joi, 6 februarie 2020

NU MAI AI GHEORGHE - IOHANIS ,DE ACHITAT DIN ISTORIE ??


                                          5 Februarie 2020,ora 5,21 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata foarte devreme, m-a trezit un glas care spunea asa :
           "Nu mai ai Gheorghe - Iohanis de achitat din Istorie ?"
Dragii mei, ce inseamna acest Mesaj sau cine este acest personaj sau personaje , ISTORIA ni-l si ni-i va arăta !
                                   Cu dragoste,Maria.

35 de comentarii:

  1. Datoria =pacatul lui Iohannis fata de GHEORGHE Lazar cel din Sibiu-Avriga intrat in istorie pentru infintarea primei scoli Romanesti in grafie latina la Sfintul Sava din Bucuresti si a doua oara cu marea Statuie cu soclu masiv care la Revolutia din 1989 din Sibiu a salvat multi revolutionari de la moarte prin gloantele trase spre ea,si pe care Iohannis a desfintat-o ,dezmembrat si eliminat-o din Piata Mare a SIBIULUI-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun,in timpul acesta,in care s-au petrecut toate cele sibienii unde erau?

      Ștergere
    2. Sibieni dormeau cum doarme intregul popor roman adormiti cu armele lor psihotronice

      Ștergere
    3. Atunci este vai de noi,jalnic am ajuns.

      Ștergere
  2. Sa fie vorba de Gheorghe Soros ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Este singurul ( KWJ ) care nu o sa fie " achitat de istorie".Este singurul presedinte ( domnitor...etc ) din istoria noastra care si uraste poporul, altul nu a mai fost.Istoria asa o sa vorbeasca despre el ca tradator de tara .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.08.Sunt foarte curios cum va ramane in istorie Ion Iliescu.Datorita lui istoria nu si-a urmat cursul firesc in Romania.Doamne iarta-ne si pazeste-ne.

      Ștergere
    2. Stai linistit bre ca Iohannis il intrece pe asta :))

      Ștergere
    3. Cu alte cuvinte, asta e ultimul presedinte tradator...tara asta nu o sa mai aiba un tradator, el fiind ultimul... asa am inteles eu mesajul scris de dna... deci, un alt presedinte care sa se lase cumparat nu o sa ma fie, clar...

      Ștergere
    4. Datorita lui Iliescu, sau DATORITA NOUA. Asa repede am uitat ce am votat? Asta-i intrebarea de nota 10.

      Ștergere
    5. Cu Carol al2lea cum ramane? Numai iubitor de popor roman nu a fost!

      Ștergere
    6. El..isi uraste poporul si poporul il voteaza....ati mai vazut asta undeva pe planeta? Tara are presedintele care il merita..

      Ștergere
  4. Mihai regele o fost mai breaz? Oare ai alt aluat? Nu apara aceleasi interese straine largite nu numai germane? Ceausescu o fost macar neam al basarabilor si ultimul copil ramas in viata nu ai putred de bogat pe spinarea poporului! Multumesc surioara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bre omule, cine te intelege ce ai vrut tu sa spui aici ?!

      Ștergere
  5. La procentul cu care a câștigat Iohannis stă bine și pentru istorie. Iohannis are susținere puternică în societate. Dacă sunt unii care cred că vor distruge România pentru că au doar 20% procente la ora actuală sau că îl vor da jos pe președinte așa cum au mai încercat destabilizarea țării pe vremea lui Băsescu doar pentru a își pune un om președinte care să doarmă în timp ce ei jefuiesc țara să știe că ștreangul și cătușele le vor fi de cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa le ajute Dummezeu daca vor rau.

      Ștergere
    2. Dar iohanis ce a facut bun pentru Romania si pentru romani????

      Ștergere
    3. Sunteți sigur că procentele de care vorbiți (și de o parte și de alta) sunt reale?

      Ștergere
    4. Anonim 21.42....dar ce face Iohanis ptr.a opri jaful ?
      Pădurile se taie in continuare...gazul ,apele minerale ,aurul sunt date la straini in continuare....băncile si multinaționalele ne fac sclavi in continuare.
      ..etc.
      Iohanis ce face....?

      Ștergere
    5. omnia este o colonie,soarta coloniei este hotarata de proprietarul coloniei,mai exista romani care cred ca Romania este independenta,suverana ,etc ? Treziti-va dragilor,am pierdut tara , au cumparat-o altii cu banii nostri ! Ce vedeti prin massmedia este un teatru ieftin ptr copii,povesti cu zane si feti frumosi.

      Ștergere
  6. 22,00 Ca peste tot locul nu au stiut sau dormeau in papuci si le plac tatucii cum l-au placut si pe Nicu Ceausescu pina la un moment dat.
    Dar Her e mult mai viclean si a profitat in al doilea mandat de votul naivilor[ca sa nu le zic prosti]majoritari cum sint peste tot locul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. 21,42 Ce vorbesti??
    Ceausescu si el si fiul lui au avut mai mult si unde au ajuns??

    RăspundețiȘtergere
  8. Martor cheie: copiii lui Dincă, implicați în dispariția Luizei și Alexandrei .

    O înregistrare cu noi dezvăluiri incendiare a devenit publică. Un martor cheie în dosarul monstrului de la Caracal știe tot ce s-a întâmplat cu fetele dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. El a povestit cu lux de amănunte.

    Martorul vorbeşte deschis şi cu elemente extrem de concrete despre soarta celor două fete, după ce ele au ajuns în curtea lui Gheorghe Dincă.
    Acesta menționează clanul Baboi din Craiova că ar fi implicat în traficarea fetelor.
    Mai exact, martorul susține că, după ce au ajuns la Dincă, fetele au fost traficate, de reprezentanții acestui clan, martorul mai susține că pe Alexandra ar fi luat-o fiica lui Dincă şi ar fi dus-o direct la acest clan.

    Luiza ar fi fost luată de fiul lui Dincă, care ar fi scos-o din țară.
    Personajul mai susține legătura apropiată dintre Gheorghe Dincă și Oacă, ceea ce îi asigura celui dintâi siguranță: ”E pericol Oacă ăsta şi are mulţi, mulţi…
    Păi dacă spui ceva, imediat îţi pune pistolul la gât”, a susținut martorul .

    RăspundețiȘtergere
  9. A câștigat din (calculator)
    O sa intre in istorie ca unul care nu iubeste poporul,doar pe el se iubeste si călăii poporului român.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 21:42, pentru tine sunt alte site uri, nu acesta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu.va face Dreptate.amin.amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna cel neputincios si slab se multumeste cu fraza asta ( se considera un invingator chiar )

      Ștergere
  12. Istoric
    1]Iohannis-refuz NE-Constitutional de a numii ministri interimari ceruti de Dancila.
    2]Masurile guvern Orban I aduc Justitia in Greva,unic in ISTORIA Romaniei.
    3]Orban demis la motiune de majoritatea PSD-Pro Romania
    4Iohannis numeste tot pe ORB-an cel demis care cu PNL=USR spun ca nu vor sa fie Premier.
    5]PSD cere CCR sa constate conflictul constitutional.
    6]Total =Tara in HAOS pentru pofta DICTATORULUI Iohanis care ca intodeauna primeaza in fata Constitutiei si interesului romanilor.
    7]Dar un DOCTOR Psihiatru nu are Romania,ca la Ceausescu???

    RăspundețiȘtergere
  13. 07,24 Chiar daca ar fi reale sau obtinut cu siretlicul referendumul neconstitutional'masurat 'de STS.

    RăspundețiȘtergere
  14. STS nu masoara nimic si nu se poate maslui cu STS cita vreme voturile sint apoi numarate inca o data de catre BEC ca doar de aceea sint dusi toti sacii cu vituri si cu procesele verbale a numararilor din teritoriu. Masluiri se fac (de ex aparitia de voturi pt UDMR in prea multe sate unde nu exista minoritari maghiari ci doar majoritate sau chiar unanimitate Psd ceea ceinseamna ca blatul a fost facut in tandem la ambele numaratori pt ca Psd are oameni destui si la BEC asa cum are si la Anaf CCR Politie Jandarmi Armata Justitie etc etc ..O noua revolutie prin opintire cetateneasca nu mai e posibila pt ca acum Armata (sefii ei) nu mai e cu noi si doar o minune ne mai scapa de dictatura. Miza lor fiind acum prea mare ca sa nu faca dictatura singeroasa inclusiv prin furtul de citeva voturi dar in favoarea opozitiei ca sa dea vina pe ea dupa care anuleaza votarea vazind ca are prea multe voturi in loc sa se reia votul doar in acele circumscriptii daca e cum se pretinde si sa se cerceteze in ce birou din CCR a fost facuta mirsavia. Miza este nr prea mare de dosare de coruptie sifonari etc din banul public ale sutelor de primari si consilieri lideri si baroni Psd care trebuie scapati cu banii luati si sa poata fura in continuare fara monitorizari pe justitie si pe buna guvernare. Nu isi mai pot permite sa scape din mina cu atit mai mult nici majoritatea parlamentara iar singura solutie este scoaterea in afara legii a opozitiei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Gheorghe Iohannis este Iohannis mai roman decit multi romani..
    In momentul mortii ca orice om care moare in timpul Judecatii nu va mai avea de achitat nimic karmic ispasirea si rasplata faptelor bune vor fi platite = datorii karmice zero.
    Profetia lui Swami spune de o ucidere de Presedinte din partea tradatorilor din propriul partid de guvernamant care vor crea apoi haos si dictatura singeroasa. Se referea la Ceausescu pt ca PCR era de guvernamant (stia prea multe despre ei etc) insa desi si Iohannis va fi neutralizat dupa suspendarea mirsava in acel moment PNL nu va fi partid de guvernamant pt ca premier va fi Dancila in acel moment pe majoritatea actuala parlamentara dupa demisia viitoare a lui Orban.
    Am mai scris o data profetia asta (nu e a mea) pe FB iar o membra Psd a zis ca nu crede ca va fi neutralizat de agenti Psd ci de oamenii lui ca sa dea vina pe Psd ..desi profetia spunea clar ce si cum. Iohannis nu incalca Constitutia lucru recunoscut chiar si de catre CCR care nu poate fi suspectata ca ii este favorabila. Este doar propaganda mincinoasa nefiind obligat sa semneze numirea oricarui ministru "ca orimarul" asa cum nivi Basescu nu o facea decit dupa negocieri bilaterake cu premierul pt gasirea unui nume comun acceptat. Si se gaseau . Dar premierii mai noi Psd refuza consultarile legale ..tratru ieftin . Deci ei nu respecta legislatia inclusiv ca sa dea vina pe el. Plus ca ministrii nu ii schimbi ca pe soseste cite 2-3 saptaminal iar si iar ca sa aibe cit mai multi pensii de ministru. Cind nu o sa mai fie Iohannis ministrii vor fi schimbati chiar si zilnic iar Presedintele lor interimar va semna si se va si lauda cu asta. Asa spune profetia. Este legal dar nu si moral. Iesirea din UE si Nato nu ne va intoarce in trecutul de dinainte cu jaful din industrie si banci etc ci intrunul si mai groaznic cu un jaf si mai mare care insumeaza si represiunea din anii 50 dupa bunul plac si cu rafuieli personale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. " Gheorghe Iohannis este Iohannis mai roman decit multi romani.." PE BUNE ???

      Adica ăsta o să ajungă un fel de sfânt ?? :)))
      Bine, e democratie și fiecare e liber să spună ce vrea el... dar tu ai tupeu maxim, chiar ne crezi proști rău de tot :)))...ai dreptate în felul tău, odată ce de 30 de ani românul așa a fost păcălit... :)))

      Ștergere
  16. Mihai 35 inseamna ca nu ai fost la cele doua' Alegeri cu Strigaturi' cuplate cu 'Referendumuri'.si facute de STS,deci falsificate inainte de 'Votare' si numarare,inclusiv prin 'Tragerea' la sort in care Iohannis era mereu primul pe lista de VOT.. in care el aparea pe lista de partid si nu individual,asa am fentat si eu fara ochelari ca Majoritatea..

    RăspundețiȘtergere
  17. Iar vorbesti aiurea Mihai 35,Iohannis a incalcat si hotariri ale Curtii Constitutionale care a hotarit ca trebue sa numeasca in termen ministrii interimari propus de Dancila ,iar el DICTATORUL nu a vrut sa o faca si nu a facut-o.

    RăspundețiȘtergere