joi, 27 februarie 2020

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT SE VA ÎNTARI , ÎSI VA REVENI SPECTACULOS !


Imagini pentru PSD SIGLA.
                                                          27 Februarie 2020,ora 4,18 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune asa:
                   "PSD-ul se va întari !
                    În ce experienta isi intareste PSD-ul....!"
Iar glasul nu mai continua.
Iar tot ce am auzit,am vazut si scris in aer de o Forta nevazuta.
Dragii mei,stiu ca acest Mesaj va supara pe multi dintre cititori.Eu ma voi abtine de la Comentarii in acest sens,dar totusi,voi spune ca-mi doresc ca Romania sa fie pusa pe roate,indiferent de culoarea Partidului care va fi la putere.
Imi doresc ca oamenii din Romania sa aiba ce pune pe masa in fiecare zi, sa aiba unde sa-si duca copilasii la medic si la scoala, sa nu le fie teama ca sa-si lase copiii in faţa casei sau in faţa blocului,ca va veni cineva si-i va fura.
Imi doresc ca acel PARTID (PARTIDE) care vor fi la putere,sa nu mai incalce LEGILE Tarii,iar CONSTITUTIA Romaniei Sfinte, sa fie respectata si implinita precum ne este SFANTA BIBLIE!
Îmi doresc, ca sa nu mai avem parte de astfel de oameni la carma Tarii(si mai sunt si altii),precum acesta de mai jos:
19 nov. 2019 - Prin click pe “NUVREAU SĂ MODIFIC SETĂRILE INDIVIDUAL” ... Florin Cîţu, potrivit căreia Sănătatea şi Educaţia nu sunt prioritare: ”Ele sunt ...
8 mar. 2018 - Nu educaţianu sănătatea. ... mai mult accent pe susţinerea mediului privat şi să nu mai considere mereu drept priorităţi sănătatea şi educaţie.
Cum?!Cîţu:
"Educatia şi Sanatatea NU SUNT PRIORITATI !Prioritatea zero trebuie sa fie sectorul privat!"

CUM?! Cîţu: "Educaţia si sănătatea NU SUNT PRIORITATI! Prioritatea zero trebuie să fie sectorul privat"
CUM?! Cîţu: "Educaţia si sănătatea NU SUNT PRIORITATI! Prioritatea zero trebuie să fie sectorul privat".
Ar trebui să terminăm cu această propagandă - sănătatea şi învăţământul, prioritatea zero în România şi să punem mai mult accent pe susţinerea mediului privat, aceea parte care creează bunăstare, consideră senatorul Florin Cîţu, fost economist şef al ING Bank.


Prioritatea zero în România trebuie să fie susţinerea sectorului privat, nu educaţia sau sănătatea, a atras aenţia joi, la Adevărul Live, presedintele Comisiei economice din Senat, liberalul Florin Cîţu.
"Economia socialistă pe care o încearcă Liviu Dragnea cu o parte privată care să finanţeze această economie, nu are cum să funcţioneze. Nici în Europa nu merge. Modelul socialist pierde. Eu cred că ar trebui să terminăm cu această propagandă, adică sănătatea şi învăţământul - prioritatea zero în România. Au fost 28 de ani priorităţi şi nu ştiu dacă vă place cum arată atât sănătatea, cât şi învăţământul. Când vorbim de ele în România, nu vorbim de reforme, ci de salarii mai mari. Vedem că aceşti bani au intrat în sectoarele respective, dar nu se văd. E momentul ca România să-şi pună prioritatea zero sectorul privat. Adică partea aceea care creează bunăstare", a declarat Cîţu.
În opinia senatorului PNL, sectorul privat trebuie să fie principalul obiectiv în România, nu învăţământul, nu sănătatea. "Trebuie să muncim mai mult. România nu-şi permite azi să stea o lună acasă, plătit, în condiţiile în care suntem aproape cea mai săracă ţară din Europa.
Un sector privat puternic aduce competiţie în sectorul de stat. Legea salarizării unitare este o critică importantă pe care o aduc acum. Este un lucru foarte important. Românii care au plecat din ţară nu poate pentru salarii, pleacă pentru toate condiţiile din ţară, infrastructură, toate. Dacă le creşti salariile nu rezolvi foarte multe. Nu trebuie să mai folosim politica fiscală pentru a discrimina. Eu nu sunt de acord ca anumite sectoare gen IT sau Sănătate să fie impozitate 0, pentru că cineva va trebui să plătească asta. Ceea ce nu e corect. Suntem egali în faţă legii, dar nu suntem egali în faţa fiscului", a afirmat Cîţu.
.
Dragii mei, eu doar atat am avut de spus si de scris!
Si ca sa fiu inteleasa,ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne dea Conducatori buni si intelepti,conducatori care sa iubeasca Romania si Poporul român si faca ceva bun pentru fiecare in parte.Chiar nu conteaza culoarea politica !!! Conteaza sa faca lucruri bune pentru români si pentru Romania!
                       Cu dragoste,Maria.

