egoiști si lacomi suntem...si ne mai întrebăm de ce vin pedepsele.

    RăspundețiȘtergere
  15. sunt atatea suflete chinuite de foame,frig si fara acoperis si nimeni nu le intinde o mana de ajutor-oare sa fi facut strabunii lor pacate grele pentru care trag acum-DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA-I APERE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:36, parerea mea este ca nu. Dar acest sistem in care se zbate umanitatea este unul diavolesc. Ca unul sa fie bogat trebuie sa fie altii saraci, ca unul sa fie bine trebuie sa fie altii rau. Asa functioneaza acest sistem. Nu pot fi toti bine decat daca dispare acest sistem in care umanitatea este prinsa. Insa pentru asta trebuie ca omul sa se opreasca sa mai alimenteze aceasta monstrozitate in care este antrenat zilnic. Partea ciudata este ca omul nu realizeaza aceasta monstruozitate si participa inconstient la existenta si mentinerea sistemului, crezand ca asa este firesc si normal.

      Ștergere
  16. 3 febr-20:53-asa este de la DUMNEZEU- numai ca mecanismul de care vorbiti este pentru ca noi toti suntem manipulati si controlati prin toate mijloacele-degeaba o mana de oameni fac bine semenilor daca O MANA DE MAGNATI ISI FAC JOCUL PENTRU PUTERE SI AVERI COLOSALE-sunt ANONIM 5 si l-am auzit pe duhovnicul meu spunand-o sa va ia si aerul pe care-l inspirati dar cei bogati isi vor pierde averile-sanatate sa avem cu totii si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum gindesti ca vor pierde averile? Teoria mea este ca,in viitor,dezvoltarea tehnologica va duce la prabusirea sistemului. Proprietatea va fi ceva inutil,femeile vor prefera barbatii frumosi,inteligenti si care vrajesc bine

      Ștergere
    2. ANONIM 5, acest sistem in care traieste umanitatea este unul diavolesc, piramidal si vine de la extrateresrii care folosesc si au folosit intotdeauna omul. Acest sistem este astfel incat nu poate exista daca toti ar fi la fel. Insusi faptul ca piramida are un varf si o baza, intelegem ca varful este deasupra si exista pentru ca exista baza. Deci ca sa existe varful trebuie ca cineva sa foloseasca si sa exploateze pe altul/altii. Deci unul ca sa castige trebuie ca altii sa piarda. Nu pot fi toti la fel de bine.
      Ca umanitatea sa fie fericita trebuie sa scape din latul celor care o exploateaza, trebui neaparat ca acest sistem sa piara. sa cada. Dar pentru asta omul trebuie sa blocheze functionarea lui. Pentru ca fara actiunea robotizata a omului acest sistem s-ar prabusi imediat. Nu ar mai avea cu cine sa-l mentina si nici razboaiele nu le-ar mai putea face. Deci solutia este exact la om. Insa omul este tinut voit amnezic, in stadiu de robot care nu-si da seama despre adevar.

      Ștergere
  17. sunt ANONIM 5-va raspund celor care imi scriu pe blog-AMERICA va fi lovita de calamitati naturale pe care tot ei le- au provocat-iar cand EUROPA va fi si ea lovita sau in razboi, nu va avea puterea sa se implice-deci toti bogatii isi vor irosi si puterea si averea-sanatate si pace sa avem in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Calamitatile vor afecta mai mult pe saracii din orase,ca aia de la tara mai au corcoduse

      Ștergere
    2. ANONIM 5, nu ei le-au provocat in mod direct ci sistemul i-a determinat sa le provoace, iar la butoanele sistemului sunt exact cei din umbra (nonumanii ET si acolitii lor- unii oameni cu sufletul vandut). De aceea spuneam ca sistemul ar trebui sa fie distrus de cea mai marunta si importanta rotita: omul. Este singurul care poate opri tavalugul care daca insa e lasat (tavalugul) va distruge planeta si pe om, implicit.
      Razboaiele sunt provocate de creatorii sistemului, dar sunt purtate de om nu de ei, de aceea omul are puterea sa spuna STOP, iar astfel aceia care umbla sa determine razboaie nu vor mai avea cu cine si prin cine sa le poarte.
      Dupa cum vezi toate nenorocirile vin de la un sistem demoniac care este intretinut de o rotita care se misca dar care este aflata in stare de inconstienta inca- omul.

      Ștergere
  18. 5 febr 10:30-marile puteri au OAMENI platiti sa le apere interesele=banii si resursele si sa treaca peste cadavre-NU SE VREA CA CEI DE RAND -POPULATIA LUMII SA SE AMESTECE IN TREBURILE LOR-aceasta rotita de care spuneti sunt hulpavii de putere care n-au DUMNEZEU-asadar omul singur nu poate face mare lucru-doar revolte inabusite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 5, tocmai iti spuneam ca acesti demoni nu isi pot face jocurile daca omul nu le-ar da curs. Tot ceea ce fac acesti ei pe planeta aceasta o fac prin antrenarea omului. Practic elementul care misca sistemul lor este omul. Daca oamenii nu s-ar mai supune lor, sistemul lor demoniac s-ar bloca foarte repede. Nici macar razboaie nu s-ar mai putea purta, caci nu ar avea pe cine sa trimita la lupta, daca oamenii toti s-ar impotrivi sa actioneze prin a participa la razboaiele iscate de ei.

      Ștergere
  19. 5 febr 19:25-asa este oamenii sunt manipulati si de teama lipsurilor si rpresiuilor nu intra in actiune-sunt ANONIM5 va urez sanatate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 5, ca oamenii sa se poata intari trebuie sa scape de frica. Cine aduce frica in om sunt gandurile, ingrijorarile. Iar cine intretine gandurile (prin minte) este ego-ul cu care omul a ajuns sa se idenitifice si care il antreneaza/conduce iar demonii stiu si profita, amplificand in om tot mai mult acest ego, pe toate caile.

      Ștergere