luni, 24 februarie 2020

ALERTA GRI ??? UN BARBAT SE ROAGA CA SA POATA REZISTA PE TERITORIUL ROMÂNIEI !


                                                  24 Februarie 2020,ora 3,10 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,aud un glas care face un anunt ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                   "Alerta gri !"
După care,vad inspre Rasarit o incapere in semiintuneric si un barbat care sta in genunchi si se roaga asa:
                 "Doamne , Te rog dă să am putere ca să rezist pe teritoriul României !"
Dragii mei, după cum vedem cu totii,cred ca acest barbat are de gand sa ajunga pe teritoriul Romaniei si in acelasi timp (saracutul) sa poata supravietui. 
Prieteni dragi, cred ca aceasta Alerta gri,se refera la CORONAVIRUS ,la fel si ruga acelui barbat.
Suferinta dragilor, frica de moarte ,ne apropie si ne impaca cu Bunul Dumnezeu si cu Maicuta Domnului. Din nefericire,majoritatea oamenilor isi aduc aminte de DUMNEZEU doar cand au nevoie de ceva,doar cand sanatatea si viata lor sau a celor dragi le este  pusa in pericol.
Nu asa ar trebui sa fie! Dar,tot e bine ca macar in al 12 lea ceas,oamenii isi amintesc ca avem Sus in Ceruri un TATA si o MAMA,Carora  Le putem cere ajutorul in fiecare clipa, si care ,ne iarta daca ne intoarcem cu inima blanda si cu sufletul smerit.
Observ ca, nici in al 12 lea ceas,sunt guri rele si batjocoritoare care nu au nicio team de Dumnezeu,si care,continua sa jugneasca si sa blesteme.Le amintesc doar,ca toate cate acesti semeni ai nostri spun si gandesc,toate se vor intoarce asupra lor si a celor dragi lor care nu au nicio vina, inzecit.Nu ca asa doresc eu,Doamne fereste! Ci pentru ca,asa rasplateste Dumnezeu fiecaruia dintre noi.
Dragii mei, m-am gandit ca ne-ar prinde bine la toti,aceste INFORMATII venite de la SPECIALISTI in domeniu.
Iata:
CARANTINĂ ÎN ROMÂNIA? DUMNEZEU CU MILA ȘI SPĂLAȚI-VĂ PE MÂINI!
De la o zi la alta, presa ne servește vești tot mai alarmante despre infecțiile cu coronavirus, știrile proaste curg valuri, lumea se isterizează. Numărul de îmbolnăviri crește cu repeziciune, în timp ce laboratoare din toată lumea cercetează virusul pe toate părțile, în vederea înțelegerii cât mai amănunțite a modului de transmitere și în scopul identificării unui tratament eficient.
Până una-alta, apare tot mai des cuvântul „carantină”, adică izolarea preventivă a unor persoane care au fost în contact cu unul sau mai mulți bolnavi de o boală transmisibilă sau care vin dintr-o regiune în care există o epidemie, pentru a preîntâmpina răspândirea maladiei.
Ce fac țările care se confruntă deja cu un număr semnificativ de astfel de infecții? Nu mai zic de China, pentru că veștile curg râu, despre ce se petrece acolo (https://www.ecdc.europa.eu/en/novel-coronavirus-china).
Un vas de croazieră cu peste 3000 de persoane la bord a rămas în carantină în largul coastelor japoneze peste două săptămâni. Bolnavii identificați au fost coborâți și trimiși la spital, cei sănătoși au rămas la bord, sub supraveghere strictă, fiind coborâți ulterior, rând pe rând, conform unui protocol minuțios (https://www.theguardian.com/world/2020/feb/13/japan-reports-first-coronavirus-death-as-44-more-cases-confirmed-aboard-cruise-ship_.
În Coreea de Sud, o bolnavă prezentă la întrunirile dintr-un templu a generat îmbolnăvirea, într-o primă instanță, a circa 90 de participanți la respectivele ceremonii, apărând și două decese între timp. Autoritățile au intrat în alertă (https://www.theguardian.com/world/2020/feb/23/coronavirus-south-korea-reports-123-new-cases-and-two-more-deaths).
Mai aproape de noi, Italia se confruntă cu o problemă serioasă în Lombardia, cu atât mai serioasă cu cât nu a fost încă identificat bolnavul zero iar la primele verificări nu reiese contactul locuitorilor cu persoane venite din China. Între timp, boala s-a extins. (https://www.euronews.com/2020/02/21/italy-s-coronavirus-cases-quadruple-after-8-infected-in-one-hospital)
Presa a informat că în eventualitatea în care românii ar reveni acasă, ei ar trebui să stea în carantină 14 zile (https://www.rfi.ro/social-118529-autoritatile-romane-alerta-dupa-valul-de-imbolnaviri-cu-coronavirus-italia). Unde, cum, în ce condiții? Ce fac oamenii dacă apar febră sau alte semne de boală în acest interval?
Am avut curiozitatea să caut pe site-urile oficiale informații despre strategia autorităților și recomandări de conduită, în caz de suspiciune de boală.
Am intrat pe site-ul Ministerului Sănătății, nu există nimic, nici la „Informații de interes general – Noutăți”, nici în altă parte. La fel, nici pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la „Informații generale” sau la „Comunicate” nu există nicio referire la ce are de făcut populația într-o astfel de situație... Nici site-ul Institutului de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” nu ne este de niciun folos în această privință. Doar declarații pe la diverse televiziuni, fără a fi asumate în mod clar de autorități ...
Atunci, ce înseamnă carantină? Într-o postare pe FB, un calator povește ce s-a întâmplat pe aeroportul Otopeni cu primii români sosiți din Italia, exact din Lombardia, după apariția îmbolnăvirilor acolo (https://www.facebook.com/danbucurajurnalist/). Din cele relatate, se pare că declarațiile frumoase de la televizor nu au acoperire în practică, oamenii nu știu ce să facă iar autoritățile de la aeroport sunt depășite de situație. Nu mai zic ce se întâmplă cu cei veniți cu trenul sau cu mașina personală...
Se spune despre dr. Victor Costache că este un chirurg foarte bun, dar nu este suficient ca să fie și un ministru foarte bun. Această funcție cere cunoștințe solide de organizare sanitară, iar echipa sa de consilieri ar trebui să includă epidemiologi și specialiști în sănătate publică. Ce se întâmplă dacă 100 de bolnavi, nu zic mai mulți, ajung toți deodată la UPU, la Spitalul Județean? Au autoritățile vreun plan? Nici nu vreau să mă gândesc ...
E nevoie de reguli clare, la intrarea în țară, pentru lucrătorii de la frontieră și pentru călători. La fel, e nevoie de coerență și protocoale, privind modul în care se acționează în unități medicale și ce au de făcut pacienții. E obligatoriu ca ceea ce se stabilește, să se și facă! Asta mai înseamnă să ai cu cine și cu ce să faci treaba, care trebuie făcută. E nevoie de informare, transmisă coerent, complet, pe înțelesul cetățenilor, repetată, în condițiile în care, oricum nu suntem cei mai grijulii, nici cu propria sănătate, darămite cu a celor din jur ...
Am găsit o postare a unui specialist în sănătate publică, cu informații clare și pe înțelesul oamenilor (https://www.facebook.com/vlad.mixich), așa cum mi-ar plăcea să primesc de la cei responsabili cu protecția sănătății noastre.
Ce se întâmplă la nivel oficial? Nimic deosebit ... vor fi luate măsuri ... vor fi transmise ...mai vedem noi ... Pentru moment, doar ne putem întreba, ce-i aia carantină în România? Răspunsul ... Dumnezeu cu mila și spălați-vă pe mâini!
Dr. Mihaela Lupu
                              Cu dragoste,Maria!     