62 de comentarii:

  1. Apăi dacă e să revină iar PSD-ul la putere cu aceiași indivizi avari, ticăloși și atei e clar că se împlinește și mesajul glăsuit anterior. Se împlinește profeția clar și fără tăgadă: revine PSD-ul s-a stins și candela peste țărișoară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos spus, Anonim 23.31!

      Ștergere
    2. Pe nivelurile joase de constiinta asa se intampla tot timpul...Doua tabere se bat pentru putere si ciolan. A cazut PSD, PNL a inceput sa-si puna oamenii in toate structurile statului. Si nu pe criterii de moralitate si merit, doar pe criterii politice. Deci, PNL merge pe urmele PSD.
      Daca PSD va " renaste" tot asa, nereformat si din ambitia de a invinge PNL, in Romania va fi tot rău, pentru ca PSD isi va baga in sistem toate neamurile. Va amintiti cum si-a aranjat Basescu fiica cea mica in Parlamentul European, trimitand o semianalfabeta sa ne reprezinte? Asta fac toti politicienii, iar poporul roman ii incurajeaza prin vot sa faca asta.
      Va amintiti vorbele lui Arsenie Boca despre bisericile distruse? Le-a spus celor ce se plangeau la el ca nu Ceausescu le distruge ci " voi". Pentru ca un conducator devine suma caracteristicilor unui popor. Conducatorul e oglinda poporului si viceversa. Sa fereasca sfintii sa intre un om cinstit in politica! Vor da iama peste el toate rudele, implorand si chiar santajand sa fie introduse in stupul cu miere!
      Atata timp cat poporul roman nu se autoeduca sau nu accepta educatia facuta de cei mai morali preoti sau oameni spirituali, iadul nedreptatii va fi peste el! Pentru ca poporul roman singur isi construieste iadul...Si apoi sta si plange ca ii este rau.

      Ștergere
    3. Da cine vrei sa te conduca ma, serviciile, justitia, hotii din PNL=PDL, PMP un rest din PDL, USR care e cu LGBT sau cum io chema? Au si pesedeii javrele lor dar au nevoie de ei ca numar ca vin niste indivizi(e) ca tine care bat cimpii dar au drept de vot si strica toata mustaria. Puneti mina de trezitiva din somn. Singurul partid din Romania care nu este vindut strainilor si care poate sa faca cite ceva in tara asta PSD, PUNCT. Vedeti ce votati ca va jucati cu viitorul vostru si al copiilor si nepotilor vostri.

      Ștergere
    4. tu...43, esti destept dar daca n-ai dreptate ?
      Sa zicem ca lumea se imparte in doua, armonic calda si rece iar Romania ar fi noul Ierusaleem(miezul adica).Odata cu incalzirea globala se face balansul cu P.N.L.-ul care reprezinta ,, raceala moderna actuala'':()) armonica incalzirii globale !
      Posibil si eu gresesc si incalzirea globala sa fi aparut ca urmare a respectivului curent de raceala armonica actuala.

      Cele scrise de mine aici vor deveni subiecte de teza..

      Ștergere
    5. Numai cine a furat împreuna cu PSD , dorește sa se întoarcă tot ei la putere.
      Este îndeajuns ,cât au distrus țara timp de 8 ani .
      In democrație puterea se obține prin rotația partidelor la guvernare.

      Ștergere
  2. Imi pare rau pt poporul romin care se imparte in doua tabere ura si scandalul incepe chiar acuma inaintea Sfintului Post cind ar trebui ca sa fie pace iubire si rugaciune partidele politiche ar trebui ca sa isi dea mina si sa conduca tara impreuna spre dezvoltare si ajutorul copiilor si battinilor ramasi singuri , deci ar trebui sa ajunga la o intelegete de guvernare spre folosul poporului nu spre folosul lor si a veniturilor lor sa faca Ceva ca sa aduca romini inapoi in tara nu sa aduca forte de munca din alte tari iar ai nostri lucreaza prin straini ei fac aceasta pt a inlatura pe romini intro zi Romania va fi o tara de estracomunitari si atunci o sa vedem cum isi vor spara bogatiile lor care leau facut pe spatele rominului sarac pt ca cu strainul nu se glumeste el nu este rabdator ca rominul el stie legea lui OCHI PT OCHI DINTE PT DINTE

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne fereste se apropie marea revolutie

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Mona te rog sa lași PSD-ul sa doarmă că este obosit și apoi are de muncit mult să numere banii pe care i-a furat. Personal nu am mari speranțe de la PNL dar ăștia parcă au furat mai puțin.

      Ștergere
    2. Da...ca PSD e Hristos...Cata minte aveti? Politica e politica si atata timp cat va inchinati la caldicei si mediocri, sa nu aveti pretenții de la Hristos! Inchinati-va la icoana politicienilor direct, nu mai umblati cu ciori vopsite ca vreti cu Hristos. Nu vreti...V-ar arde Lumina Lui. Nu ati suporta-o.

      Ștergere
    3. Suntem in democrație și e rândul altor partide sa ajungă la putere. Gata.
      Cine vrea partid unic ...sa se ducă in Coreea de N.

      Ștergere
    4. Bine ca o suporți tu! Mama ce autosuficienti sunt uni de pe aici.

      Ștergere
    5. PSD este singura solutie pentru Romania. PNL nu-i in stare de nimic, numai gura a fost de ei, dar sunt niste incapabili. Au demonstrat-o si o demonstreaza zilnic.

      Ștergere
    6. 12:59 PNL este la guvernare de 3 luni ,pe când PSD a distrus țara vreme de 8 ani .
      De unde tragi tu concluzii ,așa false?!

      Ștergere
    7. 23.47 pai daca e pesedist si a furat cot la cot cu ei,ce pretentii sa ai? Lor le-a fost bine ca au furat, de aia pling intr-una dupa PSD. Era organizatia lor de jumulit bugetul statului si de acaparat puterea.

      Ștergere
    8. 23:47, in 3 luni si-au demonstrat impotenta. Se vede clar ca nu sunt in stare sa guverneze. Cand un guvern este impotent, chiar si 3 luni este absolut suficient ca sa intelegi ca nu poate, ca sunt incapabili cei de la PNL. Numai gura a fost de ei, dar cand au ajuns la guvernare arata clar cat sunt incapabili.

      Ștergere
    9. 13:53 ,nu mai induce lumea in eroare .
      In 3 luni ,după dezastrul lăsat de PSD , oricine vine la putere guvernează Greșelile lăsate de ei. Ai uitat de datoriile lăsate pe 20 ani ?!
      Peste un an sau doi se vor putea vedea rezultatele PNL.
      Dar tu Cunoști lucrurile astea și te prefaci....

      Ștergere
  5. Doamne ferește să revină iar PSD la putere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect de acord 00:25. Ne-am saturat de corupții din PSD.

      Ștergere
  6. Maram a- l pune la punct presu pe catu ca edu si sana as prioritare ! El magnificul care stie giuca biliard numa cu lopetile in pandaloni.ma, io nu il pot ierta de cand o luat dreptu elevilor la pauza intreaga, palil- ar coronavirusul, ca nu- i mare paguba
    .

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne supara din pacate toate partidele care erau la guvernare pina acum,ca nu au facut nimic sa creasca nivelul de trai al oamenilor...Din pacate,toate se vor adeveri ,ce ati spus...si nu uitati:Lumea se va schimba,si e foarte aproape....

    RăspundețiȘtergere
  8. sa vina cine-o veni daaar CU FAPTE SI MORALA CRESTINA-daca vine psd-ul lucrurile merg doar intr-un sens-inca este suferinta lipsuri copii si batrani bolnavi iar noi asistam cu bratele incrucisate-la nemti nu se intampla asa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa revină cine o vrea numai să facă ceva bun preț.tara asta .Sau chiar nu se găsește nimeni sa vrea binele poporului ? O zi frumoasa de vineri tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Răspunsuri
    1. Cine își doreste PSD partid unic la putere este inconștient sau rău intenționat.
      Am văzut nenorocirile făcute de PSDragnea-DANCILA.

      Ștergere
    2. Nu-i asa, gresti! Neocomunistii sunt USR, iar acestia simpatieaza cu PNL-ul.

      Ștergere
    3. 13.01 bine ca esti tu luminat si ne aduci pe calea cea buna! Vai de capul tau, inca nu stii pe ce lume traiesti.

      Ștergere
    4. Iar a apărut agentul lui Ciolacu 13:01.Cat Primești pe postare ?

      Ștergere
    5. 23:48, in inchipuirile tale lipsite de intelepciune precum esti tu cel care generezi o asemenea aiureala. Mai multe nu poti decat sa insiri informatii false.

      Ștergere
  11. Citu are dreptate,mai intai iti trebuie bani( adica sa vinzi ceva),ca dupa aceea sa-ti permiti sa platesti( regeste) un medic sau profesori. Ceea ce nu se va intimpla aici,chiar daca salariile la medici sau profesori vor scade drastic,Romania tot in criza va fi,ca intregul sistem

    RăspundețiȘtergere
  12. Cei care sperau ca Psd sa se tot duca in jos ..au si nu au dreptate ..
    Psd (+Alde ProRomania Udmr etc) vor obtine din citi-va pasi toata puterea in Romania dar nu pt ca ii va vota poporul ci dimpotriva. Experienta din regimul comunist va conta si va fi chiar imbogatita fiind deja partial aplicata in anumite privinte pt acapararea posturilor cheie si inlaturarea opozitiei.
    Desigur vor fi iar guverne Psd (Dancila iar dupa suspendarea definitiva a lui Iohannis :Basescu , V.Dancu si L.Dragnea) cu un presedinte interimar prelungit seful Camerei Deputatilor conf Legii..dar marea putere care va schimba lucrurule va fi exercitata in Parlament prin modificari legislative incit sa se poata iesi asumat din UE (si Nato) fara Referendum cit si sa fie scoase in afara legii (represiune) partidele protestele si presa proUE. Incit din 3 miscari impusca mai multi iepuri deodata desi cu asumarea de noi scindari teritoriale si de picaj economic. Atunci idealurile erau comuniste acum sint doar infractionale.
    De acolo in colo va trebui sa gasim solutia sa nu se mai poata repeta ..un nou fel de democratie una de tip meritocrat adica conducerea capacterelor cinstite si incoruptibile selectionate de comisii de experti psihologi dupa bareme de cinste mai inalte chiar decit cele folosite pt selectionarea Trupelor Speciale.
    Deci necazurile acestea temporare au un rost pt viitorul pe termen lung. Dar retineti vidul de putere necesar nu sta in puterea omului ci se va ocupa exclusiv Dumnezeu la urgie. Asa va fi marea revolutie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa e alternanta la putere, unii pleaca, altii vin.
    Ca sa revina PSD-u la putere trebuie sa mai treaca niste anisori buni pentru ca lumea sa uite. Nu exclud si cateva liftinguri de imagine, ca "lupu isi schimba parul, da naravul ba": PCR, CPUN, FSN, PSDR, FSN si urmeaza..
    Cu PSD-u am trait din imprumuturi, cine credeti ca va primi nota de plata?

    RăspundețiȘtergere
  14. TATĂ CERESC multe a suportat acest miraculos popor ROMAN dar de data asta chiar sa vrea nu mai poate îndura. Poate nu vad eu bine lipsă de coloană vertebrală, jefuitorii pa fata, analfabeti, chiar tîmpiți si rău intenționați, LUMINEAZĂ SI PE POPOR si pe "conducatori" .

    RăspundețiȘtergere
  15. DA, sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa traim si noi, romanii, decent, crestineste, fara "imprumuturi" din cultura decandenta; sa ne simtim si noi bine in tara noastra frumoasa, Romania, cladita pe sangele pensionarilor de care se incurca foarte, unii..... si pe sangele nostru, al copiilor ceausisti pentru care viitorul ne este aratat ca nesigur in privinta pensiei si care, suntem discriminati pe piata muncii cum ca am fi prea batrani pentru angajare... urat sa ne impiedicam unii de altii! bine este cand avem toti loc sub Soare; abia astept ZORII schimbarii in bine in Tara noastra, Romania

    RăspundețiȘtergere
  16. Dna Maria, cum nu vă convine ceva, treceți imediat la amenințări! Dvs. sunteți o persoană cu facultate și în mod sigur stiti ce înseamnă IMPRUMUTURI CU DOBÂNDĂ NEGATIVĂ!!! După 30 de ani ,Florin Cîțu reușește să obțină pt.Romania IMPRUMUTURI CU DOBÂNDĂ NEGATIVĂ!!!! Și dvs.considerati că e în regulă să postati o postare a Olgutei Vasilescu care a făcut jaf în bani publici pt.campania electorală a Viorica i Dăncilă dar și pt. buzunarul propriu!!!!! Pădurile și pămînturile au fost vândute sub SEMNATURA PSD !!! Eu, în general nu vorbesc urât , dacă v-am jignit , îmi cer scuze !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:20 observ ca le ști super cel puțin faza cu dobînda negativă a lui Cîțu😉 iar politica las-o baltă, daca primește Maria vre-o înștiințare pentru noi bine dacă nu ....

      Ștergere
  17. Daca va amintiti si cautati prin mesaje poate gasiti si mesajul: ,,PSD va disparea."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este. Maria a primit acest mesaj.

      Ștergere
    2. Aici este mesajul:
      http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/08/psd-ul-va-fi-scos-inafara-scenei.html

      Ștergere
  18. 6,41 Esti in urma tare cu politica, PSD sa curatat mult de PCR-isme si a avut multe schimbari ale conducerii ,inclusiv hulitul Dragnea era antreprenor si intreprinzator Liberal veritabil si niciodata PCR-ist,au fugit sobolanii Rosii inclusiv procurorii cu 'praf de stele' ai lui Ponta altele adunate de PNL;Stolojan cel mai mare STELIST,BULDOGUL-Blaga tot gradat ,Roman,toti sobolanii ROSII veniti din fostul FSN sau adunat in PNL=activiti PCR-isti si Utecisti..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD a intrat la pușcărie odată cu Dragnea.Partidul corupților.

      Ștergere
    2. 23:51, omul acela la care faci referire sta la inchisoare pe nedrept. A fost executat la comanda politica. Dar vine si vremea cand lucrurile se vor clarifica, cand justitia corupta va fi data de pamant odata cu mafiotii politici care o manevreaza din umbra.

      Ștergere
  19. Pe vremuri ciuma bruna si legionarii intrau la PCR,acum toti si-au croit drum in PNL,din pacate in politica tuturor partidelor sint mincinosi,demagogi si nu avem o dreapta veritabila care a emigrat 10 milioane si elita omorita pe la canal si inchisori..

    RăspundețiȘtergere
  20. CT Popescu ;'S-a inlaturat PSD nu pentru ca se murea de foame ci pentru niste idei pe care PNL le Calca in picioare ZI de ZI'.
    Ce vorbeste,de Ciuma Rosie PNL-ista REvopsita in ciuma Bruna?? HA-HA,HA-HA..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.09 de cand iti pasa tie ce zice CTP? HA HA HA!

      Ștergere
    2. 21:03 De când îi convine ca este PSDist...
      Ce zici de Sorina Pintea?!

      Ștergere
    3. Nu se sufla o vorba de Sorina Pintea, ne facem ca nu vedem. Dar sa fi fost din PNL, mama, mama ce-ar fi fost aici!

      Ștergere
  21. 'v-om folosi toate metodele pentru ca PSD sa nu mai ajunga la putere' o spune cu toata hotarirea fostul ministru de externe PSD Cristian Diaconescu in 2008-2009' un al transfug Sobolan Rosu cu praf de stele transfug PSD-ist prin multe partide inclusiv cel al ''interesului National al gradatilor lui Oprea..
    HA-HA,HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  22. Vorbele astea a lui Cristian Diaconescu anunta o DICTATURA de Cima Bruna a la Iohannis cu ajutor ''Electoral'' de la electronistii STS-ului care da solutia alegerilor dinainte.
    Ca de obicei tragere la sorti dar mereu primii pe listele electorale,ce gluma BUNA..

    RăspundețiȘtergere
  23. Diaconescu spune ca sa votat pentru un nou serviciu de informatii la UE ,votat cu DA inclusiv de ROMANIA iar problema armatei'Nationale' a UE ramine pe agenda-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Turcia vrea titeiul din culuarul mediteramian din Libia inclusiv prin mercenari pe teren libian alaturi de rusi pina in Cipru,intimpina opozitia si nemultumirea Greciei si Ciprului.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. DOAMNE AJUTĂ CA DE LA EI MAI PRIMIM CEVA.
    DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este .Iti cumpara votul cu un kg de ulei și unul de zahăr.Moartea democrației și a legilor electorale.
      Vai de tine....

      Ștergere
    2. Nu la pomana electorala se referea d-na Masinca, nu mai exagerați!!!

      Ștergere
    3. Dar la ce se referea, Silvia? La mantuirea spirituala? Nu vedeti ca va cumpara ieftin de fiecare data? La masinca nu am pretenti, atat o duce capul dar la gtine parca as indrazni la mai mult!

      Ștergere
  26. Comflict Turco-rus in Siria lasat cu uciderea a 33 militari turci.
    Erdogan face presiuni pe Europa pentru sprijin prin deschiderea portilor spre migratie cu cei 3 milioane de emigranti.
    Bulgariia SI Grecia in alerta la granite.Romania tace prinsa intre doua pericole coronavirusul si migrantii
    Erdogan plateste increderea in Rusia de la care a cumparat rachetele S 400 in dauna NATO-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Turcia sa dea banii înapoi primiți de la UE, pt. emigranți.

      Ștergere
  27. 23,51 Numai de Dragnea.? Dar de Iohannis seful c... din PNL nu ti-e rusine??

    RăspundețiȘtergere
  28. Exact nu la pomana ma refer nu am luat niciodata ulei,zahar etc de la un partid sau altul.
    Muncesc 23;55 si muncesc de 41 de ani de la 17 ani si pana in prezent.
    Am primit salariu crescând asa cu stie toata lumea si asa cum stim foarte bine cine si care guvern a dat și care guvern vrea sa ne scoată la 70 ani la pensie dacă se poate sa nu mai dea nimic de la servici la morga,asta doresti?
    Chiar nu vreti sa vedeti ADEVARUL?
    Cand o sa va dati seama este prea tarziu.
    BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sa aleaga pe cei buni care vor să facă ceva pentru popor si pentru aceasta tara.
    Nimeni nu ma poate convinge ca PSD a vrut rau Romaniei si poporului,nimeni,se vede ca nu sunt lăsați să facă bine poporului român.
    Nu am nimic cu nici un partid,am ciuda ca vorbesc aceiași limba sunt Români,fratilor suntem romani ce atâta ura?
    Mor ca pe neînțelegerea lor suferă poporul si se bucura lupii si rauvoitorii țării.
    Nu trebuie de cât sa fie uniți.
    Păcat mare păcat.
    Vin iar cu acea vorba:
    BINE ESTE A LOCUI FRATII ÎMPREUNĂ .
    Sa nu uram pe nimeni,nici un partid,nici pe dùsmanii României,sa ne rugam pentru ei ca va avea grija Dumnezeu chiar va avea.
    Nu se poate ca dupa ploaie sa nu vina soarele si nici invers.
    Asa si cu noi tot Va iesi soarele si pentru noi,nu se poate sa nu vina si bine după rau.
    Sa avem credința atât credința,iubire si dragoste de Dumnezeu,nu ne va lasa.
    Pe mine nu ma lăsat niciodata,multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot si toate si mai ales ca mia dat putere sa trec peste multe încercări care ma facut mai puternică,mult mai puternică.
    Sa avem nădejde.
    Cu mult drag popor roman si Doamne Ajuta
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere