vineri, 14 februarie 2020

CUTREMUR ??? TSUNAMI ??? INUNDATII APOCALIPTICE !


                                             13 Februarie 2020,ora 23,49 !

                                   Dragii mei,

În aceasta seara ,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, in genunchi stand eu ,simt cum dintr-odata pămantul se scufunda mult de tot,cedeaza precum se scufunda casele sau blocurile la un cutremur puternic.
Brusc, vad o apă mare si mâloasa ce vine cu furie dinspre nord spre sud.
Aceasta apă mâloasa a acoperit in doar cateva secunde, casele cu tot cu acoperisuri.
Imagini pentru inundatii mari.
Şi parca nu ar fi fost indeajuns, din urma veneau valuri si mai mari de cativa metri.
Erau valuri uriase care ,ar fi acoperit si un bloc cu 10 etaje.
Aceste valuri uriase ca de Tsunami,măturau tot ce intalneau in calea lor. Absolut tot !
Dragii mei, este foarte posibil ca s-auzim de un CUTREMUR urias ,un CUTREMUR care sa aiba drept consecinta un TSUNAMI devastator.
Dar iata ce-mi spune un glas, chiar acum:
    "Mitul este ,cea mai buna piesa din lume !
Dar un alt glas il contrazice ,si spune asa:
              Biblicul ,este cea mai buna piesa!"
Asa este dragilor ! Tot ce se spune in SFANTA BIBLIE,toate se vor adeveri intocmai ,dar,in timp!
BIBLIA ,este un ADEVAR al DUHULUI SFANT!
BIBLIA, este CUVANTUL Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS !
Asa cum este foarte adevarat faptul că, BIBLIA nu mai este intru totul asa cum ne-a lasat-o IISUS HRISTOS. A suferit modificari de-alungul secolelor, fie cu voie,fie cu stiinta sau cu nestiinta(traduceri gresite sau intentionat adaugite).
Dar asta nu-nseamna ca,nu mai credem in SFANTA BIBLIE ! Categoric credem cu toata inima noastra;dar vom sti sa cernem si sa discernem ADEVARUL de minciuna,sau altfel spus,ADEVARUL LUI DUMNEZEU, de Adevarul oamenilor care au tradus-o si au scris-o si rescris-o, netinand cont in fiecare clipa de ADEVARUL DUHULUI SFANT si au adaptat-o vremii si vremurilor, sau ,după cum voiau PREOTII vremurilor ca sa dea bine la oamenii de-atunci.
Si nu spun de la mine fratilor,ci spun din CUVANTUL Mantuitorului Iisus Hristos.
Iata:

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

                       22 ianuarie 2017 ,ora 6,15 dimineata !


                                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineata dragii mei, m-au trezit o multime de glasuri care vorbeau fiecare pe limba lui .
 Fara sa deschid ochii, vedeam că nu eram in camera mea,ci eram într-o imensa încapere în care, auzeam multa galagie , multi oameni erau acolo,dar eu nu-i vedeam.
Fiecare vorbea pe limba lui si se auzea un zgomot continuu,precum al roiului de albine care ,zboara din floare in floare.
Eu eram în faţa acestor oameni multi, (după galagia pe care o auzeam),si aveam în faţa mea o măsuţă pe care a apărut din senin O BIBLIE voluminosa cu foi îngalbenite de vremi si de vremuri.
De exemplu, cu aproximatie asa:


                          Related image..

Dragii mei, in clipa când mi s-a pus in faţă aceasta BIBLIE Cereasca, am început a citi cu glas tare.
Era glasul Sufletului meu, dar toti cei prezenti de acolo pe care eu nu-i vedeam, auzeau tot ce eu citeam cu puterea gandului si a sufletului.
În BIBLIA Cereasca, nu citeam ceea ce gasim acum în BIBLIA pământeasca.
În BIBLIA Cereasca ,citeam propozitii clare,pe intelesul tuturor. 
Citeam cuvinte calde si pline de iubire care, imi incalzeau inima si sufletul. 
Nu simteam în suflet că as citi ceva cu inteles greoi, ceva notat cu capitole si cifre cum gasim în BIBLIA noastra pe care, o avem fiecare dintre noi in casă.
Cuvintele din BIBLIA Cereasca  imi dadeau putere sufleteasca;îmi dădeau aripi si multa Dragoste divina;îmi dadeau o sete nebanuita de IUBIRE intru IISUS HRISTOS si MAICA DOMNULUI.
Deci, continuam sa citesc din Biblia Cereasca cu o usurinta extraordinara;era indeajuns sa privesc textul de circa 4- 5 randuri, căci în clipa urmatoare il citeam in doar 2 secunde.
Cînd am ajuns cu cititul la aceste rânduri pe care le voi cita mai jos , ceva uimitor s-a petrecut.
Iata ultimele rânduri citite de mine, din Biblia Cereasca:

                " Locul de verguri e sedimentat pe tot Adevărul Vietii !"

În clipa următoare fratilor, apare în faţa mea Cerul senin ca de oglinda,iar din acest Cer se construieste până la locul în care, eu eram langa acea masuta cu multimea de suflete în spatele meu , multime care vorbea galagios,se formeaza un Tunel de Lumină alba ,orbitor de stralucitoare.
Era ca atunci cand,noi incercam sa privim fara ochelari de protectie la un SOARE torid; asa arăta aceasta punte de Lumina alba orbitoare ce s-a format de la Cer,pana la locul în care eu eram.
În aceasta Lumina,la nici un metru în faţa mea, a apărut un cerc oval auriu, iar Lumina din interiorul Cercului oval auriu de Soare,era mai alba,mai orbitoare, decat puntea de Lumina de care eram eu legata sufleteste.

Image result for DUMNEZEU
  Image result for DUMNEZEU.

Dragii mei,din acest Cerc oval auriu,din Lumina alba orbitoare,un Glas Divin,(mi se spune chiar in acest moment ca sa scriu asa) imi graieste asa: 

                 "Din Lumina alba orbitoare a cercului oval auriu , Însuşi Duhul Sfânt grăia ."
Şi iată fratilor, ce graia DUHUL SFANT:
            "Dragostea?
           Voi ştiţi cu ce se mănâncă Dragostea?
           Iată cu ce se mănâncă Dragostea":
Şi văd cum în mâna mea dreaptă,îmi apare din acea Lumina orbitoare care graia Multimii nevazute de mine, dar auzită de mine, mi se dă o lingură obisnuită ca formă,o lingură argintie.
Priveam la rândurile scrise din BIBLIA CEREASCA, le citeam cu extrem de mare usurinta, ca şi cum am citi o pagina din BIBLIA noastra într-o secunda doar;asa citeam eu din BIBLIA CEREASCA, tuturor oamenilor(sufletelor)auziti de mine,dar nevăzuti.
În clipa în care citeam fratilor, toate cuvintele de pe ambele pagini (stanga -dreapta )ce le aveam in faţa mea, toate se desprindeau si coborau la partea de jos a paginilor, se adunau grămăjoară,se desfaceau în litere simple ,iar eu le mâncam cu lingura, asa  cum mâncăm noi o mâncare obisnuită.
Închipuiti-vă fratilor, că cititi SFANTA BIBLIE si la un moment dat ,vi se face o foame teribilă; iar in acea clipă toate cuvintele de la paginile deschise in faţa ochilor, curg la baza Bibliei ca un izvor nesecat. Iar voi nu cunoasteti alta mancare,decat ceea ce vi se ofera. Adica :Cuvintele din SFANTA BIBLIE si le mâncati cu o foame,cu o iubire care nu se stinge niciodată.
Asa mâncam eu;asa îmi ostoiam foamea pentru DRAGOSTEA si IUBIREA de DUMNEZEU TATAL, de DUMNEZEU FIUL si a DUHULUI SFANT.
Glasul din Cercul oval auriu ,din lumina alba orbitoare, graieste asa:
                   "Locul de vergură e sedimentat pe tot ADEVARUL VIETII .
                Aşa se mănâncă Dragostea !"
În aceasta clipă ,totul dispare iar eu ma cutremur în patul meu ca la un soc electric,deschid ochii, simt încă DRAGOSTEA si IUBIREA DUHULUI SFANT în sufletul meu, în inima mea, în cugetul meu,în toata fiinţa mea.
Cu lacrimi de bucurie  scriu în caietul de sub pernuta mea, toate câte mi s-au arătat,toate câte mi S-a grait de DUHUL SFANT.
 Iar astazi dragilor, am scris aici pentru voi toti cei care, aveti DRAGOSTE si IUBIRE de HRISTOS si MAICUTA DOMNULUI;pentru voi toti cei care,trebuie sa va iubiti atât prietenii cât si dusmanii si sa daruiti din DRAGOSTEA DUHULUI SFANT pe care, sa o mâncati în fiecare clipă ,fie cu lingura, fie cu inima ,fie cu sufletul,fie cu toate la un loc.
Din aceasta DRAGOSTE DIVINA sa daruiti fratilor si celor care ,au mai puţina sau deloc si astfel ,veti dobandi un loc în Împărătia Lui Dumnezeu.
Împreună dragilor sa credem si să învăţăm tot ce este bun din BIBLIA pământeasca, deoarece,nu este vina noastra că aceasta BIBLIE pe care fiecare o avem in casa ,a fost modificata cu stiinţă sau cu nestiinţă , sau ,tradusa incorect de oamenii vremurilor.
Cei care au facut acest lucru,vor da socoteala în faţa LUI IISUS HRISTOS care intreba intr-un articol scris de mine si grait de Duhul Sfant asa:

Dumnezeu există - Mărturii.: BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../biblia-unde-este-bibli...

Translate this page
Jan 18, 2016 - UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ? UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? C 17 Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa! Dragii mei, Am adus adesea şi ...

Dragii mei, BIBLIA pe care o avem în casă, sa ne fie ca un căpătâi bun si cald  si să luăm din ea tot ce ne place,tot ce ne face foame de HRISTOS si de MAICA DOMNULUI.
     Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUI DUMNEZEU,acum si pururea si-n vecii vecilor,Amin.
                                    Cu dragoste,Maria.

                                     17  Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa!

                                                    Dragii mei, 

Am adus adesea şi MĂRTURII care, nu se potrivesc deloc cu cele scrise in Biblie, printre care ,si Existenta Extraterestrilor.
Din anul 1997 si până in prezent,DUMNEZEU mi-a rătat mie roabei sale, aproape toate SFINTELE  EVENIMENTE trecute in CALENDARUL  CRESTIN ORTODOX.
Si multe dintre acestea dragilor, nu se potrivesc cu cele scrise în BIBLIE!

Unele dintre acestea sunt pe aproape; se potrivesc cu cele scrise in Biblie, dar altele, ori nu se potrivesc deloc ,ori nu au fost scrise niciodata in Biblie.
Un exemplu as da cu, NASTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS din FECIOARA  MARIA, unde se spune:
                  "Fecioara a fost inainte de nastere  si Fecioara a ramas si după nastere!" 
Dar cum sa nu rămână MAICA  LUI  DUMNEZEU FECIOARA, când Ea nu a nascut ca noi femeile? 
Asa cum IISUS a fost plamadit in pântece Său de Duhul Sfant, tot la fel ,L-a si nascut; adica ,PRUNCUL  IISUS a iesit din trupul MAICII SALE ca Duh si Dumnezeu, apoi ,si-a luat din nou Trupsorul din carne.
Iisus Hristos, stim cu totii dragilor,că era indeajuns sa gandeasca, şi ajungea oriunde in orice clipă, trecea prin ziduri si usi incuiate cât am clipi din ochi.
Un alt exemplu:
SFANTULUI  IOAN BOTEZATORUL nu I s-a pus capul pe un trunchi ca sa-i fie tăiat cum scrie in Biblie, ci i-a fost tăiat de Călău, din stând in picioare ; eu am văzut aceasta,fiind dusă cu sufletul chiar in incaperea de 2m /1m, unde am vazut toate si chiar am simtit sangele cald la picioarele mele, sângele prea curat si prea sfant,al Sfantului Ioan Botezatorul.
Un alt exemplu:
Iisus  Hristos a fost răpit de CAPETENIILE PREOTILOR, de CARTURARII timpului si a fost legat cu Mâinile la spate, batut si batjocorit, impins de la spate de soldatii lui Pilat,impins pe scarile PALATULUI său. 
Un alt exemplu:
FECIOARA  MARIA L-a purtat pe IISUS  HRISTOS, timp de nouă luni, nu in uter;ci in partea de sus a pântecelui, deasupra buricului.Asa mi-a aratat chiar PREA  SFANTA  NASCATOARE de DUMNEZEU.
Iar exemplele pot continua fratilor.
Orice s-ar spune, BIBLIA  nu este completă ! BIBLIA nu este întocmai asa cum s-au petrecut EVENIMENTELE!  
Cine a scris-o, ori nu a cunoscut corect EVENIMENTELE, ori nu au fost traduse corect Evenimentele, ori ,chiar cu stiinta au adăugat la scrieri, au adaptat-o vremurilor si oamenilor perioadei respective.
Iata cum striga foarte tare,un glas din CERUL  SFÂNT :
                       "Biblia !
               Unde este Biblia de Sus ?
              Unde este Biblia cerească?
             Biblia de Sus,unde este ?"
După cum vedeti dragii mei, DUMNEZEU este supărat pe PREOTII BISERICII SALE, deoarece, BIBLIA  CEREASCA asa cum a fost scrisa de CARTURARII  timpului, cât timp IISUS  HRISTOS  DOMNUL a umblat pe Pământ, nu se gaseste in CASA  DOMNULUI. 
Iata dragii mei, un alt articol scris de mine anul trecut in iulie 2015 si care, se refera la BIBLIE:


                               9 Iulie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                               Dragii mei ,

În această dimineaţă ,trează fiind ,mai stăteam în pat şi admiram Cerul albastru catifelat cu ochii închişi fiind. 
Astfel dragilor, văd pe Maica  Domnului cu Pruncul Iisus în braţe  în Gradina Raiului, cu pomi verzi si cu flori multicolore,toate nepământene, atât de frumoase erau.

Aud glas din Ceruri fratilor, glas care spune ceva despre Sfânta Biblie.                                                

Glasul dragii mei, spunea aşa :

                  "Pentru început, se recomandă          BIBLIA cu ceea ce a fost şi cu ceea ce  va mai fi !"  

                     Image result for BIBLIA IMAGINI
Asadar dragii mei, BIBLIA nu este bătută în cuie.
BIBLIA  CRESTIN  ORTODOXĂ se recomandă  asa cum este în prezent, dar EVENIMENTELE  TAINICE, MINUNILE  DUMNEZEIESTI vor continua  iar toate acestea ,se vor adăuga în SFÂNTA  BIBLIE !
IISUS  HRISTOS  va veni pe norii Cerului pentru a doua oară ,în NOUL  SĂU  IERUSALIM , ROMÂNIA !
Să ne pregătim dragilor pentru venirea MÂNTUITORULUI IISUS  HRISTOS.
Sa ne schimbam viaţa ,începând chiar de astazi. Sa mergem mai des la SFANTA  BISERICĂ, sa împlinim cu dragoste PORUNCILE  DUMNEZEIESTI, sa facem bine chiar si celor care ne fac rău. Sa ne iubim Aproapele si sa avem Dragoste si Milă pentru cei mai necăjiţi decât noi. 
Să alungăm ura din sufletul nostru si sa ne împăcam bine cu toată lumea, chiar si cu dusmanii nostri. 
                                             Cu dragoste, Maria.


18 comentarii:

  1. Dna maria prima data va fi o ploaie imensa dupa aceea va fi foc fizic sau spiritual si la urma va fi marele cutremur

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Biblia cerească ar trebui să fie în noi dar până nu creem puntea, ovalul de lumină către duhul sfânt prin rugăciune și despătimire nu ajunge în inimile noastre. Cele mai rele păcate:bârfa, pâra, uciderea spirituală, transmiterea gândului rău către celălalt și masturbarea ca modalități de rănire a celuilalt dar și a noastră.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria cu lacrimi va scriu, stiu ca toate se adeveresc,toate cate le primiti de la Duhul Cel Prea Sfânt,chiar dacă nu suntem aproape de oceane,mari,dar ma pun in pielea celor care sunt aproape de ape mari,nu pot sa ma gandesc la spaima pe care o traiesc acei oameni.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere doamna Maria pe toți.
    Acum am ajun acasă de la servici,si am vazut mesajul dv.
    La televizor arata cu au arestat pe cei mai mari profesori doctori din tara noastra ,cei mai buni doamna Maria nu este cu putinta nu stiu ce sa mai zic ma doare sufletul pentru cei care au nevoie de transplant etc.
    Doamna Maria cu mult drag si BUNUL Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne aibă în paza sa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Citiți biblia începeți cu noul testament, nu o lăsați să stea în praf, rugati-va și Domnul Isus vă dă înțelepciunè să o înțelegeți. Nu uitați nici de sfertul de oră 20-20: 15 ( cred că se observă Domnul este la lucru)

    RăspundețiȘtergere

  6. Vă invit să urmăriți o nouă ediție a emisiunii online "România Ascunsă".

    Rechizitoriul Sistemului - Despre Alexandra și Luiza

    https://www.facebook.com/presedintecnmr/videos/vb.415470028644127/853810905079728/?type=2&theater

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta îmi place cu romania noul Ierusalem ha ha ha. Să fim serioși romania este plină de indivizi cu icoane în casă dar care cât este ziua de lungă fură pâinea aproapelui de pe masă. Visați frumos dar romania nu va deveni niciodată Ierusalem ba dimpotrivă își va afla pieirea foarte curând. Sunt doar imaginații bazate pe credința în Iisus care dacă a stat la masă cu tâlharii, tâlharii români cred că o să îi premieze Iisus la a doua venire și o să îi facă și Ierusalem. Biserica ortodoxă a reușit să creeze din romani prin strâmbarea învățăturilor lui Iisus o nație majoritar formată din indivizi dedați la toate nenorocirile și campioni în hoție prin falsa iluzie că orice ar face Iisus ii va ierta și îi și va premia. Nu mai continuați cu astfel de prostii că veți rămâne surprinși când veți vedea că nimic nu va rămâne neplătit și că nu veți fi în fața lui Dumnezeu cu nimic mai deosebiți românii față de alte nații. Mai vedem noi foarte curând când va intra romania la dat cu subsemnatul în fața lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23:17 Nu ți-a spus nimeni ca esti idiot . Nici pe la școală nu ai fost pt.că ar trebuii să știi că România se scrie R nu cu r !!! Cine îți dă ție dreptul să judeci un popor ??? Ar fi mai bine să te uiți în oglindă și să vezi cât ești de mic și neânsemnat !!! Probabil că dna Maria o să considere comentariul meu jignitor dar al anonimului de 23:17 cum e ???

      Ștergere
  8. Apocalipsa este aici a început de ceva vreme chiar dacă unii cred greșit că apocalipsa începe undeva seara și până a doua zi este totul gata. Biblia spune clar că în vremurile de pe urmă veți auzi într-o parte a pământului de războaie în cealaltă de foamete și boli iar lucrurile se vor desfășura treptat. Se vor desfășura treptat pentru ca oamenii să se căiască și să se îndrepte spre salvarea lor ceea ce nu cred am văzut oameni care deși la uşă le bătea moartea cu coasa ei făceau buzunare la coșciug. Omenirea a ajuns mai rău decât pe vremea lui Noe.

    RăspundețiȘtergere
  9. Locul de vergura e sedimentat pe tot Adevarul Vietii ..asa se maninca dragostea.
    Calea Adevarul si Viata nu e nici Biserica nici credinta in Iisus ci caracterul desavirsit plinatatea lui Hristos acea desavirsire fara de care cu nici un chip nu se poate intra in Imparatie ..desavirsirea arhanta fiind tocmai intrarea si apartenenta la Rai.
    Locul de vergura simbolizeaza arhetipul calitatilor copilariei care stau la baza tuturor celorlaltor calitati iar ele contribuie la manifestarea practica prin fapte bune (inclusiv ca baza a harismelor) a iubirii in actiuni concrete.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cutremur si tsunami in Marea Neagra...

    RăspundețiȘtergere
  11. A mai fost recent o viziune in care un bloc se scufunda si se vedea doar acoperisul rosu, nu or fi legate intre ele aceste viziuni ....... ?

    RăspundețiȘtergere
  12. pai cum sa nu se cutremure daca s-au anuntat la poli temperaturi de peste 20 grade,iar in AUSTRALIA dupa incendii ploi catastrofale !-GLOBUL E IN SCHIMBARE -poate ne mai schimbam si noi -mai spre credinta autentica

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa este,lumea este in schimbare,lumea se va schimba cit de curind...

    RăspundețiȘtergere
  14. Este foarte adevarat ce auziti.
    Romanii s-au bazat foarte mult pe mitul sacrificiului. Greu de crezut, dar practicat chiar si in acest secol.
    Suntem intr-o continua evolutie. Cred ca am ajuns deja la epoca de piatra.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca expresia Biblia din ceruri Biblia cereasca (unde e?) se poate referi si la versiunea originala a Scripturii eventual si alte texte si profetii din vremea Apostolilor care nu ai mai ajuns in continutul canonizat.
    Dar la fel de bine poate insemna si acea cunoastere in tot adevarul promis a fi adus de Duhul Sfint si de care in realitate Biserica nu beneficiaza mai deloc chiar daca oficial se pretinde ca stim deja tot adevarul promis.
    Biserica nu beneficiaza pt ca ea este o cunoastere mai avansata mai detaliata esoterica si mistica promisa mai degraba pt vremurile viitoare din vremea Noului Pamant in cadrul miresei ca noua religie. Dar partial aceste vremuri au inceput sa vina pt ca noua religie este acel popor gestat* discret de fiica Sionului fiica care este chiar Dumnezeu Cineva Femeie venire asociata identitar cu Fecioara care nascuse un fiu..de aici si din alte profetii calugaresti etc a aparul ideea de Biserica secreta a adevaratilor sfinti ai Sionului care se va vesti cu ocazia contarilor in Sion in prezenta venirilor Cineva si Iisus care o pastoresc.
    Modificarile sinodale asupra textului Biblic interzise explicit de Iisus mai alrs cu referire la "aceasta carte"(cartea Apocalipsei) -au fost de mai multe feluri cele mai multe tocmai in Apocalipsa.
    Unele nu sint esentiale nici daunatoare fiind prin adaugire cu sigutanta preluate din alte texte crestine gasite ulterior. De ex inlocuirea botezului "in numele Meu" cu "in numele Tatalui al Fiului si al Duhului Sfint" ..neesential.
    Alte adaugiri tot din sursa revelata au fost profetii dar intre timp au fost scoase ocazie cu care au mai fost declarate si altele adaugiri (si asa scoase) desi nu erau.
    Un caz de interschimbare de versete este in Ioan.14 intre cele doua fraze care vb despre Mangaietorul. Iisus voisa sa spuna ca e vb atit de venirea Duhului Sfint care vorbind sa ne calauzeasca in tot adevarul etc dar si de aspectul interior noua al Duhului Sfint. Aceasta necredinta in ce a zis El alaturi de neascultarea modificarilor va fi vadita tocmai de prezenta venirii Duhului Sfint Cineva cit si prin cuvintele Sale urmata scoaterea adevarului la lumina.
    Altele sint prin scoatere urmate uneori de alte modificari prin reformulare mai labartata a unor fraze sau reluari de idei ca sa acopere locul gol ramas si sa mentina numeric la nevoie nr total de versete.
    Ultimele modificari (comune ortodoxie catolicitate) au fost decise dimpreuna la Vatican in 2005 unde desi au votat si protestantii ei nu le.au aplicat ulterior. Asa incit nu mai exista oficial contextul cu "cele doua strigari" iar forma cap.40 Isaia a fost inlocuita in ortodoxie (care are de fel v.Septuaginta) cu cea catolica (v.Vulgata). Asta in ciuda faptului ca traditional chiar si azi Sfintul Scaun considera v.Septuaginta cea mai corecta din toate pe partea de profetii. Francisc a promis introducerea ei cind vor incepe iar vremurile biblice.
    Motivul real al modificarilor care razbate fiind lupta concurentiala cu restul religiilor desi in 2005 a mai fost vb si de altceva mult mai grav pt ca o profetie rusa anterioara despre o modificare care inca urma arata ca va fi facuta si impusa de cel rau cu slugile lui si nimeni nu se va impotrivi. Slugile fiind la Vatican unde au facut presiuni si anenintari etc asupra celor care dadeau semne ca nu ar vrea sa voteze in sensul celor propuse. Ideea initiala fiind obtinerea unei versiuni unice comune intregii crestinatati cu impresia lasata la inceput ca se va tine cont de versiunea originala. Unii au votat asa doar pt ca asa spusese profetia rusa desi unii nu erau ortodocsi dar au crezut in ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://lumeacarnavalului.wordpress.com/2018/01/25/drumul-catre-pleroma-parola-gnostica/

      Ștergere