P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 


Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

26 de comentarii:

  1. Unul dintre cei coordonați de micii cenusii. Ca si tine. Roaga-te sa nu te ia cu ei cand isi iau zborul...Nu o sa-ti placa unde ajungi. Armaghedon inseamna batalie pe suflete si al tau e deja inhățat. Si nu de Iisus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:39 esti de o nesimțire uimitoare. Cine te pune să intri pe blogul ăsta? Aici sunt: ruși, soroșiști, #tag și mulți alții pe care nu-i înghiți AUT!!

      Ștergere
    2. OK 16.35 se scrie out, nu aut! Iar out esti TU!

      Ștergere
    3. 12:39, super!!! 👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  2. Coronavirus vs rostopasca(99% salveaza bolile) prostia se plateste si pe buna dreptate se roaga la dumnezeu sa vina cu o solutie salvatoare. Este doar o opinie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna.Maria locuiesc in nord Italia , ceea ce se spune la tv pe toate canalele este o escrocherie baga lumea in alerta este asa ca si cu pensiile de doi ani se tot vorbeste dar nu se face nimic acuma au lasato cu pensiile si au luato cu coronavirus va spun eu ca nu este asa aici in Italia au murit pina acuma 4 persoane de 74 78. 84. Si o alta tot in virsta dar toate aceste persoane aveau si alte boli prima persoana care a muritde 74 infectata cu coronavirus de unde sa imbolnavit ? Pentru ca persoana zero nu exista adica persoana care a adus acest virus , intrebarea este de unde provine virusul, binenteles ca italienii sint foarte prevazatori si pt aceasta au pus in carantina mai multe localitati pt ca in cazul in care ar exista virusul activ sa nu se extinda,.mai mult directoarea se la spitalul de virologie a spus ca in laboratoare se lucreaza nonstop si se fac examene la toate persoanele din aceste localitati dar totul este normal nu sau gasit infectii da.cum ca aici locuiesc ff multi romini alti nu lucreaza ca nu au inca de lucru fiind rece altii care lucreaza in fabrici intrucit ar trebui ca sa stea in case 14-15' zile.sau gindit sa plece in tara ca doar sint platiti dar nu siau pus intrebarea ca daca creva di ei ar fi bolnavi ar inbolnavi si familile lor si se stie ca in tara cum se trateaza si ce medicamente au spitalele deci cei plecati sint total inresponsabili sau.mai bine zis isifac vacanta in tara . Dar si acest virus e "binevenit" ptmulti au uitat de Dumnezeu asa ajung de frica sa se mai roage si sa.mearga pe la biserica,.eu cred ca problema cea mai mare este alta cea dintre Rusia si America si pt aceasta ar trebui ca sane preocupam si sa ne rugam mai mult Doamne ajuta la toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru informatii reale...in prostia lor ,institutiile statului roman vor interzice intrarea in romania a cetatenilor romani aflati in europa,asteapta comanda de la centru,ca asa este bugetarul roman imbecil.tradator si slugarnic intereselor straine,,,DOAMNE AJUTA TUTUROR !

      Ștergere
    2. Nu va faceți griji,la bacteriili și nozocomialele din spitalele noastre ,coronavirus nu are nici o sansa.Se vor exclude unul(a) pe alta.:))) Mai facem și haz de necaz ,așa am petrecut războaiele.

      Ștergere
    3. Apreciez că ai umor, an.17.15. Face bine la starea de spirit. Sănătate multa îți doresc. Numai bine...

      Ștergere
    4. Un usturoi, o tuica, un decoct de patrunjel au distrus acest virus ca orice gripa. Haideti acasa oameni buni. Numai ingrijiti batranii altor natii. Nu aveti voi batranii vostri?

      Ștergere
  4. Nu luati in deradere, nu-i gluma. Nu va puneti cu furia dementilor! Asta e produs intentionat. Fiti in alerta permanent! Nu este o simulare, nu este gluma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și crezi că poți face mare lucru? Decât să privesti ca un simplu spectator pe scena vieții,să astepti cuminte ca mielul la tăiere,evenimente ale zilelor cele din urma. Un singur lucru poți face cum și eu fac ,mă rog: Facă-se voia ta Doamne,si nu a oamenilor,iar de sunt de la Tine dă-mi să-mi ispășesc pe această lume păcatele,iar dacă sunt de la oameni pedeapsa Ta divină divina să cadă asupra lor.Amin!(Fă cruce pe tot ce mănânci ,când ieși din casă,spune rugăciunea inimii,și mergi fără griji)

      Ștergere
  5. Doamna Maria BUNUL Dumnezeu sa ne lumineze inima și sufletul.
    Ce pot sa spun bine ca in al 12-le ceas este cu frica de Dumnezeu.
    Doamna Maria va rog nu mai luati in seama greutățile unora sunt destui,care nu pot trăi dacă nu in teapa omul.
    Eu zic asa la cei care ma supăra
    Ce dorește mie de capul lor sa se tie.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
  6. "Cu Dumnezeu nu se glumește"!
    Titlul cărții la care nu cred că mai am mult de scris, cred că sunt pe final. M-am apropiat de Dumnezeu de frica demonilor dar pentru că nu am citit regulile la timp am ajuns să pierd tot,omenește vorbind, dar spiritual.....cred că pot sta tare în fața coronavirisului (cu mânuși termorezistente bineînțeles).

    Va fi o carte despre viață și cu viață (o a doua viață). Nu știu când va vedea lumina tiparului dar sper că va fi cât de curând!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Succes, Maria. Numai bine îți doresc.

      Ștergere
    2. Maria,unde locuiesti?(localitate).Multumesc.

      Ștergere
    3. Constanța este un oraș care te inspirā datoritā mārii dar am scris cele mai frumoase poezii în București unde la etajul 8 erai mai aproape de dumnezeire.

      Ștergere
    4. Ma bucur pentru tine si-ti doresc succes in tot ce ai in gand.Ce frumos ai spus,mai aproape de dumnezeire!Iti multumesc.

      Ștergere
  7. Gata, Orbanu e pa !
    Tineti minte cand va dadeam ex. cu om care primeste cart. rosu ca nu poate fi reintrodus in teren ?
    Despre asta e vorba.

    RăspundețiȘtergere
  8. Probabil ca ai avut dreptate si cu inchiderea granitelor...

    RăspundețiȘtergere
  9. O fi presedintele care se gindeste la a doua lui cetatenie?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu v.ati dat seama că vizeaza oamenii in varsta?!!
    Vor sa scape de ei sa nu le mai plateasca pensiile si medicamentele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Romania nu va avea probleme serioase cu acest virus ..toti care vin din Italia cel putin vor intra mai intai in carantina pt ca pot avea virusul inca in perioada de incubatie fara semnalmente.
    Acest virus e atipic nu creaza la vindecare imunitate iar la reinfectare ataca inima provocind infarct cu deces. La virusul Sars ceaiul de cuisoare era f eficient nu si in acest caz.
    Deci alerta gri nu se refera la acest virus.

    RăspundețiȘtergere
  12. Începând din noaptea aceasta VIRUSUL ÎȘI VA FACE APARITIA ȘI IN ROMÂNIA....cu JUTORUL ITALIANULUI DE 71 DE ANI, ce a binevoit să facă acest rău NAȚIUNII ROMÂNE ............să nui uităm și pe țiganii din Moldova ce au mințit ca au venit din GERMANIA........INCONȘTIENȚA UNOR INDIVIZI MALEFICI CE DISTRUG LUMEA PRIN NEBUNIA LOR SATANICA...

    RăspundețiȘtergere
  13. Prin nebunie si necredinta in Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere